Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jurský svět: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

5/10

Po recenzi, jsem se hrozně těšil a le ten film je jedno velký WTF ?! Jediný, co na mě fungovalo bylo, když zazněl motiv z JP a odkazy na první díl jako tričko, budova s jeepama atd. A celej film jsem si přál, aby toho freecoolin teenagera co pořád čuměl do mobilu rozsápaly raptoři :(:- p.s. 3 body dolů za to, že t-rex vypadal uplně otřesně, uteče mu ženská na lodičkách, a "zařve" jak vykastrovanej, celou dobu se těším na kulervoucí t-rex řev a dostanu nějakej novej trapnej pískot ? WTF ?!!!!!!!!!!!!!!! :( :-:-:-:-
324193
Po recenzi, jsem se hrozně těšil a le ten film je jedno velký WTF ?! Jediný, co na mě fungovalo bylo, když zazněl motiv z JP a odkazy na první díl jako tričko, budova s jeepama atd. A celej film jsem si přál, aby toho freecoolin teenagera co pořád čuměl do mobilu rozsápaly raptoři *:(**:-* p.s. 3 body dolů za to, že t-rex vypadal uplně otřesně, uteče mu ženská na lodičkách, a "zařve" jak vykastrovanej, celou dobu se těším na kulervoucí t-rex řev a dostanu nějakej novej trapnej pískot ? WTF ?!!!!!!!!!!!!!!! *:(* *:-**:-**:-**:-*
5/10
0 0
reagovat
Karlos> akurat, ze sa mali najprv pozriet na GPS a potom niekam liezt, I mean ... nieco obrovske sa nam akoze schovalo tak budeme blbi a nepozrieme si najprv vsetky monitory.


Za mna to bolo velke sklamanie po tom vsetkom pozitivnom co som si precital aj tu aj inde. Napriek tomu ako skvelo to v prvej pol hodine naladilo tak to od v hlavnom deji to nedokazalo vtiahnut a tym padom to nefungovalo ani trochu. Pozerat sa piaty krat za hodinu ako megasatanrex cucha hlavou meter od hrdinu je nuda. Co je horsie je to megamix predoslych troch filmov. Proste to neponuklo nic nove okrem novej potvory a este aj ta bola proste iba T-Rex 2.0. Nejaky uzas nad inteligenciou uplne zapadol v tom, ze zrazu boli vsetky dinosaury inteligentne.
A teda logicku stavbu deja a preco su zrazu InGen PMC tym padom ani nema zmysel riesit. Proste ked sa na ten film netesite pozrite si ho radsej za pol roka doma v nudne nedelne popoludnie.
324192
[b]Karlos>[/b] akurat, ze sa mali najprv pozriet na GPS a potom niekam liezt, I mean ... nieco obrovske sa nam akoze schovalo tak budeme blbi a nepozrieme si najprv vsetky monitory. Za mna to bolo velke sklamanie po tom vsetkom pozitivnom co som si precital aj tu aj inde. Napriek tomu ako skvelo to v prvej pol hodine naladilo tak to od v hlavnom deji to nedokazalo vtiahnut a tym padom to nefungovalo ani trochu. Pozerat sa piaty krat za hodinu ako megasatanrex cucha hlavou meter od hrdinu je nuda. Co je horsie je to megamix predoslych troch filmov. Proste to neponuklo nic nove okrem novej potvory a este aj ta bola proste iba T-Rex 2.0. Nejaky uzas nad inteligenciou uplne zapadol v tom, ze zrazu boli vsetky dinosaury inteligentne. A teda logicku stavbu deja a preco su zrazu InGen PMC tym padom ani nema zmysel riesit. Proste ked sa na ten film netesite pozrite si ho radsej za pol roka doma v nudne nedelne popoludnie.
0 0
reagovat
Killda: Praktické triky u dino využili ještě u Raptorů, jak byli v těch spešl kójích... U takového filmu se vždycky podobné blbosti najdou, scénáristicky to mohlo dopadnout podstatně hůř a třeba to, že tam vlezli, mi nějak něvadilo - přece to tam vysvětlili, že si mysleli, že utekl a tak museli zjistit, co a jak. Osobně sem rád, že vynechali další hacky atd, jde to svou cestou.
Raptoři jsou super a "víc zubů" bych vlastně i klidně oželel. Ano, je to pocta, Raptoři byli ale ve všech ohledech lepší.
Můžeš rozebrat ty ikonické záběry? Já jich očekával daleko víc...
324182
Killda: Praktické triky u dino využili ještě u Raptorů, jak byli v těch spešl kójích... U takového filmu se vždycky podobné blbosti najdou, scénáristicky to mohlo dopadnout podstatně hůř a třeba to, že tam vlezli, mi nějak něvadilo - přece to tam vysvětlili, že si mysleli, že utekl a tak museli zjistit, co a jak. Osobně sem rád, že vynechali další hacky atd, jde to svou cestou. Raptoři jsou super a "víc zubů" bych vlastně i klidně oželel. Ano, je to pocta, Raptoři byli ale ve všech ohledech lepší. Můžeš rozebrat ty ikonické záběry? Já jich očekával daleko víc...
0 0
reagovat
Tak jsem si dal dnes v Hostivaři KOMBO Jurský park a pak Mad Max.
Oba filmy výborné.
Jurský park mě fakt překvapil. Efekty byly oproti trailerům o řád výš a skoro nikdy nerušily. Mě teda oproti ostatním nikdo nevadil, snad leda slabší záporák, nebyl špatný, ale mohl být lepší. Hudba za 1*. Chris Pratt za 1* a podtrženo. Fakt jsem se bavil a hned bych si dal klidně pokračování.
9/10*
324178
Tak jsem si dal dnes v Hostivaři KOMBO Jurský park a pak Mad Max. Oba filmy výborné. Jurský park mě fakt překvapil. Efekty byly oproti trailerům o řád výš a skoro nikdy nerušily. Mě teda oproti ostatním nikdo nevadil, snad leda slabší záporák, nebyl špatný, ale mohl být lepší. Hudba za 1*. Chris Pratt za 1* a podtrženo. Fakt jsem se bavil a hned bych si dal klidně pokračování. 9/10*
0 0
reagovat
Nostalgické... pro fanoušky jako já ideál (ať už odkazy v hláškách nebo volbou určitých záběrů ikonických záběrů ... za to palec hore. Ale děj nebyl zas tak unikátní, prostě sešup, a místy fakt blbý scénář viz. Indominus asi utekl... pudem se mrknout do výběhu toho největšího svinstva, co tu máme...

Efekty... ehm. Slibovali klasické triky, a ty byly využity jen na polomrtvém Apatosaurovi.
A konec... Na jednu stranu úžasná scéna s T-rexem, ale proč tam cpali zase raptora, a aby toho nebylo málo, zakončíme to mosasaurem... ach.

No a totálně nevyužitej lidskej záporák. Prostě ho utnem v půlce řeči a necháme sežrat... wtf?


