Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Joker: Teaser

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Nechci rozjíždět nějakou nekonečnou hádku o DC vs Marvel, ale zatím teda DC nezvládá práci s ničím natož se záporáky. Včera jsem viděl Justice League a to je něco tak příšerného, fuj. Ale zaporaci v poNolanovském DC jsou tragédie. 
Lex Luthor a jeho komorní plán, Steppenwolf a jeho ovládnutí světa, to se prostě nezvládlo. 
I ten Baron Zemo v Ciwil War měl lépe realizovaný plán. A o Thanosovi si v momentálním DC můžou nechat zdát. 

DC má koruního prince všech záporáků - Jokera. Doufám že ho teď využiji lépe než v SS (kde by, při využití veškerého natočeného materiálu, mohl být snad i zajímavou postavou). 
712341
Nechci rozjíždět nějakou nekonečnou hádku o DC vs Marvel, ale zatím teda DC nezvládá práci s ničím natož se záporáky. Včera jsem viděl Justice League a to je něco tak příšerného, fuj. Ale zaporaci v poNolanovském DC jsou tragédie.  Lex Luthor a jeho komorní plán, Steppenwolf a jeho ovládnutí světa, to se prostě nezvládlo.  I ten Baron Zemo v Ciwil War měl lépe realizovaný plán. A o Thanosovi si v momentálním DC můžou nechat zdát.  DC má koruního prince všech záporáků - Jokera. Doufám že ho teď využiji lépe než v SS (kde by, při využití veškerého natočeného materiálu, mohl být snad i zajímavou postavou). 
712338
3 -3
reagují: HAL, David92
reagovat
Vypadá to fantasticky, ale nevěřím že to neposerou zlomem do normálnějšího superhero filmu. Je to moc velká značka na to aby to natočili až tak moc nestandartně a nekomiksově. 

Ukazuje to ale směr, kterého se DC mělo držet už dávno - jeho hlavní rozdíl oproti Marvelovkám je v tom že má dobré záporáky, a na ně by ve superhero filmech měl být mnohem větší důraz. 
712338
Vypadá to fantasticky, ale nevěřím že to neposerou zlomem do normálnějšího superhero filmu. Je to moc velká značka na to aby to natočili až tak moc nestandartně a nekomiksově.  Ukazuje to ale směr, kterého se DC mělo držet už dávno - jeho hlavní rozdíl oproti Marvelovkám je v tom že má dobré záporáky, a na ně by ve superhero filmech měl být mnohem větší důraz. 
2 -1
reagují: steve95
reagovat
Myslíte, že se potvrdí ten rumour, že je ve filmu Thomas Wayne Batman? Nevím jak je to v komiksech, ale bylo by poměrně cool, kdyby ho Joker sundal a konec filmu mladý Bruce zvedá tátovu upíří masku / střih aaaaaaaand Reevesova trilogie. 

Nebo konec filmu: Joker omylem sundá mladého Bruce a poslední záběr, Thomas začíná pracovat na brnění. 8) 

Škoda, že ani jednomu moc výběr herce Thomase nenasvědčuje :-
712337
Myslíte, že se potvrdí ten rumour, že je ve filmu Thomas Wayne Batman? Nevím jak je to v komiksech, ale bylo by poměrně cool, kdyby ho Joker sundal a konec filmu mladý Bruce zvedá tátovu upíří masku / střih aaaaaaaand Reevesova trilogie.  Nebo konec filmu: Joker omylem sundá mladého Bruce a poslední záběr, Thomas začíná pracovat na brnění. *8)*  Škoda, že ani jednomu moc výběr herce Thomase nenasvědčuje *:-*
2 -3
reagují: steve95
reagovat
Konečně zase trochu svěžího vítru do zahnilého žánru plného veselých barev a pláštěnkářu. Vynikající trefa v obsazení hlavní role a vůbec celkového vyznění traileru.
Snad z toho bude i dobrý film...
712336
Konečně zase trochu svěžího vítru do zahnilého žánru plného veselých barev a pláštěnkářu. Vynikající trefa v obsazení hlavní role a vůbec celkového vyznění traileru. Snad z toho bude i dobrý film...
6 0
reagují: BranMakMorn
reagovat

5/5

Jako nevěřím, že to zaplatí svůj rozpočet, ale já se rozhodně hodně těším.

Kombinace Birdmana a Jokera? Wow. Jen doufám, že si nedovolí udělat film o Jokerovi, kde by aspoň nezmínili Batmana.
712335
Jako nevěřím, že to zaplatí svůj rozpočet, ale já se rozhodně hodně těším. Kombinace Birdmana a Jokera? Wow. Jen doufám, že si nedovolí udělat film o Jokerovi, kde by aspoň nezmínili Batmana.
5/5
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já tohle třeba úplně chápu. Neříkám, že se mi trailer nelíbí, vypadá parádně, Joker celkem vypadá jako magor, u kterého nevíš, co udělá v další chvíli. 
Ale přece jen, Joker je přesným opakem Batmana - chaos versus řád, jeho samotná existence je těsně spjata, skoro až podmíněna, s Batmanem. Ten je jeho největším protivníkem a zároveň tím, koho si nejvíce váží. Joker ho nechce zabít, ale chce ho dohnat za hranu jeho morálky, aby opustil ten řád, který Batman vyznává. Joker zatím, dle trailer nemá žádnou protivahu, když nebude Batman, mohli by poizit alespoň Gordona, ale ten v obsazení, mám pocit, taky nefiguruje. 

Takže otázka co vlastně bude Joker bez Batmana dělat, je dost na místě. 
Kdybych to zkusil přirovnat, bylo by to podobné jako kdyby natočili film o Green Goblinovi, ve kterém by nehrál Peter Parker aka Spider-man (ne úplně nejlepší přirovnání ale nic lepšího mě momentálně nenapadlo).

Na film jsem zvědavý, Phoenix je parádní herec a vůbec nepochybuju, že jako Joker bude skvělý. 
712334
Já tohle třeba úplně chápu. Neříkám, že se mi trailer nelíbí, vypadá parádně, Joker celkem vypadá jako magor, u kterého nevíš, co udělá v další chvíli.  Ale přece jen, Joker je přesným opakem Batmana - chaos versus řád, jeho samotná existence je těsně spjata, skoro až podmíněna, s Batmanem. Ten je jeho největším protivníkem a zároveň tím, koho si nejvíce váží. Joker ho nechce zabít, ale chce ho dohnat za hranu jeho morálky, aby opustil ten řád, který Batman vyznává. Joker zatím, dle trailer nemá žádnou protivahu, když nebude Batman, mohli by poizit alespoň Gordona, ale ten v obsazení, mám pocit, taky nefiguruje.  Takže otázka co vlastně bude Joker bez Batmana dělat, je dost na místě.  Kdybych to zkusil přirovnat, bylo by to podobné jako kdyby natočili film o Green Goblinovi, ve kterém by nehrál Peter Parker aka Spider-man (ne úplně nejlepší přirovnání ale nic lepšího mě momentálně nenapadlo). Na film jsem zvědavý, Phoenix je parádní herec a vůbec nepochybuju, že jako Joker bude skvělý. 
712261
1 -1
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: detective_charm
ja osobne by som to tipol min. na 500-600 mil. WW
712332
ja osobne by som to tipol min. na 500-600 mil. WW
712307
2 0
reagovat

5/5

Jen jsem tedy čekal, že Joker se zrodil podstatně mladší, zvlášť když je tam Batman předškolák. Kolik mu bude až Batman vyroste? 70-80? Nicméně Joaquin je super. A nikde jsem si nevšiml v traileru, že by se tam proměnil v toho zlouna :D 
712327
Jen jsem tedy čekal, že Joker se zrodil podstatně mladší, zvlášť když je tam Batman předškolák. Kolik mu bude až Batman vyroste? 70-80? Nicméně Joaquin je super. A nikde jsem si nevšiml v traileru, že by se tam proměnil v toho zlouna *:D* 
5/5
2 0
reagovat
Já se na to nijak netěšil, ale teď se mi to strašně líbí :+
712324
Já se na to nijak netěšil, ale teď se mi to strašně líbí *:+*
0 0
reagovat
:+
Mňmňmňmňmňmň
712323
*:+* Mňmňmňmňmňmň
1 -2
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Kral komedie mi tieaz napadol ale prislo mi to prilis divoke prirovnanie a nechcel som sa uplne zhovadit. A oni to mali nakoniec referenciu:D:D:D:D
712322
Kral komedie mi tieaz napadol ale prislo mi to prilis divoke prirovnanie a nechcel som sa uplne zhovadit. A oni to mali nakoniec referenciu*:D**:D**:D**:D*
712284
4 0
reagovat
Tak jsem těch 5 hvězd dal taky a už se nemůžu dočkat....
712321
Tak jsem těch 5 hvězd dal taky a už se nemůžu dočkat....
1 0
reagovat
top trailer, atmosfera ako zo spominaneho Taxi drivera, konecne spinave mesto a jeden dokonaly herec, ktoremu staci jeden uskrn a viete ze je psychopat. velka natesenost:+
712318
top trailer, atmosfera ako zo spominaneho Taxi drivera, konecne spinave mesto a jeden dokonaly herec, ktoremu staci jeden uskrn a viete ze je psychopat. velka natesenost*:+*
3 0
reagovat
Trailer je správně jeblej a takovej bude asi i Joaquin, kterýmu Joker sluší. Tak se těším, co z něj nakonec dokáže vytřískat.

