Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Gauguin: Recenze

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
21.05.2018 23:07:16
reaguje na: crom
:+
684119
*:+*
684052
0 0
reagovat
21.05.2018 17:49:13
reaguje na: Aima
Tak vida!:):+
684061
Tak vida!*:)**:+*
684059
0 0
reagovat
21.05.2018 17:31:44
reaguje na: crom
Bylo ji 13.

Zdroj: The Pacific Muse: Exotic Femininity and the Colonial Pacific, Patty O'Brien
University of Washington Press, 2006.

Ale čert vem kolik jí bylo.
684059
Bylo ji 13. Zdroj: The Pacific Muse: Exotic Femininity and the Colonial Pacific, [url=https://www.google.pt/search?hl=cs&tbo=p&tbm=bks&q=inauthor:%22Patty+O%27Brien%22]Patty O'Brien[/url] University of Washington Press, 2006. Ale čert vem kolik jí bylo.
684057
1 0
reagují: crom
reagovat
21.05.2018 17:08:26
reaguje na: BlackAdder
To se přesně neví, protože neexistuje žádný rodný list, ale předpokládá se, že 13 nebo 14;)
684057
To se přesně neví, protože neexistuje žádný rodný list, ale předpokládá se, že 13 nebo 14*;)*
684053
0 0
reagují: Aima
reagovat
21.05.2018 16:30:24
reaguje na: crom
THX za recenzi, zrovna jsem se dival kde a v kolik o vikendu Gaugena v Praze promitaji - Areo a Kino Pilotu (KP - je cca dva roky rekonstruovane, drzi se podobneho programu jak Areo)
684055
THX za recenzi, zrovna jsem se dival kde a v kolik o vikendu Gaugena v Praze promitaji - Areo a Kino Pilotu (KP - je cca dva roky rekonstruovane, drzi se podobneho programu jak Areo)
684052
0 0
reagovat
21.05.2018 16:26:09
reaguje na: crom
Dobřety.

A kolik jí teda bylo? Ano, je to smutné, že mě zajímá tohle a ne jeho tvorba.
684053
Dobřety. A kolik jí teda bylo? Ano, je to smutné, že mě zajímá tohle a ne jeho tvorba.
684052
0 0
reagují: crom
reagovat
21.05.2018 16:10:40
reaguje na: Os
Ten popis děje je úvodních cca 15 minut filmu, takže se nemusíš bát spoilerů...:)
684052
Ten popis děje je úvodních cca 15 minut filmu, takže se nemusíš bát spoilerů...*:)*
684038
0 0
reagují: Os, cain.pullo, BlackAdder
reagovat
21.05.2018 14:40:30
Na recenzích od Moviezone nejvíce oceňuji to, že většinou výborně zprostředkují dojmy z různých stránek filmu (logika, dialogy, herecké výkony, triky...) a minimálně se věnují samotnému ději. Takže tuším jaký film může být, ale vím minimum o tom, co tam uvidím.
Popravdě recenze z jiných zdrojů ani nečtu, protože se mi často stávalo, že recenzent vykecal celý děj až na finální zvrat, a to nesnáším. Doufám, že přes popisnost není tahle recenze z toho druhého ranku.
684038
Na recenzích od Moviezone nejvíce oceňuji to, že většinou výborně zprostředkují dojmy z různých stránek filmu (logika, dialogy, herecké výkony, triky...) a minimálně se věnují samotnému ději. Takže tuším jaký film může být, ale vím minimum o tom, co tam uvidím. Popravdě recenze z jiných zdrojů ani nečtu, protože se mi často stávalo, že recenzent vykecal celý děj až na finální zvrat, a to nesnáším. Doufám, že přes popisnost není tahle recenze z toho druhého ranku.
1 0
reagují: crom
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se