Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sebevražedný oddíl: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

sensej

To nema zmysel o tom pisat tu:) oni si to nejak uz vylozia ze proste u marvelu to funguje a hotovo.

Ad SS; Ma niekto este taky pocit ze ten film v nom rastie? ja nad tym rozmyslam coraz viac a chyta ma taky ten avatar syndrom, ze sa chcem vratit do toho sveta a prezit s tou bandou viacej casu.
360595
To nema zmysel o tom pisat tu:) oni si to nejak uz vylozia ze proste u marvelu to funguje a hotovo. Ad SS; Ma niekto este taky pocit ze ten film v nom rastie? ja nad tym rozmyslam coraz viac a chyta ma taky ten avatar syndrom, ze sa chcem vratit do toho sveta a prezit s tou bandou viacej casu.
sensej
0 0
reagovat
Bobby6killer: Lenze oni ho nakoniec idu dobrovolne zachranovat, hoci nemaju dovod si mysliet, ze ich pri tom nieco drzi. Ani nehovoriac o tom, ze sa z nich behom jednej kratky sceny v bare stanu najlepsi kamosi.

KarelR, Sonny: Len tak mimochodom to vyskoci v tom medailonku v tej hromade textu. To len potvrdzuje ako DC pracuje nesikovne so svojim vesmirom

sensej: Aha..este desatkrat napis, ze voci Marvelu nie si vobec zaujaty a mozno presvedcis aj sam seba. Neviem, co tym chces povedat, ze su oba filmy rovnako blbe a zasluzia si rovnaku kritiku? Potom ok.
360592
Bobby6killer: [spoiler]Lenze oni ho nakoniec idu dobrovolne zachranovat, hoci nemaju dovod si mysliet, ze ich pri tom nieco drzi. Ani nehovoriac o tom, ze sa z nich behom jednej kratky sceny v bare stanu najlepsi kamosi.[/spoiler] KarelR, Sonny: [spoiler]Len tak mimochodom to vyskoci v tom medailonku v tej hromade textu. To len potvrdzuje ako DC pracuje nesikovne so svojim vesmirom[/spoiler] sensej: Aha..este desatkrat napis, ze voci Marvelu nie si vobec zaujaty a mozno presvedcis aj sam seba. Neviem, co tym chces povedat, ze su oba filmy rovnako blbe a zasluzia si rovnaku kritiku? Potom ok.
0 0
reagovat

M.a.t.t.

:D:D:D:D ve filmu to máš vše vysvětlené

proč hawkeye se s widowkou chtějí zabít a přitom "jsme stále kámoši, že?"
proč vlastně Visio tomu všemu hned nezabránil??
proč kapitánovi stačí, že Buck ví jak se jmenuje jeho máma?
proč si winter soldier nezacpal uši při básničce u zema?
proč trvalo kapitánovi letět k hydře tak dlouho, když letěl přímo a Stark se tam dostal stejně rychle a proletěl si ještě do X míst?
proč se nechal obávaný záporák s mocným infinity gem porazit na taneček a písničkou?

proč?

:D:D:D
360586
*:D**:D**:D**:D* ve filmu to máš vše vysvětlené proč hawkeye se s widowkou chtějí zabít a přitom "jsme stále kámoši, že?" proč vlastně Visio tomu všemu hned nezabránil?? proč kapitánovi stačí, že Buck ví jak se jmenuje jeho máma? proč si winter soldier nezacpal uši při básničce u zema? proč trvalo kapitánovi letět k hydře tak dlouho, když letěl přímo a Stark se tam dostal stejně rychle a proletěl si ještě do X míst? proč se nechal obávaný záporák s mocným infinity gem porazit na taneček a písničkou? proč? *:D**:D**:D*
M.a.t.t.
0 0
reagovat

Karel, Sony

Bylo to v těch barevnejch popiscích, co byly u představovaček těch postav. Ale je pravda, že jsem to četl v českých titulkách, tak snad to nebyl ňákej mylnej překlad
360582
[spoiler]Bylo to v těch barevnejch popiscích, co byly u představovaček těch postav. Ale je pravda, že jsem to četl v českých titulkách, tak snad to nebyl ňákej mylnej překlad[/spoiler]
Karel, Sony
0 0
reagovat

M.a.t.t., Bobby6killer

....nějak mi unikla informace, že Harley zabila Robina.

Bobby6killer: njn, stačí vypnout mozek a prostě koukat... :-)
360580
....nějak mi unikla informace, [spoiler]že Harley zabila Robina.[/spoiler] Bobby6killer: njn, stačí vypnout mozek a prostě koukat... :-)
M.a.t.t., Bobby6killer
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Hele viděl jsem to dvakrát a...

... kde se naznačuje, že Harley zabila Robina? To mě nějak minulo.
360579
Hele viděl jsem to dvakrát a... [spoiler]... kde se naznačuje, že Harley zabila Robina? To mě nějak minulo.[/spoiler]
M.a.t.t.
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Nechci se toho filmu nějak slepě zastávat, ale ad. tvoje připomínky, 1) tak chápu to tak, že SS jsou zločinci, který může vláda plně kontrolovat, a v případě provaru se jich jednoduše zbavit nebo případnej fail hodit na ně, btw: jestli jsem dával pozor ve filmu je nikdy svět zachraňovat neposlali, jenom chtěli Amandu evakuovat 2) Robinův počmáranej kostým jsme viděli už v BvS, tohle je teda spíš takovej další dílek do skládanky udalostí, který formovali Batmana a který zřejmě budou ještě rozvinutý v jeho sólovce, i když uznávám, že asi většině diváků tohle vůbec nedojde a tadyty easter eggy jsou tam občas jako pěst na oko, přesto jakožto fanoušek jsem z nich nadšenej. 3) tadyto asi netřeba tolik řešit, je to prostě jenom připomenutí toho, že se chystá JL (vzpomeňme třeba na potitulkovou scénu Incredible Hulka), Bruce může chtít z těch složek cokoliv, víc informací, adresy, aktuálnější informace atd.
360577
Nechci se toho filmu nějak slepě zastávat, ale ad. tvoje připomínky, [spoiler]1) tak chápu to tak, že SS jsou zločinci, který může vláda plně kontrolovat, a v případě provaru se jich jednoduše zbavit nebo případnej fail hodit na ně, btw: jestli jsem dával pozor ve filmu je nikdy svět zachraňovat neposlali, jenom chtěli Amandu evakuovat 2) Robinův počmáranej kostým jsme viděli už v BvS, tohle je teda spíš takovej další dílek do skládanky udalostí, který formovali Batmana a který zřejmě budou ještě rozvinutý v jeho sólovce, i když uznávám, že asi většině diváků tohle vůbec nedojde a tadyty easter eggy jsou tam občas jako pěst na oko, přesto jakožto fanoušek jsem z nich nadšenej. 3) tadyto asi netřeba tolik řešit, je to prostě jenom připomenutí toho, že se chystá JL (vzpomeňme třeba na potitulkovou scénu Incredible Hulka), Bruce může chtít z těch složek cokoliv, víc informací, adresy, aktuálnější informace atd.[/spoiler]
M.a.t.t.
0 0
reagovat
Na jednu stranu musim uznat , ze je to zabavny a pomerne svizny film, ktory ma k dispozicii vacsinou dobre obsadene a zabavne charaktery (az na Caru Delevingne), takze sa v nom chyby prehliadaju horsie. Inak su to vsak preskinovani Guardians of The Galaxy, akurat ze zloduchovia su vlastne iba trosku viac vysinuti kladasi a ich motivacia smerom k zaveru dava coraz mensi zmysel. Vlastne je az s podivom, ze na to, ako ma film malo deja, je v nom viacero nezmyslov a veci co nedavaju logiku. Preco vlastne poslu zaporakov zachranovat svet ked film jasne ukaze, ze v tej dobe uz dlhsie posobia minimalne Batman a Flash a Amanda Waller o vsetkych vie? Pretoze Justice League este nemala premieru? Co ma znamenat to odkazovanie na veci, ktore sa vo filmoch nikdy nestali, ako ked v uvode len tak mimochodom zaznie, ze Harley Quinn zabila Robina, ktoreho sme nikdy nevideli a nepozname ho. A co ma vlastne znamenat ta potitulkova scena, v ktorej si Bruce Wayne vypyta od Amandy Waller zlozku, ktoru uz pritom vlastni? Na to ze je to najschopnejsi detektiv sveta, uz v druhom filme posobi, akoby si stal sna kabli. DC si pod sebou v mnohom sami podkopavaju nohy a som zvedavy, kedy im to dojde.

Taktiez som zvedavy, ci sa nakoniec dockame toho sequelu, ale ak nie, minimalne Deadshot a Harley si zasluzia objavit sa v dalsich filmoch. A vlastne aj ten Joker. Nijak zvlast ma na tom malom priestore nezaujal a posobil skor ako Got, ale ak dostane adekvatny cas, tak verim tomu, ze moze nejakym sposobom vyniknut.
360569
Na jednu stranu musim uznat , ze je to zabavny a pomerne svizny film, ktory ma k dispozicii vacsinou dobre obsadene a zabavne charaktery (az na Caru Delevingne), takze sa v nom chyby prehliadaju horsie. Inak su to vsak preskinovani Guardians of The Galaxy, akurat ze zloduchovia su vlastne iba trosku viac vysinuti kladasi a ich motivacia smerom k zaveru dava coraz mensi zmysel. Vlastne je az s podivom, ze na to, ako ma film malo deja, je v nom viacero nezmyslov a veci co nedavaju logiku. Preco vlastne poslu zaporakov zachranovat svet [spoiler]ked film jasne ukaze, ze v tej dobe uz dlhsie posobia minimalne Batman a Flash a Amanda Waller o vsetkych vie? Pretoze Justice League este nemala premieru?[/spoiler] Co ma znamenat to odkazovanie na veci, ktore sa vo filmoch nikdy nestali, ako [spoiler]ked v uvode len tak mimochodom zaznie, ze Harley Quinn zabila Robina, ktoreho sme nikdy nevideli a nepozname ho.[/spoiler] A co ma vlastne znamenat ta potitulkova scena, [spoiler]v ktorej si Bruce Wayne vypyta od Amandy Waller zlozku, ktoru uz pritom vlastni? Na to ze je to najschopnejsi detektiv sveta, uz v druhom filme posobi, akoby si stal sna kabli.[/spoiler] DC si pod sebou v mnohom sami podkopavaju nohy a som zvedavy, kedy im to dojde. Taktiez som zvedavy, ci sa nakoniec dockame toho sequelu, ale ak nie, minimalne Deadshot a Harley si zasluzia objavit sa v dalsich filmoch. A vlastne aj ten Joker. Nijak zvlast ma na tom malom priestore nezaujal a posobil skor ako Got, ale ak dostane adekvatny cas, tak verim tomu, ze moze nejakym sposobom vyniknut.
0 0
reagovat

Noco

jj
360568
jj
Noco
0 0
reagovat
Film mě nezklamal a bavil jsem se celkem dobře, jen bych klidně přidal tak dvacet minut zaměřené na budování vztahů mezi postavami a nebránil bych se ostřejší akci a černějšímu humoru. Harley Quinn byla skvělá, ale mrzí, že nepředvedla to, proč se o ní říká, že je nebezpečná psychopatka. Kdyby třeba někoho pobaveně podřízla nebo zastřelila jen tak z legrace (myslím třeba dozorce, vojáka nebo nevinného civilistu) hned by byla více jako padouch a to by bylo fajn. Joker měl málo prostoru a to je škoda pevně doufám, že ti dva si pořádně zařádí v nějakém dalším filmu. Osobně bych se nebál dát jim vlastní padoušskou sólovku ve stylu ujetější komiksové verze Bonnieho a Clydea. Deadshot byl takový ten správný tvrďák a jeho nadšení pro střelné zbraně a pro střílení bylo krásně využito v akčních scénách. Ostatní postavy sice měli málo prostoru ale i tak v sobě měli viditelný a bohužel nevyužitý potenciál. Největší problém filmu je jeho uspěchanost a zkratkovitost. Kdyby se jednalo o pilot nějaké hodně drahé filmové minisérie třeba o deseti dvouhodinových dílech bylo by to o dost lepší už proto, že z kina se mi moc nechtělo a v takové rozsáhlejší podobě kde by všichni postupně dostali dost prostoru by to celé mohlo fungovat daleko lépe a jistě by to také mělo daleko větší sílu, kdyby se studio nebálo erkového ratingu. Pokračování doufám bude komplexnější a hlavně daleko nekompromisnější. ;)
PS: Největší sviní byla jednoznačně Amanda Waller a celou dobu jsem si na jedné straně přál, aby jí někdo prostřelil hlavu, ale také, že by to byla krutá prezidentka USA (ona je to fašistka jako prase, ale její metody fungují), která by bez mrknutí oka zmasakrovala všechny, kdo by jí odporovali, nebo stály v cestě.
Moje hodnocení: 7/10
360533
Film mě nezklamal a bavil jsem se celkem dobře, jen bych klidně přidal tak dvacet minut zaměřené na budování vztahů mezi postavami a nebránil bych se ostřejší akci a černějšímu humoru. Harley Quinn byla skvělá, ale mrzí, že nepředvedla to, proč se o ní říká, že je nebezpečná psychopatka. Kdyby třeba někoho pobaveně podřízla nebo zastřelila jen tak z legrace (myslím třeba dozorce, vojáka nebo nevinného civilistu) hned by byla více jako padouch a to by bylo fajn. Joker měl málo prostoru a to je škoda pevně doufám, že ti dva si pořádně zařádí v nějakém dalším filmu. Osobně bych se nebál dát jim vlastní padoušskou sólovku ve stylu ujetější komiksové verze Bonnieho a Clydea. Deadshot byl takový ten správný tvrďák a jeho nadšení pro střelné zbraně a pro střílení bylo krásně využito v akčních scénách. Ostatní postavy sice měli málo prostoru ale i tak v sobě měli viditelný a bohužel nevyužitý potenciál. Největší problém filmu je jeho uspěchanost a zkratkovitost. Kdyby se jednalo o pilot nějaké hodně drahé filmové minisérie třeba o deseti dvouhodinových dílech bylo by to o dost lepší už proto, že z kina se mi moc nechtělo a v takové rozsáhlejší podobě kde by všichni postupně dostali dost prostoru by to celé mohlo fungovat daleko lépe a jistě by to také mělo daleko větší sílu, kdyby se studio nebálo erkového ratingu. Pokračování doufám bude komplexnější a hlavně daleko nekompromisnější. *;)* PS: Největší sviní byla jednoznačně Amanda Waller a celou dobu jsem si na jedné straně přál, aby jí někdo prostřelil hlavu, ale také, že by to byla krutá prezidentka USA (ona je to fašistka jako prase, ale její metody fungují), která by bez mrknutí oka zmasakrovala všechny, kdo by jí odporovali, nebo stály v cestě. Moje hodnocení: 7/10
0 0
reagovat

pepo

budem hádať si bol akurát vtedy v BA Auparku? :)
360525
budem hádať si bol akurát vtedy v BA Auparku? *:)*
pepo
0 0
reagovat

kyller

Šance, že už Jokera neuvidíme, je naprosto nulová...
360522
Šance, že už Jokera neuvidíme, je naprosto nulová...
kyller
0 0
reagovat
V IMAXu btw. pouštěj Sullyho a je to strašnej, ale strašnej nápor :)
360518
V IMAXu btw. pouštěj Sullyho a je to strašnej, ale strašnej nápor *:)*
0 0
reagovat

8/10

Viac-menej presne také ako som očakával. Dobrý akčný výplach s občas fantastickými momentmi a troškou Batmana. Jediné, čo mi tam fakt vadilo bol Letov Joker. Hlavne keď začal hovoriť či nedajbože sa smiať... Som neskutočne rád za to, že vo filme mal naozaj len takú miniroličku ako sľubovali ukážky. Dúfam, že ho už v ďalších filmoch neuvidíme. Inak potešilo aj to, že pred filmom pustili trailer na Wonder Woman :+
360515
Viac-menej presne také ako som očakával. Dobrý akčný výplach s občas fantastickými momentmi a troškou Batmana. Jediné, čo mi tam fakt vadilo bol Letov Joker. Hlavne keď začal hovoriť či nedajbože sa smiať... Som neskutočne rád za to, že vo filme mal naozaj len takú miniroličku ako sľubovali ukážky. Dúfam, že ho už v ďalších filmoch neuvidíme. Inak potešilo aj to, že pred filmom pustili trailer na Wonder Woman *:+*
8/10
0 0
reagovat
A na ten fialovy motylek si taky nevzpominam: link
360506
A na ten fialovy motylek si taky nevzpominam: http://geeky.com.ar/wp-content/uploads/2015/06/joker.jpg
0 0
reagovat
Randal: A taky prvni tri obrazky z tohoto: link
360505
Randal: A taky prvni tri obrazky z tohoto: http://pbs.twimg.com/media/CpBiMZUUsAER2U4.jpg
0 0
reagovat
Otázka do pléna.

Koľko scén s Jokerom bolo vlastne vystrihnutých?

Ja registrujem tieto:

1. kde bol v bielom obleku a mieril si zbraňou na hlavu (gif-ko ´ktoré kolovalo ešte dávno dávno pred prvým oficiálnym obrázkom).

2. kde bol so spáleným ksichtom v čiernom obleku a ústami odisťoval granát. táto BTW naznačuje, že Joker mal do finále zrejme ešte nejako zasiahnuť.

3. kde sa pomaly otáča v tom fialovom kabáte smerom do kamery.

4. kde si v aute nasrato búcha hlavu o stenu.

5. kde tlieska na ulici v šedom obleku (to bola kratučká scéna).

6. kde naňho Harley ešte ako Dr. Quinzell mieri zbraňou a Joker predtým vystúpil zo svojho Ferrari (to môže byť rovnaká ako 5.).

Plus tá veta "I can't wait to show you my toys" išla evidentne von.
360501
Otázka do pléna. Koľko scén s Jokerom bolo vlastne vystrihnutých? Ja registrujem tieto: 1. kde bol v bielom obleku a mieril si zbraňou na hlavu (gif-ko ´ktoré kolovalo ešte dávno dávno pred prvým oficiálnym obrázkom). 2. kde bol so spáleným ksichtom v čiernom obleku a ústami odisťoval granát. táto BTW naznačuje, že Joker mal do finále zrejme ešte nejako zasiahnuť. 3. kde sa pomaly otáča v tom fialovom kabáte smerom do kamery. 4. kde si v aute nasrato búcha hlavu o stenu. 5. kde tlieska na ulici v šedom obleku (to bola kratučká scéna). 6. kde naňho Harley ešte ako Dr. Quinzell mieri zbraňou a Joker predtým vystúpil zo svojho Ferrari (to môže byť rovnaká ako 5.). Plus tá veta "I can't wait to show you my toys" išla evidentne von.
0 0
reagovat

pepo

Pořád lepší, než když film najednou přeruší v polovině kvůli technické závadě a jako kompenzaci ti nabídnou vstupenku zdarma NA JINÝ FILM :D:D:D (Golden apple cinema Zlín - true story)
360500
Pořád lepší, než když film najednou přeruší v polovině kvůli technické závadě a jako kompenzaci ti nabídnou vstupenku zdarma NA JINÝ FILM *:D**:D**:D* (Golden apple cinema Zlín - true story)
pepo
0 0
reagovat

The Joker

Ayers cut - Hmm ako bral by som ho všetkými desiatimi ale tiež pochybujem že by vypustili uplne iný film. Aj keď sú tu prípady ako napríklad Superman II: Donners cut
360499
Ayers cut - Hmm ako bral by som ho všetkými desiatimi ale tiež pochybujem že by vypustili uplne iný film. Aj keď sú tu prípady ako napríklad Superman II: Donners cut
The Joker
0 0
reagovat
Ja som bol na to dnes v kine a pocas uvodneho loga sa zasvietilo a evakuavala sa cela budova lebo v nej horelo. Tak snad zajtra:D
360498
Ja som bol na to dnes v kine a pocas uvodneho loga sa zasvietilo a evakuavala sa cela budova lebo v nej horelo. Tak snad zajtra*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se