Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 10 herců, kteří by mohli hrát nového Wolverina


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanloganwolverine
Hugh Jackman se pomalu loučí s rolí nejdrsnějšího mutanta. Koho bychom rádi viděli jako jeho následovníka? 

Být comicsovým hrdinou sedmnáct let a objevit se v jedné roli hned devětkrát, to už je solidní výkon. Hugh Jackman to ale dokázal a jeho Wolverine nám bude chybět. Za pár týdnů se totiž bude loučit v Loganovi a najít někoho, kdo po něm roli nejslavnějšího z mutantů převezme, bude minimálně stejně obtížné jako hledání nového Batmana či Bonda. My ale máme deset adeptů. 

Hugh Jackman
OK, tohle je teorie. Moje. A ničím neopodstatněná. Ale v tomhle článku si ji asi můžu dovolit. Hugh Jackman sice říká, že Logan je jeho rozlučka s Wolverinem, tohle vyjádření se však dá brát všelijak. Film se má odehrávat v blízké budoucnosti, ovšem samotní X-Meni by měli svoje další dobrodružství prožívat v devadesátých letech. A navíc všichni víme, že tahle mutantská sága na nějaké časové paradoxy a nesmysly tak trochu háže bobek. Takže proč by se nemohlo stát, že v Loganovi Wolverine na konci umře, ale „vrátí se“ v nějakém x-menovském filmu, jenž se bude reálně odehrávat několik desetiletí před Loganem? Jasně, dávalo by smysl pár let počkat a pak pomalu představit nástupce, v Hollywoodu se však mluví řečí peněz, Jackman bez Wolverina diváky moc nezajímá a X-Meni bez svého superdrsňáka taky táhnou o poznání méně. Fakt mi připadá možné, že se Foxové a Jackman za pár let sejdou, zjistí, že jim spolu bylo docela dobře, napíšou na šek částku akceptovatelnou pro obě strany a bude z toho velký návrat. Nebo malý návrat. Nebo cameo. To loučení bych zkrátka nebral jako úplně stoprocentní věc. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace