Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Snyder trochu vysvětluje Supermana, specificky tu část, kdy mu unesou matku.

"We had a scene that we cut from the movie where he tries to look for her when he finds out that Lex has got her," Snyder continued. "It was a slightly dark scene that we cut out because it sort of represented this dark side. Because when he was looking for his mom he heard all the cries of all the potential crimes going on in the city, you know when you look.

“I kind of like the idea that he’s taught himself not to look because if he looks it’s just neverending, right? You have to know when, as Superman, when to intervene and when not to. Or not when not to, you can’t be everywhere at once, literally you can’t be everywhere at once, so he has to be really selective in a weird way about where he chooses to interfere.”

Tady je celkem jasně vidět, jak nad Supermanem přemýšlí, že to bere z úplně opačného konce, než z jakého Supermana bere spousta fandů. I proto ke konci Superman prohlásí "nobody stays good in this world.", přesně proto je ten film temnej. Ne proto, že se odehrává v noci, nebo že tam prší. Protože hrdinové v tomhle DC světě řeší podstatně těžší otázky, než jejich kolegové od vedle. No každopádně abych to dořekl, ve finále, když Batman po jejich vzájemném souboji poprvé v Supermanovi spatří i něco jiného, než jen mimozemšťana a potenciální hrozbu, je to přesně ten moment, kdy vzniká JL - moment, kdy někdo přece jenom může zůstat dobrý. Spravedlivý.

Tak či tak, to byl ještě můj dovětek k tomu jak já vnímám "temnotu" v těchhle filmech a jak víceméně stále nepochopím, že si někdo může stěžovat na špatný scénář, když ve skutečnosti ten scénář nabízí takové množství nápadů a myšlenek. Ultimate cut bude boží :)
350786
Snyder trochu vysvětluje Supermana, specificky tu část, kdy mu unesou matku. "We had a scene that we cut from the movie where he tries to look for her when he finds out that Lex has got her," Snyder continued. "It was a slightly dark scene that we cut out because it sort of represented this dark side. Because when he was looking for his mom he heard all the cries of all the potential crimes going on in the city, you know when you look. “I kind of like the idea that he’s taught himself not to look because if he looks it’s just neverending, right? You have to know when, as Superman, when to intervene and when not to. Or not when not to, you can’t be everywhere at once, literally you can’t be everywhere at once, so he has to be really selective in a weird way about where he chooses to interfere.” Tady je celkem jasně vidět, jak nad Supermanem přemýšlí, že to bere z úplně opačného konce, než z jakého Supermana bere spousta fandů. I proto ke konci Superman prohlásí "nobody stays good in this world.", přesně proto je ten film temnej. Ne proto, že se odehrává v noci, nebo že tam prší. Protože hrdinové v tomhle DC světě řeší podstatně těžší otázky, než jejich kolegové od vedle. No každopádně abych to dořekl, ve finále, když Batman po jejich vzájemném souboji poprvé v Supermanovi spatří i něco jiného, než jen mimozemšťana a potenciální hrozbu, je to přesně ten moment, kdy vzniká JL - moment, kdy někdo přece jenom může zůstat dobrý. Spravedlivý. Tak či tak, to byl ještě můj dovětek k tomu jak já vnímám "temnotu" v těchhle filmech a jak víceméně stále nepochopím, že si někdo může stěžovat na špatný scénář, když ve skutečnosti ten scénář nabízí takové množství nápadů a myšlenek. Ultimate cut bude boží *:)*
0 0
reagovat

Disk

Mirka je len jedna. :) Pohlavie recenzenta si ale trafil.
350065
Mirka je len jedna. *:)* Pohlavie recenzenta si ale trafil.
Disk
0 0
reagovat
Tak asi to mám s recenzentem imfem trochu opačně, u mě je Man of steel 5/10 a Batman vs. Superman 9/10:D, ale na 3D do kina už asi dlouho nepůjdu, určitě ne do cinestaru:-
350063
Tak asi to mám s recenzentem imfem trochu opačně, u mě je Man of steel 5/10 a Batman vs. Superman 9/10*:D*, ale na 3D do kina už asi dlouho nepůjdu, určitě ne do cinestaru*:-*
0 0
reagovat

Maverick

Vy máte na Slovensku taky něco jako Mirka Spáčilová? :D
350026
Vy máte na Slovensku taky něco jako Mirka Spáčilová? *:D*
Maverick
0 0
reagovat

duro

odolnosť netreba, stačí tolerantnosť :D
350024
odolnosť netreba, stačí tolerantnosť *:D*
duro
0 0
reagovat
Tak som to videl. No uf teda. Uvažujem, nakoľko musí byť človek odolný voči kreténizmu scenáristov, aby túto nekonzistentnú a nechcene smiešnu polosračku považoval za znesiteľný, nedajbože ešte za dobrý film. Ale Batffleck v pohode a jeho sólovku si dám rád.
350001
Tak som to videl. No uf teda. Uvažujem, nakoľko musí byť človek odolný voči kreténizmu scenáristov, aby túto nekonzistentnú a nechcene smiešnu polosračku považoval za znesiteľný, nedajbože ešte za dobrý film. Ale Batffleck v pohode a jeho sólovku si dám rád.
0 0
reagovat
Ach tie slovenské recenzie...

dnešná v denníku Pravda ... " Trápnu funkciu má aj "záhadná" orientálna bojovníčka z minulosti, nápadne pripomínajúca Xenu " a pod. hlody.
349990
Ach tie slovenské recenzie... dnešná v denníku Pravda ... " Trápnu funkciu má aj "záhadná" orientálna bojovníčka z minulosti, nápadne pripomínajúca Xenu " a pod. hlody.
0 0
reagovat
NUDA... neni to sracka, ale nema to vubec jiskru, ani ten Affleck me jako uplne nebavil. Mel jsem na film jit minuly tyden, ale strasne jsem se tesil, po prvnich recenzich, jsem radsi zvolnil a tento tyden sel s nizkymi ocekavanimi, ktere se naplnili. Co me prekvapilo, ze Jessie me nestval, pojeti sice mimo, ale v ramci toho pojeti to zahral dobre. Co me taky prekvapilo byly hnusne triky, horsi jak v MoS. A na zaver me prekvapilo jak neprehledne ty vychvalovane akcni sceny byly. Zbytek nuda.
349892
NUDA... neni to sracka, ale nema to vubec jiskru, ani ten Affleck me jako uplne nebavil. Mel jsem na film jit minuly tyden, ale strasne jsem se tesil, po prvnich recenzich, jsem radsi zvolnil a tento tyden sel s nizkymi ocekavanimi, ktere se naplnili. Co me prekvapilo, ze Jessie me nestval, pojeti sice mimo, ale v ramci toho pojeti to zahral dobre. Co me taky prekvapilo byly hnusne triky, horsi jak v MoS. A na zaver me prekvapilo jak neprehledne ty vychvalovane akcni sceny byly. Zbytek nuda.
0 0
reagovat

konečně (skoro) komiksový Batman

Ten film má jako celek spoustu problematických míst, nicméně přes všechny výtky jsem si ho nakonec užil. Několik poznámek k hlavním postavám:

Affleck jako Batman dle mého odvádí skvělou práci; je nutné si uvědomit, že se musel odlišit od všech předchozích Batmanů, včetně nedávné Nolanovy trilogie, takže úkrok k temnějšímu pojetí staršího a zlomeného Batmana dává velký smysl. Co jsem tak vyčetl zejména z recenzí amerických kritiků, tak největší problém mají s tím, že Batman vraždí lidi. Osobně mě to nevadí (byť s ohledem na komiksy je to samozřejmě úplně vedle), ale rád bych vyzdvihnul , že např scéna záchrany Marthy je asi nejlepším provedením onoho Batmana z videoher - stylem boje, akrobatickými kousky, celkovou živelností, jen holt ty záporáky neomráči všechny batarangy, ale hodně jich postřílí.... Za mě Affleck splnil očekávání a na jeho sólovku se těším víc, než na celou Justice League.

Wonder Woman ačkoliv nemá dostatek prostoru je taky dobře obsazená, její sólovka bude zřejmě zajímavé retro. V závěrečném boji ostála na jedničku.

Bohužel Cavill je hereckým ekvivalentem rychle rostoucí dřeviny - těžko soudit, do jaké míry za to může scénář, který mu pravda mnoho prostoru nedává, ale ty jeho pózy mě už vážně nebavily. Tato verze Supermana je např. mnohem nudnější, než v podání Brandona Routha, a to je už co říct.

Jsem hodně zvědavý, kam to posune prodloužená verze (přece jen 30 minut je 3é minut), zatím 7/10.
349841
Ten film má jako celek spoustu problematických míst, nicméně přes všechny výtky jsem si ho nakonec užil. Několik poznámek k hlavním postavám: Affleck jako Batman dle mého odvádí skvělou práci; je nutné si uvědomit, že se musel odlišit od všech předchozích Batmanů, včetně nedávné Nolanovy trilogie, takže úkrok k temnějšímu pojetí staršího a zlomeného Batmana dává velký smysl. Co jsem tak vyčetl zejména z recenzí amerických kritiků, tak největší problém mají s tím, že Batman vraždí lidi. Osobně mě to nevadí (byť s ohledem na komiksy je to samozřejmě úplně vedle), ale rád bych vyzdvihnul , že např [spoiler]scéna záchrany Marthy je asi nejlepším provedením onoho Batmana z videoher - stylem boje, akrobatickými kousky, celkovou živelností, jen holt ty záporáky neomráči všechny batarangy, ale hodně jich postřílí...[/spoiler]. Za mě Affleck splnil očekávání a na jeho sólovku se těším víc, než na celou Justice League. Wonder Woman ačkoliv nemá dostatek prostoru je taky dobře obsazená, její sólovka bude zřejmě zajímavé retro. V závěrečném boji ostála na jedničku. Bohužel Cavill je hereckým ekvivalentem rychle rostoucí dřeviny - těžko soudit, do jaké míry za to může scénář, který mu pravda mnoho prostoru nedává, ale ty jeho pózy mě už vážně nebavily. Tato verze Supermana je např. mnohem nudnější, než v podání Brandona Routha, a to je už co říct. Jsem hodně zvědavý, kam to posune prodloužená verze (přece jen 30 minut je 3é minut), zatím [b]7/10.[/b]
konečně (skoro) komiksový Batman
0 0
reagovat
Taky jsem si to dal podruhe, i kdyz teda doma v nepekne kvalite, ale i tak me to bavilo vic nez napoprve v kine... Tomu filmu hrozne prospiva, kdyz clovek vi presne, do ceho jde. Vylezlo to u me na takovych opatrnych 7/10, jelikoz emocionalne ani kulervoucnosti to bohuzel nema moc, co nabidnout...

Mnohem vic ale pak clovek oceni to budovani pudy pro JLA a hlavne mi prijde docela chytre, ze vlastne vyresili jeden z nejvetsich problemu Supermana, tj. jeho alter ego, resp. jeho "maskovani" brejlickama...

Dal radsi ve spoileru:
Jakkoliv to k Supermanovi patri, v tehle moderni verzi to proste fungovat nemuze a poukazovalo se na to uz po MoS... Zapojeni Doomsdaye a Supermanova smrt uz v druhem filmu DCCU, tak pres puvodni remcani, ze si to meli nechat na pozdeji, dava dokonaly smysl, protoze se tim Clarka zbavili a dal to nemusi resit. Za to palec nahoru, jednoduche, ale vychytrale :D
349814
Taky jsem si to dal podruhe, i kdyz teda doma v nepekne kvalite, ale i tak me to bavilo vic nez napoprve v kine... Tomu filmu hrozne prospiva, kdyz clovek vi presne, do ceho jde. Vylezlo to u me na takovych opatrnych 7/10, jelikoz emocionalne ani kulervoucnosti to bohuzel nema moc, co nabidnout... Mnohem vic ale pak clovek oceni to budovani pudy pro JLA a hlavne mi prijde docela chytre, ze vlastne vyresili jeden z nejvetsich problemu Supermana, tj. jeho alter ego, resp. jeho "maskovani" brejlickama... Dal radsi ve spoileru: [spoiler]Jakkoliv to k Supermanovi patri, v tehle moderni verzi to proste fungovat nemuze a poukazovalo se na to uz po MoS... Zapojeni Doomsdaye a Supermanova smrt uz v druhem filmu DCCU, tak pres puvodni remcani, ze si to meli nechat na pozdeji, dava dokonaly smysl, protoze se tim Clarka zbavili a dal to nemusi resit. Za to palec nahoru, jednoduche, ale vychytrale *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat

xxendxx

Smysl Costnerovi scény je v tom, že má Clarka donutit na chvíli nemyslet na to, co o něm říkají všichni ostatní a jak ho vlastně vnímá celý zbytek světa, ale soustředit se na Lois. Protože .. ačkoliv je to patetické, ona při něm v tomhle chaotickém bordelu jediná stále stojí, je tedy "jeho světem." Costner tu větu vyloženě zahlásí, vtip/pointa je v tom, že to samé předtím Clark poví Batmanovi při té jeho noční můře, kdy ho zabije. Patrně to tedy má fungovat jako vysvětlení, odkud tu myšlenku Clark převzal.

