Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 10 herců, kteří by mohli hrát nového Wolverina


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanloganwolverine
Hugh Jackman se pomalu loučí s rolí nejdrsnějšího mutanta. Koho bychom rádi viděli jako jeho následovníka? 

Být comicsovým hrdinou sedmnáct let a objevit se v jedné roli hned devětkrát, to už je solidní výkon. Hugh Jackman to ale dokázal a jeho Wolverine nám bude chybět. Za pár týdnů se totiž bude loučit v Loganovi a najít někoho, kdo po něm roli nejslavnějšího z mutantů převezme, bude minimálně stejně obtížné jako hledání nového Batmana či Bonda. My ale máme deset adeptů. 

Scott Eastwood
Wolverine je vlastně Clint Eastwood. Málomluvný, drsný, nekompromisní a když se podívá někomu do očí, je jasné, že je lepší jít mu z cesty. Clint si ho nezahraje, ačkoliv před pár lety fandové snili o adaptaci comicsu Old Man Logan, kde by byl jako stárnoucí Wolverine dobrý. Jsou tu naštěstí i jiní Eastwoodové a Clintův syn Scott se snaží vybojovat si nějakou kariéru. A to, že vypadá jako tatík zamlada, mu celkem pomáhá. V čem by mohl být problém? V tom, že ho vlastně nikdo pořádně nezná. Ačkoliv má Scott Eastwood na kontě už dost filmů, vidět reálně moc nebyl. Z Pod rouškou noci ho nakonec vystřihli, v Suicide Squad ztvárnil jednoho z mnoha vojáků, jejichž jméno si asi nikdo nepamatuje, a zbytek jeho filmů za moc nestojí, nebo nejde o takové, které by nám mohly naznačit, jaký by z něj byl Wolverine. Letos ho však čeká další Rychle a zběsile a příští rok dvojka Pacific Rim a pokud tam něco předvede, mohlo by po něm studio sáhnout. Ksicht na Wolverina má. S talentem ještě uvidíme. 

 

Charlie Hunnam
Viděli jsme to u spousty herců. V televizi měli skvělou roli a davy fanoušů, při pokusu přeběhnout do velkého Hollywoodu se však něco nepovedlo. Matthew Fox by o tom mohl vyprávět. A možná i Charlie Hunnam. Ačkoliv je to dobrý herec a v motorkářském Zákonu gangu byl hodně fajn, Pacific Rim neutáhl. Asi to ani nikdo nečekal, ten film měl uspět díky velký robotům, ale to, že se to nepovedlo, ovlivnilo dost možná i kariéru Hunnama. Kdyby pak kývl i na Padesát odstínů šedi nebo na Tarzana, možná by se o něm vědělo víc… ale to jsou jen kdyby. Letos zkusí získat fanoušky a jejich prachy s pomocí fantasy Král Artuš: Legenda o meči, pokud to ovšem nevyjde, těžko říct, co s ním bude. Každopádně jako Wolverine by nemusel být špatný. Namakaný je dost, plnovous i neústupný výraz na ksichtě na něm vypadají dobře a akčínch rolí se nebojí. V Potomcích lidí, Návratu do Cold Mountain nebo Hooligans navíc ukázal, že se umí i celkem urvat ze řetězu a že wolverineovský berserk by zvládl levou zadní, tak proč ne? Bude záležet na to, jak dopadne Král Artuš. V případě úspěchu dojde na sequely, v případě neúspěchu možná o žadonění o jakoukoliv roli ve velkém filmu. Tak proč ne v X-Menech? 

 

Jack Reynor
Zatím je možná příliš neznámý a příliš mladý, dělá ale všechno pro to, aby se o něm vědělo. V lednu oslavil pětadvacáté narozeniny, už má ovšem za sebou čtvrté Transformery, kde se ukázal hromadě diváků, herecký talent však předvedl spíš v Macbethovi nebo v Sing Street. K akci se však vrátil v chváleném přestřelkovém filmu Free Fire (kupte ho, sakra, někdo i do české distribuce!) a byl jedním z vážných kandidátů na Robina Hooda nebo Hana Sola. Co letos? Ambiciózní drama o atentátu na Heydricha HHhH, kde si zahraje Jozefa Gabčíka, a hlavně spolupráce s Kathryn Bigelow v zatím nepojmenovaném dramatu o občanských nepokojích v Detroitu. Reynor se zkrátka snaží vybírat malé zajímavé projekty i velké filmy, které by ho mohly protlačit mezi hvězdy. Krom toho vypadá jako mladší ale o dost tvrdší brácha Chrise Pratta a to je něco, s čím se kariéra buduje celkem snadno. Talent má, akční role už si vyzkoušel a pokud má X-Meny čekat omlazení, tak by tam on jako mladší Wolverine možná být mohl. 

 

Těch mladých talentů je ale samozřejmě víc. Garrett Hedlund má sice celkem smůlu při výběru velkých filmů a jeho TRON: Legacy nebo Pan se za úspěchy zrovna považovat nedají, nekompromisní řezníky však umí. Mrkněte se na thriller Jamese Wana Rozsudek smrti. Michiel Huisman byl zase fajn ve Věčně mladé a slušný výkon odvádí i ve Hře o trůny, ovšem na Wolverinea je to asi trochu hubeňour. A Clive Standen je zase nejspíš jednička pro fandy seriálových Vikingů, jinak ho ovšem skoro nikdo nezná. Ne že by to muselo být nutně na škodu, ale je otázka, jestli budou chtít Foxové po Jackmanovi hledat skutečně až tak moc neokoukanou tvář, nebo sáhnou po někom známějším. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace