Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Připravte se na další filmy ze světa Pána prstenů

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek
Húrinovy děti prosím prosím moc prosím ;) 
393474
Húrinovy děti prosím prosím moc prosím *;)* 
0 -1
reagovat

yes!

:+:+:+:+
393472
*:+**:+**:+**:+*
yes!
0 -1
reagovat

KarelR

Tam toho je tolik!

Hraničáři, dějiny a úpadek Gondoru a Arnoru (Černokněžný Král!!), příchod Rohanu a jeho 16 králů (chci vidět šílenýho Helma jak masakruje Vrchovce holejma rukama!). Aragornovo toulky a působení před nalezením Prstenu.
Dohajzlu, jen Dodatky z Návratu Krále ti daj rámec, kterej když důmyslně a s úctou naplníš, máš materiál minimálně na pět sezón.
"Third Age of MiddleEarth", now on Amazon Prime! 8)

...až na to, že to se nestane a dostaneme době poplatnou, dutou povídačku, kde každá parta musí mít minimálně dvě ženský stejně fyzicky silný jako chlapi, čtyři příslušníky nejrůznějších etnik a hlavně každá sezóna bude muset trumfnout tu předchozí, takže nejpozději ve třetí sérii už se bude zachraňovat svět a řešit konflikty větší než Válka Hněvu. Není každej D.B. & D.B., aby snášel šest let kvikot znuděnejch děcek, že "se tam nic neděje" a ryk feministek, že je tam málo ženskejch a dějou se jim zlý věci.

Takže jsem skeptickej. Ale kurva, ten potenciál!!!
393471
Tam toho je tolik! Hraničáři, dějiny a úpadek Gondoru a Arnoru (Černokněžný Král!!), příchod Rohanu a jeho 16 králů (chci vidět šílenýho Helma jak masakruje Vrchovce holejma rukama!). Aragornovo toulky a působení před nalezením Prstenu. Dohajzlu, jen Dodatky z Návratu Krále ti daj rámec, kterej když důmyslně a s úctou naplníš, máš materiál minimálně na pět sezón. "Third Age of MiddleEarth", now on Amazon Prime! *8)* ...až na to, že to se nestane a dostaneme době poplatnou, dutou povídačku, kde každá parta musí mít minimálně dvě ženský stejně fyzicky silný jako chlapi, čtyři příslušníky nejrůznějších etnik a hlavně každá sezóna bude muset trumfnout tu předchozí, takže nejpozději ve třetí sérii už se bude zachraňovat svět a řešit konflikty větší než Válka Hněvu. Není každej D.B. & D.B., aby snášel šest let kvikot znuděnejch děcek, že "se tam nic neděje" a ryk feministek, že je tam málo ženskejch a dějou se jim zlý věci. Takže jsem skeptickej. Ale kurva, ten potenciál!!!
KarelR
0 -1
reagovat

LivingTribunal

Nevím, co je v tomhle případě kánon, ale nemyslím si, že to má bejt sladěný s Jacksonovejma filmama. Prostě si to natočej po svým a jak říkám, po čase imho přijde každá kniha na jednu televizní sérii.
393470
Nevím, co je v tomhle případě kánon, ale nemyslím si, že to má bejt sladěný s Jacksonovejma filmama. Prostě si to natočej po svým a jak říkám, po čase imho přijde každá kniha na jednu televizní sérii.
LivingTribunal
0 0
reagovat

pepo, Memphis

Aký máte problém hoši? Veď LOTR je skvelý nie? Čo by ste chceli aby boli v kinách samé komiksy? :)
393469
Aký máte problém hoši? Veď LOTR je skvelý nie? Čo by ste chceli aby boli v kinách samé komiksy? *:)*
pepo, Memphis
0 0
reagovat
Kde je ten klip s Carellem... Jo, tady.
393468
Kde je ten klip s Carellem... Jo, [url=https://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ]tady[/url].
0 0
reagovat
ach jaj. fakt to potrebujeme? jediná výhoda, že v seriálovej podobe to budem môcť ľahšie ignorovať
393467
ach jaj. fakt to potrebujeme? jediná výhoda, že v seriálovej podobe to budem môcť ľahšie ignorovať
0 0
reagovat
Já si myslím, že trilogie se remakovat nebude. Vím, že od Společenstva je to už skoro 20 let (!), ale ty filmy jsou po všech  stránkách takový  kult (ať už mluvíme o fanoušcích, kriticích, tržbách, oceněních...), že  by byla blbost remakovat. Tím spíš, když před pár lety to všechno  přiživil Hobit (ať už si o něm každý myslí, co chce).

Podle mě je logickým krokem, ať už v seriálech nebo filmech, odkazovat právě na  trilogii. Jet si svůj příběh a občas na nějaké cameo překecat McKellena, Blanchetku, Mortensena atd. Fanoušci budou spokojení, protože  fan-service bude zajištěný, a studia nebudou riskovat shitstorm kvůli  tomu, že tam mají nové obsazení nebo se nedejbože pokusí remakovat  trilogii, která v mnoha směrech je a minimálně 20 let bude nedostižná pro miliony a miliony lidí.
393465
Já si myslím, že trilogie se remakovat nebude. Vím, že od Společenstva je to už skoro 20 let (!), ale ty filmy jsou po všech  stránkách takový  kult (ať už mluvíme o fanoušcích, kriticích, tržbách, oceněních...), že  by byla blbost remakovat. Tím spíš, když před pár lety to všechno  přiživil Hobit (ať už si o něm každý myslí, co chce). Podle mě je logickým krokem, ať už v seriálech nebo filmech, odkazovat právě na  trilogii. Jet si svůj příběh a občas na nějaké cameo překecat McKellena, Blanchetku, Mortensena atd. Fanoušci budou spokojení, protože  fan-service bude zajištěný, a studia nebudou riskovat shitstorm kvůli  tomu, že tam mají nové obsazení nebo se nedejbože pokusí remakovat  trilogii, která v mnoha směrech je a minimálně 20 let bude nedostižná pro miliony a miliony lidí.
0 0
reagovat
beren a luthien...dočkám sa?
393461
beren a luthien...dočkám sa?
0 0
reagují: tomasul
reagovat
... a taky, má jít o ofiko kánon nebo si to pojede ve vlastní rovině jako SoM a SoW?
393459
... a taky, má jít o ofiko kánon nebo si to pojede ve vlastní rovině jako SoM a SoW?
0 0
reagovat

KarelR

Tu novinku jsem zatím nezachytil, jak moc do minulosti se má seriál podívat?
393458
Tu novinku jsem zatím nezachytil, jak moc do minulosti se má seriál podívat?
KarelR
0 0
reagovat

LivingTribunal

Až za pár let dojedou seriálem před Společenstvo prstenu, budou mít dvě možnosti - skončit, anebo s novým (a v tu dobu pravděpodobně oblíbeným) obsazením pokračovat dál. Co myslíš, že udělaj? :)
393457
Až za pár let dojedou seriálem před Společenstvo prstenu, budou mít dvě možnosti - skončit, anebo s novým (a v tu dobu pravděpodobně oblíbeným) obsazením pokračovat dál. Co myslíš, že udělaj? *:)*
LivingTribunal
0 0
reagovat
Jako jo. Teď tomu fakt dát tu nejlepší možnou péči, nic neuspěchat, obsadit sympatickej casting a je ruka v rukávě. Alespoň jedna.
Vždycky jsem chtěl vidět třeba to, co se dělo na Severu, když Frodo putoval do Mordoru (kdyby jen trochu v duchu BFME II) :):+
393456
Jako jo. Teď tomu fakt dát tu nejlepší možnou péči, nic neuspěchat, obsadit sympatickej casting a je ruka v rukávě. Alespoň jedna. Vždycky jsem chtěl vidět třeba to, co se dělo na Severu, když Frodo putoval do Mordoru (kdyby jen trochu v duchu BFME II) *:)**:+*
0 0
reagovat
On toho o moc víc zase nenapsal, kromě Hobita, Pána prstenů a Silmarillionu se jeho díla věnují hlavně poezii, dále pak sepsal kvantum prakticky vědeckých děl týkajících se především lingvistiky a historie Středozemě no a pak samostatně rozvedené příběhy, které se ovšem většinou kříží se Silmarillionem.
Každopádně pokud by se Amazon nechal inspirovat například fanouškovským filmem Hunt for Gollum, byla by to pecka.
O remake LOTRa předpokládám nikdo nestojí, tak hloupí snad nejsou, podle mě půjdou dějově okolo.
393455
On toho o moc víc zase nenapsal, kromě Hobita, Pána prstenů a Silmarillionu se jeho díla věnují hlavně poezii, dále pak sepsal kvantum prakticky vědeckých děl týkajících se především lingvistiky a historie Středozemě no a pak samostatně rozvedené příběhy, které se ovšem většinou kříží se Silmarillionem. Každopádně pokud by se Amazon nechal inspirovat například fanouškovským filmem Hunt for Gollum, byla by to pecka. O remake LOTRa předpokládám nikdo nestojí, tak hloupí snad nejsou, podle mě půjdou dějově okolo.
0 0
reagovat
Yesss :D:+ Ja som vedel že to raz príde, poďme, nech to fičí, chcem vidieť na plátne Silmarillion, hlavne teda Nirnaeth Arnoediad a pád Gondolinu a hlavne príbeh Númenoru. Určite si pozriem aj ten seriál ale to ma zatiaľ nejak neláka, ale dúfam že dopadne dobre. Čo dobre, skvele. ;)

"Přicházejí dny Krále. Kéž jsou požehnané."
393454
Yesss *:D**:+* Ja som vedel že to raz príde, poďme, nech to fičí, chcem vidieť na plátne Silmarillion, hlavne teda Nirnaeth Arnoediad a pád Gondolinu a hlavne príbeh Númenoru. Určite si pozriem aj ten seriál ale to ma zatiaľ nejak neláka, ale dúfam že dopadne dobre. Čo dobre, skvele. *;)* [b]"Přicházejí dny Krále. Kéž jsou požehnané."[/b]
0 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se