anebo v tom zase jen hledám něco, co tam není :D přeber si to po svém. ;)

Davies už by se mohl rozhoupat a zamluvit lístky na další projekci, potřebuju to vidět aspoň ještě jednou.
349810
[spoiler]Smysl Costnerovi scény je v tom, že má Clarka donutit na chvíli nemyslet na to, co o něm říkají všichni ostatní a jak ho vlastně vnímá celý zbytek světa, ale soustředit se na Lois. Protože .. ačkoliv je to patetické, ona při něm v tomhle chaotickém bordelu jediná stále stojí, je tedy "jeho světem." Costner tu větu vyloženě zahlásí, vtip/pointa je v tom, že to samé předtím Clark poví Batmanovi při té jeho noční můře, kdy ho zabije. Patrně to tedy má fungovat jako vysvětlení, odkud tu myšlenku Clark převzal.[/spoiler] anebo v tom zase jen hledám něco, co tam není *:D* přeber si to po svém. *;)* Davies už by se mohl rozhoupat a zamluvit lístky na další projekci, potřebuju to vidět aspoň ještě jednou.
xxendxx
0 0
reagovat
ešte to bude nakoniec ako pri TDKR, čaro druhej projekcie bude mocné. teda aspoň dúfam ;) ja sa chystám tretíkrát
349806
ešte to bude nakoniec ako pri TDKR, čaro druhej projekcie bude mocné. teda aspoň dúfam *;)* ja sa chystám tretíkrát
0 0
reagovat
Po druhy projekci 7/10. Kouka se na to mnohem lip, kdyz si clovek vsima vsech tech narazek a detailu. Ty hlasky nemoh nikdo myslet vazne, takze jsem si je prehodil z ranku debilni do ranku cheesy. Necekanej vrchol je batflek vs typci ve skladu. Ale ten digibordel mi moc nevadil, nahradila mi to Ww a Irons. Akorat jsem zas nepochopill, proc tam vidi Costnera.
349804
Po druhy projekci 7/10. Kouka se na to mnohem lip, kdyz si clovek vsima vsech tech narazek a detailu. Ty hlasky nemoh nikdo myslet vazne, takze jsem si je prehodil z ranku debilni do ranku cheesy. Necekanej vrchol je batflek vs typci ve skladu. Ale ten digibordel mi moc nevadil, nahradila mi to Ww a Irons. Akorat jsem zas nepochopill, proc tam vidi Costnera.
0 0
reagovat
TeĎ sem se vrátil z druhé projekce a... jsem stoprocentně na těch osmi :D...
Výtky pořád platí, ale to, co sem si užíval už minule, se dnes jen podtrhno. Navíc když už člověk ví, do čeho jde, pak to má i daleko lepší tah na branku. Ano, vlastní souboj je nejzbytečnější scénou filmu a ano - EE tomu imo fakt nehorázně pomůže.
A už teď vím, že tak vizuálně vymazlený film už letos opět neuvidím. Na JL od Snydera bych se podíval okamžitě ?)8)...
349803
TeĎ sem se vrátil z druhé projekce a... jsem stoprocentně na těch osmi *:D*... Výtky pořád platí, ale to, co sem si užíval už minule, se dnes jen podtrhno. Navíc když už člověk ví, do čeho jde, pak to má i daleko lepší tah na branku. Ano, vlastní souboj je nejzbytečnější scénou filmu a ano - EE tomu imo fakt nehorázně pomůže. A už teď vím, že tak vizuálně vymazlený film už letos opět neuvidím. Na JL od Snydera bych se podíval okamžitě *?)**8)*...
0 0
reagovat

8/10

Byl jsem konečně v neděli a po těch ohlasech jsem byl příjemně překvapen, že to byl naprosto smysl dávající komiksový blockbuster. Akčně je to mnohem střídmější než MoS a nebojím se tomu dát 8/10. Affleck se nemusí vůbec stydět a je z něho rázem nejkomiksovější Batman. Superman jede stále to svoje, Lois je stále akční (Snyder v bonusovém materiálu k MoS o Lois mluvil jako o postavě, kterou chce pojmout více akčně a že bude součástí děje). Luthor jako záporák tahající za nitky naprosto uvěřitelný a nepřehrávající. Růžové brýle jsem neměl, ale ty negativa jsem v tom filmu nespatřil. Třeba příště.
349718
Byl jsem konečně v neděli a po těch ohlasech jsem byl příjemně překvapen, že to byl naprosto smysl dávající komiksový blockbuster. Akčně je to mnohem střídmější než MoS a nebojím se tomu dát 8/10. Affleck se nemusí vůbec stydět a je z něho rázem nejkomiksovější Batman. Superman jede stále to svoje, Lois je stále akční (Snyder v bonusovém materiálu k MoS o Lois mluvil jako o postavě, kterou chce pojmout více akčně a že bude součástí děje). Luthor jako záporák tahající za nitky naprosto uvěřitelný a nepřehrávající. Růžové brýle jsem neměl, ale ty negativa jsem v tom filmu nespatřil. Třeba příště.
8/10
0 0
reagovat
Gonzi: Dobrej článek. U scénáře Man of Steel mě štvala spousta věcí (chronologicky to taťka Kent schytá v tornádu, aby hned v následující scéně Clark zmizel z lodi a zachraňoval v pohodě lidi na plošině, navíc Kentova smrt je v comicsu klíčová, protože po ní Clark zjistí, že i přes všechny své schopnosti nedokáže zachránit každého; absolutní zbytečnost Lois, která je házena do nesmyslných situací; zabití Zoda, které mi samo o sobě nevadí, ale vadí mi tam ta rodinka, když při té předchozí destrukci není ani jeden záběr na Clarka zachraňujícího nevinné civilisty plus fakt bylo těžké tak těžké udělat jednu lajnu Gen. Swanwicka v duchu: "Možná jej budeš muset zabít."; řešení situací jako "tři zloduši mi obklíčí matku" tím, že jednoho chytí a odletí s ním do Smallville, takže je po problému), ale koho by napadlo, že s příchodem oscarového scenáristy to všechno bude mnohem, mnohem horší. A snad stejně velké překvapení byla forma BvS, tam to MoS drtí úplně jednoznačně - mnohem hezčí kamera, cool oblety v tom finálním fightu a jednoznačně povedenější akce. To jsem vůbec nečekal.
349688
Gonzi: Dobrej článek. U scénáře Man of Steel mě štvala spousta věcí (chronologicky to taťka Kent schytá v tornádu, aby hned v následující scéně Clark zmizel z lodi a zachraňoval v pohodě lidi na plošině, navíc Kentova smrt je v comicsu klíčová, protože po ní Clark zjistí, že i přes všechny své schopnosti nedokáže zachránit každého; absolutní zbytečnost Lois, která je házena do nesmyslných situací; zabití Zoda, které mi samo o sobě nevadí, ale vadí mi tam ta rodinka, když při té předchozí destrukci není ani jeden záběr na Clarka zachraňujícího nevinné civilisty plus fakt bylo těžké tak těžké udělat jednu lajnu Gen. Swanwicka v duchu: "Možná jej budeš muset zabít."; řešení situací jako "tři zloduši mi obklíčí matku" tím, že jednoho chytí a odletí s ním do Smallville, takže je po problému), ale koho by napadlo, že s příchodem oscarového scenáristy to všechno bude mnohem, mnohem horší. A snad stejně velké překvapení byla forma BvS, tam to MoS drtí úplně jednoznačně - mnohem hezčí kamera, cool oblety v tom finálním fightu a jednoznačně povedenější akce. To jsem vůbec nečekal.
0 0
reagovat
Po vsech tech hatech, negativnich recenzich a po tom, co se mi nelibil Muz z oceli, jsem se vydal do kina a byl jsem prijemne prekvapen. Bavil jsem vic nez u Avengers. Casting vyborny, i ten Jesse nakonec sel. Pribeh zadna slava, ale dalo se to dodivat bez klepani si na celo :) Akce vyborna a Doomsday nakonec taky nevadil. Co bych vypichl, ze me zamrzelo, byl posledni zaber, kdy nam proste nemuzou dat necekany konec bez toho, aniz by nam nepredhodili hint, ze to vsechno bude OK. A opravdu se tesim na onu ultimate edici, ktera film rozsiri a snad doda jednotlivych scenam a celemu filmu vice soudrznosti... 7/10
349679
Po vsech tech hatech, negativnich recenzich a po tom, co se mi nelibil Muz z oceli, jsem se vydal do kina a byl jsem prijemne prekvapen. Bavil jsem vic nez u Avengers. Casting vyborny, i ten Jesse nakonec sel. Pribeh zadna slava, ale dalo se to dodivat bez klepani si na celo :) Akce vyborna a Doomsday nakonec taky nevadil. Co bych vypichl, ze me zamrzelo, byl posledni zaber, kdy nam proste nemuzou dat necekany konec bez toho, aniz by nam nepredhodili hint, ze to vsechno bude OK. A opravdu se tesim na onu ultimate edici, ktera film rozsiri a snad doda jednotlivych scenam a celemu filmu vice soudrznosti... 7/10
0 0
reagovat
Celkem pěkný článek o Man of Steel vs Batman vs Superman: link
do_od
Ta esej je pěkná a vcelku s ní i souhlasím (pročež u toho mám 6/10) Můj problém je jen že si tam dost těch věcí "domýšlíš". Jako příklad opakovaně užívám začátek filmu, kde byl luxusně ukázán zdroj Batmanova naštvání... Problém je, že zbytek filmu takové silné scény s myšlenkami nemá. To co ty popisuješ tam sice jde najít, ale jen pokud to tam chceš vidět. U první scény je to nezpochybnitelné, u zbytku filmu je to možná interpretace, pokud to tak chceš vnímat. Z druhé strany ale můžeš vnímat, že Batmanovi (který dělá collateral damage jak prase) vadí, že superman dělá collateral damage jak prase :-D
Upřímně, kdyby to někdo natočil podle toho tvého textu, tak by to byl lepší film. Často to selhává na předávání myšlenek, posunu děje, obloucích postav atd. - to co píšeš je imho to o co se +- snažili, ale zároveň to neodpovídá tomu, co bylo na plátně.
PS: plně souhlasím s hate vlnou, ten film mě bolí protože vidím potenciál a x dobrých částí zahrabaných pod x špatnýma částma, ale přehlížení těch dobrých mě mrzí taky.
349684
Celkem pěkný článek o Man of Steel vs Batman vs Superman: http://io9.gizmodo.com/batman-v-superman-fails-in-all-the-ways-that-man-of-ste-1767005085 [b]do_od[/b] Ta esej je pěkná a vcelku s ní i souhlasím (pročež u toho mám 6/10) Můj problém je jen že si tam dost těch věcí "domýšlíš". Jako příklad opakovaně užívám začátek filmu, kde byl luxusně ukázán zdroj Batmanova naštvání... Problém je, že zbytek filmu takové silné scény s myšlenkami nemá. To co ty popisuješ tam sice jde najít, ale jen pokud to tam chceš vidět. U první scény je to nezpochybnitelné, u zbytku filmu je to možná interpretace, pokud to tak chceš vnímat. Z druhé strany ale můžeš vnímat, že Batmanovi (který dělá collateral damage jak prase) vadí, že superman dělá collateral damage jak prase :-D Upřímně, kdyby to někdo natočil podle toho tvého textu, tak by to byl lepší film. Často to selhává na předávání myšlenek, posunu děje, obloucích postav atd. - to co píšeš je imho to o co se +- snažili, ale zároveň to neodpovídá tomu, co bylo na plátně. PS: plně souhlasím s hate vlnou, ten film mě bolí protože vidím potenciál a x dobrých částí zahrabaných pod x špatnýma částma, ale přehlížení těch dobrých mě mrzí taky.
0 0
reagovat

10/10

Zack to dal. Pokud někdo nepochopil motivaci postav, jeho škoda. Film má celkem jednoduchý děj, vyprávěný obrazově a poslední hodina je dokonalá.
349635
Zack to dal. Pokud někdo nepochopil motivaci postav, jeho škoda. Film má celkem jednoduchý děj, vyprávěný obrazově a poslední hodina je dokonalá.
10/10
0 0
reagovat

KARLOS

V pohodě, ani jsem ho tak nebral. :) Ta technická stránka je z tvé strany dost poučná a taky asi zároveň to poslední, co má ještě cenu nějak dál komentovat.
349630
V pohodě, ani jsem ho tak nebral. *:)* Ta technická stránka je z tvé strany dost poučná a taky asi zároveň to poslední, co má ještě cenu nějak dál komentovat.
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se