Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vetřelec: Covenant: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Shushika: Deakan, nebo tak nějak, prostě potvora z Promethea se nikde neuvádí, ale jsou tu dvě ale - samotná jeho přítomnost na konci a před titulema značí, že to nebude jen takový rozmar filmařů, ale budou ho chtít nějak použít a pak ho můžou klidně fakt schovávat až do filmu. Imo si ho nechávaj na později (pořád mají být údajně ještě dva díly do původní jedničky).
Má to být další druh - Ultramorph, což je něco, co vzniklo z Inženýra, ale v těch příbuzenských vstazích ještě není úplně jasno, neb teprve teď se bude pořádně ukazovat další potvory. Jisté je jen to, že všechny nějak pojí černý sajrajt, včetně origo aliena.
Jinak se Shaw jsou tam pravděpodobně dvě věci - ten přísvěšek, co si na něj svítí, tak je Shaw a velmi pravděpodobně (a teď to ani nedávám do spoilertagu, neb je to přímo v traileru) leží rozkuchaná v tom záběru od stropu vylézajícího aliena.
Protomorph má být v podstatě klasik alien (i s jeho všemi vývojovými stupni), jen s tím, že je méně biomechanický, více zvířecí, rychlejší a divočejší, ale zároveň podstatně méně inteligentní. A velmi pravděpodobně byl vyobrazený na té plastice v sále s ampulemi Promethea.
Neomorph je něco na pomezí, ale čistokrevný alien to asi nebude, bude mít mnohem blíž právě k tomu Deakanovi, nebo toho, co se stalo z Filefilda.
374539
Shushika: Deakan, nebo tak nějak, prostě potvora z Promethea se nikde neuvádí, ale jsou tu dvě ale - samotná jeho přítomnost na konci a před titulema značí, že to nebude jen takový rozmar filmařů, ale budou ho chtít nějak použít a pak ho můžou klidně fakt schovávat až do filmu. Imo si ho nechávaj na později (pořád mají být údajně ještě dva díly do původní jedničky). Má to být další druh - Ultramorph, což je něco, co vzniklo z Inženýra, ale v těch příbuzenských vstazích ještě není úplně jasno, neb teprve teď se bude pořádně ukazovat další potvory. Jisté je jen to, že všechny nějak pojí černý sajrajt, včetně origo aliena. Jinak se Shaw jsou tam pravděpodobně dvě věci - ten přísvěšek, co si na něj svítí, tak je Shaw a velmi pravděpodobně (a teď to ani nedávám do spoilertagu, neb je to přímo v traileru) leží rozkuchaná v tom záběru od stropu vylézajícího aliena. Protomorph má být v podstatě klasik alien (i s jeho všemi vývojovými stupni), jen s tím, že je méně biomechanický, více zvířecí, rychlejší a divočejší, ale zároveň podstatně méně inteligentní. A velmi pravděpodobně byl vyobrazený na té plastice v sále s ampulemi Promethea. Neomorph je něco na pomezí, ale čistokrevný alien to asi nebude, bude mít mnohem blíž právě k tomu Deakanovi, nebo toho, co se stalo z Filefilda.
0 0
reagovat
KARLOS: ta potvora na konci Promethea byla nějaký proto-proto-xenomorph? Má tam být nějaká souvislost s těmi v Covenantu?

Každopádně let Davida a Shaw musela být legrace... pokud se začali probouzet:)

... a píše to Logan, tak bych čekal na překvapení (v rámci univerza).
374529
KARLOS: ta potvora na konci Promethea byla nějaký proto-proto-xenomorph? Má tam být nějaká souvislost s těmi v Covenantu? Každopádně let Davida a Shaw musela být legrace... pokud se začali probouzet:) ... a píše to Logan, tak bych čekal na překvapení (v rámci univerza).
0 0
reagovat
Kouknul jsem znova a on ten trailer je docela hezky vystavěnej, konec je zbytečnej, ale nevim, proč by to v tom filmu mělo vadit. Hnusné CGI? Dafakingfak? Kromě toho, že vypadaj logicky nejlíp za celou jejich historii, tak vypadaj dost dobře i bez toho. Atmosféra super, nějaký prohřešky proti logice tu buď moc nevidím, nebo mi nevadí. Nejsou to přece nějaký echt vědci, ne? A dělat to stejně jako tenkrát je přece taky blbost. Nevim, proč by to mělo bejt nějak moc komorní. Vizuálně samozřejmě paráda, těch povědomejch ksichtů je tam taky tak akorát. No a... raptoří scéna ve vysoký trávě? :) Hehe, věřim ve fajn vybíjenou
374520
Kouknul jsem znova a on ten trailer je docela hezky vystavěnej, konec je zbytečnej, ale nevim, proč by to v tom filmu mělo vadit. Hnusné CGI? Dafakingfak? Kromě toho, že vypadaj logicky nejlíp za celou jejich historii, tak vypadaj dost dobře i bez toho. Atmosféra super, nějaký prohřešky proti logice tu buď moc nevidím, nebo mi nevadí. Nejsou to přece nějaký echt vědci, ne? A dělat to stejně jako tenkrát je přece taky blbost. Nevim, proč by to mělo bejt nějak moc komorní. Vizuálně samozřejmě paráda, těch povědomejch ksichtů je tam taky tak akorát. No a... raptoří scéna ve vysoký trávě? *:)* Hehe, věřim ve fajn vybíjenou
0 0
reagovat

MAJkLSON

nic ve zlém, ale to bys mohl říct o všem a rovnou přestat chodit do kina, sledovat seriály, číst knížky nebo souložit... :D
374518
nic ve zlém, ale to bys mohl říct o všem a rovnou přestat chodit do kina, sledovat seriály, číst knížky nebo souložit... *:D*
MAJkLSON
0 0
reagovat
Sorry jako, ale "been there, seen that" ?)
I kdyz rad se budu mylit.
374517
Sorry jako, ale "been there, seen that" *?)* I kdyz rad se budu mylit.
0 0
reagovat
3,5*. Nehezky udělanej trailer, ale materiál sem tam dobrej. To může dopadnout všelijak. Taky mi trochu vadí absence silnějšího ksichtu, ale kino je asi jasný.
374515
3,5*. Nehezky udělanej trailer, ale materiál sem tam dobrej. To může dopadnout všelijak. Taky mi trochu vadí absence silnějšího ksichtu, ale kino je asi jasný.
0 0
reagovat
Já jsem taky spokojen, taky nechápu ten hate. Za mě super. 5* za materiál, 4* za provedení traileru = 4,5*
374512
Já jsem taky spokojen, taky nechápu ten hate. Za mě super. 5* za materiál, 4* za provedení traileru = 4,5*
0 0
reagovat
Nářez. Takhle jsem si představoval důstojnou upoutávku na další vetřelčí film. Atmosfér hustá tak, že by se dala krájet, nesympatičtí kolonisté padající jako mouchy jeden za druhým... a všude sliz a zuby. nádhera! :)
374509
Nářez. Takhle jsem si představoval důstojnou upoutávku na další vetřelčí film. Atmosfér hustá tak, že by se dala krájet, nesympatičtí kolonisté padající jako mouchy jeden za druhým... a všude sliz a zuby. nádhera! *:)*
0 0
reagovat
A navic je to natoceny ve skutecnym 3D pro Imax....
374484
A navic je to natoceny ve skutecnym 3D pro Imax....
0 0
reagovat
Mě fakt pořád překvapuje, že lidi opravdu nečekali Promethea 2, byť tam ten lehký posun k původní jedničce vidět jde.
Trailer určitě lepší jak minule, změna hudby určitě prospěla. Střih a jeho skladba není podle mustru a někoho to může rušit (a asi i přímo ruší), ale já sem naopak rád, že po delší době vidím něco krapet jinak střiženého.
Matroš super, ale tady nemůžu být objektivní. Chápu hate, neb to jen bude pokračovat od Promethea, ale že by to bylo zaměnitelné a tuctové, jak tu někteří naznačují? Potom mi prosím ukažte ty věci, se kterými to můžu zaměnit (vyjma Promethea, samozřejmě se v něm dál pokračuje), tohle je totiž přesně můj šálek kávy.
Konec je možná moc spoileroidní, ale nechávat si v dnešní době něco až do filmu se stejně už nedělá tak jako tak. A zrovna tahle scéna vypadá jako něco, co jsme u Alieního universa ještě neviděli.
Jako validní chyby pak přiznávám, že postavy budou zas jak přetáhlé imbusákem. S tím jsem se ale už stihl smířit.

Jinak ještě drobný poznatek: zatím se ty nepotvrzené leaky dost potvrzují. Protomorph (či Proto-alien) bude hlavní monstrum filmu a nepůjde o klasik aliena - xenomorph (byť s ním bude stílet podstatnou část rysů a vlastností). Pak tam bude druhá potvůrka - neomorph, bílý alien, který přijde na svět zkrze záda a infikuje se pomocí pórů, mikoli facehuggerem. No a stále bychom měli dostat i třetí - a v pravdě korunovační - potvoru, kterou si asi nechávají až do filmu :).
374505
Mě fakt pořád překvapuje, že lidi opravdu nečekali Promethea 2, byť tam ten lehký posun k původní jedničce vidět jde. Trailer určitě lepší jak minule, změna hudby určitě prospěla. Střih a jeho skladba není podle mustru a někoho to může rušit (a asi i přímo ruší), ale já sem naopak rád, že po delší době vidím něco krapet jinak střiženého. Matroš super, ale tady nemůžu být objektivní. Chápu hate, neb to jen bude pokračovat od Promethea, ale že by to bylo zaměnitelné a tuctové, jak tu někteří naznačují? Potom mi prosím ukažte ty věci, se kterými to můžu zaměnit (vyjma Promethea, samozřejmě se v něm dál pokračuje), tohle je totiž přesně můj šálek kávy. Konec je možná moc spoileroidní, ale nechávat si v dnešní době něco až do filmu se stejně už nedělá tak jako tak. A zrovna tahle scéna vypadá jako něco, co jsme u Alieního universa ještě neviděli. Jako validní chyby pak přiznávám, že postavy budou zas jak přetáhlé imbusákem. S tím jsem se ale už stihl smířit. [spoiler]Jinak ještě drobný poznatek: zatím se ty nepotvrzené leaky dost potvrzují. Protomorph (či Proto-alien) bude hlavní monstrum filmu a nepůjde o klasik aliena - xenomorph (byť s ním bude stílet podstatnou část rysů a vlastností). Pak tam bude druhá potvůrka - neomorph, bílý alien, který přijde na svět zkrze záda a infikuje se pomocí pórů, mikoli facehuggerem. No a stále bychom měli dostat i třetí - a v pravdě korunovační - potvoru, kterou si asi nechávají až do filmu :).[/spoiler]
0 0
reagovat
Vypada to naprosto skvěle...
374500
Vypada to naprosto skvěle...
0 0
reagovat
Tak tohle teda ne. Jako velký milovník Aliena jsem si u téhle upoutávky odplivnul. Vědci evidentně blbější než jsem si původně myslel. Vetřelce radši neměli ukazovat vůbec, protože to CGI je naprosto šílený jak z nějakého nízkorozpočťáku. První trailer na mě ještě působil docela dobře, ale tohle mě vyloženě zklamalo. Kéž by radši natočili toho Aliena 5 a ne tuhle sra*ku. Bohužel Scott právě zabíjí své vlastní dítě.
374499
Tak tohle teda ne. Jako velký milovník Aliena jsem si u téhle upoutávky odplivnul. Vědci evidentně blbější než jsem si původně myslel. Vetřelce radši neměli ukazovat vůbec, protože to CGI je naprosto šílený jak z nějakého nízkorozpočťáku. První trailer na mě ještě působil docela dobře, ale tohle mě vyloženě zklamalo. Kéž by radši natočili toho Aliena 5 a ne tuhle sra*ku. Bohužel Scott právě zabíjí své vlastní dítě.
0 0
reagovat
za mna lepsie ako prometheus zatial...ale len o trošku...čiže stále shit : )
374498
za mna lepsie ako prometheus zatial...ale len o trošku...čiže stále shit : )
0 0
reagovat
V kině budu a vím, že si to užiju, ale z prozatimní propagace teda odvařenej nejsem. Procházení se po cizí planetě bez masek a hláška o obilí napovídají, že to moc chytré nebude, a poslední akční sekvence vypadá přepáleně a alien hnusně cgi.
374495
V kině budu a vím, že si to užiju, ale z prozatimní propagace teda odvařenej nejsem. Procházení se po cizí planetě bez masek a hláška o obilí napovídají, že to moc chytré nebude, a poslední akční sekvence vypadá přepáleně a alien hnusně cgi.
0 0
reagovat
Vyzera to tak, ze tam bude aj nepouzity dizajn z jednotky (s ludskou lebkou) link
374494
Vyzera to tak, ze tam bude aj nepouzity dizajn z jednotky (s ludskou lebkou) https://s13.postimg.org/cmyf88e4n/Xenomorph1.gif
0 0
reagovat
Za mňa super :+ A ten váš nekonečný hate si strčte do ......

Ľudia by mali už konečne pochopiť že Alien 1 a 2 sa už asi nikdy nezopakujú a že toto spolu s Prometheom sú filmy, ktoré majú bližšie vysvetľovať pôvod a mytológiu votrelcov a rozširovať celý ten vesmír okolo toho a taktiež nenápadne vysvetľovať aj pôvod ľudstva. Kto očakáva niečo iné, žije v klamstve :D a je úplne jedno či sa to volá Prometheus 2 alebo Votrelec, stále je to pokračovanie Promethea.

Prometheus sa inak v niečom dosť podobá tajomnému príbehu o rumunskom pohorí Bucegi, možno sa aj niečím inšpiruje, rozdiel je len v tom že sa to odohráva na inej planéte a Scott si to spojil s mytológiou Aliena a tento film to očividne bude celé rozširovať.
374492
Za mňa super *:+* A ten váš nekonečný hate si strčte do ...... Ľudia by mali už konečne pochopiť že Alien 1 a 2 sa už asi nikdy nezopakujú a že toto spolu s Prometheom sú filmy, ktoré majú bližšie vysvetľovať pôvod a mytológiu votrelcov a rozširovať celý ten vesmír okolo toho a taktiež nenápadne vysvetľovať aj pôvod ľudstva. Kto očakáva niečo iné, žije v klamstve *:D* a je úplne jedno či sa to volá Prometheus 2 alebo Votrelec, stále je to pokračovanie Promethea. Prometheus sa inak v niečom dosť podobá tajomnému príbehu o [link="https://www.lajkit.cz/zpravy/item/966-nejvyznamejsi-udalost-tajemne-pohori-bucegi"]rumunskom pohorí Bucegi[/link], možno sa aj niečím inšpiruje, rozdiel je len v tom že sa to odohráva na inej planéte a Scott si to spojil s mytológiou Aliena a tento film to očividne bude celé rozširovať.
0 0
reagovat

Velkolepost je blbost

Problém je že původní sága je komorní dílo. Vystačilo si pár monstry a jednou kosmickou lodí či planetou. Tady se Scott snaží udělat z Vetřelce velkolepou podívanou a to prostě u Vetřelce nepůjde. Film stálé může mít úspěch Aliens už samo od sobě je jen silná značka která přitahuje pozornost. Ale každým špatným filmem ztrácí značka na ceně. Takže otázka není jak dobrý bude film ale jak bude cenná značka po něm.
374490
Problém je že původní sága je komorní dílo. Vystačilo si pár monstry a jednou kosmickou lodí či planetou. Tady se Scott snaží udělat z Vetřelce velkolepou podívanou a to prostě u Vetřelce nepůjde. Film stálé může mít úspěch Aliens už samo od sobě je jen silná značka která přitahuje pozornost. Ale každým špatným filmem ztrácí značka na ceně. Takže otázka není jak dobrý bude film ale jak bude cenná značka po něm.
Velkolepost je blbost
0 0
reagovat
Trailer spatnej, ale matros furt jde. Ikdyz teda je to na hrane.
374489
Trailer spatnej, ale matros furt jde. Ikdyz teda je to na hrane.
0 0
reagovat
...stale to vidim na kino...
374483
...stale to vidim na kino...
0 0
reagovat
Ale ne. Ten konec měl být co?
374480
Ale ne. Ten konec měl být co?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se