Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rogue One: Star Wars Story: Teaser

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Rozredeni znacky?

Boze vzdyt jsou taky znacky rozredene na prach (Rychle a zbesile napr.) a porad se na ne chodi, tak jen at ty SW klidne redi, ja to beru..kdyz se mi to nebude libit, nepujdu, ale aspon mam moznost volby, ne cekat 15 let, jestli si pan Lucas usmysli..
350744
Boze vzdyt jsou taky znacky rozredene na prach (Rychle a zbesile napr.) a porad se na ne chodi, tak jen at ty SW klidne redi, ja to beru..kdyz se mi to nebude libit, nepujdu, ale aspon mam moznost volby, ne cekat 15 let, jestli si pan Lucas usmysli..
Rozredeni znacky?
0 0
reagovat
I pro nefanouška SW to vypadá dobře, imho. Zatím je to jen teaser, který se drží při zemi, to spíš až plnohodnotný trailer bude plný absurdních výbuchů a ještě více pseudofilozofických žvástů. Nebo taky ne. Uvidíme jak si s tím Edwards poradí. Godzilla měla jedny z nej trailerů a film nakonec dopadl jaksi průměrně.

Hlavní role malinko nateklý obličej, což je na jednu stranu roztomilý, ale do hlavní role, která bude muset utáhnout celý film asi ne-e.

Budu jedině rád za uhlazenější přístup a čím víc temnoty tím líp.

E7 jsem sice ještě neviděl, ale ta na mě hned z prvního teaseru působila jako mainstream popkorn, což taky je (ne?), ale RO se zatím drží při zemi. Jedině dobře.
350743
I pro nefanouška SW to vypadá dobře, imho. Zatím je to jen teaser, který se drží při zemi, to spíš až plnohodnotný trailer bude plný absurdních výbuchů a ještě více pseudofilozofických žvástů. Nebo taky ne. Uvidíme jak si s tím Edwards poradí. Godzilla měla jedny z nej trailerů a film nakonec dopadl jaksi průměrně. Hlavní role malinko nateklý obličej, což je na jednu stranu roztomilý, ale do hlavní role, která bude muset utáhnout celý film asi ne-e. Budu jedině rád za uhlazenější přístup a čím víc temnoty tím líp. E7 jsem sice ještě neviděl, ale ta na mě hned z prvního teaseru působila jako mainstream popkorn, což taky je (ne?), ale RO se zatím drží při zemi. Jedině dobře.
0 0
reagovat
FallenMaia: Studioé filmy jsou produkt a když ten produkt vynáší, tak proč nedělat pokračování. A zrovna SW univerzum si v tomhle může úplně v pohodě podat ruce s Marvelem, DC apod. Že bych osobně radši viděl něco alá KOTOR nebo Kylea Katarna místo originu Hana Sola, tak to je věc druhá.
350742
FallenMaia: Studioé filmy jsou produkt a když ten produkt vynáší, tak proč nedělat pokračování. A zrovna SW univerzum si v tomhle může úplně v pohodě podat ruce s Marvelem, DC apod. Že bych osobně radši viděl něco alá KOTOR nebo Kylea Katarna místo originu Hana Sola, tak to je věc druhá.
0 0
reagovat

FallenMaia

No popravdě jo přesně tohle říkám. Film i když je v rámci série by měl (ne)obstát sám o sobě. Pokud to doženu do extrému, tak potom co se mi nelíbil Iron Man 2, nebo co mi přišel první Kapitán Amerika trochu nudný, tak jsem měl na celou sérii zanevřít a nepodívat se na třeba na Winter Soldier? Já se řídím většinou podle recenzí, (ne)sympatií ke značce/filmu, herců, režisérů atd. Zatracovat celou filmovou sérii kvůli třeba 2 filmům z 10? Zbytečně bych se ochuzoval o zbytek dobrých dalších dílů. Zrovna u BvS jsem zklamaný, ale pořád mě Justice League zajímá, už jen kvůli tomu jestli a jaký vliv může mít to kritické přijetí BvS na Justice League.

Já taky neříkám, že je potřeba natočit veškerý materiál co se o Star Wars vyprodukoval, jen jsem chtěl poukázat, že už dávno tu je řada věcí, které filmy rozšiřují a že to universum je větší než Lucasova původní trilogie. Ano teď z toho budou filmy, které jsou půjdou na odiv mnohem víc než knihy/hry/komiksy, ale nepřipadá mi, že jde o ředění značky. Jasně může se stát, že z toho vyleze špatný film, ale stejně mě bude zajímat Epizoda VIII.

350741
No popravdě jo přesně tohle říkám. Film i když je v rámci série by měl (ne)obstát sám o sobě. Pokud to doženu do extrému, tak potom co se mi nelíbil Iron Man 2, nebo co mi přišel první Kapitán Amerika trochu nudný, tak jsem měl na celou sérii zanevřít a nepodívat se na třeba na Winter Soldier? Já se řídím většinou podle recenzí, (ne)sympatií ke značce/filmu, herců, režisérů atd. Zatracovat celou filmovou sérii kvůli třeba 2 filmům z 10? Zbytečně bych se ochuzoval o zbytek dobrých dalších dílů. Zrovna u BvS jsem zklamaný, ale pořád mě Justice League zajímá, už jen kvůli tomu jestli a jaký vliv může mít to kritické přijetí BvS na Justice League. Já taky neříkám, že je potřeba natočit veškerý materiál co se o Star Wars vyprodukoval, jen jsem chtěl poukázat, že už dávno tu je řada věcí, které filmy rozšiřují a že to universum je větší než Lucasova původní trilogie. Ano teď z toho budou filmy, které jsou půjdou na odiv mnohem víc než knihy/hry/komiksy, ale nepřipadá mi, že jde o ředění značky. Jasně může se stát, že z toho vyleze špatný film, ale stejně mě bude zajímat Epizoda VIII.
FallenMaia
0 0
reagovat
tak ono je to dneska hlavně o tom, že se ukázalo u komiksů a scifi, že čim víc pokračování, tim víc to sype a vlastně ani neni potřeba točit výjimečně kvalitní kousky......i když to neznamená, že se sem tam něco dobrýho ještě neobjeví....ale něco výjimečnýho už sotva, i když rád se nechám někdy překvapit
350740
tak ono je to dneska hlavně o tom, že se ukázalo u komiksů a scifi, že čim víc pokračování, tim víc to sype a vlastně ani neni potřeba točit výjimečně kvalitní kousky......i když to neznamená, že se sem tam něco dobrýho ještě neobjeví....ale něco výjimečnýho už sotva, i když rád se nechám někdy překvapit
0 0
reagovat
E7 jsem porad jeste nevidel... snad az to pude nekdy odpoledne v sobotu v televizi :_). Ale tenhle trailer mne docela bavi 4/5 :+ Jen jako chapu kam je tohle casove zasazeny, ale proboha nechtej uz natocit i jinou zapletku SW nez o "hvezde smrti" a jejim slabem mistu? :D
350739
E7 jsem porad jeste nevidel... snad az to pude nekdy odpoledne v sobotu v televizi :_). Ale tenhle trailer mne docela bavi 4/5 *:+* Jen jako chapu kam je tohle casove zasazeny, ale proboha nechtej uz natocit i jinou zapletku SW nez o "hvezde smrti" a jejim slabem mistu? *:D*
0 0
reagovat
SocialniPripad,speta.jr
Snáď nechcete povedať že je úplne jedno koľko filmov má ktorá séria a že keď to budú sračky tak ich môžeš jednoducho ignorovať a bez problémov sa pozerať na pokračovania. Tak u mňa to tak bohužiaľ nefunguje a myslím že ani u väčšiny klasických divákov. Veď predsa keď ideš do kina a niečo ťa tam poriadne sklame napríklad teraz aktuálne BvS tak nepôjdeš na pokračovanie, alebo teda pôjdeš ale už budeš určite opatrnejší. A presne to potom odrádza normálneho diváka aby sa na to išiel pozrieť do kina ale radšej si to stiahne.
A nemôžeš porovnávať animáky, knihy, komiksy a hry s filmom. určite to neznamená že keď máš 300 komiksov tak by si mal mať aj 300 filmov. Nie každý príbeh stojí za sfilmovanie.
350737
[b]SocialniPripad,speta.jr[/b] Snáď nechcete povedať že je úplne jedno koľko filmov má ktorá séria a že keď to budú sračky tak ich môžeš jednoducho ignorovať a bez problémov sa pozerať na pokračovania. Tak u mňa to tak bohužiaľ nefunguje a myslím že ani u väčšiny klasických divákov. Veď predsa keď ideš do kina a niečo ťa tam poriadne sklame napríklad teraz aktuálne BvS tak nepôjdeš na pokračovanie, alebo teda pôjdeš ale už budeš určite opatrnejší. A presne to potom odrádza normálneho diváka aby sa na to išiel pozrieť do kina ale radšej si to stiahne. A nemôžeš porovnávať animáky, knihy, komiksy a hry s filmom. určite to neznamená že keď máš 300 komiksov tak by si mal mať aj 300 filmov. Nie každý príbeh stojí za sfilmovanie.
0 0
reagovat
Vyzerá to zaujímavejšie ako Episode VII. :+
350736
Vyzerá to zaujímavejšie ako Episode VII. *:+*
0 0
reagovat
Hairy_Ass
od roku 1977....za 40 let...7dílů...ale ten poslední počítám už do nový éry x pokračování, kdy každej díl točí někdo jinej....
350735
[b]Hairy_Ass[/b] od roku 1977....za 40 let...7dílů...ale ten poslední počítám už do nový éry x pokračování, kdy každej díl točí někdo jinej....
0 0
reagovat
U mě vládne rozhodně spokojenost. Víc mě strhl první teaser na Force Awakens, ale tohle je standardní a řemeslně dobře odvedená trailerová práce, která dle mého nesází tolik na nostalgii. Že je žena hlavní postava filmu? No a ? Vždyť je to úplně jedno. Jde hlavně o to, aby byla dobře napsaná a zahraná. Felicity Jones mi zatím z prezentovaného materiálu sedí. A nějakou pachuť, že se to chce svést na vlně Hunger Games/Divergence tam necítím. Že jsou ostatní lidské postavy různé barvy pleti? To se vážně nad tím dnes někdo může rozčilovat? ve světě Star Wars jsou desítky zelených, modrých, červených mimozemšťanů různých tvarů, což každý bere s klidem, ale když je některá s postav černé barvy pleti nebo asiat tak je oheň na střeše. Vždyť je to směšné. Obavy má jen z Edwardse, který mě Godzillou moc nepřesvědčil, i když tam měl některé hodně super záběry. Ani nijak levně to na mě nepůsobí. Za mě silné 4*.

Rozředění značky Star Wars? Vždyť ještě před Disneym tu byly knihy, animáky, komiksy, videohry. Jasně nebylo to tak na očích jako filmy, ale stejně kdo to prostě nebude chtít vidět tak se tomu pořád může jednoduše vyhnout.
350734
U mě vládne rozhodně spokojenost. Víc mě strhl první teaser na Force Awakens, ale tohle je standardní a řemeslně dobře odvedená trailerová práce, která dle mého nesází tolik na nostalgii. Že je žena hlavní postava filmu? No a ? Vždyť je to úplně jedno. Jde hlavně o to, aby byla dobře napsaná a zahraná. Felicity Jones mi zatím z prezentovaného materiálu sedí. A nějakou pachuť, že se to chce svést na vlně Hunger Games/Divergence tam necítím. Že jsou ostatní lidské postavy různé barvy pleti? To se vážně nad tím dnes někdo může rozčilovat? ve světě Star Wars jsou desítky zelených, modrých, červených mimozemšťanů různých tvarů, což každý bere s klidem, ale když je některá s postav černé barvy pleti nebo asiat tak je oheň na střeše. Vždyť je to směšné. Obavy má jen z Edwardse, který mě Godzillou moc nepřesvědčil, i když tam měl některé hodně super záběry. Ani nijak levně to na mě nepůsobí. Za mě silné 4*. Rozředění značky Star Wars? Vždyť ještě před Disneym tu byly knihy, animáky, komiksy, videohry. Jasně nebylo to tak na očích jako filmy, ale stejně kdo to prostě nebude chtít vidět tak se tomu pořád může jednoduše vyhnout.
0 0
reagovat

:)

Musím říct, že mě to momentálně zajímá daleko víc než mě zajímala epizoda 7 ... dostavila se i husina :)
350733
Musím říct, že mě to momentálně zajímá daleko víc než mě zajímala epizoda 7 ... dostavila se i husina :)
:)
0 0
reagovat