Režijní debut... budiž, ale neviděl jsem žádné výrazné režijní nápady.... Spielberg sršel nápady jak v prvním tak druhým díle. To je asi největší problém. Režie to sice nedomatlala, jak by spousta jiných zvládlo, ael ani film nijak nepovýšila. Za mě 6/10 i s tím, že jsem při pár scénách málem brečel dojetím z návratu do svého dětství.
324171
Nostalgické... pro fanoušky jako já ideál (ať už odkazy v hláškách nebo volbou určitých záběrů ikonických záběrů ... za to palec hore. Ale děj nebyl zas tak unikátní, prostě sešup, a místy fakt blbý scénář viz. [spoiler]Indominus asi utekl... pudem se mrknout do výběhu toho největšího svinstva, co tu máme...[/spoiler] Efekty... ehm. Slibovali klasické triky, a ty byly využity jen na polomrtvém Apatosaurovi. A konec... [spoiler]Na jednu stranu úžasná scéna s T-rexem, ale proč tam cpali zase raptora, a aby toho nebylo málo, zakončíme to mosasaurem... ach. No a totálně nevyužitej lidskej záporák. Prostě ho utnem v půlce řeči a necháme sežrat... wtf?[/spoiler] Režijní debut... budiž, ale neviděl jsem žádné výrazné režijní nápady.... Spielberg sršel nápady jak v prvním tak druhým díle. To je asi největší problém. Režie to sice nedomatlala, jak by spousta jiných zvládlo, ael ani film nijak nepovýšila. Za mě 6/10 i s tím, že jsem při pár scénách málem brečel dojetím z návratu do svého dětství.
0 0
reagovat

Arbiter

Taky jsem tam teď to 3D tolik nezpozoroval, vlastně je to dobře, protože většinou mě 3D ruší a nemám ho rád, tady mi vůbec nevadilo. Po technické stránce super a to IMAXovský plátno tomu prostě slušelo.

Jinak skvělá jízda, normálně jsem se v kině tetelil blahem. Neposlalo mě to doslova do dětských let ale hodně mi je to připomnělo, ten soundtrack - bože ten soundtrack :) - Giacchino tak skvěle balancoval mezi novým a starým, stejně jako Trevorrow střídal narážky a připomínky minulosti s realitou současnosti (nebo spíš vizí blízké budoucnosti - ačkoliv ne v tom "budem klonovat dinosaury" smyslu). Líbilo se mi, jak to pracovalo s tím failem prvního filmu a přesto našli způsob, jak důstojně připomenout, že se od té doby nic nezměnilo. Lidi si pořád nejsou schopni uvědomit, že některé věci jsou prostě mimo jejich kontrolu. Hrozně dobrý poselství. Parádně zprostředkovaný zábavnou akcí, kde ani to napětí nechybělo. Nějak se mi nechtělo řešit, že ty děti stopro přežijou - prostě jsem to úplně vypustil a normálně prožíval jak strach, tak úlevu. ;)

Kolem a kolem skvělej film, Chris Pratt je vynikající a je mi fuk, že teď bude všude. Tenhle sympaťák se nemůže omrzet. Sem s ním do toho Indyho :+
324157
Taky jsem tam teď to 3D tolik nezpozoroval, vlastně je to dobře, protože většinou mě 3D ruší a nemám ho rád, tady mi vůbec nevadilo. Po technické stránce super a to IMAXovský plátno tomu prostě slušelo. Jinak skvělá jízda, normálně jsem se v kině tetelil blahem. Neposlalo mě to doslova do dětských let ale hodně mi je to připomnělo, ten soundtrack - bože ten soundtrack *:)* - Giacchino tak skvěle balancoval mezi novým a starým, stejně jako Trevorrow střídal narážky a připomínky minulosti s realitou současnosti (nebo spíš vizí blízké budoucnosti - ačkoliv ne v tom "budem klonovat dinosaury" smyslu). Líbilo se mi, jak to pracovalo s tím failem prvního filmu a přesto našli způsob, jak důstojně připomenout, že se od té doby nic nezměnilo. Lidi si pořád nejsou schopni uvědomit, že některé věci jsou prostě mimo jejich kontrolu. Hrozně dobrý poselství. Parádně zprostředkovaný zábavnou akcí, kde ani to napětí nechybělo. Nějak se mi nechtělo řešit, že ty děti stopro přežijou - prostě jsem to úplně vypustil a normálně prožíval jak strach, tak úlevu. *;)* Kolem a kolem skvělej film, Chris Pratt je vynikající a je mi fuk, že teď bude všude. Tenhle sympaťák se nemůže omrzet. Sem s ním do toho Indyho *:+*
Arbiter
0 0
reagovat
Závěrečnej boss fight mě přišel v pohodě. Husina u úvodu taky trochu byla. Filmová rodinka nijak nepřekážela, docela mě přišla naopak, že obstojně funguje. Na to, jaká to po prvním traileru měla údajně /být sračka, to bylo zábavný. 7/10

