Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5 nejhorších superhrdinských schopností


ikona
Mr. Hlad
avengersfantastic fourmarveltop 5
Nezničitelná kostra? Vylepšené tělo? Schopnost vládnout bleskům? Zapomeňte. V comicsech nejsou jen hrdinové, ale i zoufalci. 

Comicsů máme v kinech v poslední době víc, než bychom byli schopni a hlavně ochotni počítat. Ne pokaždé jde ale o povedené věci. Statisticky to dává smysl a čas od času musí přijít nějaký omyl, letos třeba Fantastická čtyřka. Někdy za to můžou filmaři, někdy do toho moc kecá studio, jindy je špatný casting a někdy je prostě hrdina příliš velký kašpar. Každopádně kdybycho věděli, čeho se vyvarovat, abychom nenatočili propadák, tak filmy režírujeme a nepíšeme o nich. Na druhou stranu asi se shodneme na tom, že když je hlavní postava někdo, komu se kvůli jeho schopnostem spíš smějete, než držíte palce, je to problém. Téhle pětce bychom zachraňování světa před mimozemskou invazí radši nesvěřili. Pokud by tedy nechtěli své protivníky donutit, aby umřeli křeče ze smíchu.

3. Gumák Mr. Fantastic
Když je někdo génius, bylo by asi nefér, kdyby měl nějakou normální superschopnost. Reed Richards z Fantastické čtyřky dokáže prodlužovat svoje končetiny a má gumové tělo. Takže když mu dojde hajzlpapír, klidně si přímo ze záchoda hrábne do zásob neprozřetelně umístěných někde na spodní poličce v koupelně. Samozřejmě může uhýbat kulkám a dát člověku direkt z několikametrové vzdálenosti, jakmile se však pustí do akce, jeho protivníci se k zemi složí spíš smíchem než strachem. Tahle schopnost je možná účinná, ale zároveň i směšnější než pokusy DJ Boba vrátit se na výsluní. Na druhou stranu by s tímhle mohl Mr. Fantastic udělat solidní kariéru v porno branži.

2. Král zvratků Ink
Eric Gitter alias Ink se objevil v X-Men: Budoucí minulost, v té hromadě mutantů jste ho ale mohli přehlédnout. Navíc tu byl asi tak dvě minuty a pak vyklidil pole slavnějším kolegům, kteří disponují schopnostmi, jež působí trošku hrozivěji. Ink má potetované celé tělo a jeho tetování mu dávají různé schopnosti. Ve filmu například elegantně předvedl, jak u protivníka vyvolat šavlový tanec. Nebudeme tvrdit, že nás nebaví představa Supermana, který na setkání Barracka Obamy a Vladimíra Putina o likvidaci všech jaderných zbraní zeblije oba pány od hlavy až k patě, reálně je ovšem tahle schopnost víceméně k ničemu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace