Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rogue One: Star Wars Story: Teaser

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek

Gorecki

A ne?

Keira Daysi, nezáživný ňouma Boyega aneb jak bylo trefně řečeno uklízeč málem napoprve porazil mocného Kyla (možná k němu ztratil respekt, když viděl co za hňupa je pod maskou :D ) ... uvidíme co předvede Felicia (můj pracovní název), která zatím není moje Favoritka, Škoda... :) Jako cool rebelka se mi zatím moc nepozdává, ale předčasné hodnotit ..

Nejdůležitější stejně bude příběh, pokud bude ok, všechno si víceméně sedne.
350618
A ne? [link="http://i.imgur.com/COlShvh.jpg?1"]Keira Daysi[/link], nezáživný ňouma Boyega aneb jak bylo trefně řečeno uklízeč málem napoprve porazil mocného Kyla (možná k němu ztratil respekt, když viděl co za hňupa je pod maskou *:D* ) ... uvidíme co předvede Felicia (můj pracovní název), která zatím není moje Favoritka, Škoda... :) Jako cool rebelka se mi zatím moc nepozdává, ale předčasné hodnotit .. Nejdůležitější stejně bude příběh, pokud bude ok, všechno si víceméně sedne.
Gorecki
0 0
reagovat

pepo

A Chalet Girl :D:D:D
350612
A Chalet Girl *:D**:D**:D*
pepo
0 0
reagovat
komu sa nepáči Felicity Jones je čas si dohnať Cemetery Junction #mzhype
350611
komu sa nepáči Felicity Jones je čas si dohnať Cemetery Junction #mzhype
0 0
reagovat
Hasta: "novodobý cast SW je docela fail" :D
350610
Hasta: "novodobý cast SW je docela fail" *:D*
0 0
reagovat
se snad na ty starý star wars teda kouknu, když nám teď budou servírovat každou chívli novej díl.:+
leč, nostalgie na mě bohužel už fungovat nebude :-
350609
se snad na ty starý star wars teda kouknu, když nám teď budou servírovat každou chívli novej díl.*:+* leč, nostalgie na mě bohužel už fungovat nebude *:-*
0 0
reagovat
som zvedavý či budú mať gule všetkých na konci pozabíjať
350608
som zvedavý či budú mať gule všetkých na konci pozabíjať
0 0
reagovat

Meh...

Tak to bylo teda velké zklamání. Neměl jsem žádné velké očekávání, ale tohle byla velká slabota. Ani trochu to se mnou nehnulo. Oproti úžasné ukázce na sedmou epizodu to působí jako hodně levný fanouškovský trailer.
350607
Tak to bylo teda velké zklamání. Neměl jsem žádné velké očekávání, ale tohle byla velká slabota. Ani trochu to se mnou nehnulo. Oproti úžasné ukázce na sedmou epizodu to působí jako hodně levný fanouškovský trailer.
Meh...
0 0
reagovat
Po E7 už budu opatrnější, tam trailery taky vypadaly skvěle a nakonec z toho byl průměr.

Ta hlavní hrdinka, to zase museli vybrat angličanku? Naštěstí tady ta nemá takový ten typický škaredý přízvuk jak Daisy. Přesto mi ten její divně nafučený obličej není moc sympatický, navíc ve 14té sekundě jde jak nějaké vyfetlo .. a je strašně malá, 1,59m .. na drouhou stranu, něco na ní je, je taková zvláštní, třeba tam sedne.. ale první dojem je takový smíšený, řekl bych, že novodobý cast SW je docela fail, Kylo, Boyega ... samozřejmě ať vyberou kohokoliv, do takového filmu tak nějak zapadne dycky, ale nemůžu se zbavit dojmu, že bych tam úplně klidně snesl někoho jiného. To si třeba u Hana Sola nedokážu představit .. prostě ti herci které nám servírují mi přijdou docela nahraditelný průměr. Není to prostě někdo u koho bych si na první pohled řekl "ty vole ta je boží" ..
350605
Po E7 už budu opatrnější, tam trailery taky vypadaly skvěle a nakonec z toho byl průměr. Ta hlavní hrdinka, to zase museli vybrat angličanku? Naštěstí tady ta nemá takový ten typický škaredý přízvuk jak Daisy. Přesto mi ten její divně nafučený obličej není moc sympatický, navíc ve 14té sekundě jde jak nějaké vyfetlo .. a je strašně malá, 1,59m .. na drouhou stranu, něco na ní je, je taková zvláštní, třeba tam sedne.. ale první dojem je takový smíšený, řekl bych, že novodobý cast SW je docela fail, Kylo, Boyega ... samozřejmě ať vyberou kohokoliv, do takového filmu tak nějak zapadne dycky, ale nemůžu se zbavit dojmu, že bych tam úplně klidně snesl někoho jiného. To si třeba u Hana Sola nedokážu představit .. prostě ti herci které nám servírují mi přijdou docela nahraditelný průměr. Není to prostě někdo u koho bych si na první pohled řekl "ty vole ta je boží" ..
0 0
reagovat
Nemám slov! paráda!:+:+ Tohle jsou Star wars. na které všichni čekali!! :D
350606
Nemám slov! paráda!*:+**:+* Tohle jsou Star wars. na které všichni čekali!! *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

:+:+:+:+:+
350604
*:+**:+**:+**:+**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
TOP Yeah!!!!
350603
TOP Yeah!!!!
0 0
reagovat
Proboha, jak se vůbec můžeme bavit o tom, jetli tam jsou ženy, hispánci nebo černoši?