Nevím jestli jsem dával pozor, ale 3D jsem za celej film nepostřehl. Viděno v IMAXu
324146
Závěrečnej boss fight mě přišel v pohodě. Husina u úvodu taky trochu byla. Filmová rodinka nijak nepřekážela, docela mě přišla naopak, že obstojně funguje. Na to, jaká to po prvním traileru měla údajně /být sračka, to bylo zábavný. 7/10 Nevím jestli jsem dával pozor, ale 3D jsem za celej film nepostřehl. Viděno v IMAXu
0 0
reagovat
Včera v IMAXu na 3D ... mám hodně rozporuplnné pocity

Hned v úvodu zazní klasická hudba pro JP a to jsem měl husí kůži až na prdeli a možná i ta slzička tam byla :)

představení parku je celkem fajn a hezky to utíká

Pak to ale začalo být horší a chvilkama jsem v kině i nadával. Například když se indominus utkal s ankylosaurem ... ta rána ocasem zabila dospělého tyrannosaura a on(a) to ustál jako by dostal facku ... a to tam měli paleontology jako poradce ... WTF?!

Hon na indominuse trochu zvláštní, ale ok, raptor squad v akci s předvídatelným "koncem"
A finále teda bylo pro mě hodně velké zklamání.
Jako že jsem se na tyrannosaura těšil jak malý kluk, tak se mi chtělo zvracet jak špatně digitálně byl udělaný, to snad i v jedničce byl udělaný líp ... souboj byl ve stylu Optimus vs Megatron ... zničíme všechny budovy kolem sebe ... vůbec to nepřipomínalo souboj dvou zvířat jako to bylo aspoň ve trojce ... taky mě docela zamrzelo, že tyrannosaurus nepoužil ani svůj kulervoucí řev který by byl v IMAXu bomba

Za mě tak 7/10 maximálně a 3D je u tohodle filmu zbytečné
324128
Včera v IMAXu na 3D ... mám hodně rozporuplnné pocity Hned v úvodu zazní klasická hudba pro JP a to jsem měl husí kůži až na prdeli a možná i ta slzička tam byla :) představení parku je celkem fajn a hezky to utíká Pak to ale začalo být horší a chvilkama jsem v kině i nadával. Například když [spoiler]se indominus utkal s ankylosaurem ... ta rána ocasem zabila dospělého tyrannosaura a on(a) to ustál jako by dostal facku ... a to tam měli paleontology jako poradce ... WTF?![/spoiler] Hon na indominuse trochu zvláštní, ale ok, raptor squad v akci s předvídatelným "koncem" A finále teda bylo pro mě hodně velké zklamání. [spoiler]Jako že jsem se na tyrannosaura těšil jak malý kluk, tak se mi chtělo zvracet jak špatně digitálně byl udělaný, to snad i v jedničce byl udělaný líp ... souboj byl ve stylu Optimus vs Megatron ... zničíme všechny budovy kolem sebe ... vůbec to nepřipomínalo souboj dvou zvířat jako to bylo aspoň ve trojce ... taky mě docela zamrzelo, že tyrannosaurus nepoužil ani svůj kulervoucí řev který by byl v IMAXu bomba[/spoiler] Za mě tak 7/10 maximálně a 3D je u tohodle filmu zbytečné
0 0
reagovat
IMAX nebo 2D
Nevim jestli jsem to tu nekde minul, ale ma cenu platit za IMAX 3D v tomhle pripade?
324118
[b]IMAX nebo 2D[/b] Nevim jestli jsem to tu nekde minul, ale ma cenu platit za IMAX 3D v tomhle pripade?
0 0
reagovat

KARLOS

Souhlas skoro se vším. Hlavně ten scénář je na poměry letního popcornu opravdu skvělej (to nenásilné zakomponování humoru je místy až geniální).
Jediný, co bylo fakt na facku - "Hele, zakázaná zóna... tam pojedem!":D
324104
Souhlas skoro se vším. Hlavně ten scénář je na poměry letního popcornu opravdu skvělej (to nenásilné zakomponování humoru je místy až geniální).[spoiler] Jediný, co bylo fakt na facku - "Hele, zakázaná zóna... tam pojedem!"*:D*[/spoiler]
KARLOS
0 0
reagovat

ja bychh si dovolil nesouhlasit

Jak jsem se zcela ztotoznil treba s vasi recenzi na MadMaxe tak tady je to uplne opacne

Za me tak 5/10 maximalne

Triky mi nepripadly nic extra, dej je tak nejak zcela klisoidni, uz od zacatku jsem mel spatny pocit ze se nesziju s zadnou postav a to se potvrdilo - jakz takz chris pratt i kdyz, no nevim. Paak jeste majitel parku byl vcelku fajn. Zbyvajici obsazeni me zcela mijelo, deti, zensky postavy (vsechny 4), chlapik v control centru wtf, zapornak nemastny neslany

Finale slabe, fajn byl v nem ten zpomalenej zaber jinak moc nic

Velmi potesila vzpomínka na jednicku

Každopádně predstava ze bych to mel videt jeste jednou?
To uz i San Andreas me bavil vetsim spadem akce. A to je co rict, pac ten tez beru jako nic extra :)

Tak snad sem zchladil trochu ocekavani a nadseni :)
324103
Jak jsem se zcela ztotoznil treba s vasi recenzi na MadMaxe tak tady je to uplne opacne Za me tak 5/10 maximalne Triky mi nepripadly nic extra, dej je tak nejak zcela klisoidni, uz od zacatku jsem mel spatny pocit ze se nesziju s zadnou postav a to se potvrdilo - jakz takz chris pratt i kdyz, no nevim. Paak jeste majitel parku byl vcelku fajn. Zbyvajici obsazeni me zcela mijelo, deti, zensky postavy (vsechny 4), chlapik v control centru wtf, zapornak nemastny neslany Finale slabe, fajn byl v nem ten zpomalenej zaber jinak moc nic Velmi potesila vzpomínka na jednicku Každopádně predstava ze bych to mel videt jeste jednou? To uz i San Andreas me bavil vetsim spadem akce. A to je co rict, pac ten tez beru jako nic extra :) Tak snad sem zchladil trochu ocekavani a nadseni :)
ja bychh si dovolil nesouhlasit
0 0
reagovat
Nezbývá, než říct - díky bohu za Ricky Jaffa a Amandu Silver!!! Dodám, že toho bezejmeného producenta, co přišel s prvním nástřelem děje, by měly spalovat plameny pekelné... Ale popořadě.
Dinosauři jsou super a jsou využití do mrtě. Palec vysoko na horu.
Pratt i Howardka OK. Nic světoborného, znám milion zajímavějších herců, ale na druhou stranu - taky milion mnohem horších.
Děcka protivná, ale to se dalo čekat.
Technická stránka - OK. Trailery naznačily směr, ale očividně si chlapci v ILM v závěru mákli. Dněšní neurážející standard. A teď...
...režie - Trevorrow nakonec fakt předvedl dobrý výkon, ale narozdíl od redakce v tom filmu vidím dost scén, ve kterých se značně projevují jeho limity, především celé finále. Ano, mohlo to být horší a nedělá si Světem žádnou ostudu, ale "skoro debutové" velkoformátová díla už tu byla lepší.
A nakonec - velmi oceňuju, jak se porvali se scénářem, který dává hlavu a patu (wow) a navíc nejen, že si utahuje sám ze sebe (což dost často nemusím), pak ale krásně dokáže vybruslit z čehokoli, co by vyloženě vyznívalo blbě a navíc si i tu Béčkovou zápletku krásně využil ke prospěchu svému. V tomhle klobouk dolů a opět se potvrzuje talent psaveckého dua.
Premisa samozřejmě pořád zůstává Béčková jako řemen. Po trailerech jsme se myslím všichni ale shodli, že za malý zázrak budeme považovat to, že to bude koukatelný popkorn. A on jím Svět je.

Malé poznámky pod čarou:
- Jake Johnson je ve filmu super (velké plus), bohužel hrozně málo (velké mínus).
- Raptoří vypuštění z klece vypadá v kontextu příběhu přijatelně, ale tak jako tak - kdybych ho poprvé viděl dnes, kroutil bych doteď hlavou. V tomhle ohledu je jednou super, že se něco propálilo v traileru a připravilo nás to na jednu ze tří nejslabších věcí ve filmu.
- Samotné finále teda dost meh. Následuje veliký spoiler
Vypuštění T-Rexe OK, jeho fajt - v podstatě identický s tím ze trojky, jen s tím, že je delší a je do toho zapojený i Raptor - už ale vyloženě ve stylu "Tak pánové, nová Godzilla to finančně dala. Proto musíme mít i podobný souboj velikánů i tady..." a nesedl mi vůbec.
- Raptoři super.
- Satanosaur OK. Desingově vlastně i obstojný a líbivý, jeho koncept s "výrazným zvratem" přijatelný, samotná jeho premisa, propašovaná a milionkrát odůvodňovaná i v samotném filmu, pořád meh.
- A ještě jednou samotný děj - bylo hodně fajn, že se nesnažili opět kopírovat schéma původní trilogie. Celkově film stojí dost pevně na vlastních nohou a je to na něm znát.

Celkově takových 7/10, ale opravdu poctivých. Velmi pravděpodobně to uvidím nejednou znova, určitě to předběhlo kvalitativně trojku, dvojce se to vlastně může i rovnat...
324096
Nezbývá, než říct - díky bohu za Ricky Jaffa a Amandu Silver!!! Dodám, že toho bezejmeného producenta, co přišel s prvním nástřelem děje, by měly spalovat plameny pekelné... Ale popořadě. Dinosauři jsou super a jsou využití do mrtě. Palec vysoko na horu. Pratt i Howardka OK. Nic světoborného, znám milion zajímavějších herců, ale na druhou stranu - taky milion mnohem horších. Děcka protivná, ale to se dalo čekat. Technická stránka - OK. Trailery naznačily směr, ale očividně si chlapci v ILM v závěru mákli. Dněšní neurážející standard. A teď... ...režie - Trevorrow nakonec fakt předvedl dobrý výkon, ale narozdíl od redakce v tom filmu vidím dost scén, ve kterých se značně projevují jeho limity, především celé finále. Ano, mohlo to být horší a nedělá si Světem žádnou ostudu, ale "skoro debutové" velkoformátová díla už tu byla lepší. A nakonec - velmi oceňuju, jak se porvali se scénářem, který dává hlavu a patu (wow) a navíc nejen, že si utahuje sám ze sebe (což dost často nemusím), pak ale krásně dokáže vybruslit z čehokoli, co by vyloženě vyznívalo blbě a navíc si i tu Béčkovou zápletku krásně využil ke prospěchu svému. V tomhle klobouk dolů a opět se potvrzuje talent psaveckého dua. Premisa samozřejmě pořád zůstává Béčková jako řemen. Po trailerech jsme se myslím všichni ale shodli, že za malý zázrak budeme považovat to, že to bude koukatelný popkorn. A on jím Svět je. Malé poznámky pod čarou: - Jake Johnson je ve filmu super (velké plus), bohužel hrozně málo (velké mínus). - Raptoří vypuštění z klece vypadá v kontextu příběhu přijatelně, ale tak jako tak - kdybych ho poprvé viděl dnes, kroutil bych doteď hlavou. V tomhle ohledu je jednou super, že se něco propálilo v traileru a připravilo nás to na jednu ze tří nejslabších věcí ve filmu. - Samotné finále teda dost meh. Následuje veliký spoiler [spoiler]Vypuštění T-Rexe OK, jeho fajt - v podstatě identický s tím ze trojky, jen s tím, že je delší a je do toho zapojený i Raptor - už ale vyloženě ve stylu "Tak pánové, nová Godzilla to finančně dala. Proto musíme mít i podobný souboj velikánů i tady..." a nesedl mi vůbec.[/spoiler] - Raptoři super. - Satanosaur OK. Desingově vlastně i obstojný a líbivý, jeho koncept s "výrazným zvratem" přijatelný, samotná jeho premisa, propašovaná a milionkrát odůvodňovaná i v samotném filmu, pořád meh. - A ještě jednou samotný děj - bylo hodně fajn, že se nesnažili opět kopírovat schéma původní trilogie. Celkově film stojí dost pevně na vlastních nohou a je to na něm znát. Celkově takových 7/10, ale opravdu poctivých. Velmi pravděpodobně to uvidím nejednou znova, určitě to předběhlo kvalitativně trojku, dvojce se to vlastně může i rovnat...
0 0
reagovat

