Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Osm hrozných: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
pockat pockat...to nebol Christopher Waltz?!? :o
341852
pockat pockat...to nebol Christopher Waltz?!? *:o*
0 0
reagovat

8/10

Tak aj ja sa pridávam k tým spokojnejším. Určite to nie je najlepšia Tarantinovka, aspoň u mňa nie. Radím to skôr niekde do stredu za Pulp Fiction, Gaunerov a Bastardov. Stále je to ale nadpriemerný film a kto má rád Tarantinov štýl a všeobecne jeho filmy, tak sa mu bude páčiť aj toto. Samozrejme to platí aj opačne, takže vôbec sa nečudujem hodnoteniam 5-6/10, nemôžeme mať predsa všetci rovnaký (dobrý) vkus. :D

P.S. Už sa teším na tie zvyšné dva Quentinove filmy. :)
341851
Tak aj ja sa pridávam k tým spokojnejším. Určite to nie je najlepšia Tarantinovka, aspoň u mňa nie. Radím to skôr niekde do stredu za Pulp Fiction, Gaunerov a Bastardov. Stále je to ale nadpriemerný film a kto má rád Tarantinov štýl a všeobecne jeho filmy, tak sa mu bude páčiť aj toto. Samozrejme to platí aj opačne, takže vôbec sa nečudujem hodnoteniam 5-6/10, nemôžeme mať predsa všetci rovnaký (dobrý) vkus. *:D* P.S. Už sa teším na tie zvyšné dva Quentinove filmy. :)
8/10
0 0
reagovat

vZeč

Jo, a ještě jsi zapomněl zmínit natažený špagát venku, aby postavy nezabloudily cestou na záchod.

Jinak, už jsem to konečně viděl a líbilo se mi to, i když takové rozuzlení jsem asi fakt nečekal (a pořád nemám jasno v tom, jestli tenhle výrok vlastně myslím dobře, nebo špatně).
341834
Jo, a ještě jsi zapomněl zmínit [spoiler]natažený špagát venku, aby postavy nezabloudily cestou na záchod[/spoiler]. Jinak, už jsem to konečně viděl a líbilo se mi to, i když takové rozuzlení jsem asi fakt nečekal (a pořád nemám jasno v tom, jestli tenhle výrok vlastně myslím dobře, nebo špatně).
vZeč
0 0
reagovat
Aha, takze remake Veci bez Veci. snehova boure znamenajici brzkou smrt, s tim samozrejme atmosfera, protoze neustale fuceni boure je vyraznejsi nez novej soundtrack, nekolik postav uveznenych na jednom miste, jedna z nich je Kurt, klaustrofobie, narustajici paranoia, kdo je hajzl a kdo ne, vcetne "ty to nejsi, protoze..., tak mi pomoz a hlidej je", duraz na krvavy jatka vysponovany do extremu, a se kterymi si nekdo krasne vyhral, uplny konec, kdy si dve postavy jen tak sednou a reknou si, ze proste jen pockaj, az dodejchaj, no a hlavne ten Ennio. Fakt jsem si rikal, ze ten film je jak Vec a on Quentin pouzije tri skladby prave z The Thing? A z toho jednu dvakrat, btw pri asi nejvyraznejsich scenach? No pekny trololo :) fakt to vsechno dohromady bylo trochu moc :) jinak 7/10 a dost souhlas s Fukou. Cim radsi ma nekdo Tarantina rad, tim je to urcite lepsi. Mne to prislo stylem zas ohrany na tak strasny malo, co v tom nakonec bylo.
341797
Aha, takze remake Veci bez Veci. [spoiler]snehova boure znamenajici brzkou smrt, s tim samozrejme atmosfera, protoze neustale fuceni boure je vyraznejsi nez novej soundtrack, nekolik postav uveznenych na jednom miste, jedna z nich je Kurt, klaustrofobie, narustajici paranoia, kdo je hajzl a kdo ne, vcetne "ty to nejsi, protoze..., tak mi pomoz a hlidej je", duraz na krvavy jatka vysponovany do extremu, a se kterymi si nekdo krasne vyhral, uplny konec, kdy si dve postavy jen tak sednou a reknou si, ze proste jen pockaj, az dodejchaj, no a hlavne ten Ennio. Fakt jsem si rikal, ze ten film je jak Vec a on Quentin pouzije tri skladby prave z The Thing? A z toho jednu dvakrat, btw pri asi nejvyraznejsich scenach? No pekny trololo :)[/spoiler] fakt to vsechno dohromady bylo trochu moc :) jinak 7/10 a dost souhlas s Fukou. Cim radsi ma nekdo Tarantina rad, tim je to urcite lepsi. Mne to prislo stylem zas ohrany na tak strasny malo, co v tom nakonec bylo.
0 -1
reagovat

já díky!

..za tuhle recenzi, protože když jsem si přečetl tu recenzi na idnes (45%), začínající tím směšně žoviálním “Tak takhle tedy ne Quentine”, tak se mi chtělo brečet.
341794
..za tuhle recenzi, protože když jsem si přečetl tu recenzi na idnes (45%), začínající tím směšně žoviálním “Tak takhle tedy ne Quentine”, tak se mi chtělo brečet.
já díky!
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Pár mých kamarádů se i spletlo a myslelo si že jde o Waltze :)
341793
Pár mých kamarádů se i spletlo a myslelo si že jde o Waltze *:)*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
A cekal jsem, kdo to napise a nakonec Fuka... Tim Roth hraje Christophera Waltze po anglicku.
341791
A cekal jsem, kdo to napise a nakonec Fuka... Tim Roth hraje Christophera Waltze po anglicku.
0 0
reagovat

Maverick

K Panchartum? Maximalne tim, ze je to prodlouzena verze sceny z baru... Jenze ta mela mnohem vetsi grady i lepsi pointu.
341790
K Panchartum? Maximalne tim, ze je to prodlouzena verze sceny z baru... Jenze ta mela mnohem vetsi grady i lepsi pointu.
Maverick
0 0
reagovat

Axis, xxendxx

To je asi pravda ale, pokud by to bylo třeba něco ve stylu Hanebných panchartů tak bych to jistě chtěl vidět.
xxendxx: Spin-off prequel Hana Sola by se k něm mohl hodit asi nejlépe.
341789
To je asi pravda ale, pokud by to bylo třeba něco ve stylu Hanebných panchartů tak bych to jistě chtěl vidět. xxendxx: Spin-off prequel Hana Sola by se k něm mohl hodit asi nejlépe.
Axis, xxendxx
0 0
reagovat
Star Warsy bych Tarantinovi asi nesvěřil, i když v Djangovi ukázal, že akci umí, ale já od něj mám prostě nejraději ty kecy kolem. Z fleku bych mu ale dal třeba ten HAN SOLO nebo Bobba Fett prequel.
341785
Star Warsy bych Tarantinovi asi nesvěřil, i když v Djangovi ukázal, že akci umí, ale já od něj mám prostě nejraději ty kecy kolem. Z fleku bych mu ale dal třeba ten HAN SOLO nebo Bobba Fett prequel.
0 0
reagovat
Já jsem teda hodně spokojenej a rozhodně jsem se nenudil. Chápu, že někomu tam vadí zbytečný kecy, ale to je u Tarantina normální. Pořád jsou i ty jeho zbytečný dialogy lepší než hlavní dialogy ve spoustě jinejch filmů :)
341772
Já jsem teda hodně spokojenej a rozhodně jsem se nenudil. Chápu, že někomu tam vadí zbytečný kecy, ale to je u Tarantina normální. Pořád jsou i ty jeho zbytečný dialogy lepší než hlavní dialogy ve spoustě jinejch filmů *:)*
0 0
reagovat

8/10

Tak za mě spokojenost. Bylo to sice delší, ale v podstatě jelikož jsem neměl představu, co je která postava zač a jen jsem si to domýšlel a čekal, co se stane, a jak všichni víme, u Tarantina se může stát cokoliv kdykoliv, tak jsem byl napjatej a zvědavej od začátku do konce. Neříkám, že je to na několik shlédnutí, ale dost scén ano. Hodně lidí si po shlédnutí asi řekne, že ten začátek je zbytečně dlouhý a znovu si to dá s chutí málokdo, ale pokud jde o první zážitek při prvním shlédnutí, tak mi to neskutečně sedlo a nevadilo by mi ani kdyby se vůbec nevystřelilo a to jsem se původně bál, že se střílet vůbec nebude.

Jediné, od čeho jsem čekal víc je (raději do spoileru, ale nejde o nic hroznýho)
samotný úplný závěr, prostě nějaké větší rozuzlení nebo myšlenku

Herecký výkony super. Hudba mě vtáhla do filmu. Nejsem Tarantinovo fanoušek a dřív jsem jeho filmy ani nemusel, ale tady jsem byl nasycen. Žádná kapitola nevadila, všechno zapadlo.

Chápu, že se to někomu nelíbí, ale nebudu ho za to odsuzovat. Proto nechápu,proč někteří kritizujou recenzi apod..Možná by se měl Karel omluvit, že se mu to líbilo. Respektuju názor, ale nerespektuju kritiku názoru... :D
341708
Tak za mě spokojenost. Bylo to sice delší, ale v podstatě jelikož jsem neměl představu, co je která postava zač a jen jsem si to domýšlel a čekal, co se stane, a jak všichni víme, u Tarantina se může stát cokoliv kdykoliv, tak jsem byl napjatej a zvědavej od začátku do konce. Neříkám, že je to na několik shlédnutí, ale dost scén ano. Hodně lidí si po shlédnutí asi řekne, že ten začátek je zbytečně dlouhý a znovu si to dá s chutí málokdo, ale pokud jde o první zážitek při prvním shlédnutí, tak mi to neskutečně sedlo a nevadilo by mi ani kdyby se vůbec nevystřelilo a to jsem se původně bál, že se střílet vůbec nebude. Jediné, od čeho jsem čekal víc je (raději do spoileru, ale nejde o nic hroznýho) [spoiler]samotný úplný závěr, prostě nějaké větší rozuzlení nebo myšlenku[/spoiler] Herecký výkony super. Hudba mě vtáhla do filmu. Nejsem Tarantinovo fanoušek a dřív jsem jeho filmy ani nemusel, ale tady jsem byl nasycen. Žádná kapitola nevadila, všechno zapadlo. Chápu, že se to někomu nelíbí, ale nebudu ho za to odsuzovat. Proto nechápu,proč někteří kritizujou recenzi apod..Možná by se měl Karel omluvit, že se mu to líbilo. Respektuju názor, ale nerespektuju kritiku názoru... *:D*
8/10
1 0
reagovat
Moje odezva, když mi někdo řekne, že Osm Hrozných je lepší než Django a Basterdi - Link
341765
Moje odezva, když mi někdo řekne, že Osm Hrozných je lepší než Django a Basterdi - [link="https://www.youtube.com/watch?v=G8BfB0QEUMg"]Link[/link]
0 0
reagovat

KarelR

podle některých to zločin zřejmě je :D.
341763
podle některých to zločin zřejmě je *:D*.
KarelR
1 0
reagovat
Těžkej souhlas s Civalem.
DarkSith
A já si doteď myslel, že jsou SW hlavně o příběhu, akci a zábavě. S Tarantinem bychom dostali maximálně suprově podivný postavy a Restaurant na konci vesmíru.
341761
Těžkej souhlas s Civalem. [b]DarkSith[/b] A já si doteď myslel, že jsou SW hlavně o příběhu, akci a zábavě. S Tarantinem bychom dostali maximálně suprově podivný postavy a Restaurant na konci vesmíru.
0 0
reagovat
Protože filmy Quentina Tarantina znám tak vím, co mě čeká a jistě budu spokojen ale jen tak mimochodem mě napadlo jak by asi vypadala filmová verze pokračování Star Wars právě od něj a myslím, že by to mohlo být hodně boží (pro fanoušky Star Wars asi ne ale třeba se pletu), protože představa několikahodinové napínavé a hodně vypointované sci-fy konverzačky s předaleké galaxie kde se na konci všichni rozsekají na kusy pomocí světelných mečů (nebo jiných zbraní) na pozadí obří vesmírné bitvy (ze které bychom toho ale moc neviděli, protože naše postavy by si o ní jen povídali) mezi flotilou odboje a Prvního řádu mi připadá jako hodně zajímavá alternativní verze, kterou bych vážně chtěl vidět obzvlášť když by v tom nechyběl ani Tarantinuv typický humor. :D
341759
Protože filmy Quentina Tarantina znám tak vím, co mě čeká a jistě budu spokojen ale jen tak mimochodem mě napadlo jak by asi vypadala filmová verze pokračování Star Wars právě od něj a myslím, že by to mohlo být hodně boží (pro fanoušky Star Wars asi ne ale třeba se pletu), protože představa několikahodinové napínavé a hodně vypointované sci-fy konverzačky s předaleké galaxie kde se na konci všichni rozsekají na kusy pomocí světelných mečů (nebo jiných zbraní) na pozadí obří vesmírné bitvy (ze které bychom toho ale moc neviděli, protože naše postavy by si o ní jen povídali) mezi flotilou odboje a Prvního řádu mi připadá jako hodně zajímavá alternativní verze, kterou bych vážně chtěl vidět obzvlášť když by v tom nechyběl ani Tarantinuv typický humor. *:D*
0 0
reagovat
Já se smál spíše té cizí adoraci za Karlův vkus... proti obsahu jinak nic nemám.:D
341758
Já se smál spíše té cizí adoraci za Karlův vkus... proti obsahu jinak nic nemám.*:D*
0 0
reagovat

bodion

Skôr nie. Najbližšie to má k Inglourious Basterds (ktorých Cival tiež moc nemusí) a Reservoir Dogs.
341756
Skôr nie. Najbližšie to má k Inglourious Basterds (ktorých Cival tiež moc nemusí) a Reservoir Dogs.
bodion
0 0
reagovat
:+:+:+8)
341754
*:+**:+**:+**8)*
0 0
reagovat
Ještě malá poznámka - v kině to promítali s přestávkou uprostřed. Teoreticky je to samozřejmě barbarství, prakticky jsem si potřeboval odskočit. Takže tak.
341747
Ještě malá poznámka - v kině to promítali s přestávkou uprostřed. Teoreticky je to samozřejmě barbarství, prakticky jsem si potřeboval odskočit. Takže tak.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se