Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Letní nářez 2018: Zbytky a žánrová výplň


ikona
Mr. Hlad
anne hathawayiko uwaisjason stathamletní nářezmark wahlbergmegmila kunisteen titans
Mark Wahlberg a Iko Uwais v akci, mimozemská invaze, animovaní superhrdinové, obří žraloci a malý hororový nářez. 

O letních megahitech a černých koních pro filmové léto 2018 už jsme psali, takže je na čase prohrabat se tím, co zbylo. Což ovšem nemusí být vůbec špatné. Tyhle filmy jsou sice trošku pod radarem, ale pár z nich by mohlo velmi příjemně překvapit. Je libo pořádkou bitku s hvězdou Raid nebo horor, ze kterého jsou nadšení zámořští kritici? 

 

 

KOMEDIE

Máš ji! (CZ premiéra: 14. června 2018)
Jeremyho Rennera v komediích moc nevídáme, o to by ale mohlo být Máš ji! zajímavější. Zvlášť, když dorazí i Jon Hamm, Isla Fisher, Rashida Jones, Ed Helms nebo Jake Johnson. Zápletka je docela neobvyklá a má se točit kolem party bývalých spolužáků, kteří každý rok organizují exkluzivní hru na babu. Ale takovou, která od soutěžících vyžaduje, aby cestovali po celé Americe. Snad to obvykle televizní režisér Jeff Tomsic zvládne ukočírovat. 

Index natěšenosti: 6/10

 

The Hustle (US premiéra: 29. června 2018)
Film Špinaví, prohnilí lumpové, ve kterém se před třiceti lety setkali Steve Martin a Michael Caine a pokoušeli se zjistit, kdo z nich je lepší podvodník, dnes patří ke komediální klasice. A tak se dočkal remaku. Místo podvodníků nastupují podvodnice a na scénu přicházejí Anne Hathaway a Rebel Wilson. Tyhle dámy by nemohly být jedna od druhé odlišnější, ale přesto se jim daří oblafnout skoro každého chlapa, který jim přijde do cesty. Pro obě dvě ale ve městě není místo, a tak se rozhodnout zjistit, která z nich je skutečně lepší. A ta druhá si bude muset sbalit kramle… Počkejme si na trailery, do té doby těžko říct, jestli to bude pecka, nebo film, kterému by bylo lepší se vyhnout. 

Index natěšenosti: 5/10

 

The Spy Who Dumped Me (CZ premiéra: 16. srpna 2018)
Možná, že jste před pár měsíci narazili při procházce Prahou na Milu Kunis, ale nezastavila se jen u nás. Její novinka ji vyslala na road trip po celé Evropě. Proč? Protože jednoho dne u jejích dveří zazvonil její bývalý a v patách měl bandu zabijáků. Vypadlo z něj, že pracuje jako tajný agent pro britskou vládu a průměrná třicátnice se tak najednou octla ve světě špionáže, spiknutí a nájemných vrahů. A po boku svého ex a svojí nejlepší kamarádky vyráží na dobrodružství, jaké si nedovedla ani představit. No… uvidíme. 

Index natěšenosti: 5/10

 

Další letní komedie: Vysloužilý kaskadér Johnny Knoxville si v Action Point otevře zábavní park. V Uncle Drew budou hrát basket sportovní superhvězdy namaskované za důchodce. Animák Teen Titans Go! To The Movies vám ukáže superhrdiny ze stáje DC v trochu jiné podobě. V The Happytime Murders budou Melissa McCarthy a její loutkový parťák hledat vraha. A v romantické komedii Crazy Rich Asians mladá hrdinka zjistí, že její přítel patří k nejbohatším lidem na světě. 

AKČŇÁKY

Mile 22 (US premiéra: 20. července 2018)
Peter Berg akční filmy umí, natočil Vítejte v džungli, Hancocka nebo Deepwater Horizon: Moře v plamenech. Občas sice zkusí něco ambicióznějšího, ve své novince se ale vrací k čisté akci. Mile 22 se bude točit okolo amerického tajného agenta, který musí spolu s elitní jednotkou dostat na letiště důležitého svědka, jemuž jdou po krku hodně nebezpeční lidé. A cesta přes město nebude snadná. Na druhou stranu u ní asi přijde k úrazu hodně lidí, vedle Marka Wahlberga nebo Johna Malkoviche se totiž objeví mlátička Ronda Rousey a především Iko Uwais z kultovního Raid. 

Index natěšenosti: 8/10

 

The Meg (CZ premiéra: 9. srpna 2018)
Jason Statham už zmlátil na plátně spoustu lidí, takže teď si to rozdá s obřím pravěkým žralokem. Hrdinou The Meg je kapitán Jonas Taylor, jenž před pěti lety musel během expedice na dno Mariánského příkopu opustit polovinu svojí posádky. Světu tvrdil, že je napadl pětadvacetimetrový vyhynulý megalodon. Logicky mu nikdo nevěřil a Jonas tak přišel o kariéru a nakonec i o manželku. Právě ona teď chystá sestup na dno moře a ne všechno jde podle plánu. Jonas tak dostává šanci vést záchrannou misi. A možnost vyrovnat účty s děsivým netvorem. Režíruje zkušený Jon Turteltaub, tvůrce Lovců pokladů nebo Čarodějova učně. 

Index natěšenosti: 6/10

 

Další letní akčňáky: Three Seconds se bývalý trestanec nechá dobrovolně zavřít do nejtvrdšího vězení a pokusí se tu infiltrovat do nebezpečného gangu. V Replicas se Keanu Reeves rozhodne oživit svou rodinu bez ohledu na následky. A v akční sci-fi Kin musí dva bratři utíkat před nebezpečným gangsterem, vládou i mimozemskými vojáky. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace