Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2018: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
avengersmission impossiblemoviezonenejlepší filmromaspider-manthree billboardstísňové volánítom cruise
Co vás vloni v kinech dostalo nejvíc?  

Na MovieZone jsme nejlepší filmy loňského roku vyhlásili před pár týdny a nakonec i nás překvapilo, že je vyhrál komorní (vlastně úplně nejkomornější) dánský thriller Tísňové volání, vloni se ale těch pozoruhodných filmů objevilo víc. Trojka Avengers je dost možná nejepičtější podívaná všech dob, Tom Cruise se vyblbnul v další Mission: Impossible a Alfonso Cuarón předvedl v Roma, že k velkým příběhům mu stačí pár neherců a zdánlivě obyčejné vyprávění o jedné mexické rodině. Loňský filmový rok se tedy minimálně podle nás povedl. A teď jste na řadě vy. 

Jsme v půlce února a vy už jste bezpochyby stihli nakoukat všechno, co vám v kinech ke konci loňského roku mohlo utéct, takže je konečně čas spustit čtenářské hlasování. I tentokrát se bude hlasovat nejen o nejlepší film, ale i o nejlepší trailer. Začínáme právě teď a čas máte až do pátku 15. února. A jak na to? Sestavte si žebříček tří nejlepších filmů a jednoho nejhoršího a tří nejlepších trailerů a jednoho nejzrůdnějšího. Svoje TOPky nám pak pošlete přes vzkazník uživateli AnketaNej.

Pochopitelně nám můžete poslat jen výběr nejlepších filmů nebo nejlepších trailerů. A jako vždycky nezapomeňte na to, že vybírat můžete jen z filmů, které měly v roce 2018 premiéru v českých kinech (Roma tam byla, Outlaw King ne). Takže žádné festivalovky, žádná VOD béčka ani filmy, které jste viděli bůhvíkde a bůhvíjak. Jednoduše se držte seznamu loňských kinopremiér. 

KINOPREMIÉRY ZDE ::::: LISTOVÁNÍ TRAILERY ZDE
VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY

Pokud vám nebude něco jasné, klidně se ptejte v diskusi. A na výsledky jsme letos obzvlášť zvědaví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace