Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Herní recenze: Fenomenální fantasy God of War

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
29.05.2018 12:13:59
reaguje na: cain.pullo
Včera jsem Lost legacy začal a i když Drake tam chybí, tak je to pořád hodně dobrý 
685260
Včera jsem Lost legacy začal a i když Drake tam chybí, tak je to pořád hodně dobrý 
684939
0 0
reagovat
29.05.2018 12:13:10
reaguje na: Ex-SOLDIER
Phantom pain je naprostá paráda, proto jsem zvědavý co se nakonec vyklube z Death stranding
685257
Phantom pain je naprostá paráda, proto jsem zvědavý co se nakonec vyklube z Death stranding
684927
1 0
reagovat
28.05.2018 11:07:12
Na trůnů stále sedí Geralt, ale GoW je snad taky dobrej, včera jsem ho s detroitem objednal, tak doufám že nezklame.

Docela rád bych si tu početl i recenze na TW3 (klidně i zpětnou) a Kingdom Come, nechcete je někdo zahrát a napsat? :+
685084
Na trůnů stále sedí Geralt, ale GoW je snad taky dobrej, včera jsem ho s detroitem objednal, tak doufám že nezklame. Docela rád bych si tu početl i recenze na TW3 (klidně i zpětnou) a Kingdom Come, nechcete je někdo zahrát a napsat? *:+*
0 0
reagovat
28.05.2018 08:13:30
reaguje na: hroubek
Ja by som si na tvojom mieste v prvom rade zahral Ratchet & Clank :)
685056
Ja by som si na tvojom mieste v prvom rade zahral Ratchet & Clank *:)*
684888
1 0
reagovat
27.05.2018 20:35:49
reaguje na: Ex-SOLDIER
mas luxusny vkus:)
684977
mas luxusny vkus:)
684927
1 0
reagovat
27.05.2018 20:30:12
uncharted neodporucam ale asi budem v mensine:D
ak mas rad vyzvy tak Dark Souls trilogiu a Bloodborne a zvysne co boli spominane
+ GoW 3 remaster 
+ For Honor a Tekken 7
+Hellblade
+ Titanfall 2 
684974
uncharted neodporucam ale asi budem v mensine:D ak mas rad vyzvy tak Dark Souls trilogiu a Bloodborne a zvysne co boli spominane + GoW 3 remaster  + For Honor a Tekken 7 +Hellblade + Titanfall 2 
1 0
reagovat
27.05.2018 19:01:21
reaguje na: connor
:D Bloodborne (vcetne Old Hunters) byla moje prvni Souls hra, i diky tomu mne nasledujici Dark Souls III prisel lehky :D

Dark Souls 3 Story ► The Duty of Anri & Horace - Cz titulky
684940
*:D* Bloodborne (vcetne Old Hunters) byla moje prvni Souls hra, i diky tomu mne nasledujici Dark Souls III prisel lehky *:D* [url=https://www.youtube.com/watch?v=fs5fNUKn08c]Dark Souls 3 Story ► The Duty of Anri & Horace - Cz titulky [/url]
684904
1 0
reagovat
27.05.2018 18:58:17
reaguje na: KarelR
K zebricku neni treba nic dodat, vcetne poradi.
P.s.:
Cca 10 dni na zpet jsem si koupil dlc k Uncharted 4, ktere je pry take skvele, zatim jsem jej ale nehral.
684939
K zebricku neni treba nic dodat, vcetne poradi. P.s.: Cca 10 dni na zpet jsem si koupil dlc k Uncharted 4, ktere je pry take skvele, zatim jsem jej ale nehral.
684890
0 0
reagují: dcpatr
reagovat
27.05.2018 18:56:01

Re: KarelR, Connor, Perry-

684938
[url=http://slapstickcz.blogspot.cz/2016/02/pribeh-bloodborne-prepracovana.html]Příběh Bloodborne[/url]
Re: KarelR, Connor, Perry-
0 0
reagovat
27.05.2018 18:37:56
reaguje na: hroubek
ještě bych dodal:
Monster Hunter World
Persona 5
Yakuza 6
The Last Guardian
Shadow of the Colossus
Metal Gear Solid V: Phantom Pain
684927
ještě bych dodal: Monster Hunter World Persona 5 Yakuza 6 The Last Guardian Shadow of the Colossus Metal Gear Solid V: Phantom Pain
684888
2 0
reagují: dcpatr, TheAshenOne
reagovat
27.05.2018 18:29:43
Horizon Zero Dawn byl duvod, proc jsem si PSko koupil ja a nelituju toho... Nejsem pravidelny hrac, ale vcera jsem se na ctyri hodiny sekl u God of war "spoiler"  ť debilni Valkyry v mlhovem svete:D  a to se mi dlouho u hry nestalo. Ale dal jsem ji! :D
684922
Horizon Zero Dawn byl duvod, proc jsem si PSko koupil ja a nelituju toho... Nejsem pravidelny hrac, ale vcera jsem se na ctyri hodiny sekl u God of war "spoiler"  [spoiler]ť debilni Valkyry v mlhovem svete*:D*  [/spoiler]a to se mi dlouho u hry nestalo. Ale dal jsem ji! :D
1 0
reagovat
27.05.2018 16:22:53
reaguje na: connor
Přesně tohle mi problesklo hlavou :D
684906
Přesně tohle mi problesklo hlavou *:D*
684904
2 0
reagovat
27.05.2018 16:14:18
reaguje na: Perry-
Bloodborne pro herního začátečníka? Chceš ho zabít? 
684904
Bloodborne pro herního začátečníka? Chceš ho zabít? 
684899
1 0
reagují: cain.pullo, KarelR
reagovat
27.05.2018 15:25:53
reaguje na: hroubek
Kromě toho co psal KarelR ještě Bloodborne a pak filmové adventury typu Until Dawn, Heavy Rain a nový Detroit :-)
684899
Kromě toho co psal KarelR ještě Bloodborne a pak filmové adventury typu Until Dawn, Heavy Rain a nový Detroit :-)
684888
1 0
reagují: connor
reagovat
27.05.2018 14:37:35
reaguje na: KarelR
Díky, Karle. Uncharted 4 a The Last of Us mám a teď se je chystám hrát. O Zaklínačovi a Batmanech jsem slyšel jen to nejlepší.
684894
Díky, Karle. Uncharted 4 a The Last of Us mám a teď se je chystám hrát. O Zaklínačovi a Batmanech jsem slyšel jen to nejlepší.
684890
0 0
reagovat
27.05.2018 13:54:01
reaguje na: hroubek

Za mě:

Uncharted 1-4 (hlavně dvojka a čtyřka)
The Last of Us
Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City
Zaklínač 3
Horizon Zero Dawn
Wolfenstein 1 a 2

8)
684890
Uncharted 1-4 (hlavně dvojka a čtyřka) The Last of Us Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City Zaklínač 3 Horizon Zero Dawn Wolfenstein 1 a 2 *8)*
Za mě:
684888
3 0
reagují: cain.pullo, hroubek
reagovat
27.05.2018 13:46:01
Luxusní článek, díky za něj.

Já jsem si kvůli God of War koupil PS4. A je to moje první hra, kterou jsem na tom dlouhodobě hrál(pár zápasů ve Fifě se nepočítá). Je to neskutečně propracované, napínavé a zábavné, dialogy skvělé, zápletka s příběhem boží, celkově je příběh jedna velká báseň. Jediný můj problém je v tom, že jsem hráčský LOOSER, a proto jsem hrál na začátečníka a spoustu věcí jsem nedokázal dotáhnout do konce, jelikož mě to nešlo(hlavní příběh dohraný,nalezený komnaty také, jen ty Valkýrii jsem neporazil tak jak bych chtěl). Nicméně, už jen kvůli tomu skvělému příběhu to za to stojí. A na pokračování se těším, jako malý kluk na Vánoce.

PS: Které hry na PS4 jsou podle Vás Top záležitost??
684888
Luxusní článek, díky za něj. Já jsem si kvůli God of War koupil PS4. A je to moje první hra, kterou jsem na tom dlouhodobě hrál(pár zápasů ve Fifě se nepočítá). Je to neskutečně propracované, napínavé a zábavné, dialogy skvělé, zápletka s příběhem boží, celkově je příběh jedna velká báseň. Jediný můj problém je v tom, že jsem hráčský LOOSER, a proto jsem hrál na začátečníka a spoustu věcí jsem nedokázal dotáhnout do konce, jelikož mě to nešlo(hlavní příběh dohraný,nalezený komnaty také, jen ty Valkýrii jsem neporazil tak jak bych chtěl). Nicméně, už jen kvůli tomu skvělému příběhu to za to stojí. A na pokračování se těším, jako malý kluk na Vánoce. PS: Které hry na PS4 jsou podle Vás Top záležitost??
2 0
reagují: SteKi, Ex-SOLDIER, Perry-, KarelR
reagovat
27.05.2018 13:11:23
Děkujeme za pohodovou recenzi. Na GoW se mne libi i celkove zpracování prostredi a postav, ktere je mnohem syrovejsi a originalnejsi nez byva pravidlem. Napr elfove, takove nejen v panovi prstenu nepotkate :D
684886
Děkujeme za pohodovou recenzi. Na GoW se mne libi i celkove zpracování prostredi a postav, ktere je mnohem syrovejsi a originalnejsi nez byva pravidlem. Napr elfove, takove nejen v panovi prstenu nepotkate :D
0 0
reagovat
27.05.2018 08:53:13
reaguje na: fr3ak
je aj nieco co nevies?:D 

stale lepsie mat bloodborne ako nemat, jednoducho hociaka soulsborne hra od From Software bude to najdolezitejsie na E3 :)
684861
je aj nieco co nevies?:D  stale lepsie mat bloodborne ako nemat, jednoducho hociaka soulsborne hra od From Software bude to najdolezitejsie na E3 :)
684855
0 -1
reagovat
27.05.2018 08:07:27
reaguje na: Spiker
hlavny pribeh prebehnes za polovicny cas a verim ze aj menej:)
684860
hlavny pribeh prebehnes za polovicny cas a verim ze aj menej:)
684858
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se