OT: kde je vlastne The Joker? Už dlouho se tu neobjevil. Tenhle trailer mi tu myšlenku triggnul. 
712314
Trailer je správně jeblej a takovej bude asi i Joaquin, kterýmu Joker sluší. Tak se těším, co z něj nakonec dokáže vytřískat. OT: kde je vlastne The Joker? Už dlouho se tu neobjevil. Tenhle trailer mi tu myšlenku triggnul. 
4 0
reagovat
Král komedie je takovej zapadlej klenot. Respektive jsem ještě nepotkal nikoho, kdo by mluvil o tom jak ten Scorsese hele, Dicaprio, Vlk, Ostrov, a taky pak ti Mafiáni .... A Král komedie třeba? - tak aby na to někdo odpověděl, že to zná.

Teaser pecka. Po všech těch pánech klucích v pastelovym pyžamu je tohle osvěžující.
712313
Král komedie je takovej zapadlej klenot. Respektive jsem ještě nepotkal nikoho, kdo by mluvil o tom jak ten Scorsese hele, Dicaprio, Vlk, Ostrov, a taky pak ti Mafiáni .... A Král komedie třeba? - tak aby na to někdo odpověděl, že to zná. Teaser pecka. Po všech těch pánech klucích v pastelovym pyžamu je tohle osvěžující.
3 0
reagovat
Hezkej článek... aspoň jedna věc je jasná, zítra si pouštím Krále komedie.
712312
[url=https://www.polygon.com/2018/10/1/17902540/joker-movie-the-king-of-comedy-scorsese?fbclid=IwAR3CcNOGEhMzrvQMbRwjRYPXPhgpMpezfXEi0I7BKZVmnKMlFkbRnU7UNFI]Hezkej článek...[/url] aspoň jedna věc je jasná, zítra si pouštím Krále komedie.
2 0
reagovat
Hm, tak celej internet mluvi jen o Jokerovi. Tady to vypada na nejvydelecnejsi eRko. Sila.
712307
Hm, tak celej internet mluvi jen o Jokerovi. Tady to vypada na nejvydelecnejsi eRko. Sila.
2 -1
reagují: Randal K.
reagovat
Tohle je pecka na entou! JP je děsivej na kilometry, vizual dokonalej, DC kuje zase velký železo.....
712306
Tohle je pecka na entou! JP je děsivej na kilometry, vizual dokonalej, DC kuje zase velký železo.....
5 -2
reagovat
Abych byl uprimny, v tom traileru je typ padoucha, o kterem se mi opravdu chce verit, ze je nevyzpytatelny magor. Podobny pocit jsem mel u Buffalo Billa Teda Levina. Neni to jen tim, jak je mu podobny fyzicky, ale i tim herectvim, ktere si na silenost nehraje. Vystaci si beze slov, jen s oblicejem, reci tela a chovanim. Oproti tomu mi prisel Ledger takovy zamenitelny blazen, ktery kazdeho spis ukecal, jeho herectvi bylo paradoxne dost komorni, jeho postava hodne stavela na cinech a slovech. 
712305
Abych byl uprimny, v tom traileru je typ padoucha, o kterem se mi opravdu chce verit, ze je nevyzpytatelny magor. Podobny pocit jsem mel u Buffalo Billa Teda Levina. Neni to jen tim, jak je mu podobny fyzicky, ale i tim herectvim, ktere si na silenost nehraje. Vystaci si beze slov, jen s oblicejem, reci tela a chovanim. Oproti tomu mi prisel Ledger takovy zamenitelny blazen, ktery kazdeho spis ukecal, jeho herectvi bylo paradoxne dost komorni, jeho postava hodne stavela na cinech a slovech. 
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od

I'M BATMAN!

"...to jediné, co ji ospravedlňovalo, tady bude chybět."

Nebude-již jsem zde :D
712304
"...to jediné, co ji ospravedlňovalo, tady bude chybět." Nebude-již jsem zde *:D*
I'M BATMAN!
712261
7 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se