Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ant-Man: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

bodion

Hank Pym (Douglas) ve filmu něco říkal o tom, že svou technologii nikdy nedá do rukou Starkovi (ať už Tonymu, nebo jeho tátovi). A nechce to nijak, jakkoliv replikovat... Takže imo docela náznak, že Scott Lang (Rudd) bude na straně Capa v Civil War. Docela by to i sedělo s potitulkovou scénou.
327528
[spoiler]Hank Pym (Douglas) ve filmu něco říkal o tom, že svou technologii nikdy nedá do rukou Starkovi (ať už Tonymu, nebo jeho tátovi). A nechce to nijak, jakkoliv replikovat... Takže imo docela náznak, že Scott Lang (Rudd) bude na straně Capa v Civil War. Docela by to i sedělo s potitulkovou scénou.[/spoiler]
bodion
1 0
reagovat

8/10

tiez mi to velmi sadlo, a to sa povazujem za marvel hatera:) mozno by som nasiel vytku v zaporakovi, ktory je az moc vyhroteny a jeho dovody su velmi nepresvecive.
Zaroven musim rehabilitovat Paula Rudda ktoreho som po "this is 40" neznasal a v skutocnosti je to fakt sympatak a sadlo mu to. No a Douglas to je borec:)

Plus nieco co mi neberie logika: ked uz teda maju moznost sa zmensovat, mali by to logicky zacat pouzivat vsetci avengeri, co sa predpokladam asi nikdy nestane. Existuje na to vysvetlenie?
327527
tiez mi to velmi sadlo, a to sa povazujem za marvel hatera:) mozno by som nasiel vytku v zaporakovi, ktory je az moc vyhroteny a jeho dovody su velmi nepresvecive. Zaroven musim rehabilitovat Paula Rudda ktoreho som po "this is 40" neznasal a v skutocnosti je to fakt sympatak a sadlo mu to. No a Douglas to je borec:) Plus nieco co mi neberie logika: ked uz teda maju moznost sa zmensovat, mali by to logicky zacat pouzivat vsetci avengeri, co sa predpokladam asi nikdy nestane. Existuje na to vysvetlenie?
8/10
1 0
reagovat
link

One of the most Edgar Wright aspects of Ant-Man are the two tip sequences, where Michael Pena's Luis will tell a long-winded story of how he got a tip for a heist and every character in it is hilariously dubbed over with his voice. Except - it isn't Edgar Wright's.

"When Adam and I came on, we had a series of conversations about things we had loved in the comics and had not found their way into the movie, and some certain ideas that we wanted to strengthen. I also wanted to increase the heist movie language, in terms of the visuals and stuff. For example, there's a handful of things we brought to the table - there's the tip montages that we do with Michael Pena, where Scott Lang - needs to know about a solid tip. And the idea is that Pena got to tell this story about the tip, make sure that it's solid, but he's a little ADD and he goes on walking rambles. That's something new that was never in those drafts that we brought to it."
327488
http://www.radiotimes.com/news/2015-07-17/ant-man-director-explains-the-differences-from-edgar-wright-version One of the most Edgar Wright aspects of Ant-Man are the two tip sequences, where Michael Pena's Luis will tell a long-winded story of how he got a tip for a heist and every character in it is hilariously dubbed over with his voice. Except - it isn't Edgar Wright's. "When Adam and I came on, we had a series of conversations about things we had loved in the comics and had not found their way into the movie, and some certain ideas that we wanted to strengthen. I also wanted to increase the heist movie language, in terms of the visuals and stuff. For example, there's a handful of things we brought to the table - there's the tip montages that we do with Michael Pena, where Scott Lang - needs to know about a solid tip. And the idea is that Pena got to tell this story about the tip, make sure that it's solid, but he's a little ADD and he goes on walking rambles. That's something new that was never in those drafts that we brought to it."
1 0
reagovat
Jako asi to bude fakt místí klišé, ale tohle mi sedlo ze všech Marvelovek nejvíc, chci to vidět okamžitě znova. Ať nad tím přemýšlím jak chci, tak si nevybavím nic, co by mi vyloženě vadilo, teda krom toho roubování na Avengery (ty hlášky a scény byly jednoznačně nejslabší, nehodily se tam) a dost mě sere, že tohle nemělo pod palcem přes licence nějaké jiné studio, které by z toho nedělalo další z řady marvel seriálu. A těch scén, které si pamatuju a myslím, že i pamatovat budu i za půl roku, je tam dost - první loupež, s Titanicem v čele, objevení schopností, kufřík, mravenčí odpočítávání, finále na vláčcích, v podstatě celý film.
Na druhou stranu, jde vidět, že je to origin dost pevně stojící na vlastních nohách. A ano, záporák byl těžce generický, ale to mi kupodivu nevadilo, on ten film byl víc komedie jak klasický komix.
Akce mi přišla podstatně lepší jak v celých Avengerech, ano, nebylo jí moc. Kdyby jí tam bylo ale ještě míň, nevadilo by mi to.
Humorem se mi konečně Marvel strefil do noty. Vlastně, on ten film vůbec nevypadá jako něco, co by měl mít Marvel.
Technicky zvládnuto dobře. Ano, dokážu si představit, že Wright by z toho udělal (audiovizuální) lahůdku, takto to ale pořád funguje bez problémů.

Doporučení pod čarou - určitě se nevyhýbejte 3Dčku! Nejen, že se (velmi) povedlo (u Marvelu třetí trefa ze čtyř posledních filmů, palec hodně nahoru) a to i přesto, že stále používají "jenom" konverzi, ale samotný formát pomáhá samotnému materiálu a ano, slouží i "jako vypravěčský prvek" - zvýraznění miniaturizace pomocí vyšší konvergence obrazu. Osobně si myslím, že IMAXem určitě nešlápnete vedle.
327483
Jako asi to bude fakt místí klišé, ale tohle mi sedlo ze všech Marvelovek nejvíc, chci to vidět okamžitě znova. Ať nad tím přemýšlím jak chci, tak si nevybavím nic, co by mi vyloženě vadilo, teda krom toho roubování na Avengery (ty hlášky a scény byly jednoznačně nejslabší, nehodily se tam) a dost mě sere, že tohle nemělo pod palcem přes licence nějaké jiné studio, které by z toho nedělalo další z řady marvel seriálu. A těch scén, které si pamatuju a myslím, že i pamatovat budu i za půl roku, je tam dost - první loupež, s Titanicem v čele, objevení schopností, kufřík, mravenčí odpočítávání, finále na vláčcích, v podstatě celý film. Na druhou stranu, jde vidět, že je to origin dost pevně stojící na vlastních nohách. A ano, záporák byl těžce generický, ale to mi kupodivu nevadilo, on ten film byl víc komedie jak klasický komix. Akce mi přišla podstatně lepší jak v celých Avengerech, ano, nebylo jí moc. Kdyby jí tam bylo ale ještě míň, nevadilo by mi to. Humorem se mi konečně Marvel strefil do noty. Vlastně, on ten film vůbec nevypadá jako něco, co by měl mít Marvel. Technicky zvládnuto dobře. Ano, dokážu si představit, že Wright by z toho udělal (audiovizuální) lahůdku, takto to ale pořád funguje bez problémů. Doporučení pod čarou - určitě se nevyhýbejte 3Dčku! Nejen, že se (velmi) povedlo (u Marvelu třetí trefa ze čtyř posledních filmů, palec hodně nahoru) a to i přesto, že stále používají "jenom" konverzi, ale samotný formát pomáhá samotnému materiálu a ano, slouží i "jako vypravěčský prvek" - zvýraznění miniaturizace pomocí vyšší konvergence obrazu. Osobně si myslím, že IMAXem určitě nešlápnete vedle.
1 0
reagovat
327482
[link="http://img-comment-lol.9cache.com/media/344a7f66143012202280153713_700wa_0.gif"]okkac[/link]
1 0
reagovat

okkac

ten Falcon je jasny, ale tem historkam neverim, to je takova zmena stylu a Wrighta mam nakoukaneho od Spaced, ze temhle PR nepodlehnu.
327481
ten Falcon je jasny, ale tem historkam neverim, to je takova zmena stylu a Wrighta mam nakoukaneho od Spaced, ze temhle PR nepodlehnu.
okkac
1 0
reagovat
Zajimave je, ze kdyz Pena vypravi ty historky, jak co kde slysel a to nastrihani, tak je to napad az Peytona Reeda a ne Wrighta, jak si vsichni mysli. Stejne jako souboj s Falconem a vylet do Kvantove rise. link
327478
Zajimave je, ze kdyz Pena vypravi ty historky, jak co kde slysel a to nastrihani, tak je to napad az Peytona Reeda a ne Wrighta, jak si vsichni mysli. Stejne jako [spoiler]souboj s Falconem a vylet do Kvantove rise[/spoiler]. http://zap2it.com/2015/07/ant-man-michael-pena-character-luis-real-person/
1 0
reagovat

8/10

Zacina to v hodne velkych sra..ch, obcas se objevi super Wrightovska scena, ale posledni ctvrtina to zveda hodne vysoko a v jednu chvili jsem si dokonce vzpomenul na 2001 Vesmirnou odyseu!!! Kazdopadne, je to mnohem min zabavne, jak se snazi za morem tvrdit, ja se teda nesmal skoro vubec, jen tak uchychtaval. Rudd je jalovej, ale nevadi. Pena ma stesti na Wrightovske sceny. Corey byl lepsi jak Ronan a ti, jejihz jmena si uz nepamatuju. Ody na Douglese nechapu, proste si odehral svoje. Kazdopadne budu za urazeneho fanboye a pridam se ke stadu, ktere tvrdi, ze tocit to Wright bylo by to na 10/10 a nedivim se, ze ho stvaly ty roubovacky na MCU, protoze se to tam nehodilo.

P.S. Omladlej Douglas byl technicky zatim nejlip udelany facelift jaky jsem videl!
327474
Zacina to v hodne velkych sra..ch, obcas se objevi super Wrightovska scena, ale posledni ctvrtina to zveda hodne vysoko a v jednu chvili jsem si dokonce vzpomenul na 2001 Vesmirnou odyseu!!! Kazdopadne, je to mnohem min zabavne, jak se snazi za morem tvrdit, ja se teda nesmal skoro vubec, jen tak uchychtaval. Rudd je jalovej, ale nevadi. Pena ma stesti na Wrightovske sceny. Corey byl lepsi jak Ronan a ti, jejihz jmena si uz nepamatuju. Ody na Douglese nechapu, proste si odehral svoje. Kazdopadne budu za urazeneho fanboye a pridam se ke stadu, ktere tvrdi, ze tocit to Wright bylo by to na 10/10 a nedivim se, ze ho stvaly ty roubovacky na MCU, protoze se to tam nehodilo. P.S. Omladlej Douglas byl technicky zatim nejlip udelany facelift jaky jsem videl!
8/10
1 0
reagovat

KarelR

To je peckááááá! :D:D:+:+:+
327423
To je peckááááá! *:D**:D**:+**:+**:+*
KarelR
1 0
reagovat
Kdo už taky frčí Mr. Mambo? :) link


(jó, kvůli tomu božímu spotu - link )
327418
Kdo už taky frčí Mr. Mambo? :) http://www.youtube.com/watch?v=eclwm6l9h6Y (jó, kvůli tomu božímu spotu - http://www.youtube.com/watch?v=qv2-Vowc1v8 )
1 0
reagovat

SocialniPripad

Doplňovat se budou takto ;)
A jinak u Iron Mana se Ti zaměnilo "druhý" za "třetí"... ?)8):D
327417
Doplňovat se budou [link="http://imgur.com/gallery/0neAHGT"]takto[/link] *;)* A jinak u Iron Mana se Ti zaměnilo "druhý" za "třetí"... *?)**8)**:D*
SocialniPripad
1 0
reagovat