Pokud je to dobrá postava, pokud je to dobrý herec, tak je mi srdečně u prdele jestli je to černoch, běloch nebo třeba laponec. A ano, úplně nám to ty ženské zaplevelujou, už jsou v těch hvězdných válkách asi čtyři!
350602
Proboha, jak se vůbec můžeme bavit o tom, jetli tam jsou ženy, hispánci nebo černoši? Pokud je to dobrá postava, pokud je to dobrý herec, tak je mi srdečně u prdele jestli je to černoch, běloch nebo třeba laponec. A ano, úplně nám to ty ženské zaplevelujou, už jsou v těch hvězdných válkách asi čtyři!
0 0
reagovat
Ta holka mi moc sympaticka neprijde, jinak supr. Donnie je nej a vypada to strasne pekne.
350601
Ta holka mi moc sympaticka neprijde, jinak supr. Donnie je nej a vypada to strasne pekne.
0 0
reagovat
Pitváme jak za mlada :))) magori..
350600
Pitváme jak za mlada :))) magori..
0 0
reagovat

popicek

Souhlas, všechno to začala Scarlett O´Hara v roce 1939 a od tý doby to jde z kopce. Nudná Ripleyová v 79 ve Vetřelci, Clarice Starling v Mlčení Jehňátek v devadestáým druhým mě taky strašně nudila. Cameron si taky nedá pokoj a nestačila mu ta hrozná Sarrah Connor. Ani děti tomu dneska neuniknou, když je jim servírovaná ta Hermiona. Ta beztak v dětství koukala na Marry Poppins.Taky fuj.


Člověk hledá útočiště v animovaném světě a tam číhá Jessica Rabbit bez mrkvičky. Buzíci sledující artový filmy na tebe ještě beztak hodí Annie Hall, ale nedej se rozhodit. Nerozumí tomu. Tvůj Rambo všechny ty protivný ženský zabije.

P.S Bridget Jones ti nechám. To je p....

350599
Souhlas, všechno to začala Scarlett O´Hara v roce 1939 a od tý doby to jde z kopce. Nudná Ripleyová v 79 ve Vetřelci, Clarice Starling v Mlčení Jehňátek v devadestáým druhým mě taky strašně nudila. Cameron si taky nedá pokoj a nestačila mu ta hrozná Sarrah Connor. Ani děti tomu dneska neuniknou, když je jim servírovaná ta Hermiona. Ta beztak v dětství koukala na Marry Poppins.Taky fuj. Člověk hledá útočiště v animovaném světě a tam číhá Jessica Rabbit bez mrkvičky. Buzíci sledující artový filmy na tebe ještě beztak hodí Annie Hall, ale nedej se rozhodit. Nerozumí tomu. Tvůj Rambo všechny ty protivný ženský zabije. P.S Bridget Jones ti nechám. To je p....
popicek
0 0
reagovat
Jinak takové to hulákání sirény v druhé půlce mi strašně připomíná trailer na Promethea. A pořád to funguje skvěle.
350598
Jinak takové to hulákání sirény v druhé půlce mi strašně připomíná trailer na Promethea. A pořád to funguje skvěle.
0 0
reagovat
Mne ten Edwardsov vizual prave moc nesadne. Prvu polku som mal pocit, ze pozeram na dalsi z tuctu fanmade kratasov.

Na film sa ale urcite tesim.
350595
Mne ten Edwardsov vizual prave moc nesadne. Prvu polku som mal pocit, ze pozeram na dalsi z tuctu fanmade kratasov. Na film sa ale urcite tesim.
0 0
reagovat
Naprostá bomba - a ten Ip Man! :+ Doufám, že bude mít větší roli - když už se dostal i do trailerů :)
350594
Naprostá bomba - a ten Ip Man! *:+* Doufám, že bude mít větší roli - když už se dostal i do trailerů *:)*
0 0
reagovat

Těšing na max!

Jako jo, podle mě to tam je. Kino pro mě povinnost a už se upřímně nemůžu dočkat. Byť jsem obrovský fanda Sithů/Jediů a hlavně světelných mečů, vždycky mi přišlo jako děsná škoda, že jsme se na velkým plátně nikdy nedočkali filmů, které by prozkoumávali zbytek SW univerza. Až doteď! :)

Jinak na mě ale v traileru asi nejvíc zapůsobil parádně stylizovaný hudební podkres, který si hezky temně pohrává s původní znělkou:+

Co mě nicméně moc nenadchlo je vizuál. Přijde mi pořád strašně čistý, naleštěný (jak tu někdo říkal), jako byla EPVII. A to se imho k tomu, co se tam děje ale vůbec nehodí.
350591
Jako jo, podle mě to tam je. Kino pro mě povinnost a už se upřímně nemůžu dočkat. Byť jsem obrovský fanda Sithů/Jediů a hlavně světelných mečů, vždycky mi přišlo jako děsná škoda, že jsme se na velkým plátně nikdy nedočkali filmů, které by prozkoumávali zbytek SW univerza. Až doteď! :) Jinak na mě ale v traileru asi nejvíc zapůsobil parádně stylizovaný hudební podkres, který si hezky temně pohrává s původní znělkou*:+* Co mě nicméně moc nenadchlo je vizuál. Přijde mi pořád strašně čistý, naleštěný (jak tu někdo říkal), jako byla EPVII. A to se imho k tomu, co se tam děje ale vůbec nehodí.
Těšing na max!
0 0
reagovat
Ale jako fakt postavit do stejné lajny Portman, Fisher, Ridley a Jones ve stejném věku, tak jsme někde tady: link
350593
Ale jako fakt postavit do stejné lajny Portman, Fisher, Ridley a Jones ve stejném věku, tak jsme někde tady: http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/28/4b/ce284b0310b198e356d36363863f72e4.jpg
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se