Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 7: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Čo sa týka akcie (kvality i kvantity) tak jednoznačne najlepší diel série a zmena režiséra pomohla. Inak je to presne ten istý (a dobrý) výplach. 8/10
317924
Čo sa týka akcie (kvality i kvantity) tak jednoznačne najlepší diel série a zmena režiséra pomohla. Inak je to presne ten istý (a dobrý) výplach. 8/10
0 0
reagovat
To dřív bude další TripleX :)
317901
To dřív bude další TripleX :)
0 0
reagovat
JJ. Diesel by toho měl využít a dotlačit Uni / Legendary k Hannibalovi. :)
317900
JJ. Diesel by toho měl využít a dotlačit Uni / Legendary k Hannibalovi. :)
0 0
reagovat
68 jenom za pátek, tj. to bude atakovat druhý největší předletní otvírák, hodně slušný.
317898
68 jenom za pátek, tj. to bude atakovat druhý největší předletní otvírák, hodně slušný.
0 0
reagovat
Po 20tich minutach som stratil akykolvek zaujem o posstavy, prestal som sa cohokolvek bat a zvysok som sa uz iba ukrutne nudil. Potom konecne prisiel Rock s minigunom a ja som konecne mohol ist domov robit vsetko ostatne na svete, bazilionkrat putavejsie.

Vsetko ostatne, vratane Transformers 4 som aspon dopozeral do konca ale toto uz nemalo co ponuknut.
317886
Po 20tich minutach som stratil akykolvek zaujem o posstavy, prestal som sa cohokolvek bat a zvysok som sa uz iba ukrutne nudil. Potom konecne prisiel Rock s minigunom a ja som konecne mohol ist domov robit vsetko ostatne na svete, bazilionkrat putavejsie. Vsetko ostatne, vratane Transformers 4 som aspon dopozeral do konca ale toto uz nemalo co ponuknut.
0 0
reagovat
Tak nepřehlednou kameru a střih jsem dlouho neviděl, akce díky tomu byla neskutečně nudná, trapný dialogy, nelogicky se chovající postavy. Overthetop scény typu lítající auto mezi mrakodrapy jsem vzal v pohodě, naopak mě to pobavilo.

The Rock jako vždy výbornej, za něj alespoň ty 2*/5, jinak je to fakt nudná kravina.
317884
Tak nepřehlednou kameru a střih jsem dlouho neviděl, akce díky tomu byla neskutečně nudná, trapný dialogy, nelogicky se chovající postavy. Overthetop scény typu lítající auto mezi mrakodrapy jsem vzal v pohodě, naopak mě to pobavilo. The Rock jako vždy výbornej, za něj alespoň ty 2*/5, jinak je to fakt nudná kravina.
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Poté, co Statham přežil to, co se mu stalo v Zastav a nepřežiješ, tak věřím, že přežije opravdu všechno.:D
317878
[spoiler]Poté, co Statham přežil to, co se mu stalo v Zastav a nepřežiješ, tak věřím, že přežije opravdu všechno.[/spoiler]*:D*
M.a.t.t.
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Je rozdíl "nenáročný" film (battleship, FF1...) a vyloženě blbý film (FF7), ale M.a.t.t. to vystihl - zbytek to s přehledem vyvažuje.
317875
Je rozdíl "nenáročný" film (battleship, FF1...) a vyloženě blbý film (FF7), ale [b]M.a.t.t.[/b] to vystihl - zbytek to s přehledem vyvažuje.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Na "chytré" filmy choďte jinam, jsem hrozně zvědavý na dialogy jak tu někteří píší :) Mně vyhovovaly jak v pětce, tak v šetce u tady takového filmu, ta serie už je prostě taková, buď ji milujete nebo ne. Rozhodně nemám potřebu nějakých sofistikovaných "chytrých" dialogů. Naopak ta jednoduchost má své kouzlo a k celkovému pojetí mi to sedí. Není potřeba plácat hovadiny okolo a dělat z toho nějaký velký epický příběh.
317867
Na "chytré" filmy choďte jinam, jsem hrozně zvědavý na dialogy jak tu někteří píší :) Mně vyhovovaly jak v pětce, tak v šetce u tady takového filmu, ta serie už je prostě taková, buď ji milujete nebo ne. Rozhodně nemám potřebu nějakých sofistikovaných "chytrých" dialogů. Naopak ta jednoduchost má své kouzlo a k celkovému pojetí mi to sedí. Není potřeba plácat hovadiny okolo a dělat z toho nějaký velký epický příběh.
0 0
reagovat
Som vylozene rozpolteny z toho, ze nechali prezit oboch bratov. Na jednu stranu je to fajn, pretoze vyuzit Stathama len v jednom dieli by asi bolo malo a obaja su vlastne najlepsi zaporaci celej serie. Na druhu stranu, uz to ze Owen prezil je vlastne strasny nezmysel a zvadza to k dalsej nezmyselnej zapletke, v ktorej sa partia postavia obaja.

Inak by som sa nebal 7 diel oznacit za vylozene najhlupejsi v ramci celej serie, co len podtrhuju dialogy v neakcnych scenach, ale ten zvysok je natoceny tak zabavne a s obrovskou davkou nadhladu, ze sa na to vlastne ani nemozem hnevat.
317866
Som vylozene rozpolteny z toho, ze [spoiler]nechali prezit oboch bratov. Na jednu stranu je to fajn, pretoze vyuzit Stathama len v jednom dieli by asi bolo malo a obaja su vlastne najlepsi zaporaci celej serie. Na druhu stranu, uz to ze Owen prezil je vlastne strasny nezmysel a zvadza to k dalsej nezmyselnej zapletke, v ktorej sa partia postavia obaja.[/spoiler] Inak by som sa nebal 7 diel oznacit za vylozene najhlupejsi v ramci celej serie, co len podtrhuju dialogy v neakcnych scenach, ale ten zvysok je natoceny tak zabavne a s obrovskou davkou nadhladu, ze sa na to vlastne ani nemozem hnevat.
0 0
reagovat

9/10

Super film, který rozhodně stojí za to vidět v kině (já byl v IMAXu). Nejsem si jistý, jestli je to nejlepší díl série, ale líbí se mi propojenost s předešlými díly. Trochu mě mrzí, že Rock už tam nemá takovou roli jako v předchozích dílech, protože co scéna, to prostě perla :)

Walker byl lehce stažený do pozadí a jen při třech záběrech jsem si všiml jeho digitálního bratra.

Statham jako padouch super a úvodní scéna je hodně velkej WTF moment (v dobrém slova smyslu)

Závěrečná akční řež už byla ale i na mě moc. Neskutečně přepálený a chvilku jsem přemýšlel, jestli náhodou nejsem v kině na dalším díle Transformers.

A rozloučení s Paulem Walkerem/ Brianem O'Connorem hezky udělaný, má to jedno ale. Pro realitu hezký a člověk to rád vidí, jak ho uctili. Pro film bohužel absolutně v rozporu hlavně s názorem Vin Diesela o rodině. Myslím si, že by tu sérii měli tímhle dílem utnout a na 8 s 9 se vykašlat.
317864
Super film, který rozhodně stojí za to vidět v kině (já byl v IMAXu). Nejsem si jistý, jestli je to nejlepší díl série, ale líbí se mi propojenost s předešlými díly. Trochu mě mrzí, že Rock už tam nemá takovou roli jako v předchozích dílech, protože co scéna, to prostě perla :) Walker byl lehce stažený do pozadí a jen při třech záběrech jsem si všiml jeho digitálního bratra. Statham jako padouch super a úvodní scéna je hodně velkej WTF moment (v dobrém slova smyslu) Závěrečná akční řež už byla ale i na mě moc. Neskutečně přepálený a chvilku jsem přemýšlel, jestli náhodou nejsem v kině na dalším díle Transformers. A rozloučení s Paulem Walkerem/ Brianem O'Connorem hezky udělaný, má to jedno ale. Pro realitu hezký a člověk to rád vidí, jak ho uctili. Pro film bohužel absolutně v rozporu hlavně s názorem Vin Diesela o rodině. Myslím si, že by tu sérii měli tímhle dílem utnout a na 8 s 9 se vykašlat.
9/10
0 0
reagovat
To hlavní: Je to možná nejlepší díl FF. Je stupidní a přepálený, ovšem obecně kvalitně točený a zvládlo se to vrátit ke svým kořenům - tedy autům. Ne každý to možná ocení, ale já jsem velmi rád, že rychle a zběsile ubralo na přestřelkách a přidalo na autech, která jsou navíc podána tak, že to nepůsobí jako "musí tam být", ale jejich použití je naopak celkem rozumné. Celkový poměr akce, komedie a "drama" je podle mě taky celkem optimální a největší slabinou tak zůstává vyplýtvání nej scén na začátku a opravdu tupý děj. Vše je to spíš jako sada atrakcí velmi slabě slepených do filmu.