6-7/10

Ant-man je pro mě standardní marvelovských originem s pár velmi vtipnými a velmi nápaditými momenty. Postavy jsou sympatické, nechovají se jako absolutní blbci a příběh nikoho neurazí (a nenadchne). Rozhodně se nejedná o prů*er jako druhý Thor nebo druhý Iron Man. Svoje peníze si to zaslouží a v rámci letošního léta to Marvelu ostudu neudělá. Fajn je bitka v kufříku i některé pasáže z výcviku a sžívání se s oblekem. Takže jo, palec nahoru si to zaslouží.
Docela by mě zajímalo Ant-manovo zapojení do Avengers. V Age of Ultron bylo fajn, jak se v úvodní bitce schopnosti jednotlivých postav doplňovali a dost by mě zajímalo jak v tomhle využijí Ant-Mana.
327411
Ant-man je pro mě standardní marvelovských originem s pár velmi vtipnými a velmi nápaditými momenty. Postavy jsou sympatické, nechovají se jako absolutní blbci a příběh nikoho neurazí (a nenadchne). Rozhodně se nejedná o prů*er jako druhý Thor nebo druhý Iron Man. Svoje peníze si to zaslouží a v rámci letošního léta to Marvelu ostudu neudělá. Fajn je bitka v kufříku i některé pasáže z výcviku a sžívání se s oblekem. Takže jo, palec nahoru si to zaslouží. Docela by mě zajímalo Ant-manovo zapojení do Avengers. V Age of Ultron bylo fajn, jak se v úvodní bitce schopnosti jednotlivých postav doplňovali a dost by mě zajímalo jak v tomhle využijí Ant-Mana.
6-7/10
1 0
reagovat

Anonymous

Ne. Musíš si počkat příští rok na Civil War .
327356
Ne. Musíš si počkat příští rok na Civil War .
Anonymous
1 0
reagovat

velmi zábavné

8/10 a řekl bych silnějších, dokáže to bavit i v mentorských pasážích i v částech kde se snaží filozofovat a otevírá tragédie minulosti. a závěrečný souboj na ploše dětského pokoje je naprosto dokonalej, přepínání perspektivy je velmi efektní a vtipné. na mašinku tomáše již nikdy nebudu nahlížet jako dříve
327354
8/10 a řekl bych silnějších, dokáže to bavit i v mentorských pasážích i v částech kde se snaží filozofovat a otevírá tragédie minulosti. [spoiler]a závěrečný souboj na ploše dětského pokoje je naprosto dokonalej, přepínání perspektivy je velmi efektní a vtipné. na mašinku tomáše již nikdy nebudu nahlížet jako dříve[/spoiler]
velmi zábavné
1 0
reagovat
Film peknej, nic jsem necekal a pekna zabava ;) "Fuj to byl hnusnej pes " ;)
327351
Film peknej, nic jsem necekal a pekna zabava ;) "Fuj to byl hnusnej pes " ;)
1 0
reagovat
Co tomu filmu trochu nemůžu odpustit, že jsem na to čekal prakticky až do konce :D
327348
Co tomu filmu trochu nemůžu odpustit, že jsem na to čekal prakticky až do konce *:D*
1 0
reagovat

Anonymous

Ne. Musíš si počkat do Avengers 3 :)
327346
Ne. Musíš si počkat do Avengers 3 *:)*
Anonymous
1 0
reagovat
Nevím jestli je to spoiler, film jsem neviděl ale objeví se Rudd i ve fromě Giant-mana?
327342
Nevím jestli je to spoiler, film jsem neviděl ale [spoiler]objeví se Rudd i ve fromě Giant-mana?[/spoiler]
1 0
reagovat

RADAGAST

3D je IMHO super, a to 3D neznášam
327198
3D je IMHO super, a to 3D neznášam
RADAGAST
1 0
reagovat
Viděl někdo 3D, nějaký dojmy? O víkendu budu v Praze, tak jestli má cenu jít do IMAXu..
327196
Viděl někdo 3D, nějaký dojmy? O víkendu budu v Praze, tak jestli má cenu jít do IMAXu..
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se