Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vincentův svět: Recenze

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek

7/10

Abych se přiznal, tak lehkost prvních řad je ta tam, pokus o dramatické scény vůbec nevychází a celá ta "filmová" linka od celý film se přetočí po blockbuster o zombících dostává Glóby je nechutně směšná. V podstatě od odbyté, zbytečné. Ale ta hlavní pětice jsou pořád velcí sympaťáci. :)
324700
Abych se přiznal, tak lehkost prvních řad je ta tam, pokus o dramatické scény vůbec nevychází a celá ta "filmová" linka od [spoiler]celý film se přetočí[/spoiler] po [spoiler]blockbuster o zombících dostává Glóby[/spoiler] je nechutně směšná. V podstatě od odbyté, zbytečné. Ale ta hlavní pětice jsou pořád velcí sympaťáci. :)
7/10
0 0
reagovat
Entourage je pro mne velká srdcovka, taková, že jsem se skleničkou při osamělých večerech se skleničkou v ruce měl pocit, že mezi tu partičku hovad patřím....
Z kina jsem neodcházel zklamanej, ale ani nabuzenej jako po super filmovém zážitku. Viděl jsem princeznu koloběžku, byl to film, nebyl to film. Mohlo to být daleko lepší, ale i daleko horší. Jako film v kině max 6/10, jako dvoudíl vašeho oblíbeného seriálu min 8/10, takžeš mi to v průměru dává zaslouženou sedmičku. Cameí bylo zbytečně moc, z toho jsme byl unavenej časem, hlavně některý jednozáběrový a davový, v tomhle tomu může konkurovat asi tak dokument o předávání Oscarů. Ale fakt moc jsem se bavil u Schindlera a uplně závěrečného camea. Možná by mi tahle finálová tečka sedla více hezky smaotnému doma u televize s kapkou něčeho dobrého třeba v miniseriovém vydání a tím nemyslím pití. Ale sakra, takovýhle zakončení oblíbeného seriálu bych přál každému fandovi.
324610
Entourage je pro mne velká srdcovka, taková, že jsem se skleničkou při osamělých večerech se skleničkou v ruce měl pocit, že mezi tu partičku hovad patřím.... Z kina jsem neodcházel zklamanej, ale ani nabuzenej jako po super filmovém zážitku. Viděl jsem princeznu koloběžku, byl to film, nebyl to film. Mohlo to být daleko lepší, ale i daleko horší. Jako film v kině max 6/10, jako dvoudíl vašeho oblíbeného seriálu min 8/10, takžeš mi to v průměru dává zaslouženou sedmičku. Cameí bylo zbytečně moc, z toho jsme byl unavenej časem, hlavně některý jednozáběrový a davový, v tomhle tomu může konkurovat asi tak dokument o předávání Oscarů. Ale fakt moc jsem se bavil u [spoiler]Schindlera[/spoiler] a uplně závěrečného camea. Možná by mi tahle finálová tečka sedla více hezky smaotnému doma u televize s kapkou něčeho dobrého třeba v miniseriovém vydání a tím nemyslím pití. Ale sakra, takovýhle zakončení oblíbeného seriálu bych přál každému fandovi.
0 0
reagovat
Pisu to mozna pozde ale na csfd projekci jeste zbývá bratru 90 míst a dostane se tam každý i s 0 bodů tj. i ten co se teprve zaregistruje, byla by docela škoda Lucerna nenaplnit.link
324539
Pisu to mozna pozde ale na csfd projekci jeste zbývá bratru 90 míst a dostane se tam každý i s 0 bodů tj. i ten co se teprve zaregistruje, byla by docela škoda Lucerna nenaplnit.http://www.csfd.cz/akce/160-csfd-projekce-vincentuv-svet/
0 0
reagovat
Karel
Jo, to bylo hodne velky scifi co popisujes, ale v ramci Entourage sveta (Aquaman s Vincem a Jessicou nejvetsi otvirak ty doby, apod.) to beru.. Je to nehoraznej happy end, ale ja jim to preju

Entourage byl a vzdycky bude o nehorazny pohode a zabave, proto se na to taky da koukat porad dokola a neomrzi to, i kdyz vis presne jak to dopadne. Osment me na tom celym filmu asi sral nejvic, ale nejakyho "zaporaka" bylo potreba - a toho voslizlyho zhyckanyho idiota z Texasu zahral idealne. Samozrejme jeho vliv na dej byl trosku over the top (to by se v realu asi nestalo, ze by mohl ovlivnit nejakou produkci az takhle nebo pozici, kterou zastava Ari).

Konec me ale i pres to jakej byl zahral na srdicku celkem dost. Kdyz to clovek s klukama prozival tech 8 let, tak je asi vic prejici nez obycejnej divak, kterej videl pouze film :)

324504
[b]Karel[/b] Jo, to bylo hodne velky scifi co popisujes, ale v ramci Entourage sveta (Aquaman s Vincem a Jessicou nejvetsi otvirak ty doby, apod.) to beru.. [spoiler]Je to nehoraznej happy end, ale ja jim to preju[/spoiler] Entourage byl a vzdycky bude o nehorazny pohode a zabave, proto se na to taky da koukat porad dokola a neomrzi to, i kdyz vis presne jak to dopadne. Osment me na tom celym filmu asi sral nejvic, ale nejakyho "zaporaka" bylo potreba - a toho voslizlyho zhyckanyho idiota z Texasu zahral idealne. Samozrejme jeho vliv na dej byl trosku over the top (to by se v realu asi nestalo, ze by mohl ovlivnit nejakou produkci az takhle nebo pozici, kterou zastava Ari). Konec me ale i pres to jakej byl zahral na srdicku celkem dost. Kdyz to clovek s klukama prozival tech 8 let, tak je asi vic prejici nez obycejnej divak, kterej videl pouze film :)
0 0
reagovat

Vincent

Já jsem prostě totálně nežral, že...

... to dotáhli na Glóby a Drama dokonce vyhrál, aniž by ukázali rozumnej kus toho filmu. Z Vince je najednou geniální režisér? A navíc takhle na cenách boduje blockbusterovej sci-fi úlet? Přijde mi, že když si vysnili něco takhle over the top, měli to podpořit alespoň trailerem, pár scénama (hlavně s Dramou!) nebo čímkoliv suprovým. Ten kus z diskotéky imho vůbec nekorespondoval s nějak výjimečným filmem.

Zklamalo mě, že jim tam zničehonic narvali totální happy end, kterej prakticky nevypadá vydřeně ani v rámci seriálu, a už vůbec ne v rámci toho filmu. A Vincovo "ty voe, fakt mě nenapadlo, že mě Osment potápí kvůli tomuhle", je taky zbytečně blbý.

Prostě postavy furt jedou a hláškuje se jako o závod, ale příběhově strašně marná lenost, no. Aspoň že Drama nezklamal na pódiu :)
324497
Já jsem prostě totálně nežral, že... [spoiler]... to dotáhli na Glóby a Drama dokonce vyhrál, aniž by ukázali rozumnej kus toho filmu. Z Vince je najednou geniální režisér? A navíc takhle na cenách boduje blockbusterovej sci-fi úlet? Přijde mi, že když si vysnili něco takhle over the top, měli to podpořit alespoň trailerem, pár scénama (hlavně s Dramou!) nebo čímkoliv suprovým. Ten kus z diskotéky imho vůbec nekorespondoval s nějak výjimečným filmem. Zklamalo mě, že jim tam zničehonic narvali totální happy end, kterej prakticky nevypadá vydřeně ani v rámci seriálu, a už vůbec ne v rámci toho filmu. A Vincovo "ty voe, fakt mě nenapadlo, že mě Osment potápí kvůli tomuhle", je taky zbytečně blbý. Prostě postavy furt jedou a hláškuje se jako o závod, ale příběhově strašně marná lenost, no. Aspoň že Drama nezklamal na pódiu :)[/spoiler]
Vincent
0 0
reagovat
Celkems to vystihnul Karle - je to v podstate nadstavba serialu, a i to finale jede na vlne filmu, nevidel bych moc velkej rozdil mezi predchozima minutama a posledni ctvrhodinou. Jo, par veci je sesitejch horkou jehlou, ale i tak je to jeden z nejvtipnejsich filmu co jsem za posledni dobu videl - samozrejme tam je bias z moji strany, ale vzhledem k tomu, ze to mohlo dopadnout mnohem hur, tak muzeme bejt radi za to co vzniklo.

PS: Doufal, jsem ze Haleyho Osmenta rozskubne v prubehu filmu Ronda Rousey, ale bohuzel :)

PPS: Emily :))
324493
Celkems to vystihnul Karle - je to v podstate nadstavba serialu, a i to finale jede na vlne filmu, nevidel bych moc velkej rozdil mezi predchozima minutama a posledni ctvrhodinou. Jo, par veci je sesitejch horkou jehlou, ale i tak je to jeden z nejvtipnejsich filmu co jsem za posledni dobu videl - samozrejme tam je bias z moji strany, ale vzhledem k tomu, ze to mohlo dopadnout mnohem hur, tak muzeme bejt radi za to co vzniklo. PS: Doufal, jsem ze Haleyho Osmenta rozskubne v prubehu filmu Ronda Rousey, ale bohuzel *:)* PPS: Emily *:))*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se