a pár poznámek:
- první scéna je boží
- první akční scéna je boží
- druhá akční scéna, zvaná tež 15 minut zábavné akční jízdy s auty je pro mě dost možná vrchol série (silně to stojí na autech, je to suprově natočené, má to drive, je tam kupa zapamatovatelných momentů...)
- Brian tam často působí navíc, podává tam dost mrtvolný výkon. Neodolatelný vtip stranou, je to prostě poznat, často mluví zády ke kameře, či je "divně" mimo záběr a obecně tam má fakt málo interakce. Jeho "ořezanost" oproti předchozím dílům z toho prostě číší.
- Akční scény často trpí na "sekaný" obraz (záběr není "rozmazaný", ale "složený z fotek" a místy) je to fakt hodně nepříjemné.
- Každý z hrdinů je nově mistr bojových umění.

PS: Velmi mě překvapil konec, protože to je opravdu pořádná pocta a kudos za to, že to tam až tak naroubovali (bez znalosti reality to ve filmu působí jako WTF, se znalostí je to ale o to silnější, neb to pozitivně stírá rozdíl mezi Vinem a Domem)
317862
To hlavní: Je to možná nejlepší díl FF. Je stupidní a přepálený, ovšem obecně kvalitně točený a zvládlo se to vrátit ke svým kořenům - tedy autům. Ne každý to možná ocení, ale já jsem velmi rád, že rychle a zběsile ubralo na přestřelkách a přidalo na autech, která jsou navíc podána tak, že to nepůsobí jako "musí tam být", ale jejich použití je naopak celkem rozumné. Celkový poměr akce, komedie a "drama" je podle mě taky celkem optimální a největší slabinou tak zůstává vyplýtvání nej scén na začátku a opravdu tupý děj. Vše je to spíš jako sada atrakcí velmi slabě slepených do filmu. a pár poznámek: - první scéna je boží - první akční scéna je boží - druhá akční scéna, zvaná tež 15 minut zábavné akční jízdy s auty je pro mě dost možná vrchol série (silně to stojí na autech, je to suprově natočené, má to drive, je tam kupa zapamatovatelných momentů...) - Brian tam často působí navíc, podává tam dost mrtvolný výkon. Neodolatelný vtip stranou, je to prostě poznat, často mluví zády ke kameře, či je "divně" mimo záběr a obecně tam má fakt málo interakce. Jeho "ořezanost" oproti předchozím dílům z toho prostě číší. - Akční scény často trpí na "sekaný" obraz (záběr není "rozmazaný", ale "složený z fotek" a místy) je to fakt hodně nepříjemné. - Každý z hrdinů je nově mistr bojových umění. PS: Velmi mě překvapil konec, protože to je opravdu pořádná pocta a kudos za to, že to tam až tak naroubovali (bez znalosti reality to ve filmu působí jako WTF, se znalostí je to ale o to silnější, neb to pozitivně stírá rozdíl mezi Vinem a Domem)
8
0 0
reagovat
Nikdy jsem nečekal, že mě echt silně zasáhne konec sedmýho dílu série, o kterou se jinak moc nezajímám, maximálně jí jednou za dva roky beru jako fajn jarní jednohubku. Fakt dobrej send-off Walkera :+ Film kolem 7-8/10. Wanovi hrátky potěšily, ale hodil bych si jich tam klidně dvojnásobek.
317860
Nikdy jsem nečekal, že mě echt silně zasáhne konec sedmýho dílu série, o kterou se jinak moc nezajímám, maximálně jí jednou za dva roky beru jako fajn jarní jednohubku. Fakt dobrej send-off Walkera *:+* Film kolem 7-8/10. Wanovi hrátky potěšily, ale hodil bych si jich tam klidně dvojnásobek.
0 0
reagovat
Výborně natočený, ale tolik klišé a sladko-kyselé omáčky jsem nečekal ani u takto blbého výplachu.
Naprostá degradace charakteru Hobbse. Kde je ten Hobbs z páteho filmu, který byl badass a choval se trošku profesionálně?
Veškeré scény s jeho dcerou byly tak tězce mimo, že tu postavu úplně zabili a nezachránil to závěr se sanitkou a rotačním kulometem.

Statham ok, úvodní scéna nahodila klasický úsměv, který bych od takového typu filmu čekal, ale pak to šlo do háje a zachraňovaly to jen akční scény.
Závěrečné rozloučení s Walkerem fajn, ale pokud někomu vadil ten CGI obličej, tak to je čajíček oproti některým scénám (výbuch domu nebo patrového parkoviště.

Suma sumárum 6/10 za dobrý úvod, pár akčních scén a rozloučení s Walkerem, pětka zatím zdaleka nepřekonána.
317857
Výborně natočený, ale tolik klišé a sladko-kyselé omáčky jsem nečekal ani u takto blbého výplachu. Naprostá degradace charakteru Hobbse. Kde je ten Hobbs z páteho filmu, který byl badass a choval se trošku profesionálně? [spoiler]Veškeré scény s jeho dcerou byly tak tězce mimo, že tu postavu úplně zabili a nezachránil to závěr se sanitkou a rotačním kulometem.[/spoiler] Statham ok, úvodní scéna nahodila klasický úsměv, který bych od takového typu filmu čekal, ale pak to šlo do háje a zachraňovaly to jen akční scény. Závěrečné rozloučení s Walkerem fajn, ale pokud někomu vadil ten CGI obličej, tak to je čajíček oproti některým scénám ([spoiler]výbuch domu nebo patrového parkoviště[/spoiler]. Suma sumárum 6/10 za dobrý úvod, pár akčních scén a rozloučení s Walkerem, pětka zatím zdaleka nepřekonána.
0 0
reagovat
Strašlivě přepálený, ale je to jízda od začátku až dokonce. Čert vem stupidní dialogy, když tam máme luxusní akční scény, které se jen tak nevidí, souboje jeden na jednoho a cool záporáka. 8/10
317848
Strašlivě přepálený, ale je to jízda od začátku až dokonce. Čert vem stupidní dialogy, když tam máme luxusní akční scény, které se jen tak nevidí, souboje jeden na jednoho a cool záporáka. 8/10
0 0
reagovat

Svarec

Všechno tomu nasvědčuje, ale popravdě by to bylo už pěkně trapný. 3. díl proti stejné famílii, zas takový status nemesis jsem v tom neviděl. Vůbec bych se nedivil, kdyby se s nima spojili. :D Tady bych se nedivil už vůbec ničemu.
317840
[spoiler]Všechno tomu nasvědčuje, ale popravdě by to bylo už pěkně trapný. 3. díl proti stejné famílii, zas takový status nemesis jsem v tom neviděl. Vůbec bych se nedivil, kdyby se s nima spojili. *:D* Tady bych se nedivil už vůbec ničemu. [/spoiler]
Svarec
0 0
reagovat

TonyCliffton

Podle mě si tvůrci tím, že nechali oba bratry Shawovy žít, nechali otevřené dveře do budoucna. Vůbec bych se nedivil, kdyby v některém z dalších dílů Owen i Deckard zdrhli a zatápěli Diesolovi a Rockovi společně.
317839
[spoiler] Podle mě si tvůrci tím, že nechali oba bratry Shawovy žít, nechali otevřené dveře do budoucna. Vůbec bych se nedivil, kdyby v některém z dalších dílů Owen i Deckard zdrhli a zatápěli Diesolovi a Rockovi společně. [/spoiler]
TonyCliffton
0 0
reagovat

6.5/10

Je to lepší než sračkoidní šestka, ale podle mě tahle značka přesluhuje. Moc cool začátek, krásnej konec, dvě povedené akční scény a zbytek vyplněnej slovním průjmem (snad nejhorší ze všech dílů). Ještě teda palec dolů za to akční finále, to je hrozně unavující. Další F&F v kině již určitě ne.



CG Paul Walker: Hrozně viditelnej byl při tom úvodním výbuchu baráku (na chvíli jde vyloženě zahlédnout i jeho brácha), pak v Etihad Towers po průskoku, jak drží ten měřič, a nakonec když parta stojí a dívá se na LA, tam byl až děsivě mrtvolnej.
317838
Je to lepší než sračkoidní šestka, ale podle mě tahle značka přesluhuje. Moc cool začátek, krásnej konec, dvě povedené akční scény a zbytek vyplněnej slovním průjmem (snad nejhorší ze všech dílů). Ještě teda palec dolů za to akční finále, to je hrozně unavující. Další F&F v kině již určitě ne. CG Paul Walker: [spoiler]Hrozně viditelnej byl při tom úvodním výbuchu baráku (na chvíli jde vyloženě zahlédnout i jeho brácha), pak v Etihad Towers po průskoku, jak drží ten měřič, a nakonec když parta stojí a dívá se na LA, tam byl až děsivě mrtvolnej.[/spoiler]
6.5/10
0 0
reagovat
Budou možná drobné spoilery (taky jsem je chytnul a zážitek mi to nezkazilo, tohle se snad ani vyspoilerovat tím způsobem nedá :) ) Tohle by se 9 z 10 režisérů rozsypalo pod rukama jako domeček z karet. Wanovi ne, to je rostě top režisér! Nemám rád horory, fakt ne, ale od něj jsem si užil každou scénu jeho lekaček. A tady jenom dokázal, že se s ním musí počítat i v nejvyšší lize a strašně mu to přeju, protože tady na tak mladého režiséra zvládnul přeprat výzvy nejtěžšího kalibru a líp zrežírovanej díl tahle série prostě nepoznala.
Často se tomu vyčítá, že to není ten revenge thriller ze sedmdesátek, ale on je, akorát je na něj naroubováno asi 5 brutálně přeplených a zábavných akčních sekvencí, okolo kterých by se po jedné dal postavit celý zábavný blockbuster a parádně by to fungovalo jako vrchol filmu. A hlavně to do seskoku padáky jako komornější thriller i celkem působilo, viz třeba první honička se Stathamem, to byla vyloženě retro věc.
Další věc, co se tomu vyčítá je nelogičnost ohledně Převaděče spojitosti nebo co to bylo, tohle si myslím, že dotyční dost nechápou, protože bylo jasně řečený a ukázaný, že je sakra rozdíl, jestli si Statham najde je nebo oni jeho. To by jako bylo logičtější čekat, když si je teda najde, až je uloví jednoho po jednom? Nebo na něj měli hodinu a půl čekat někde v krytu? Vždyť bylo přece jasně hned první scénou ukázaný, že by je dostal i pod dozorem ve Fort Knox.
Vidím tam hodně styčných ploch se Strážci Galaxie a to nejenom zábavností, Rock, to je prostě Drax kombinovaný s Rocket Racoonem, kino propukalo v brutální smích snad při každé jeho scéně! Jenom kvůi němu to uvidím minimálně ještě jednou :D:+ A tak brutálně overpower charakter jako měl Statham jsem neviděl hodně hodně dlouho, takhle nějak bych si představoval Cheva Cheliose v Banshee :D Ne, vážně, dokážete si představit tyhle 2 charaktery v prvních třech filmech? :D Každý z nich si zaslouží nálepku "one man army" a oba si to neskutečně užili a oba atakují své nejzábavnější role, jenom kvůli nim to prostě MUSÍTE VIDĚT! :+ Boží postavu měl i Kurt Russell, to byl podle mne nejlepší herec, co se v téhle sérii mihnul. Oni jsou všichni spíš partička cool týpků a on to odehrál na jedničku. :+
Moc moc moc se mi líbila kombinace praktických efektů, kaskadeřiny a CGI, v tomhle to asi ke konci roku uzemní Abrams, ale nedělám si srandu, když bych u toho rád viděl Oscara za efekty. Na to se přes tu přepálenost tak krásně koukalo! :+ Nějakýho digihnusu jsem si všimnul asi jenom dvakrát u Walkera (to je pochopitelné) a jedna scéna s dronem. Ale jinak to bylo vizuálně neskutečně vypiplaný. :+ I Walker se jim povedl nahrazovat na jedničku. :+ Asi tma bylo víc scén, ale ke konci jsem si jednou všimnul jeho bráchy a trochu mazanice s obličejem, jinak nic a to tam toho muselo být sakra víc. Přišlo mi, že si Wan bral to nejlepší z klasik v žánru, častokrát, hlavně u heistu jsem tam viděl Mission Impossible, u bitek Smrtonostnou past i Zbraň, na to, jak Willis nebo Murtaugh s Riggsem upižlávají silnější charaktery jsem si vzpomněl hodněkrát a Wan dobře věděl, že nemůže nechat Walkera mlátit Tonyho Jaa jako rovného s rovným, bitky za jedničku s hvězdičkou. :+ Možná mne trochu mrzí, že některé vedlejší postavy nebyly vyvedeny zajímavěji a nemohou se nastálo zařadit do rodiny, třeba nějaký voják, někdo z Arábie, tuhle partičku by bylo potřeba trochu provzdušnit a přiznám se, že při některých scénách odkazujících na minulost jsem se kapku nudil a v tomhle ohledu tam náhrada za Hana nebo Gisele chybí, tak snad urvou někoho zajímavého do příště. Taková Ronda Rousey tam byla podle mne zbytečně a dost jí to neseklo. :- Taky mne mrzí, že víc neužili Lucase Blacka. A bylo strašně málo Elsy Pataky, to je podle mne s přehledem nejhezčí ženská, co se v celé sérii objevila :+ Tohle ale nabízí docela potenciál do budoucna a doufám, že se v tomhle pochlapí. Jako fakt nevím, kam se chtějí dál příběhově vydat, snad teď pro změnu nebude mstít jeden brácha druhýho bráchu, nebo se tam objeví ještě třetí brácha nebo třeba táta, kterýho by mohl hrát Nicolas Cage. :D Tohle už je fakt tak mimo konvence, že by je mohli poslat svrhnout Putina nebo čelit mimozemské invazi. :D Kdybych tomu měl v první řadě něco vytknout, tak že už toho bylo moc, ke konci jsem z toho už byl tak nějak unavený a byť bylo akční finále boží, neužil jsem si ho z té přemíry akce tak jako ty 3 finále v průběhu filmu. :- Za to bodík dolu.
Konec vyřešený parádně a hodně jsem natahoval moldánky. :- Asi nejlepší možný uctění Walkera. Ta jsem si vzpomněl na tu příhodu kluka, kterému umřel táta se kterým hrál závodní hru a pak proti němu hrál i po smrti přes uložené pozice. To asi líp vyřešit nešlo. :+ Já tam byl sám, tak jsem si mohl zánět spojivek dovolit, ale vedle jsem slyšel smát se partičku a pak "ne debile, mi něco spadlo do oka" :D 8/10

Nevím jestli to pustí ven, ale dost by mne zajímalo, co se muselo ve scénáři měnit a kde všude byl Walker digi nebo bráchové. Osobně bych si tipnul, že prohodili v továrně celou linku Walkera a Russella , s tím že Shaw měl Walkera původně sundat nadobro a tím utrpěl i konec, který měl mít sakra náboj revenge
317822
Budou možná drobné spoilery (taky jsem je chytnul a zážitek mi to nezkazilo, tohle se snad ani vyspoilerovat tím způsobem nedá *:)* ) Tohle by se 9 z 10 režisérů rozsypalo pod rukama jako domeček z karet. Wanovi ne, to je rostě top režisér! Nemám rád horory, fakt ne, ale od něj jsem si užil každou scénu jeho lekaček. A tady jenom dokázal, že se s ním musí počítat i v nejvyšší lize a strašně mu to přeju, protože tady na tak mladého režiséra zvládnul přeprat výzvy nejtěžšího kalibru a líp zrežírovanej díl tahle série prostě nepoznala. Často se tomu vyčítá, že to není ten revenge thriller ze sedmdesátek, ale on je, akorát je na něj naroubováno asi 5 brutálně přeplených a zábavných akčních sekvencí, okolo kterých by se po jedné dal postavit celý zábavný blockbuster a parádně by to fungovalo jako vrchol filmu. A hlavně to do seskoku padáky jako komornější thriller i celkem působilo, viz třeba první honička se Stathamem, to byla vyloženě retro věc. Další věc, co se tomu vyčítá je nelogičnost ohledně Převaděče spojitosti nebo co to bylo, tohle si myslím, že dotyční dost nechápou, protože bylo jasně řečený a ukázaný, že je sakra rozdíl, jestli si Statham najde je nebo oni jeho. To by jako bylo logičtější čekat, když si je teda najde, až je uloví jednoho po jednom? Nebo na něj měli hodinu a půl čekat někde v krytu? Vždyť bylo přece jasně hned první scénou ukázaný, že by je dostal i pod dozorem ve Fort Knox. Vidím tam hodně styčných ploch se Strážci Galaxie a to nejenom zábavností, Rock, to je prostě Drax kombinovaný s Rocket Racoonem, kino propukalo v brutální smích snad při každé jeho scéně! Jenom kvůi němu to uvidím minimálně ještě jednou *:D**:+* A tak brutálně overpower charakter jako měl Statham jsem neviděl hodně hodně dlouho, takhle nějak bych si představoval Cheva Cheliose v Banshee *:D* Ne, vážně, dokážete si představit tyhle 2 charaktery v prvních třech filmech? *:D* Každý z nich si zaslouží nálepku "one man army" a oba si to neskutečně užili a oba atakují své nejzábavnější role, jenom kvůli nim to prostě MUSÍTE VIDĚT! *:+* Boží postavu měl i Kurt Russell, to byl podle mne nejlepší herec, co se v téhle sérii mihnul. Oni jsou všichni spíš partička cool týpků a on to odehrál na jedničku. *:+* Moc moc moc se mi líbila kombinace praktických efektů, kaskadeřiny a CGI, v tomhle to asi ke konci roku uzemní Abrams, ale nedělám si srandu, když bych u toho rád viděl Oscara za efekty. Na to se přes tu přepálenost tak krásně koukalo! *:+* Nějakýho digihnusu jsem si všimnul asi jenom dvakrát u Walkera (to je pochopitelné) a jedna scéna s dronem. Ale jinak to bylo vizuálně neskutečně vypiplaný. *:+* I Walker se jim povedl nahrazovat na jedničku. *:+* Asi tma bylo víc scén, ale ke konci jsem si jednou všimnul jeho bráchy a trochu mazanice s obličejem, jinak nic a to tam toho muselo být sakra víc. Přišlo mi, že si Wan bral to nejlepší z klasik v žánru, častokrát, hlavně u heistu jsem tam viděl Mission Impossible, u bitek Smrtonostnou past i Zbraň, na to, jak Willis nebo Murtaugh s Riggsem upižlávají silnější charaktery jsem si vzpomněl hodněkrát a Wan dobře věděl, že nemůže nechat Walkera mlátit Tonyho Jaa jako rovného s rovným, bitky za jedničku s hvězdičkou. *:+* Možná mne trochu mrzí, že některé vedlejší postavy nebyly vyvedeny zajímavěji a nemohou se nastálo zařadit do rodiny, třeba nějaký voják, někdo z Arábie, tuhle partičku by bylo potřeba trochu provzdušnit a přiznám se, že při některých scénách odkazujících na minulost jsem se kapku nudil a v tomhle ohledu tam náhrada za Hana nebo Gisele chybí, tak snad urvou někoho zajímavého do příště. Taková Ronda Rousey tam byla podle mne zbytečně a dost jí to neseklo. *:-* Taky mne mrzí, že víc neužili Lucase Blacka. A bylo strašně málo Elsy Pataky, to je podle mne s přehledem nejhezčí ženská, co se v celé sérii objevila *:+* Tohle ale nabízí docela potenciál do budoucna a doufám, že se v tomhle pochlapí. Jako fakt nevím, kam se chtějí dál příběhově vydat, snad teď pro změnu nebude mstít jeden brácha druhýho bráchu, nebo se tam objeví ještě třetí brácha nebo třeba táta, kterýho by mohl hrát Nicolas Cage. *:D* Tohle už je fakt tak mimo konvence, že by je mohli poslat svrhnout Putina nebo čelit mimozemské invazi. *:D* Kdybych tomu měl v první řadě něco vytknout, tak že už toho bylo moc, ke konci jsem z toho už byl tak nějak unavený a byť bylo akční finále boží, neužil jsem si ho z té přemíry akce tak jako ty 3 finále v průběhu filmu. *:-* Za to bodík dolu. Konec vyřešený parádně a hodně jsem natahoval moldánky. *:-* Asi nejlepší možný uctění Walkera. Ta jsem si vzpomněl na tu příhodu kluka, kterému umřel táta se kterým hrál závodní hru a pak proti němu hrál i po smrti přes uložené pozice. To asi líp vyřešit nešlo. *:+* Já tam byl sám, tak jsem si mohl zánět spojivek dovolit, ale vedle jsem slyšel smát se partičku a pak "ne debile, mi něco spadlo do oka" *:D* 8/10 Nevím jestli to pustí ven, ale dost by mne zajímalo, co se muselo ve scénáři měnit a kde všude byl Walker digi nebo bráchové. Osobně bych si tipnul, že prohodili v továrně [spoiler]celou linku Walkera a Russella , s tím že Shaw měl Walkera původně sundat nadobro a tím utrpěl i konec, který měl mít sakra náboj revenge[/spoiler]
0 0
reagovat

