Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Strážce Galaxie 3 natočí... James Gunn!


ikona
KarelR
alan horndisneyjames gunnmarvelstrazci galaxie 3
Ano, TEN James Gunn! 

Omluvte bulvární vykřičník, ale tohle bez něj prostě nejde. Disneyovský šéf Alan Horn totiž odpustil Jamesi Gunnovi dekádu staré tweety a dovolil mu, aby se vrátil k režii Strážců Galaxie 3. Ne, vážně nejde o předčasný apríl nebo tak něco. Gunn je zpátky u Marvelu a natočí svůj scénář, k němuž se mimochodem nikdy nepřiblížil nikdo jiný.

Už jste to rozdýchali a přemýšlíte nad tím, co bude s rebootem Suicide Squad, který Gunn chystá u Warnerů? DCčková týmovka (s Idrisem Elbou v roli Deadshota) je příliš rozjetá na to, aby se zastavovala, takže půjde na řadu první. Gunn ji natočí a 6. srpna 2021 bude premiéra, po níž se nejšťastnější režisér v Hollywoodu vrhne na třetí Strážce Galaxie. Jejich premiéra by tak mohla být kolem roku 2023, což je sice dost daleko, ale určitě je to lepší než zrušení filmu nebo jeho předání někomu jinému.

Co přesně Gunna vrátilo zpátky do sedla? Alan Horn prý ocenil, že se po vyhození (znovu) omluvil za svoje tweetové nesmysly a (na rozdíl třeba od Kevina Harta) posléze nedělal další problémy. Tiché pokání se tak nakonec vyplatilo a Horn po několika schůzkách uznal, že reagoval nepřiměřeně a rozhodl se vyhazov odvolat.

Po osmi měsících tak fandové Strážců slaví Gunnův comeback, který bude hýbat Hollywoodem minimálně celý víkend. Uvidíme, kdo všechno se k němu vyjádří a co přesně se bude dít dál. Už teď je ale jasné, že tu máme nečekaný nový precedens, po němž snad debilní "vtipy" z minulosti přestanou likvidovat současné kariéry.

Aktualizace: Tady je potvrzení od samotného Gunna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace