Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek

Spazz

Podívej se ještě jednou a pořádně. Uvidíš že Lois k nim zrovna jde když Batman křičí Martha. Dnes jsem to viděl už po 4 a tentokrát navíc ve 3D :D A taky je tam scéna jak se Lois dívá do přístavu, kde bojují s Doomsdayem :D
349422
Podívej se ještě jednou a pořádně. Uvidíš že Lois k nim zrovna jde když Batman křičí Martha. Dnes jsem to viděl už po 4 a tentokrát navíc ve 3D :D A taky je tam scéna jak se Lois dívá do přístavu, kde bojují s Doomsdayem :D
Spazz
0 0
reagovat

do_Od

:+ Jo, napsals to hezky a docela ti zavidim, ze sis to takhle dokazal uzit..
349421
*:+* Jo, napsals to hezky a docela ti zavidim, ze sis to takhle dokazal uzit..
do_Od
0 0
reagovat
do_Od:

Pekne napísané.

Ja BvS považujem za film s veľkým množstvom chýb a vo veľa veciach ma sklamal, ale práve tá tematická hutnosť a odvážnosť sa mi páčila. A presne z toho dôvodu sa mi z marveloviek najviac páčilo Age of Ultron - film sa zaoberal aj trošku filozofickejšími otázkami a nesnažil sa len o štýlovú, pohodovú a správne nahláškovanú zábavu.

Snyder celkovo má jedno pozitívum - vie robiť veľmi pôsobivé obrazy a osudovosť. A mne sa to filozofovanie o superhrdinoch, osudovosť a pôsobivé obrazy ku comicsom veľmi, veľmi hodí.

Aby som pravdu povedal, je môjmu srdcu taký prístup bližší ako ten marvelácky. Bohužiaľ, Marvel svoje ciele napĺňa efektívnejšie a šikovnejšie. Na druhú stranu obsahovo nie je taký ambiciózny a nesnaží sa o žiadny presah. Napriek tomu, že BvS zakopol na veľa miestach, nadhodil zároveň množstvo zaujímavých tém a prvkov, ktoré sú ambicióznejšie ako to čo robí Marvel.

Fakt, že to úplne nevyšlo je škoda, ale ten DC prístup mi je napriek zmiešanému výsledku sympatický.
349420
[b]do_Od:[/b] Pekne napísané. Ja BvS považujem za film s veľkým množstvom chýb a vo veľa veciach ma sklamal, ale práve tá tematická hutnosť a odvážnosť sa mi páčila. A presne z toho dôvodu sa mi z marveloviek najviac páčilo Age of Ultron - film sa zaoberal aj trošku filozofickejšími otázkami a nesnažil sa len o štýlovú, pohodovú a správne nahláškovanú zábavu. Snyder celkovo má jedno pozitívum - vie robiť veľmi pôsobivé obrazy a osudovosť. A mne sa to filozofovanie o superhrdinoch, osudovosť a pôsobivé obrazy ku comicsom veľmi, veľmi hodí. Aby som pravdu povedal, je môjmu srdcu taký prístup bližší ako ten marvelácky. Bohužiaľ, Marvel svoje ciele napĺňa efektívnejšie a šikovnejšie. Na druhú stranu obsahovo nie je taký ambiciózny a nesnaží sa o žiadny presah. Napriek tomu, že BvS zakopol na veľa miestach, nadhodil zároveň množstvo zaujímavých tém a prvkov, ktoré sú ambicióznejšie ako to čo robí Marvel. Fakt, že to úplne nevyšlo je škoda, ale ten DC prístup mi je napriek zmiešanému výsledku sympatický.
0 0
reagovat
Aneb když KarelR řekne to co já, akorát 1000x líp. Zapomeňte na můj "too long, didn't read post," radši si přečtěte jeho.;)
349417
Aneb když KarelR řekne to co já, akorát 1000x [link="http://www.moviezone.cz/clanek/31109-tema-je-lex-luthor-hlavnim-hrdinou-batman-vs-superman/"]líp[/link]. Zapomeňte na můj "too long, didn't read post," radši si přečtěte jeho.*;)*
0 0
reagovat

Joker

Okay, tady máš moje přesné důvody, proč se mi ten film líbil víc, než se mi nelíbilo to, co na něm bylo objektivně špatně.

1) Témata a psychologie postav: Navazuje se na MoS, Superman je mimozemšťan, který si v očích mnoha hraje na Boha, ale přitom nedokáže vždy plně vnímat následky jeho činů - viz. závěr MoS v Metropolis, viz. úvodní záchrana Lois Lane, viz. vstup do budovy Kapitolu atd., už jen jak film okomentuje samotný úvod Bruce Wayne v Metropolis je pro mě známkou sebeuvědomění, kterým ten film překypuje: "Mankind is introduced to Superman." bum! - > tisíce mrtých. Je to paradox. Je to něco naprosto jiného, než by člověk od takového hrdiny čekal. Dále tam máš Batmana, který se 20 let považuje za zločince, zjevně se tím snaží konat vyšší dobro ale v tom filmu doslova před finále řekne, že chytání zločinců v Gothamu je jako trhání plevelu, Superman ale všechno změnil, cítí se frustrovaný, bezbranný. Proč nevidí, že je za vším Lex? Jednoduše proto, že ho pohání čistá nenávist, je zaslepený hněvem a zničení Supermana se pro něj po získání Kryptonitu a událostech v Kapitolu stane možností se vykoupit, "this is going to be my legacy." Jo, ty myšlenky můžou někomu připadat kýčovité, hloupé, nešikovně zpracované, ale ty chceš specifické důvody, proč se mi ten film líbí a přesně tyhle věci, nad kterými se dá přemýšlet ačkoliv se přitom odehrávají v kontextu komiksového (a teď neřeším jestli DC, nebo Marvel, prostě komiksového) světa já mám rád. Proto bych například podobně mohl vyložit hned několik myšlenek z druhých Avengers, které považuju za jednu z nej Marvelovek. Ale pokračujeme, Lex - pro mě opět nejen výborně zahraná postava, ale taky krásně čitelně napsaný charakter, ve kterém se na jednu stranu mísí nevypočitatelnost a na tu druhou jasná zášť a averze vůči Supermanovi. Asi nejlepší věta, která v tom filmu zazní je, že pokud je Bůh všemocný, pak nemůže být jenom dobrý a pokud je jenom dobrý, pak nemůže být všemocný. Lex má očividně god complex a samotná Supermanova existence jde proti všemu, čím se Lex řídí. V jádru tedy jeho cíl spočívá v tom, o čem mluví na té střeše. Všechno co dělá spěje k tomu, aby odhalil Supermana jako zkorumpovaného. Samozřejmě mu to neprojde, protože se prostě a jednoduše plete, nicméně bonus pro něj, že má v záloze Doomsdaye. Mínus pro mě, jelikož už jsem ho v tom filmu nepotřeboval, na druhou stranu, dostal jsem smrt Supermana, akci s Trinity a Batmana postrčeného k tomu, aby vytvořil Justice League = pokračování tohohle DC univerza. Pro mě jednoznačný win. Obecně, když se ale vrátím k těm myšlenkám toho filmu, je to hrozně ambiciózní a já tu snahu, ačkoliv občas vychází nazmar, vnímám jako strašně velký plus. A jak už jsem řekl, není to jen případ BvS, něco takového dokážu ocenit u každého podobného filmu, můj problém je, že zatím je takových fakt pomálu.

2) Ikonické scény. Dobře, ten film nemá tak precizní řemeslo a tak úhlednou kameru, jako třeba Nolanovky. Ve finále je přehršel CGI, souhlas, že hudební motiv WW je nadužívaný a na další shlédnutí působí směšně. Kompozičně (mám rád symetrii) přichází nejhezčí záběry až ke konci (prstýnek, pohřeb), pak jsou tu ale záběry odkazující na komiksy. Já je neberu jako vykrádání, já je beru jako dárky komiksovým fandům. Batman na věži s odstřelovací puškou. Batmobil a jízda do podvodní jeskyně. Superman ve vesmíru a atomovka. Kompletní BvS fight z konce. Nástup Wonder Woman. Oholenej Lex. Z těch věcí mám prostě v kině čistou radost, nikde se nepíše, že z nich musí mít radost i každý další. Ačkoliv jo, mám pocit, že spousta recenzí, které jsem četl, se nechala unést negativy a zbytečně zapomněli na spoustu věcí, které ten film zvládl dobře. Proto jsem pořád otevřenější poslouchat a číst si názory těch lidí kteří jsou na 6-7/10, spíš než Civala a vůbec, celého toho zástupu 3/10 a méně.

3) Snyderova úchylně vizuální režie. Především tedy použití zpomalovaček. Že mě ten film bude po téhle stránce bavit, o tom jsem se přesvědčil už v úvodních minutách Batmanova originu. Nevím, na mě z toho prostě civí čistá komiksovost mísící se s režisérskou hravostí. Úplně vidím ty komiksové stránky pokreslené záběry z tohohle filmu. A sebe jak si v tom s radostí listuju.

4) Příběh, resp. scénář. Okay, dost lidí tady tvrdilo, že je to jen sled náhodných scén. Navíc je tam spousta z nich zbytečných. A já z části opět souhlasím. Vypustit WW a její sledování scén s budoucími členy JL, vypustit všechny Batmanovi noční můry, případně dát Knightmare na začátek a podtrhnout fakt, že to je pouze specifická předpověď budoucnosti, pakliže se odehraje specifický událost, které musí postavy zabránit. Takhle si můžu domýšlet, ale ve finále zůstanu u toho, že to tam prostě být nemuselo a film by odsýpal mnohem lépe. Nicméně - když to ořežu a zprostím všech vedlejších linií a podívám se jenom na tu kostru - zbyde mi zcela vážný děj, kde antagonista tahá nitkami a dva v jádru kladní hrdinové jsou nevědomky svedeni proti sobě, přičemž jeden musí překonat svojí vlastní nerozhodnost a nejistotu a konečně si urovnat priority (Clark) a ten druhý zase najít dostatek odvahy, aby mohl vložit zpátky svou důvěru v existenci zákonitého dobra (Bruce). Pro mě je ten film právě o tom. Co víc, jsou tam pro mě dva hodně podstatné a solidně zapojené zvraty, díky kterým se ten na první pohled chaotický sled událostí nakonec složí v docela pevný celek. První je bomba v Kapitolu. A druhý je Martha. A můžete stokrát napsat, jak dětinské je vystavět zlom jejich zápolení na tom, že jejich matky mají shodné křestní jméno, pro mě osobně to na té úrovni, na které ten film vnímám, s naprostým přehledem funguje.

5) Romantická složka, resp. budování dalšího osudového bodu. Nejsem za to, aby Lois Lane hrála tak velkou roli v tom DC universu. Nicméně s dalšími shlédnutími si uvědomuju, že to pravděpodobně bude mít svoji podstatu. Lois je podle toho co zazní v Batmanově vizi a Flashově varování klíčem. Clark tam zároveň převezme Zodovu hlášku, že ona byla jeho světem a Batman mu ji vzal. Zatím mi Snyder nedal jediný důvod mu nevěřit, že by byl schopný ze Supermana udělat celkem nekompromisní a smrtící hrozbu, pakliže by ho k tomu příběh logicky dovedl. A co jsem tak pochytil, tak v případě, že někdo zabije Lois, k tomu nejspíš asi fakt dojde. A od koho Clark tuhle myšlenku převezme? No od koho jiného, než přece od svého pozemského taťky. Je to zajímavý nápad, který doufám, že se bude rozvíjet i v dalších filmech, stejně tak jako se rozvíjí Supermanova podstata na našem světě. Tahle romantická/dost pravděpodobně fatální složka je asi nejlepším příkladem, jak moc provázaný a detailní ten svět chtějí mít. Uvidíme, zatím po dvou filmech se mi to tak zdá. Třeba budu za rok zklamaný, že to zabijou něčím kompletně jiným. Pro mě je to ale po dvou filmech maximálně konzistentní.

6) Batman, Superman. Někdo psal, že fanoušci Batmana se Supermanem jsou z filmu zklamaní. Hm, sorry, ale ne. Tohle byl dost možná ten nejlepší Batman, jakého jsem na plátně viděl. Jak po akční stránce v obleku a s hračkami (kontaktní akce ve skladišti, akční fanoušek by měl brečet štěstím...) tak v image Bruce Wayna. Arogantní, drzý a sebevědomý. (interakce s Dianou skvělá, to samé s Clarkem u Lexe doma nebo každičký dialog s Alfredem). Loved it. Utrápeného Supermana jsem si oblíbil už od MoS, Cavill tohle zvládá, moc toho sice ve filmu nenamluví, ale když se má nějak tvářit, tak se tak zatváří a já v něm žádné dřevo nevidím. Hraje Supermana podle potřeb těchto dvou filmů a díkybohu konečně žiju v době, kdy se na plátně pohybuje takhle mocná bytost a její akční složku režíruje člověk, který si jí pravděpodobně v hlavě odjakživa představoval tak, jako já.


Takže jo, já si v tom filmu fakt našel dost věcí. Víc, než kolik jsem mu toho musel prominout. A je to čistě můj subjektivní pohled. A znova podotýkám, protože je dost možné, že se stále vzájemně nechápeme, že jsem nikde nikomu nebránil napsat ten opačný. Vymezil jsem se jenom proti lidem, co mě označili jako děcko nebo idiota, protože se mi film líbil a lidem, kteří plácli blbost ve stylu "my fanoušci Batmana se Supermanem jsme spíš zklamaní." Toť vše. ?)
349410
Okay, tady máš moje přesné důvody, proč se mi ten film líbil víc, než se mi nelíbilo to, co na něm bylo objektivně špatně. [spoiler]1) Témata a psychologie postav: Navazuje se na MoS, Superman je mimozemšťan, který si v očích mnoha hraje na Boha, ale přitom nedokáže vždy plně vnímat následky jeho činů - viz. závěr MoS v Metropolis, viz. úvodní záchrana Lois Lane, viz. vstup do budovy Kapitolu atd., už jen jak film okomentuje samotný úvod Bruce Wayne v Metropolis je pro mě známkou sebeuvědomění, kterým ten film překypuje: "Mankind is introduced to Superman." bum! - > tisíce mrtých. Je to paradox. Je to něco naprosto jiného, než by člověk od takového hrdiny čekal. Dále tam máš Batmana, který se 20 let považuje za zločince, zjevně se tím snaží konat vyšší dobro ale v tom filmu doslova před finále řekne, že chytání zločinců v Gothamu je jako trhání plevelu, Superman ale všechno změnil, cítí se frustrovaný, bezbranný. Proč nevidí, že je za vším Lex? Jednoduše proto, že ho pohání čistá nenávist, je zaslepený hněvem a zničení Supermana se pro něj po získání Kryptonitu a událostech v Kapitolu stane možností se vykoupit, "this is going to be my legacy." Jo, ty myšlenky můžou někomu připadat kýčovité, hloupé, nešikovně zpracované, ale ty chceš specifické důvody, proč se mi ten film líbí a přesně tyhle věci, nad kterými se dá přemýšlet ačkoliv se přitom odehrávají v kontextu komiksového (a teď neřeším jestli DC, nebo Marvel, prostě komiksového) světa já mám rád. Proto bych například podobně mohl vyložit hned několik myšlenek z druhých Avengers, které považuju za jednu z nej Marvelovek. Ale pokračujeme, Lex - pro mě opět nejen výborně zahraná postava, ale taky krásně čitelně napsaný charakter, ve kterém se na jednu stranu mísí nevypočitatelnost a na tu druhou jasná zášť a averze vůči Supermanovi. Asi nejlepší věta, která v tom filmu zazní je, že pokud je Bůh všemocný, pak nemůže být jenom dobrý a pokud je jenom dobrý, pak nemůže být všemocný. Lex má očividně god complex a samotná Supermanova existence jde proti všemu, čím se Lex řídí. V jádru tedy jeho cíl spočívá v tom, o čem mluví na té střeše. Všechno co dělá spěje k tomu, aby odhalil Supermana jako zkorumpovaného. Samozřejmě mu to neprojde, protože se prostě a jednoduše plete, nicméně bonus pro něj, že má v záloze Doomsdaye. Mínus pro mě, jelikož už jsem ho v tom filmu nepotřeboval, na druhou stranu, dostal jsem smrt Supermana, akci s Trinity a Batmana postrčeného k tomu, aby vytvořil Justice League = pokračování tohohle DC univerza. Pro mě jednoznačný win. Obecně, když se ale vrátím k těm myšlenkám toho filmu, je to hrozně ambiciózní a já tu snahu, ačkoliv občas vychází nazmar, vnímám jako strašně velký plus. A jak už jsem řekl, není to jen případ BvS, něco takového dokážu ocenit u každého podobného filmu, můj problém je, že zatím je takových fakt pomálu. 2) Ikonické scény. Dobře, ten film nemá tak precizní řemeslo a tak úhlednou kameru, jako třeba Nolanovky. Ve finále je přehršel CGI, souhlas, že hudební motiv WW je nadužívaný a na další shlédnutí působí směšně. Kompozičně (mám rád symetrii) přichází nejhezčí záběry až ke konci (prstýnek, pohřeb), pak jsou tu ale záběry odkazující na komiksy. Já je neberu jako vykrádání, já je beru jako dárky komiksovým fandům. Batman na věži s odstřelovací puškou. Batmobil a jízda do podvodní jeskyně. Superman ve vesmíru a atomovka. Kompletní BvS fight z konce. Nástup Wonder Woman. Oholenej Lex. Z těch věcí mám prostě v kině čistou radost, nikde se nepíše, že z nich musí mít radost i každý další. Ačkoliv jo, mám pocit, že spousta recenzí, které jsem četl, se nechala unést negativy a zbytečně zapomněli na spoustu věcí, které ten film zvládl dobře. Proto jsem pořád otevřenější poslouchat a číst si názory těch lidí kteří jsou na 6-7/10, spíš než Civala a vůbec, celého toho zástupu 3/10 a méně. 3) Snyderova úchylně vizuální režie. Především tedy použití zpomalovaček. Že mě ten film bude po téhle stránce bavit, o tom jsem se přesvědčil už v úvodních minutách Batmanova originu. Nevím, na mě z toho prostě civí čistá komiksovost mísící se s režisérskou hravostí. Úplně vidím ty komiksové stránky pokreslené záběry z tohohle filmu. A sebe jak si v tom s radostí listuju. 4) Příběh, resp. scénář. Okay, dost lidí tady tvrdilo, že je to jen sled náhodných scén. Navíc je tam spousta z nich zbytečných. A já z části opět souhlasím. Vypustit WW a její sledování scén s budoucími členy JL, vypustit všechny Batmanovi noční můry, případně dát Knightmare na začátek a podtrhnout fakt, že to je pouze specifická předpověď budoucnosti, pakliže se odehraje specifický událost, které musí postavy zabránit. Takhle si můžu domýšlet, ale ve finále zůstanu u toho, že to tam prostě být nemuselo a film by odsýpal mnohem lépe. Nicméně - když to ořežu a zprostím všech vedlejších linií a podívám se jenom na tu kostru - zbyde mi zcela vážný děj, kde antagonista tahá nitkami a dva v jádru kladní hrdinové jsou nevědomky svedeni proti sobě, přičemž jeden musí překonat svojí vlastní nerozhodnost a nejistotu a konečně si urovnat priority (Clark) a ten druhý zase najít dostatek odvahy, aby mohl vložit zpátky svou důvěru v existenci zákonitého dobra (Bruce). Pro mě je ten film právě o tom. Co víc, jsou tam pro mě dva hodně podstatné a solidně zapojené zvraty, díky kterým se ten na první pohled chaotický sled událostí nakonec složí v docela pevný celek. První je bomba v Kapitolu. A druhý je Martha. A můžete stokrát napsat, jak dětinské je vystavět zlom jejich zápolení na tom, že jejich matky mají shodné křestní jméno, pro mě osobně to na té úrovni, na které ten film vnímám, s naprostým přehledem funguje. 5) Romantická složka, resp. budování dalšího osudového bodu. Nejsem za to, aby Lois Lane hrála tak velkou roli v tom DC universu. Nicméně s dalšími shlédnutími si uvědomuju, že to pravděpodobně bude mít svoji podstatu. Lois je podle toho co zazní v Batmanově vizi a Flashově varování klíčem. Clark tam zároveň převezme Zodovu hlášku, že ona byla jeho světem a Batman mu ji vzal. Zatím mi Snyder nedal jediný důvod mu nevěřit, že by byl schopný ze Supermana udělat celkem nekompromisní a smrtící hrozbu, pakliže by ho k tomu příběh logicky dovedl. A co jsem tak pochytil, tak v případě, že někdo zabije Lois, k tomu nejspíš asi fakt dojde. A od koho Clark tuhle myšlenku převezme? No od koho jiného, než přece od svého pozemského taťky. Je to zajímavý nápad, který doufám, že se bude rozvíjet i v dalších filmech, stejně tak jako se rozvíjí Supermanova podstata na našem světě. Tahle romantická/dost pravděpodobně fatální složka je asi nejlepším příkladem, jak moc provázaný a detailní ten svět chtějí mít. Uvidíme, zatím po dvou filmech se mi to tak zdá. Třeba budu za rok zklamaný, že to zabijou něčím kompletně jiným. Pro mě je to ale po dvou filmech maximálně konzistentní. 6) Batman, Superman. Někdo psal, že fanoušci Batmana se Supermanem jsou z filmu zklamaní. Hm, sorry, ale ne. Tohle byl dost možná ten nejlepší Batman, jakého jsem na plátně viděl. Jak po akční stránce v obleku a s hračkami (kontaktní akce ve skladišti, akční fanoušek by měl brečet štěstím...) tak v image Bruce Wayna. Arogantní, drzý a sebevědomý. (interakce s Dianou skvělá, to samé s Clarkem u Lexe doma nebo každičký dialog s Alfredem). Loved it. Utrápeného Supermana jsem si oblíbil už od MoS, Cavill tohle zvládá, moc toho sice ve filmu nenamluví, ale když se má nějak tvářit, tak se tak zatváří a já v něm žádné dřevo nevidím. Hraje Supermana podle potřeb těchto dvou filmů a díkybohu konečně žiju v době, kdy se na plátně pohybuje takhle mocná bytost a její akční složku režíruje člověk, který si jí pravděpodobně v hlavě odjakživa představoval tak, jako já.[/spoiler] Takže jo, já si v tom filmu fakt našel dost věcí. Víc, než kolik jsem mu toho musel prominout. A je to čistě můj subjektivní pohled. A znova podotýkám, protože je dost možné, že se stále vzájemně nechápeme, že jsem nikde nikomu nebránil napsat ten opačný. Vymezil jsem se jenom proti lidem, co mě označili jako děcko nebo idiota, protože se mi film líbil a lidem, kteří plácli blbost ve stylu "my fanoušci Batmana se Supermanem jsme spíš zklamaní." Toť vše. *?)*
Joker
0 0
reagovat
Sony:

IMO sa recenzie na OW prejavia, ale asi len vtedy pokiaľ sú extrémne pozitívne, alebo extrémne negatívne. Napr. The Dark Knight, alebo minuloročnému Mad Maxovi šialene pozitívna odozva kritiky pomohla. A Fantastic four šialene negatívna kritika zase určite uškodila.

Recenzie BvS nie sú také katastrofálne, aby ľudí výrazne odradili, ale pokiaľ by sa pred premiérou od kritikov šírilo, že je to pecka, zrejme by tržby boli kúsok vyššie. Toť len môj názor samozrejme.


349409
[b] Sony:[/b] IMO sa recenzie na OW prejavia, ale asi len vtedy pokiaľ sú extrémne pozitívne, alebo extrémne negatívne. Napr. The Dark Knight, alebo minuloročnému Mad Maxovi šialene pozitívna odozva kritiky pomohla. A Fantastic four šialene negatívna kritika zase určite uškodila. Recenzie BvS nie sú také katastrofálne, aby ľudí výrazne odradili, ale pokiaľ by sa pred premiérou od kritikov šírilo, že je to pecka, zrejme by tržby boli kúsok vyššie. Toť len môj názor samozrejme.
0 0
reagovat
filmy s vysokými výdělky bývaj bohužel dost často celkem kokotiny poslední dobou, nu což8)
349406
filmy s vysokými výdělky bývaj bohužel dost často celkem kokotiny poslední dobou, nu což*8)*
0 0
reagovat

Randal K

Recenze se na prvnim vikendu nijak neprojevi....to uz tady bylo zmineno...uvidime dalsi tyden.... :-)
349404
Recenze se na prvnim vikendu nijak neprojevi....to uz tady bylo zmineno...uvidime dalsi tyden.... :-)
Randal K
0 0
reagovat
424 mega. Wow. A to treba brať do úvahy zlé recenzie, sklamanie veľkej časti publika a tým pádom aj poslabšie word of mouth. Tzn. ak by to bola pecka, ktorú všetci žerú, možno by tie tržby išli až smerom k 500 miliónom.

A stále je to viac ako Age of Ultron, či Avengers.

Tzn. DC a WB na tržbách naozaj dokázali dorovnať/predbehnúť Marvel jedným jediným filmom. Holt, Batman a Superman sú veľmo silné značky a aktuálny comicsový mega boom robí svoje.

Len škoda tej rozporuplnej kvality filmu a veľkého počtu zlých reakcií - bude to zrejme veľmi rýchlo padať. Ak by film bol prijatý kladnejšie, zrejme by sme sa mohli baviť aj o 1,4 - 1,5 miliardách WW až bude všetko sečteno. Takto je stále otázne či to prelezie aspoň tú jednu.
349403
424 mega. Wow. A to treba brať do úvahy zlé recenzie, sklamanie veľkej časti publika a tým pádom aj poslabšie word of mouth. Tzn. ak by to bola pecka, ktorú všetci žerú, možno by tie tržby išli až smerom k 500 miliónom. A stále je to viac ako Age of Ultron, či Avengers. Tzn. DC a WB na tržbách naozaj dokázali dorovnať/predbehnúť Marvel jedným jediným filmom. Holt, Batman a Superman sú veľmo silné značky a aktuálny comicsový mega boom robí svoje. Len škoda tej rozporuplnej kvality filmu a veľkého počtu zlých reakcií - bude to zrejme veľmi rýchlo padať. Ak by film bol prijatý kladnejšie, zrejme by sme sa mohli baviť aj o 1,4 - 1,5 miliardách WW až bude všetko sečteno. Takto je stále otázne či to prelezie aspoň tú jednu.
0 0
reagovat

x_ander_jc

Když jsou tvoje názory a komentáře blbiny, tak se nemáme o čem bavit.
349402
Když jsou tvoje názory a komentáře blbiny, tak se nemáme o čem bavit.
x_ander_jc
0 0
reagovat
Takových příspěvku a o čem. Že fandové mají radost z filmu(kterému šli trochu naproti), a ty kterým se to nelíbilo to nedokáží pochopit. Jako vážně?? Mě se film hodně moc líbil, a pokud se o tom chcete přesvědčit můžete si přečíst můj komentář na čsfd, kde se to snažím rozebrat proč tomu tak je a uvést pádné argumenty. Vážně mě mrzí jakým způsobem je film přijat, mrzí mě že se nelíbí většině a že je kritizovaný za to že z velké části jiný(přístup, vizuální pojetí a i vypravování obrazem). Fakt se tady hádat o tom, že někdo dokáže pochopit příběh a druhý ne je směšné, zvláště v tom, že to jde uplatnit skoro na jakýkoliv film(od Pána prstenů přes Star Wars až po milované marvelovky). Já když jsem poprvé viděl Temný rytíř povstal, tak měl stejně nelogický děj, plný zkratkovitosti a místy náhodě poskládaných scén jako BvS. Přesto s každou další projekcí u mě roste výše a výše.

Jako chápu, že někteří jsou frustrovaný jak film dopadl a potřebují to tady vypsat, od toho diskuze vlastně je, ale je zbytečné se tady urážet. Mě taky vadí některé příspěvky, které jsou zde jen proto, aby si do fanoušků filmu rýpli. Otázkou zůstává, kdy je to diskutování, a kdy je to trapné trollování, které neustále opakuje to samé dokola, nebo přejímá cizí názory a neumí dát odpověď sám za sebe. Klidně tady můžeme rozebírat každou scénu filmu, ale pochybují, že se tím někomu změní názor na film pokud sám od sebe nebude chtít.

Co se týče rozšířené verze, tak souhlasím s tím, že daný film získá jiný význam. Spoustu věcí bude dávat mnohem větší smysl, nebudou působit zkratkovitě a dialogy nám leccos dovysvětlí(viz. rozšířená verze Sucker Punch nebo výborná verze Watchmenů).

Takže asi tak. BvS je povedený film a z mé pohledu Snyder odvedl dobrou práci. 8-9/10

349401
Takových příspěvku a o čem. Že fandové mají radost z filmu(kterému šli trochu naproti), a ty kterým se to nelíbilo to nedokáží pochopit. Jako vážně?? Mě se film hodně moc líbil, a pokud se o tom chcete přesvědčit můžete si přečíst můj komentář na čsfd, kde se to snažím rozebrat proč tomu tak je a uvést pádné argumenty. Vážně mě mrzí jakým způsobem je film přijat, mrzí mě že se nelíbí většině a že je kritizovaný za to že z velké části jiný(přístup, vizuální pojetí a i vypravování obrazem). Fakt se tady hádat o tom, že někdo dokáže pochopit příběh a druhý ne je směšné, zvláště v tom, že to jde uplatnit skoro na jakýkoliv film(od Pána prstenů přes Star Wars až po milované marvelovky). Já když jsem poprvé viděl Temný rytíř povstal, tak měl stejně nelogický děj, plný zkratkovitosti a místy náhodě poskládaných scén jako BvS. Přesto s každou další projekcí u mě roste výše a výše. Jako chápu, že někteří jsou frustrovaný jak film dopadl a potřebují to tady vypsat, od toho diskuze vlastně je, ale je zbytečné se tady urážet. Mě taky vadí některé příspěvky, které jsou zde jen proto, aby si do fanoušků filmu rýpli. Otázkou zůstává, kdy je to diskutování, a kdy je to trapné trollování, které neustále opakuje to samé dokola, nebo přejímá cizí názory a neumí dát odpověď sám za sebe. Klidně tady můžeme rozebírat každou scénu filmu, ale pochybují, že se tím někomu změní názor na film pokud sám od sebe nebude chtít. Co se týče rozšířené verze, tak souhlasím s tím, že daný film získá jiný význam. Spoustu věcí bude dávat mnohem větší smysl, nebudou působit zkratkovitě a dialogy nám leccos dovysvětlí(viz. rozšířená verze Sucker Punch nebo výborná verze Watchmenů). Takže asi tak. BvS je povedený film a z mé pohledu Snyder odvedl dobrou práci. 8-9/10
0 0
reagovat
Má ten film chyby? Ano.
To mělo i The Force Awakens.

Ale takhle rejpat v tom a furt se hádat a p*čovat na jednu stranu nebo druhou - bože! Fakt banda trotlů, která nemá nic na práci. Silně to tu začíná připomínat diskuzi pod Man of Steel (nebo právě The Force Awakens).
Neustále už několik set příspěvků opakujete FURT. TO. STEJNÝ. DOKOLA.

Někdo si to užil. Druhej ne. Boo-fuckin'-hoo.

Kolem se děje tolik sraček a všeho a vy ještě potřebujete hádat jak největší kriplíci o něčem "tak malým" jako je Hollywoodskej blockbuster.
Get a fuckin' life.
349400
Má ten film chyby? Ano. To mělo i The Force Awakens. Ale takhle rejpat v tom a furt se hádat a p*čovat na jednu stranu nebo druhou - bože! Fakt banda trotlů, která nemá nic na práci. Silně to tu začíná připomínat diskuzi pod Man of Steel (nebo právě The Force Awakens). Neustále už několik set příspěvků opakujete FURT. TO. STEJNÝ. DOKOLA. Někdo si to užil. Druhej ne. Boo-fuckin'-hoo. Kolem se děje tolik sraček a všeho a vy ještě potřebujete hádat jak největší kriplíci o něčem "tak malým" jako je Hollywoodskej blockbuster. Get a fuckin' life.
0 0
reagovat
Tony: Vždycky mě pobaví, když v diskusi někdo chce nějakou blbinu "podložit". :-D Ne, vážně s tebou hrát nebudu.
349398
Tony: Vždycky mě pobaví, když v diskusi někdo chce nějakou blbinu "podložit". :-D Ne, vážně s tebou hrát nebudu.
0 0
reagovat

x_ander_jc

jj ohromně si za tím stojíš, když nedokážeš podložit to co napíšeš a radši to 5 příspěvkama zakecáváš. :)
349397
jj ohromně si za tím stojíš, když nedokážeš podložit to co napíšeš a radši to 5 příspěvkama zakecáváš. *:)*
x_ander_jc
0 0
reagovat
Tony: Taky stojím. Ale to neznamená, že si to před tebou budu obhajovat. Nepotřebuju to. Klidně budu diskutovat o filmu, ne o tom, kdo co napsal.
349396
Tony: Taky stojím. Ale to neznamená, že si to před tebou budu obhajovat. Nepotřebuju to. Klidně budu diskutovat o filmu, ne o tom, kdo co napsal.
0 0
reagovat

The Joker

Ja jsem hodne velky fanousek Supermana s Batmanem....a strasne moc mi vadi, jak to cele pojal Snyder....a kdyz jsem se nedavno navic dozvedel od KarelR, ze s Jimmy Olsenem Snyder poradne vy*ebal, tak mi bylo hodne ouvej....ber to tak, ze vetsina lidi (i na jinych diskuzich) se na film diva podobne kriticky jako my!!!
349395
Ja jsem hodne velky fanousek Supermana s Batmanem....a strasne moc mi vadi, jak to cele pojal Snyder....a kdyz jsem se nedavno navic dozvedel od KarelR, ze s Jimmy Olsenem Snyder poradne vy*ebal, tak mi bylo hodne ouvej....ber to tak, ze vetsina lidi (i na jinych diskuzich) se na film diva podobne kriticky jako my!!!
The Joker
0 0
reagovat

Joker

Libi se mi to i s tim,ze tam jsou chyby. Ten film me bavil. Evidentne je takovych lidi vic. Kdybych podle tebe byla clovek,ktery nema vkus,tak ok,ale idiot?:-
349394
Libi se mi to i s tim,ze tam jsou chyby. Ten film me bavil. Evidentne je takovych lidi vic. Kdybych podle tebe byla clovek,ktery nema vkus,tak ok,ale idiot?*:-*
Joker
0 0
reagovat

x_ander_jc

Jaký hry? Tak předpokládám, že když něco napíšeš, tak si za tím budeš stát. Co z jeho příspěvků je podle tebe hate a ne kritika?
349393
Jaký hry? Tak předpokládám, že když něco napíšeš, tak si za tím budeš stát. Co z jeho příspěvků je podle tebe hate a ne kritika?
x_ander_jc
0 0
reagovat
Tony: Tak třeba cokoliv od rushe. Ale tyhle hry s tebou fakt hrát nebudu. Abych řešil který příspěvek je hejt a který ne, na to fakt čas ani náladu nemám :-D Slovíčkařit můžeš s někým jiným.
349392
Tony: Tak třeba cokoliv od rushe. Ale tyhle hry s tebou fakt hrát nebudu. Abych řešil který příspěvek je hejt a který ne, na to fakt čas ani náladu nemám :-D Slovíčkařit můžeš s někým jiným.
0 0
reagovat

The Joker

Ano Joker skonči maš pravdu bude to NAJLEPŠIE...a tebe nikto nebraní sem hadzáť čo len chceš a môžeš mať aj kľudne pravdu,ale ak niekto napíše že je to fajn a pači sa mu to tak drž ústa a ďalej hádž odkazy ako stebou odborníci suhlasia ostatním postači že sa im to pači a že to tu miliardu da tak či onak:)
349391
Ano Joker skonči maš pravdu bude to NAJLEPŠIE...a tebe nikto nebraní sem hadzáť čo len chceš a môžeš mať aj kľudne pravdu,ale ak niekto napíše že je to fajn a pači sa mu to tak drž ústa a ďalej hádž odkazy ako stebou odborníci suhlasia ostatním postači že sa im to pači a že to tu miliardu da tak či onak*:)*
The Joker
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se