8/10

Tak nakonec hodně pohodovej blockbuster. Nic objevného, ale takhle zručně natočený letní popcorn tady nebyl už dlouho.
324072
Tak nakonec hodně pohodovej blockbuster. Nic objevného, ale takhle zručně natočený letní popcorn tady nebyl už dlouho.
8/10
0 0
reagovat
Já se bojím, že odpověď je trochu jiná, než by sis představoval a vyspoilerovala by ti víc, než by bylo zdrávo. Nezbývá, než se o tom jít přesvědčit do kina. :)
324066
Já se bojím, že odpověď je trochu jiná, než by sis představoval a vyspoilerovala by ti víc, než by bylo zdrávo. Nezbývá, než se o tom jít přesvědčit do kina. *:)*
0 0
reagovat
Mě by jen zajímalo, jestli je závěrečný souboj T-Rexe a I-Rexe lepší a delší než v JP3

děkuju za odpověď
324059
Mě by jen zajímalo, jestli je [spoiler]závěrečný souboj T-Rexe a I-Rexe lepší a delší než v JP3[/spoiler] děkuju za odpověď
0 0
reagovat

markspuks

Třeba tady
324038
Třeba [link="http://www.cinemablend.com/new/Jurassic-World-Feature-18-Dinosaurs-70075.html"]tady[/link]
markspuks
0 0
reagovat

ešte jeden dotaz

Sú vo filme aj iné teropody (dravce) ako Raptori, T-Rex a Indominus?

Mosasaura nerátajte, ten je príbuznejší dnešným varanom ako dinosaurom.
324035
Sú vo filme aj iné teropody (dravce) ako Raptori, T-Rex a Indominus? Mosasaura nerátajte, ten je príbuznejší dnešným varanom ako dinosaurom.
ešte jeden dotaz
0 0
reagovat

T-Rex

Demonick: T-Rex tam má velmi "důležitou" roli ;-) :-)

má totiž víc zubů ;-)
324034
Demonick: T-Rex tam má velmi "důležitou" roli ;-) :-) [spoiler]má totiž víc zubů ;-)[/spoiler]
T-Rex
0 0
reagovat

Demonick

Je využit ve finále jako zbraň proti hlavnímu záporackému dinosaurovi.
324033
[spoiler]Je využit ve finále jako zbraň proti hlavnímu záporackému dinosaurovi.[/spoiler]
Demonick
0 0
reagovat
A plus sexy Bryde Dallas Howard s uzkém propoceném tílku :-)
324032
A plus sexy Bryde Dallas Howard s uzkém propoceném tílku :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se