Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Idris Elba šéfovat Sebevražedném oddílu?


ikona
Mr. Hlad
dcdeadshotidris elbajames gunnsuicide squadwarnerwill smith
Půjde to i bez Willa Smithe?  

Ačkoliv se Idris Elba pohybuje v Hollywoodu už docela dlouho, k tomu, aby se stal skutečnou superhvězdou, mu pořád kousek chybí. Jeho velkou šancí se měla stát adaptace série Stephena Kinga Temná věž, ale všichni víme, jak to dopadlo a ze slušnosti se o tom filmu už moc nemluví. Letos Elbu čeká bitka s Dwaynem Johnsonem a Jasonem Stathamem v Hobbs And Shaw, což bude s velkou pravděpodobností obří hit, a teď to vypadá, že se dostal i k velkáéhlavní roli. A opět bude za drsňáka, tentokrát comicsového. 

Měl by se totiž objevit ve dvojce Sebevražedného oddílu. Z ní nedávno vycouval Will Smith, který dal přednost biografickému dramatu King Richard, a tak komando DC záporáků přišlo o svého elitního střelce. Deadshot to ovšem nebalí a Smithe by měl nahradit právě Idris Elba a popravdě docela nám do role nejlepšího ostrostřelce na světě sedí. První Sebevražedný oddíl hodně stál na Smithovi a Margot Robbie a ti dva mezi sebou měli slušnou chemii, ale když o tom přemýšlíme, lepší náhrada za Smithe by se hledala asi jen těžko. A možnost, že Elbův Deadshot bude lepší než ten Smithův, vlastně taky není malá. Teď ještě aby byl dobrý i samotný film, který má točit James Gunn a do kin dorazí 6. srpna 2021. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace