Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marťan: Trailer 2

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Tony

V knížce je to tak 75-25, zase neprehanej...
329360
V knížce je to tak 75-25, zase neprehanej...
Tony
0 0
reagovat

Spazz

Doufám. Celkově je tam šílený nepoměr záběrů z Marsu vs. odjinud. V knížce je to tak 95% - 5%, v traileru tak 60% -40%
329359
Doufám. Celkově je tam šílený nepoměr záběrů z Marsu vs. odjinud. V knížce je to tak 95% - 5%, v traileru tak 60% -40%
Spazz
0 0
reagovat
Poslední cca měsíc sem usínal u poslechu audioknihy famózně namluvené R.C Brayem. Ochutnávka link

Je to neskutečná pecka a filmu se docela bojím. I když - kdo jinej než Scott by tohle zvládnul. No, těšte se...
329358
Poslední cca měsíc sem usínal u poslechu audioknihy famózně namluvené R.C Brayem. Ochutnávka http://www.youtube.com/watch?v=Ce-h-p_fKOs Je to neskutečná pecka a filmu se docela bojím. I když - kdo jinej než Scott by tohle zvládnul. No, těšte se...
0 0
reagovat
MarvinP
No tak za prvé, ja Nolana vôbec nemusím a ani ho nejak extra neuznávam takže stým na mňa nechoď.
Vôbec nevnímam nejaký kult okolo toho filmu a okolo Nolana o ktorom tu hovoríš.
Pre mňa je proste Interstellar jeden úžasný kinozážitok, ktorý divákovi ukazuje obrovskú silu vesmíru a času, osud ľudstva ktorému neostáva nič iné len hľadať nový domov, niekde v nekonečnom priestore, cestovanie v čase a priestore, a neuveriteľme dojímavý excelentný koniec. Celé to až dokonale dopĺňa krásna Zimmerova hudba, za ktorú mal dostať oscara. Nemám proste slov.
A ak o tomto niekto povie že to je hovadina a komédia tak sním nemám o čom debatovať. Veď taký film sa len tak ľahko nevidí.
Choď si pozrieť Gravitáciu, tú pravú a jedinú hovadinu a paródiu.
329357
[b]MarvinP[/b] No tak za prvé, ja Nolana vôbec nemusím a ani ho nejak extra neuznávam takže stým na mňa nechoď. Vôbec nevnímam nejaký kult okolo toho filmu a okolo Nolana o ktorom tu hovoríš. Pre mňa je proste Interstellar jeden úžasný kinozážitok, ktorý divákovi ukazuje obrovskú silu vesmíru a času, osud ľudstva ktorému neostáva nič iné len hľadať nový domov, niekde v nekonečnom priestore, cestovanie v čase a priestore, a neuveriteľme dojímavý excelentný koniec. Celé to až dokonale dopĺňa krásna Zimmerova hudba, za ktorú mal dostať oscara. Nemám proste slov. A ak o tomto niekto povie že to je hovadina a komédia tak sním nemám o čom debatovať. Veď taký film sa len tak ľahko nevidí. Choď si pozrieť Gravitáciu, tú pravú a jedinú hovadinu a paródiu.
0 0
reagovat

Axis

Podle me je to tak sestrihane ciste pro efekt, stejne jako v pripade prostrihu na na ten pohreb... , prislo by mi to jako prilis zasadni zmena a navic totalne neopodstatnena...
329355
Podle me je to tak sestrihane ciste pro efekt, [spoiler]stejne jako v pripade prostrihu na na ten pohreb...[/spoiler] , prislo by mi to jako prilis zasadni zmena a navic totalne neopodstatnena...
Axis
0 0
reagovat

Chermy

V tom případě je pro mě zásadních hodně filmů... Naposledy Scary Movie 3:D

Mezi zásadní filmy považuji ty, které mě nějak v životě ovlivnily a nikdy na ně nezapomenu:
Avatar - dokonalé 3D, úžasné zpracování, totální ovlivnění široké veřejnosti a první film, na který jsem šel dvakrát po sobě.
Gravity - nádherně natočené, dech beroucí scény, dokonalý kino-zážitek, který z hlavy jen tak člověk nedostane
Interstellar - totální mindfuck, hodiny a hodiny diskuzí na nejrůznějších fórech, dokonalé triky, neskutečná hudba a opět dokonalý kino-zážitek...
No a to je asi všechno...
Já osobně zbožňuji ještě Moon, Oblivion, District 9, Na hraně zítřka... Ale nepovažuji je za zásadní filmy...
329354
V tom případě je pro mě zásadních hodně filmů... Naposledy Scary Movie 3*:D* Mezi zásadní filmy považuji ty, které mě nějak v životě ovlivnily a nikdy na ně nezapomenu: Avatar - dokonalé 3D, úžasné zpracování, totální ovlivnění široké veřejnosti a první film, na který jsem šel dvakrát po sobě. Gravity - nádherně natočené, dech beroucí scény, dokonalý kino-zážitek, který z hlavy jen tak člověk nedostane Interstellar - totální mindfuck, hodiny a hodiny diskuzí na nejrůznějších fórech, dokonalé triky, neskutečná hudba a opět dokonalý kino-zážitek... No a to je asi všechno... Já osobně zbožňuji ještě Moon, Oblivion, District 9, Na hraně zítřka... Ale nepovažuji je za zásadní filmy...
Chermy
0 0
reagovat

FallenMaia

Avatar je zásadní po technologický stránce. Jenom. Jinak má úpadkovou estetiku devadesátkový reklamy na Fa deodorant a příběh je asi to nejmíň nápaditý co jsem kdy viděl.

Gravity má ASPOŇ nějakej trošku originální koncept, a je natočený aspoň trošku invenčníma postupama.

Tron a Oblivion mají krásný vizuál, ale co je to platné, když nemají žádnej smysl. Ani vnitřní (ten příběh nefunguje) ani vnější (ten příběh nic nesděluje). Je tam hromada donebevolajících kravin a herci nemají co hrát.

Jsem si vědom, že s interstellarem jsem minimálně tady v menšině, ale když se trošku oprostíš od toho kultu co okolo sebe má Nolan a ten film, tak uvidíš dobrý triky, unavený herce a neoriginální příběh, kterej neunese tu obrovskou nálož patosu která na něm leží a hroutí se pod jeho vahou do nechtěný komedie.
329353
Avatar je zásadní po technologický stránce. Jenom. Jinak má úpadkovou estetiku devadesátkový reklamy na Fa deodorant a příběh je asi to nejmíň nápaditý co jsem kdy viděl. Gravity má ASPOŇ nějakej trošku originální koncept, a je natočený aspoň trošku invenčníma postupama. Tron a Oblivion mají krásný vizuál, ale co je to platné, když nemají žádnej smysl. Ani vnitřní (ten příběh nefunguje) ani vnější (ten příběh nic nesděluje). Je tam hromada donebevolajících kravin a herci nemají co hrát. Jsem si vědom, že s interstellarem jsem minimálně tady v menšině, ale když se trošku oprostíš od toho kultu co okolo sebe má Nolan a ten film, tak uvidíš dobrý triky, unavený herce a neoriginální příběh, kterej neunese tu obrovskou nálož patosu která na něm leží a hroutí se pod jeho vahou do nechtěný komedie.
FallenMaia
0 0
reagovat
A co vlastně znamená to "zásadní"? :) Pro mě je třeba zásadní scifi Benjamin Button, protože to sledování v půlce (bohudík) přerušila, dnes už moje přítelkyně, velice zásadním způsobem :D
329351
A co vlastně znamená to "zásadní"? *:)* Pro mě je třeba zásadní scifi Benjamin Button, protože to sledování v půlce (bohudík) přerušila, dnes už moje přítelkyně, velice zásadním způsobem *:D*
0 0
reagovat
MarvinP
Ja som tu vôbec nepísal o tom že Tron a Oblivion patria medzi tie zásadné sci fi o ktorých je debata. Ale zaráža ma že ich nazívaš SHITY.
Shity sú pre mňa úplne iné filmy a určite nie tieto.
Keď to ty vidíš ako shit tak by si sa mal ísť asi trošku preliečiť kamarát.

A ktomu Interstellaru. To mi chceš akože povedať že Avatar je pre teba zásadnejší?
Alebo Gravity? To kam sme sa to dostali? :D :D
329349
[b]MarvinP[/b] Ja som tu vôbec nepísal o tom že Tron a Oblivion patria medzi tie zásadné sci fi o ktorých je debata. Ale zaráža ma že ich nazívaš SHITY. Shity sú pre mňa úplne iné filmy a určite nie tieto. Keď to ty vidíš ako shit tak by si sa mal ísť asi trošku preliečiť kamarát. A ktomu Interstellaru. To mi chceš akože povedať že Avatar je pre teba zásadnejší? Alebo Gravity? To kam sme sa to dostali? :D :D
0 0
reagovat
Zásadní scifi posledních let lol ...

Avatar? Co je tom tupoučkém příběhu a hodinovém barvičkovitém skákání po květinkách zásadního? Tron je taky joke. Dobré scifi byl třeba Interstellar, Prometheus, možná Gravitace (byť byla celá o hovnu:) a možná Obvilion, výborné potom Na hraně zítřka a perfektní Star Trek (1), ale zásadní?

O takovém z posledních let teda nevím :) to je příliš silné slovo. Zásadní byl naposled Matrix, od té doby nic.
329348
Zásadní scifi posledních let lol ... Avatar? Co je tom tupoučkém příběhu a hodinovém barvičkovitém skákání po květinkách zásadního? Tron je taky joke. Dobré scifi byl třeba Interstellar, Prometheus, možná Gravitace (byť byla celá o hovnu:) a možná Obvilion, výborné potom Na hraně zítřka a perfektní Star Trek (1), ale zásadní? O takovém z posledních let teda nevím :) to je příliš silné slovo. Zásadní byl naposled Matrix, od té doby nic.
0 0
reagovat
Těším se jak sviň :+
329345
Těším se jak sviň *:+*
0 0
reagovat
Edge of tomorrow?! Jak hluboko žánr sci-fi klesl, že se do výčtu nejůepších dostanou takovýhle věci. Mě ten film strašně bavil, skvělý tempo, super akční náhul, vtipný nápady... ale bylo to teda spíš milý překvapení než zásadní sci-fi.

...a kdybych se měl bavit o vizuálním stylu a fakt vybrat něco svým způsobem převratnýho a jedinečnýho, tak třeba takový Her strčí trapně neonovýho Trona do kapsy.
329347
Edge of tomorrow?! Jak hluboko žánr sci-fi klesl, že se do výčtu nejůepších dostanou takovýhle věci. Mě ten film strašně bavil, skvělý tempo, super akční náhul, vtipný nápady... ale bylo to teda spíš milý překvapení než zásadní sci-fi. ...a kdybych se měl bavit o vizuálním stylu a fakt vybrat něco svým způsobem převratnýho a jedinečnýho, tak třeba takový Her strčí trapně neonovýho Trona do kapsy.
0 0
reagovat

Disk

To ano, ale přesto bych ty filmy jako zásadní ani náhodou neoznačil, a to Trona obhajuju od premiéry.
329344
To ano, ale přesto bych ty filmy jako zásadní ani náhodou neoznačil, a to Trona obhajuju od premiéry.
Disk
0 0
reagovat
však říkám, fajn vizuál. Víc ani ň. Tak jsou to holt neblejskaný shity, no, FallenMaia to stačí. Dobře mu tak. Interstellar je nechtěně sebeparodickej rádobyintelektuální pšouk.
329343
však říkám, fajn vizuál. Víc ani ň. Tak jsou to holt neblejskaný shity, no, FallenMaia to stačí. Dobře mu tak. Interstellar je nechtěně sebeparodickej rádobyintelektuální pšouk.
0 0
reagovat
Ten Tron a Oblivion tu zmiňuji hlavně proto, že mě baví Kosinskiho zvýšená pozornost o architekturu a design v jeho filmech. Však má také z těch oborů doktorát. A v kombinaci s kameramanem Claudiem Mirandou jde o unikátní estetický zážitek, který podtrhují výjimečné soundtracky progresivních hudebních skupin. :+
329341
Ten Tron a Oblivion tu zmiňuji hlavně proto, že mě baví Kosinskiho zvýšená pozornost o architekturu a design v jeho filmech. Však má také z těch oborů doktorát. A v kombinaci s kameramanem Claudiem Mirandou jde o unikátní estetický zážitek, který podtrhují výjimečné soundtracky progresivních hudebních skupin. *:+*
0 0
reagovat
okkac
Presne ako píšeš. Parádny audiovizuálny zážitok v oboch prípadoch.
Ja si pod pojmom shity predstavujem úplne iné kúsky ako poniektorý tuná.
329338
[b]okkac[/b] Presne ako píšeš. Parádny audiovizuálny zážitok v oboch prípadoch. Ja si pod pojmom shity predstavujem úplne iné kúsky ako poniektorý tuná.
0 0
reagovat
Môžete už prestať v každej diskusii na niečo kydať ? :D
329337
Môžete už prestať v každej diskusii na niečo kydať ? *:D*
0 0
reagovat
Nechapu ten odpor k Oblivionu a trochu i Tronovi. Oba dva mam v ramci audiovizualniho zazitku velmi vysoko. Genialni kombinace hudby a obrazu a povedeneho designu sveta.
329336
Nechapu ten odpor k Oblivionu a trochu i Tronovi. Oba dva mam v ramci audiovizualniho zazitku velmi vysoko. Genialni kombinace hudby a obrazu a povedeneho designu sveta.
0 0
reagovat
A co Džej Džejův první Star Trek?!
329335
A co Džej Džejův první Star Trek?!
0 0
reagovat
MarvinP
Tron a Oblivion shity? To o čom točíš prosím ťa?
A Interstellar medzi tie zásadné patrí určite na 100%, ak nie dokonca najzásadnejšie.
329334
[b]MarvinP[/b] Tron a Oblivion shity? To o čom točíš prosím ťa? A Interstellar medzi tie zásadné patrí určite na 100%, ak nie dokonca najzásadnejšie.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se