Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2016 - 1. část

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek

Můj skromný rok v kostce 2016 - 1 část

1)Herec roku: Ben Affleck. Nečekaná volba, ale hlavně za to co udělal pro BvS a v Zúčtování. Ben není nejlepší herec, ale je to dříč, jako Reynolds. A fakt mu přeji, aby to pořádně rozchodil a vlil si trochu sebedůvěry do žil.

2)Nejpůsobivější scéna: Star Trek: Do temnoty - zničení Enterprise. Výborný a silný moment. Jinak souhlasím s výběrem a ještě bych doplnil Sullyho, jatka z Hacksaw Ridge nebo smrt Channinga Tatutama v Osm hrozných. Je toho prostě dost a na všechno není čas a ani místo na vypsání.

3)Největší událost roku: Všechny velké odchody od Bowieho, Rickmana, Prince a Fisher. A v neposlední řadě úspěch Deadpool.

4)Nejlepší bitka: Zúčtování - souboj bratra proti bratrovi. Připomnělo mě to finále ve Warrioru a navíc souboj Punisher vs. Batman stal opravdu za to.

5)Nejvtipnější scéna: Buchty a klobásy - orgie na konci, jelikož to se běžně nevidí.

6)Největší bizarnost: Grimsby - slon, ejakulace na obličej, černý bobr, rakety v zadku

7)Nejlepší soundtrack: Souhlas s redakcí.

372190
1)Herec roku: Ben Affleck. Nečekaná volba, ale hlavně za to co udělal pro BvS a v Zúčtování. Ben není nejlepší herec, ale je to dříč, jako Reynolds. A fakt mu přeji, aby to pořádně rozchodil a vlil si trochu sebedůvěry do žil. 2)Nejpůsobivější scéna: Star Trek: Do temnoty - zničení Enterprise. Výborný a silný moment. Jinak souhlasím s výběrem a ještě bych doplnil Sullyho, jatka z Hacksaw Ridge nebo smrt Channinga Tatutama v Osm hrozných. Je toho prostě dost a na všechno není čas a ani místo na vypsání. 3)Největší událost roku: Všechny velké odchody od Bowieho, Rickmana, Prince a Fisher. A v neposlední řadě úspěch Deadpool. 4)Nejlepší bitka: Zúčtování - souboj bratra proti bratrovi. Připomnělo mě to finále ve Warrioru a navíc souboj Punisher vs. Batman stal opravdu za to. 5)Nejvtipnější scéna: Buchty a klobásy - orgie na konci, jelikož to se běžně nevidí. 6)Největší bizarnost: Grimsby - slon, ejakulace na obličej, černý bobr, rakety v zadku 7)Nejlepší soundtrack: Souhlas s redakcí.
Můj skromný rok v kostce 2016 - 1 část
0 0
reagovat
Za mě takto (z filmů podle CZ distribuce):

Nejlepší herec – Ryan Reynolds. Za to jak si zuby nehty vybojoval poctivou adaptaci Deadpoola a jak ho potom neúnavně a hlavně zábavně propagoval.

Nejpůsobivější scéna – Vader v Rogue One

Událost roku – Úspěch Deadpoola. Díky Ryane, díky Time Millere, díky diváci.

Nejlepší bitka – Letiště v Civil War

Nejvtipnější scéna - Finále Sausage Party. I když bych to asi mohl dát i do největší bizarnosti...

Největší bizarnost - Swiss Army Man, prakticky cokoliv z toho filmu.

Nejoblíbenější soundtrack – Osm hrozných, teda asi, tady jsem moc nevěděl co vybrat. Bez omezení CZ distribucí bych volil jednoznačně Sing Street.
372189
Za mě takto (z filmů podle CZ distribuce): [b]Nejlepší herec[/b] – Ryan Reynolds. Za to jak si zuby nehty vybojoval poctivou adaptaci Deadpoola a jak ho potom neúnavně a hlavně zábavně propagoval. [b]Nejpůsobivější scéna[/b] – Vader v Rogue One [b]Událost roku[/b] – Úspěch Deadpoola. Díky Ryane, díky Time Millere, díky diváci. [b]Nejlepší bitka[/b] – Letiště v Civil War [b]Nejvtipnější scéna[/b] - Finále Sausage Party. I když bych to asi mohl dát i do největší bizarnosti... [b]Největší bizarnost[/b] - Swiss Army Man, prakticky cokoliv z toho filmu. [b]Nejoblíbenější soundtrack[/b] – Osm hrozných, teda asi, tady jsem moc nevěděl co vybrat. Bez omezení CZ distribucí bych volil jednoznačně Sing Street.
0 0
reagovat

Můj filmovej rok v kostce

Herec: Tady se mi dost blbě vybírá, protože Westworld a Anthony Hopkins, Cuba Gooding Jr. a spol. American Crime Story atd., nicméně kdybych musel, tak Jake Gyllenhaal. Pracuje na sobě už dlouho a je dost možný, že jsem ho vybral i loni, minimálně za Demolition si to ale zaslouží a to jsem ještě neviděl Nocturnal Animals, ve kterých je prý taky skvělej.

Herečka: Emma Stone. Protože nikdo jinej by mě v La La Landu takovýmhle způsobem neokouzlil.

Scéna: Slyšení se Supermanem v BvS. Protože tady se to láme mezi komiksovými filmy pro celou rodinu a tím podle všeho "zaostávajícím" zbytkem.

Událost: Americké volby, které se budou zjevně dotýkat (nejen) Hollywoodu ještě poměrně dost dlouho.

Bitka: Durotan vs. Gul'dan & Bitka na letišti

Nejvtipnější scéna:
Ty nejpropálenější věci tu už zazněly, tak ještě přihodím Quicksilvera v X-Men: Apocalypse, aneb jediná scéna (v krásné kvalitě na YT), která z toho filmu stojí za vidění

Bizár: Lídu Baarovou jsem díkybohu neviděl, takže za mě to je obecná adorace Petera sra*kaře Berga.

Soundtrack: FBeasts & Warcraft :)
372188
[b]Herec:[/b] Tady se mi dost blbě vybírá, protože Westworld a Anthony Hopkins, Cuba Gooding Jr. a spol. American Crime Story atd., nicméně kdybych musel, tak Jake Gyllenhaal. Pracuje na sobě už dlouho a je dost možný, že jsem ho vybral i loni, minimálně za Demolition si to ale zaslouží a to jsem ještě neviděl Nocturnal Animals, ve kterých je prý taky skvělej. [b]Herečka:[/b] Emma Stone. Protože nikdo jinej by mě v La La Landu takovýmhle způsobem neokouzlil. [b]Scéna:[/b] Slyšení se Supermanem v BvS. Protože tady se to láme mezi komiksovými filmy pro celou rodinu a tím podle všeho "zaostávajícím" zbytkem. [b]Událost:[/b] Americké volby, které se budou zjevně dotýkat (nejen) Hollywoodu ještě poměrně dost dlouho. [b]Bitka:[/b] Durotan vs. Gul'dan & Bitka na letišti [b] Nejvtipnější scéna:[/b] Ty nejpropálenější věci tu už zazněly, tak ještě přihodím Quicksilvera v X-Men: Apocalypse, aneb jediná scéna (v krásné kvalitě na YT), která z toho filmu stojí za vidění [b]Bizár:[/b] Lídu Baarovou jsem díkybohu neviděl, takže za mě to je obecná adorace Petera sra*kaře Berga. [b]Soundtrack:[/b] FBeasts & Warcraft *:)*
Můj filmovej rok v kostce
0 0
reagovat

Sony

Já v teda ztratil víru v momentě, kdy jsem přečetl větu: Mně se totiž Tarzan docela líbil, víte?

Ale zas že vyzdvihl Mr. Biga ze Zootropolisu to vyvažuje. Ice him!
372186
Já v teda ztratil víru v momentě, kdy jsem přečetl větu: Mně se totiž Tarzan docela líbil, víte? Ale zas že vyzdvihl Mr. Biga ze Zootropolisu to vyvažuje. Ice him!
Sony
0 0
reagovat
To já se neztotožním s nikým :D
372185
To já se neztotožním s nikým *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

....nejbliz mi je Teduv vyber....!!! :)
372184
....nejbliz mi je Teduv vyber....!!! :)
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se