Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Poslední z Jediů: Protirecenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
14.06.2018 19:41:03
Hele já myslím, že by se ten film měl konečně přestat řešit. Prostě je to fail jako svině a tím bych to uzavřel ?) link
0 0
reagovat
14.06.2018 19:24:58
Mě osobně se taky často nejvíc líbí filmy s hodnocením pět a jedna (dva tri) zároveň.
0 0
reagovat
14.06.2018 18:40:16
reaguje na: malern
Mě to přijde normální. Když se ti film líbí, napíšeš šlape to, dobrej záporák, povedené výkony herců, fajn zvraty, film jsem si užil. Když se ti film nelíbí, řešíš proč se najednou skáče hyperprostorem na vzdálenost několika mil doprostřed jiné lodě, přehlížíš dvojité dvěře a ignoruješ schopnost přežití v kosmu na pár desítek sekund, prostě se hrabeš v detailech, které dlouze rozepisuješ ;)
1 0
reagovat
14.06.2018 17:52:43
reaguje na: pepo
Ja viem, ale príde mi vtipné, že ešte aj pol roka po premiére sa to snažia takto zachrániť. A ani sa to nesnažia skryť. :D
0 0
reagují: Robur
reagovat
14.06.2018 17:43:17
reaguje na: malern
To sa bezne robi aj u nas;)
0 0
reagují: malern
reagovat
14.06.2018 17:11:35
Damage control by Disney - ">link

Tie recenzie na RT reálne nájdete. Celkovo to tam je len súboj 5* vs 1*. Zaujímave je ale to, že pri 5* komentároch je zvyčajne len pár viet a tie 1* sú podrobne rozpísané. 
0 0
reagují: pepo
reagovat
28.12.2017 22:33:04
No. Těžko hledat slova. Včera poprvé, hned v Imaxu a rozdejchávám to ještě teď. Obávám se, že má tentokrát víc pravdu imf. Film ve stylu "kašlu na to co bylo předtím i co bude potom" může být podvratně okouzlující. Bohužel bylo asi cílem, aby to bylo jiné a zajímavé a nikdo se netrápil soudržností a hlavně udržením elementární logiky napříč trilogiemi. Nemohu se ubránit dojmu, že tohle nějak uspokojivě dát znovu dokupy nezvládne dost možná ani Abrams a budou muset přijít s něčím hodně zajímavým, abych šel na příští díl do kina. Na druhou stranu z toho mám tak smíšené dojmy, že bych to snad i chtěl vidět ještě jednou.
4 -6
reagovat
28.12.2017 21:48:50

2/10

Naprosté nepochopení toho, co dělá StarWars vyjímečnými. Je opravdu smutné, když se mi po shlédnutí epizody 8 zastesklo po Lucasově nové trilogii. Sakra i Valerian měl v sobě víc StarWars, než tahle sračka. Opravdu nechci při koukání na StarWars cítit lítost nad hloupostí a prázdnotou postav. Film se stejně jako sedmička odehrává takřka ve vakuu, jako by zbytek galaxie neexistoval, Jediné, co zachraňuje epizodu 8 od totálního odpadu, je "trochu" lepší prokreslení Kylo Rena a v celku sympatická pasáž na té Casino planetě. Jakékoliv náznaky nebo vysvětlení, proč se důležité zvraty staly, nebo dějí, prostě nejsou. Je to jen sled nesouvisejících scének. Vysvětlení původu Ray je gigantický "fakáč" na všechny diváky. Vlastně mi to mělo být jasné už od první scény s Lukem (zahození). Režisér na diváky sere, doslova, a ještě si myslí, že když se na jakžtakž splácaný dort na přilepšenou vysere, tak z toho nebude sračka. Bohužel je a je úplně jedno, že někde úplně vespod je StarWars korpus. Jsem znechucený a nasraný.
7 -8
reagovat
27.12.2017 20:21:06

Imfe proc...

Proc se s tebou z 99% vzdy shodnu. Videno az dnes a tvou recenzi bezprostredne po projekci se slzou v oku 3x podtrhavam! A je mi z toho smutno. Asi jsem to nechtel videt :(
7 -6
reagovat
27.12.2017 15:31:33
reaguje na: Ashitaka
:+:+
2 -4
reagovat
27.12.2017 09:59:30

King is dead, long live the king ?

