Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Krotitelé duchů nestačili na Mazlíčky, animáky vládnou

příspěvky 21 - 32 Napsat příspěvek

ghostbusters


"Problem" je ze je ten film naozaj dobry, a tvrdenie ze pokracovanie rozhodne nevznikne mi pride prepac Ted ale ako len dalsie suche pridavanie hejtov.
Ako mozete vediet ze ten film nezachrani word of mouth? A kto uz len cakal 100milionovy otvarak pri takych mega podpasovkach od "fanusikov", ktory su tak neskutocne idiotsky ze dokonca ich nepresvedci ani cely byvali cast podporujuci film? Uz to vidim ze v SONY si vraveli: "hmm ok, vsetci nas neznasaju ale myslim ze kludne dame prvy vikend 150 mega" Ved zase nerobte z tych studii idiotov :)
Ako som uz spominal, u nas bolo kino plne a na konci sa tlieskalo, je to fakt vtipom nabita pecka
358659
"Problem" je ze je ten film naozaj dobry, a tvrdenie ze pokracovanie rozhodne nevznikne mi pride prepac Ted ale ako len dalsie suche pridavanie hejtov. Ako mozete vediet ze ten film nezachrani word of mouth? A kto uz len cakal 100milionovy otvarak pri takych mega podpasovkach od "fanusikov", ktory su tak neskutocne idiotsky ze dokonca ich nepresvedci ani cely byvali cast podporujuci film? Uz to vidim ze v SONY si vraveli: "hmm ok, vsetci nas neznasaju ale myslim ze kludne dame prvy vikend 150 mega" Ved zase nerobte z tych studii idiotov :) Ako som uz spominal, u nas bolo kino plne a na konci sa tlieskalo, je to fakt vtipom nabita pecka
ghostbusters
0 0
reagovat
Randal: Ten film si na to nabehol uz od zaciatku hlavne tym, ze ho absolutne nikto nechcel a vznikol ako neskutocna studiova tlacenka. Nepridalo mu ani obsadenie "oblubenej" McCarthy. Ostavali teda len dve moznosti, bud bude trailer totalna pecka, ktora ludia presvedci, ze film za to stoji, alebo presne to, co vsetci cakali, zemiakova kasa z pytliku.

Viem, ze je to utopia, ale kiez by tento film prispel k tomu, aby sa studia trochu viac zacali zaujimat o ludi pre ktorych filmy natacaju, nez o knizky s cislami.
358655
[b]Randal:[/b] Ten film si na to nabehol uz od zaciatku hlavne tym, ze ho absolutne nikto nechcel a vznikol ako neskutocna studiova tlacenka. Nepridalo mu ani obsadenie "oblubenej" McCarthy. Ostavali teda len dve moznosti, bud bude trailer totalna pecka, ktora ludia presvedci, ze film za to stoji, alebo presne to, co vsetci cakali, zemiakova kasa z pytliku. Viem, ze je to utopia, ale kiez by tento film prispel k tomu, aby sa studia trochu viac zacali zaujimat o ludi pre ktorych filmy natacaju, nez o knizky s cislami.
0 0
reagovat
Randal> neviem ci nadavanie vsetkym okolo, ze su proti zenskym je uplne ten najlepsi typ damage control ktory sa da v tomto pripade urobit. Takze uz len za to, si zasluzia aby ten film vyhorel.
358653
[b]Randal>[/b] neviem ci nadavanie vsetkym okolo, ze su proti zenskym je uplne ten najlepsi typ damage control ktory sa da v tomto pripade urobit. Takze uz len za to, si zasluzia aby ten film vyhorel.
0 0
reagovat

Disketa

Jestli te to uklidni aspon trochu, tak v ČR nikoho.Nikdo na to u nas nechodi. Skoda, ze to tak nevypada i ve zbytku sveta.
358649
Jestli te to uklidni aspon trochu, tak v ČR nikoho.Nikdo na to u nas nechodi. Skoda, ze to tak nevypada i ve zbytku sveta.
Disketa
0 0
reagovat
Mne je Feiga, Kristen Wiig a spol. trochu ľúto. Ten negatívny buzz po 1. traileri filmu IMO dosť uškodil. Sony po ňom nasadilo damage control najvyššieho kalibru a film už aj napriek pozitívnym recenziám zo seba túto negatívnu patinu úplne nezmyl. Nebyť toho, tipujem, že by sa kľudne dalo ísť aj cez 60 mil.

Je to škoda, lebo nápad dať do blockbusteru štyri ženské hrdinky bol progresívny, tie baby sú talentované (Kate McKinnon je momentálne s prehľadom najvtipnejšia z celého SNL) a výsledok sa evidentne podaril viac než dosť.

Táto celá internetová haterská kultúra, ktorá analyzuje a zvozí každý prd je už trochu chorá a nikdy to nebolo viac vidieť ako tu. Veď po premiére mal film na RT 77 percent a rating 6.6/10 a na IMDB tomu hateri napriek tomu vyrobili hodnotenie 3.7/10, čo je bezprecedentná vec. Ešte žiadny film nebol až takto iracionálne hateovaný, možno s výnimkou Lone Rangera.


358648
Mne je Feiga, Kristen Wiig a spol. trochu ľúto. Ten negatívny buzz po 1. traileri filmu IMO dosť uškodil. Sony po ňom nasadilo damage control najvyššieho kalibru a film už aj napriek pozitívnym recenziám zo seba túto negatívnu patinu úplne nezmyl. Nebyť toho, tipujem, že by sa kľudne dalo ísť aj cez 60 mil. Je to škoda, lebo nápad dať do blockbusteru štyri ženské hrdinky bol progresívny, tie baby sú talentované (Kate McKinnon je momentálne s prehľadom najvtipnejšia z celého SNL) a výsledok sa evidentne podaril viac než dosť. Táto celá internetová haterská kultúra, ktorá analyzuje a zvozí každý prd je už trochu chorá a nikdy to nebolo viac vidieť ako tu. Veď po premiére mal film na RT 77 percent a rating 6.6/10 a na IMDB tomu hateri napriek tomu vyrobili hodnotenie 3.7/10, čo je bezprecedentná vec. Ešte žiadny film nebol až takto iracionálne hateovaný, možno s výnimkou Lone Rangera.
0 0
reagovat
Ted: Oprava, len asi 100 miliónov detí s platiacimi otcami. True story.
358646
Ted: Oprava, len asi 100 miliónov detí s platiacimi otcami. True story.
0 0
reagovat
Škoda.
358645
Škoda.
0 0
reagovat

Disketa

Zajima to jenom asi 100 milionu platicich divaku po celym svete.
358643
Zajima to jenom asi 100 milionu platicich divaku po celym svete.
Disketa
0 0
reagovat
Doba ledová dneska ještě někoho zajímá? :o
358642
Doba ledová dneska ještě někoho zajímá? *:o*
0 0
reagovat
Podle mě zas tak moc ta Doba Ledová neutrží, spíš něco kolem těch padesáti milionů, přibližně jako ti Ghostbusters, možná to půjde ke čtyřiceti. A Lights Out na horor s malou kampaní myslím zaboduje, od Wana zatím nic extra nevyhořelo. A Star Trek myslím, že bude příští týden nejvýdělečnější novinkou ^^

Btw, neberte to vážně, trefím se jen občas a od Tajnýho života mazlíčků jsem očekával tak bídných 20 mega za první víkend :D:D
358641
Podle mě zas tak moc ta Doba Ledová neutrží, spíš něco kolem těch padesáti milionů, přibližně jako ti Ghostbusters, možná to půjde ke čtyřiceti. A Lights Out na horor s malou kampaní myslím zaboduje, od Wana zatím nic extra nevyhořelo. A Star Trek myslím, že bude příští týden nejvýdělečnější novinkou ^^ Btw, neberte to vážně, trefím se jen občas a od Tajnýho života mazlíčků jsem očekával tak bídných 20 mega za první víkend *:D**:D*
0 0
reagovat

Clavius

Opraveno, diky moc za upozorneni :+
358640
Opraveno, diky moc za upozorneni *:+*
Clavius
0 0
reagovat
Supr zhodnocení, ale co ten kapitán Pike na konci? :D
358639
Supr zhodnocení, ale co ten kapitán Pike na konci? *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se