Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Infinity War: Trailer

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
Karlos, povedal by som, že tu sa asi mýlime skôr my, čo nevidíme, aká strašná sračka DC je, a aký výborný je oproti tomu Marvel.
A teraz to nemyslím ako pokus o flame, ono to asi tak skutočne bude vzhľadom na tie zástupy fanúšikov.
Bez ohľadu na to, že ja by som A1 tiež nedal viac 60% (ok, možno 70, lebo to bol vtedy ozaj zaujímavý počin, urobiť serial z filmov komplet aj so season finale).

Podobne som nikdy nepochopil ten "priepastný rozdiel" medzi kvalitami SW starou a novou trilogiou. Mne proste prišli všetky fajn (aj keď... Jar-Jar, hm...), a ani jeden ako modla. 
Ale väčšina sveta to vidí inak, takže chyba je zrejme na mojom príjimači.
666662
Karlos, povedal by som, že tu sa asi mýlime skôr my, čo nevidíme, aká strašná sračka DC je, a aký výborný je oproti tomu Marvel. A teraz to nemyslím ako pokus o flame, ono to asi tak skutočne bude vzhľadom na tie zástupy fanúšikov. Bez ohľadu na to, že ja by som A1 tiež nedal viac 60% (ok, možno 70, lebo to bol vtedy ozaj zaujímavý počin, urobiť serial z filmov komplet aj so season finale). Podobne som nikdy nepochopil ten "priepastný rozdiel" medzi kvalitami SW starou a novou trilogiou. Mne proste prišli všetky fajn (aj keď... Jar-Jar, hm...), a ani jeden ako modla.  Ale väčšina sveta to vidí inak, takže chyba je zrejme na mojom príjimači.
666638
2 -4
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: verbst
V traileru jde vidět, jak si hraje s rukou Hulkbusteru. Potom je na konci traileru vidět s ostatními, zatímco Tony bude mít svůj arc s ostatními v New Yorku/vesmíru imo.

Dále napíšu ve spoileru  Něco podobného plánovali už v Age of Ultron, kdyby se Hulkbuster zapojil do bitvy proti Ultronovi a v poslední sekundě by Ultrona překvapil Hulk, který by ze zbroje doslova vyletěl a naložil mu. Nakonec od toho nápadu ale upustili. Takže je šance, že to bude tady proti někomu z Black order.
666660
V traileru jde vidět, jak si hraje s rukou Hulkbusteru. Potom je na konci traileru vidět s ostatními, zatímco Tony bude mít svůj arc s ostatními v New Yorku/vesmíru imo. Dále napíšu ve spoileru  [spoiler]Něco podobného plánovali už v Age of Ultron, kdyby se Hulkbuster zapojil do bitvy proti Ultronovi a v poslední sekundě by Ultrona překvapil Hulk, který by ze zbroje doslova vyletěl a naložil mu. Nakonec od toho nápadu ale upustili. Takže je šance, že to bude tady proti někomu z Black order.[/spoiler]
666658
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Neblbni. Fakt? Jako fakt fakt?
666658
Neblbni. Fakt? Jako fakt fakt?
666578
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ne, vážně ti nebudu psát 10 stránkový elaborát o Avengers 1 nebo o komiksových adaptacích obecně. Sorry jako.

Můžeš si o nich myslet co chceš, to ti nikdo nebere. Ale přiznej, že když někdo bude psát o tom, že Kmotr, Terminátor 2 nebo nějaký tvůj oblíbený film (a to v žádném případě nesrovnávám Avengers 1 s Kmotrem nebo T2), tak ti jeho komentáře budou taky připadat jako WTF. A ještě když ti ten člověk napíše, že si z Kmotra vlastně nic nepamatuje. Ty si o těch filmech mysli co chceš, já si o tvém pohledu na ně budu taky myslet co chci. WIN-WIN.
666653
Ne, vážně ti nebudu psát 10 stránkový elaborát o Avengers 1 nebo o komiksových adaptacích obecně. Sorry jako. Můžeš si o nich myslet co chceš, to ti nikdo nebere. Ale přiznej, že když někdo bude psát o tom, že Kmotr, Terminátor 2 nebo nějaký tvůj oblíbený film (a to v žádném případě nesrovnávám Avengers 1 s Kmotrem nebo T2), tak ti jeho komentáře budou taky připadat jako WTF. A ještě když ti ten člověk napíše, že si z Kmotra vlastně nic nepamatuje. Ty si o těch filmech mysli co chceš, já si o tvém pohledu na ně budu taky myslet co chci. WIN-WIN.
666638
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: rocketking
Jen, aby to v mých očích nepohořelo ještě víc ?)8)... A je zajímavé, že když se někomu něco nelíbí, co je všeobecně kladně hodnoceno, automaticky se posouvá do WTF.
ALe OK, abych měl tedy motivaci to vidět znova - v čem to není výtvarně tuctové a filmařsky nápadité (to "utahané" patří JL)? Procenta (zatím) nechme stranou.
A rád bych slyšel dopodrobna, v čem všem se pletu. Takový feedback ke komiksovým filmovým adaptacím zjevně velice potřebuju. :o:o:o
666638
Jen, aby to v mých očích nepohořelo ještě víc *?)**8)*... A je zajímavé, že když se někomu něco nelíbí, co je všeobecně kladně hodnoceno, automaticky se posouvá do WTF. ALe OK, abych měl tedy motivaci to vidět znova - v čem to není výtvarně tuctové a filmařsky nápadité (to "utahané" patří JL)? Procenta (zatím) nechme stranou. A rád bych slyšel dopodrobna, v čem všem se pletu. Takový feedback ke komiksovým filmovým adaptacím zjevně velice potřebuju. *:o**:o**:o*
666631
2 -4
reagují: dashiva, rocketking
reagovat
reaguje na: KARLOS
Posledního z Approveru neviděl nikdo :D
666637
Posledního z Approveru neviděl nikdo *:D*
666629
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Naprostý souhlas. Představovat hrdiny originama je nesmysl a X-meni to dokazují. Pro mě je chyba jinde a to odklon od vážného pojetí ke komedii, naštěstí ne k parodii jako Thor: Ragnarok.
666634
Naprostý souhlas. Představovat hrdiny originama je nesmysl a X-meni to dokazují. Pro mě je chyba jinde a to odklon od vážného pojetí ke komedii, naštěstí ne k parodii jako Thor: Ragnarok.
666576
2 -5
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tuctová výtvarná stránka, filmařsky utahané a beznápadité, ne víc než 55%? OK, už nemusíš vůbec nic psát. Každým svým dalším komentářem zapadáš čím dál tím víc do „WTF?“
Ne, nebudu ti tady teď dopodrobna vysvětlovat v čem se pleteš. Doporučím ti asi jediné - podívej se na ty filmy znovu a otevři o toho oči. Protože psát o něčem, o čem tvrdíš, že si z toho nic nepamatuješ. Jako vážně?
666631
Tuctová výtvarná stránka, filmařsky utahané a beznápadité, ne víc než 55%? OK, už nemusíš vůbec nic psát. Každým svým dalším komentářem zapadáš čím dál tím víc do „WTF?“ Ne, nebudu ti tady teď dopodrobna vysvětlovat v čem se pleteš. Doporučím ti asi jediné - podívej se na ty filmy znovu a otevři o toho oči. Protože psát o něčem, o čem tvrdíš, že si z toho nic nepamatuješ. Jako vážně?
666576
5 -3
reagují: KARLOS
reagovat
Posledního z Approveru jsem neviděl... 8):D
666629
Posledního z Approveru jsem neviděl... *8)**:D*
4 0
reagují: Muf
reagovat

KARLOS

Přijde mi zajímavější, že je to 23. nejoblíbenější film na celé CSFD, než že je to jeden z mých asi 30ti blurayů 8), pokud to ale chceš takto "osobně" tak je ten rozdíl ještě propastnější. Víc by mě to pobavilo snad jen kdybys dal Posledního z Approveru na úroveň Avatara.
666623
Přijde mi zajímavější, že je to 23. nejoblíbenější film na celé CSFD, než že je to jeden z mých asi 30ti blurayů *8)*, pokud to ale chceš takto "osobně" tak je ten rozdíl ještě propastnější. Víc by mě to pobavilo snad jen kdybys dal Posledního z Approveru na úroveň Avatara.
KARLOS
2 0
reagovat

crimson_moon

Vůbec nechápu pointu a spojitost :D

Respektive jestli to bereš takhle, tak jsou 4* jednoznačně palec nahoru a všechno pasuje :)
666600
Vůbec nechápu pointu a spojitost *:D* Respektive jestli to bereš takhle, tak jsou 4* jednoznačně palec nahoru a všechno pasuje *:)*
crimson_moon
0 0
reagovat
4*? Trailer má na Youtube 98.7136883803% z 1817600 hlasů. Klikni si Karle.
666599
4*? Trailer má na Youtube 98.7136883803% z 1817600 hlasů. [url=http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/645/713/888.jpg]Klikni si Karle[/url].
1 -2
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ja sázim, že v hulkbustru je Pepper 
666586
Ja sázim, že v hulkbustru je Pepper 
666578
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
:+:D
666585
*:+**:D*
666583
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já přeci nepíšu, že bys měl zakázáno se k tomu jakkoli vyjadřovat :)

Jen jsem ti názorně ukázal, že není žádná podobnost ve vztahu, kolik kdo měl filmů před týmovkou a kolik postav jim v konečném důsledku zbývalo představit. Ale absolutně. A že když je to pro tebe zábavička na jedno odpoledne, tak jsi nejspíš ani mnoho těch filmů neviděl, neb tě nezajímají :)

Znovu to tedy podtrhnu. U Marvelu upozadili vedlejší postavy, aby se jim náležitě věnovali v týmovce, protože k ostatním postavám jsi vztah už měl. A nejen to, i ty hlavní postavy dostaly hodně prostoru. I tebou zmiňovaní X-men stojí a padají na tom, že si režisér jasně vytyčil kdo je hlavní postava a kdo jen další X-men kulisa. S hlavními postavami pak prožíváš celou jejich historii a je kolem nich vybudovaný děj. Tady prostě nejde nehodnotit práci s postavami.... protože u BvS, nebo JL máš všechny hlavní postavy jako kulisy pro velké akční bitky..... všichni představeni z rychlíku jen aby se konečně mohli mlátit...

Sečteno podtrženo, Marvel představil všechny hlavní postavy a nakonec i ty vedlejší v týmovce. DC se vrhlo hned druhým filmem na týmovku, kde sotva představili ty hlavní postavy.... pak WW a šup další týmovka, kde ti naservírují 3 nové hlavní postavy, kteří mají k prokresklení Wolverina, Rogue, nebo vztahu Xaviera s Magnetem asi tak daleko jako ty k fanouškovi komixových filmů :D
666584
Já přeci nepíšu, že bys měl zakázáno se k tomu jakkoli vyjadřovat *:)* Jen jsem ti názorně ukázal, že není žádná podobnost ve vztahu, kolik kdo měl filmů před týmovkou a kolik postav jim v konečném důsledku zbývalo představit. Ale absolutně. A že když je to pro tebe zábavička na jedno odpoledne, tak jsi nejspíš ani mnoho těch filmů neviděl, neb tě nezajímají *:)* Znovu to tedy podtrhnu. U Marvelu upozadili vedlejší postavy, aby se jim náležitě věnovali v týmovce, protože k ostatním postavám jsi vztah už měl. A nejen to, i ty hlavní postavy dostaly hodně prostoru. I tebou zmiňovaní X-men stojí a padají na tom, že si režisér jasně vytyčil kdo je hlavní postava a kdo jen další X-men kulisa. S hlavními postavami pak prožíváš celou jejich historii a je kolem nich vybudovaný děj. Tady prostě nejde nehodnotit práci s postavami.... protože u BvS, nebo JL máš všechny hlavní postavy jako kulisy pro velké akční bitky..... všichni představeni z rychlíku jen aby se konečně mohli mlátit... Sečteno podtrženo, Marvel představil všechny hlavní postavy a nakonec i ty vedlejší v týmovce. DC se vrhlo hned druhým filmem na týmovku, kde sotva představili ty hlavní postavy.... pak WW a šup další týmovka, kde ti naservírují 3 nové hlavní postavy, kteří mají k prokresklení Wolverina, Rogue, nebo vztahu Xaviera s Magnetem asi tak daleko jako ty k fanouškovi komixových filmů *:D*
666576
5 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tak ty si nam chcel len v skratke povedat, ze oba filmy ta nebavili rovnako. Diky :D
666583
Tak ty si nam chcel len v skratke povedat, ze oba filmy ta nebavili rovnako. Diky *:D*
666576
9 0
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: KARLOS
že nějaký film neulpěl samozřejmě chápu, na druhou stranu A1 je film starý 5 a půl roku, zatímco JL je v kinech pár týdnů. JL v tomhle rozhodně prohrává a za 5 let si na něj nikdo ani nevzpomene, zatímco A1 bude pořád vrytý v paměti, i když třeba ne příběhem, tak tím, jaká událost to ve své době byla.

pak teda to rozpětí filmů Marvel vs DC v Phase 1 je opravdu nebe a dudy. ano, obojí mělo rozpětí zhruba stejně let, ale Marvel zcela jednoznačně šel do toho, že představí jednotlivé zásadní hrdiny, záporáky i Macguffin a všem a všemu dal opravdu spoustu prostoru. každý film má svoje místo a vede hrdiny k tomu, aby se setkali v A1. Jediný, s kým asi moc nevěděli co, byl Thor, který skončil na Asgardu a objevil se na Zemi tak nějak náhodou.
Až v Phase 2 se objevili GotG, kteří byli vyloženě odříznutí od všeho ostatního, co se zatím stalo (kromě asi tak Thanose a návaznost na Infinity Stones). V GotG bylo taky vidět, že týmovku umí Marvel udělat i bez předchozích originů, ale prostě to byl další film, a ne něco, v co kumulovalo 5 přechozích filmů, jako to bylo u A1, tak to nebyla taková událost, ale hodně se to povedlo, takže mají GotG všichni rádi.

u DC vznikl MoS, který se mě osobně líbil vyloženě hodně, ale opravdu jsem z něj neměl pocit, že by to byl začátek nějakého univerza. Abych řekl pravdu, myslel jsem si v té době, že Superman bude mít prostě svojí vlastní sérii filmů bez ostatních superhrdinů, což by se mi osobně líbilo asi nejvíc. Suicide Squad bylo v prvé řadě obrovské zklamání, ve druhé šlo řekněme o film, který si dovolili u Marvelu vytvořit až v Phase 2 s GotG, kdy jsou všichni z tohohle filmu odříznutí od zbytku těch hlavních hrdinů. Je tam jasné, že jde o stejný vesmír, ale tím to asi tak hasne. BvS pak byla jasná snaha dohnat jedním filmem strašnou spoustu věcí, kdy jedinou rozumně vyprofilovanou postavou byl Superman. Celý ten příběh ale měl přijít o dost později a imo měla místo tohohle přijít sólovka nového Batmana. Sólovka WW řekněme ok a kromě MoS jediný logický film v Phase 1 u DC v tom, že plnohodnotně představil hrdinku, o které také něco víme. Mně úplně film nesedl, ale to už je věc vkusu.