FallenMaia

na jednu stranu mas pravdu, na druhou ty dalsi veci muzes vesele ignorovat, stejne jako ja Hobbita 8)
350732
na jednu stranu mas pravdu, na druhou ty dalsi veci muzes vesele ignorovat, stejne jako ja Hobbita *8)*
FallenMaia
0 0
reagovat
Inak vôbec nechápem prečo sa začal používať ten systém tvorby kedy každý rok má nejaká séria nový film, napr Marvel, Star Wars, teraz začalo DC atď.
Tak u toho Marvelu sa to ešte dá pochopiť pretože tam je tých superhrdinov obrovské množstvo na niekoľko filmov za sebou. Ale pri SW to je podľa mňa taká sprostosť a myslím že to tomu len uškodí.
Úplne súhlasím s banan75
350731
Inak vôbec nechápem prečo sa začal používať ten systém tvorby kedy každý rok má nejaká séria nový film, napr Marvel, Star Wars, teraz začalo DC atď. Tak u toho Marvelu sa to ešte dá pochopiť pretože tam je tých superhrdinov obrovské množstvo na niekoľko filmov za sebou. Ale pri SW to je podľa mňa taká sprostosť a myslím že to tomu len uškodí. Úplne súhlasím s [b]banan75[/b]
0 0
reagovat

banan75

No, šetřilo. Vždyť to už má sedm dílů! To je víc, než má většina filmových sérií.
350730
No, šetřilo. Vždyť to už má sedm dílů! To je víc, než má většina filmových sérií.
banan75
0 0
reagovat
Star Wars byly vždy exklusivní i tím, že se pokračováním šetřilo....teď se to rozp*cá do x sequelů, prequelů, kvalita začně řídnout a exklusivita půjde pomalu do háje...
350729
Star Wars byly vždy exklusivní i tím, že se pokračováním šetřilo....teď se to rozp*cá do x sequelů, prequelů, kvalita začně řídnout a exklusivita půjde pomalu do háje...
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak to, že se povedl trailer ještě nic neznamená - jeden na Force awakens jsem si taky pouštěl stále dokola a nakonec byl z celého filmu to nejlepší ;) Ale materiál se mi líbí moc a rozhodě se těším:+
350728
Tak to, že se povedl trailer ještě nic neznamená - jeden na Force awakens jsem si taky pouštěl stále dokola a nakonec byl z celého filmu to nejlepší *;)* Ale materiál se mi líbí moc a rozhodě se těším*:+*
TonyClifton
0 0
reagovat
to je super slibné, byť na první pohled těžce hladově hravé a divergentní :-) ale sirény na mě zabraly, to se prostě musím přiznat
350727
to je super slibné, byť na první pohled těžce hladově hravé a divergentní :-) ale sirény na mě zabraly, to se prostě musím přiznat
0 0
reagovat
Hunger Games 4
350726
Hunger Games 4
0 0
reagovat
Upřímně se radši stokrát kouknu na tenhle parádní trailer, než na Force Awakens kdykoliv znovu.

350725
Upřímně se radši stokrát kouknu na tenhle parádní trailer, než na Force Awakens kdykoliv znovu.
0 0
reagovat
uprimne zavidim vsetkym fanusikom SW, ktori teraz budu dostavat kazdy rok novy film z ich vysnivaneho sveta . Kiezby sa Vam vsetky pacili...Verim ze sa raz dozijem doby kedy takto casto budem sledovat nove pribehy zo sveta Avatarov alebo Votrelcov...
Godzillu zboznujem, je mozne ze mi Edwards sadne viac ako sterilny Abrams, aj ked toto posobi velmi lacno.
Absolutne chapem Lucasa preco sa mu smer novych SW nepaci, jednoducho oni ten uzasny imaginativny svet okresali na kost a pouzivaju vypravu z pred 50tich rokov. To co Lucas vymyslel a vtedy bolo inovativne, je dnes len strasna nuda. Jedna planeta pust, druha les, tretia lad, sem tam palma....ziiiv.
350724
uprimne zavidim vsetkym fanusikom SW, ktori teraz budu dostavat kazdy rok novy film z ich vysnivaneho sveta . Kiezby sa Vam vsetky pacili...Verim ze sa raz dozijem doby kedy takto casto budem sledovat nove pribehy zo sveta Avatarov alebo Votrelcov... Godzillu zboznujem, je mozne ze mi Edwards sadne viac ako sterilny Abrams, aj ked toto posobi velmi lacno. Absolutne chapem Lucasa preco sa mu smer novych SW nepaci, jednoducho oni ten uzasny imaginativny svet okresali na kost a pouzivaju vypravu z pred 50tich rokov. To co Lucas vymyslel a vtedy bolo inovativne, je dnes len strasna nuda. Jedna planeta pust, druha les, tretia lad, sem tam palma....ziiiv.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se