To ani nahodou. Nove SW su pre mna najhorsim filmom tohto roka, premrhanym potencialom a ukazkou toho co sa stane, ked chcete tocit rozsiahle sagy zrovnatelne s velkymi romanmi, no pritom nemate ani ponatia, ked uz nie o tom, kam sa chcete dostat na konci knihy, tak aspon o tom, kde by ste chceli skoncit na konci jednej kapitoly. Uplny suhlas s protirecenziou a v kine nabuduce uz bezomna.
9 -5
reagují: Muf
reagovat
27.12.2017 00:54:36
Saskaren. Fakt som mal niekedy dojem ze sa divam na nejaku parodiu. Zo star wars sa pomaly ale isto stava star wars cirkus...
7 -4
reagovat
26.12.2017 20:21:56
reaguje na: TedGeorge
To byla první věta, co jsem řekl, když jsem si sundal v Imaxu brejle :D
4 -6
reagovat
26.12.2017 18:31:19
Nenapisu zadnou novinku. Rian Johnson natocil dobrej film, ale spatny Star Wars. 7,5/10 a podruhy uz to videt nemusim.
10 -12
reagují: Sithlord
reagovat
25.12.2017 13:26:13
reaguje na: Muf
Ja s tebou samozrejme souhlasim. Presto ty vtipy ve filmu byly super. Luke co si stříkne z kozy mliko a zakreni se jak po dobrym pivu? Wow.....ze byly ty forky matros pro Spaceballs nebo jiné filmy je věc jina. Ja se bavil, zasmal. Fakt to na me fungovalo. Ty vtipy. Jinak jako film je to silenost, o tym zadna. Devitka je mi v podstate volna. Ale porad ještě někdo muze natocit kvalitního Obi-Wana zapadajícího do deje. Bohuzel ne s Williamsem. To boli nejvic. Ze mame film s uzasnym Williamsem, ale je lepsi si koupit jen to cedecko...
3 -5
reagovat
25.12.2017 11:47:32
reaguje na: mecano
 7. místo v zebřičku 100 nej sraček všech dob, to by odpovídalo :-
4 -11
reagují: mecano
reagovat
24.12.2017 21:56:21
Rotten Tomatoes zaradilo film na 7. místo v zebřičku 100 nej scifi filmu
4 -2
reagují: Muf
reagovat
24.12.2017 12:47:04
Ja sa za SW fanusika vobec nepovazujem, dokonca by som sa niekedy oznacil za hejtera, ktory si ale kazdy film rad pozre a pokusi sa ho objektivne/subjektivne ohodnotit. Force Awakens bolo pre mna najvacsie kino utrpenie ake som kedy zazil, takze som od pokracovania necakal ziadne zazraky, ale... Ten film je pecka! Mozno tym, ze ten svet vobec neriesim, ma vyvoj jeho postav vobec neprekvapil, naopak, vsetko to davalo totalny zmysel. Hlavne Mark bol uzasny, cele si to daval s chutou. Adam Driver prekvapil, ako sa z neho zrazu stal charizmaticky zaporak. Snoke ma vobec nesokoval, naopak, sceny s nim vyvrcholili velmi silno a emotivne. Cinanka bola milym spestrenim, jedine mozno ta zapletka s Finnom bola trochu mimo
6 -6
reagovat
24.12.2017 10:20:46
reaguje na: Sony
Ten film má dost chyb a úplně mě nenadchnul. Nicméně sklízí nesmyslnou hnidopišskou kritiku za drobnosti typu proč nevysvětlili tohle a tamhleto a proč se nevěnovali víc tomuhle a nevyškrtli toto. A zrovna těm logickým nesmyslům, kdy První řád neskočí před lodě povstalců a také rychlosti Finna při záchraně Rose (toho jsem si vůbec nevšiml), se kritici v podstatě nevěnují nebo jen minimálně.

Ale jak už jsem psal, to že někomu film nesedne je jasné a pochopitelné, jen není třeba hledat zástupné důvody.
4 -2
reagovat
24.12.2017 10:13:32
reaguje na: Robur
...jsem rád, že sis tam něco našel a zároveň nepatříš mezi lidi, kteří film hodnotí jako "sračku" :)) 8);)
1 -1
reagují: Robur
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se