Najednou přišla týmovka, kdy jsme půlku týmu neviděli a jediná ze dvou opravdu dobře vybudovaných postav (Superman a WW), se ukáže ve filmu na 10 minut, a vlastně by se bez Supermana film zcela bez problémů obešel. Batman byl rozpracovaný tak napůl, ale chápu, že další origin by byl nesmysl, ale sólovka mohla být právě o starším Batmanovi, kdy bysme poznali jeho jinou stránku, než v Nolanovkách. Celá druhá půlka týmu JL byla ukázaná v několikavteřinových záběrech v BvS a nevíme o nich fakt lautr nic. I když je teda počet hrdinů stejný, jako v A1, tak tady o půlce týmu nic nevíme, jedna dobře rozpracovaná postava je ve filmu zbytečná a jenom na chvilku, Batman je tak napůl a jediná WW měla dobře zpracovaný origin a prostupuje celým filmem. Oproti A1 je to fakt obrovská slabota a vyloženě jasná snaha dohnat strašně moc věci najednou co možná nejrychleji. Zdálo by se mi mnohem lepší udělat MoS tak jak bylo, sólovku WW, sólovku Batmana, ve které by se objevil Flash, a pak sólovku asi Aquamana s tím, že holt Cyborg by počkal na JL nebo by ho někde trochu nakousli, abysme o něm třeba něco taky věděli. O všech hrdinech bysme věděli hodně a byl by to jeden film navíc oproti dnešku. Suicide Squad řekněme ok, že to chtěli udělat a zkusit, ale nedá se to počítat jako rozpracování vesmíru, tak by to klidně počkalo, a BvS měli nechat na druhou fázi, kdy by přeci jenom ten konflikt dvou známých kladných hrdinů byl takový pro diváka bolestivější, jako třeba v Captain America: CW, kde se sice nešlo totálně na krev, ale ten konflikt byl hodně znát.
666582
že nějaký film neulpěl samozřejmě chápu, na druhou stranu A1 je film starý 5 a půl roku, zatímco JL je v kinech pár týdnů. JL v tomhle rozhodně prohrává a za 5 let si na něj nikdo ani nevzpomene, zatímco A1 bude pořád vrytý v paměti, i když třeba ne příběhem, tak tím, jaká událost to ve své době byla. pak teda to rozpětí filmů Marvel vs DC v Phase 1 je opravdu nebe a dudy. ano, obojí mělo rozpětí zhruba stejně let, ale Marvel zcela jednoznačně šel do toho, že představí jednotlivé zásadní hrdiny, záporáky i Macguffin a všem a všemu dal opravdu spoustu prostoru. každý film má svoje místo a vede hrdiny k tomu, aby se setkali v A1. Jediný, s kým asi moc nevěděli co, byl Thor, který skončil na Asgardu a objevil se na Zemi tak nějak náhodou. Až v Phase 2 se objevili GotG, kteří byli vyloženě odříznutí od všeho ostatního, co se zatím stalo (kromě asi tak Thanose a návaznost na Infinity Stones). V GotG bylo taky vidět, že týmovku umí Marvel udělat i bez předchozích originů, ale prostě to byl další film, a ne něco, v co kumulovalo 5 přechozích filmů, jako to bylo u A1, tak to nebyla taková událost, ale hodně se to povedlo, takže mají GotG všichni rádi. u DC vznikl MoS, který se mě osobně líbil vyloženě hodně, ale opravdu jsem z něj neměl pocit, že by to byl začátek nějakého univerza. Abych řekl pravdu, myslel jsem si v té době, že Superman bude mít prostě svojí vlastní sérii filmů bez ostatních superhrdinů, což by se mi osobně líbilo asi nejvíc. Suicide Squad bylo v prvé řadě obrovské zklamání, ve druhé šlo řekněme o film, který si dovolili u Marvelu vytvořit až v Phase 2 s GotG, kdy jsou všichni z tohohle filmu odříznutí od zbytku těch hlavních hrdinů. Je tam jasné, že jde o stejný vesmír, ale tím to asi tak hasne. BvS pak byla jasná snaha dohnat jedním filmem strašnou spoustu věcí, kdy jedinou rozumně vyprofilovanou postavou byl Superman. Celý ten příběh ale měl přijít o dost později a imo měla místo tohohle přijít sólovka nového Batmana. Sólovka WW řekněme ok a kromě MoS jediný logický film v Phase 1 u DC v tom, že plnohodnotně představil hrdinku, o které také něco víme. Mně úplně film nesedl, ale to už je věc vkusu. Najednou přišla týmovka, kdy jsme půlku týmu neviděli a jediná ze dvou opravdu dobře vybudovaných postav (Superman a WW), se ukáže ve filmu na 10 minut, a vlastně by se bez Supermana film zcela bez problémů obešel. Batman byl rozpracovaný tak napůl, ale chápu, že další origin by byl nesmysl, ale sólovka mohla být právě o starším Batmanovi, kdy bysme poznali jeho jinou stránku, než v Nolanovkách. Celá druhá půlka týmu JL byla ukázaná v několikavteřinových záběrech v BvS a nevíme o nich fakt lautr nic. I když je teda počet hrdinů stejný, jako v A1, tak tady o půlce týmu nic nevíme, jedna dobře rozpracovaná postava je ve filmu zbytečná a jenom na chvilku, Batman je tak napůl a jediná WW měla dobře zpracovaný origin a prostupuje celým filmem. Oproti A1 je to fakt obrovská slabota a vyloženě jasná snaha dohnat strašně moc věci najednou co možná nejrychleji. Zdálo by se mi mnohem lepší udělat MoS tak jak bylo, sólovku WW, sólovku Batmana, ve které by se objevil Flash, a pak sólovku asi Aquamana s tím, že holt Cyborg by počkal na JL nebo by ho někde trochu nakousli, abysme o něm třeba něco taky věděli. O všech hrdinech bysme věděli hodně a byl by to jeden film navíc oproti dnešku. Suicide Squad řekněme ok, že to chtěli udělat a zkusit, ale nedá se to počítat jako rozpracování vesmíru, tak by to klidně počkalo, a BvS měli nechat na druhou fázi, kdy by přeci jenom ten konflikt dvou známých kladných hrdinů byl takový pro diváka bolestivější, jako třeba v Captain America: CW, kde se sice nešlo totálně na krev, ale ten konflikt byl hodně znát.
666576
6 -2
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Skalpel BUDE ze zahraničí a dorazil včera ve 21.26! 8)

Důkaz: link
666580
Skalpel BUDE ze zahraničí a dorazil včera ve 21.26! *8)* Důkaz: https://i.nahraj.to/f/1SpG.png
666579
3 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Redakce čeká na skalpel že zahraničí, přece se s tím nebudou patlat. :)
666579
Redakce čeká na skalpel že zahraničí, přece se s tím nebudou patlat. *:)*
666573
2 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ehm, v Hulkbusteru je Hulk.
666578
Ehm, v Hulkbusteru je [spoiler]Hulk[/spoiler].
666573
1 0
reagují: verbst, Neroin
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se