9/10

Šialené, absurdné a neskutočne zábavné! Tak sa dá v skratke zhodnotiť najnovší diel z tejto akčnej ságy, ktorá v súčastnosti nemá obdobu. Akčné scény a bitky patria k tomu najlepšiemu, čo nám táto séria za 14 rokov ponúkla. Zarytých fanúšikov poteší prepojenie s ostatnými časťami a tiež množstvo odkazov na predošlé diely, od prvého filmu cez Los Bandoleros až po udalosti v Londýne a Tokyu. Nové postavy sú super, najviac podľa očakávania vyčnievajú Statham a Kurt Russell. Záverečná rozlúčka s Paulom/Brianom skutočne dôstojná a veľmi pekná.

P.S. Fast & Furious 8 ?? Bring it on! 8)
317805
Šialené, absurdné a neskutočne zábavné! Tak sa dá v skratke zhodnotiť najnovší diel z tejto akčnej ságy, ktorá v súčastnosti nemá obdobu. Akčné scény a bitky patria k tomu najlepšiemu, čo nám táto séria za 14 rokov ponúkla. Zarytých fanúšikov poteší prepojenie s ostatnými časťami a tiež množstvo odkazov na predošlé diely, od prvého filmu cez Los Bandoleros až po udalosti v Londýne a Tokyu. Nové postavy sú super, najviac podľa očakávania vyčnievajú Statham a Kurt Russell. Záverečná rozlúčka s Paulom/Brianom skutočne dôstojná a veľmi pekná. P.S. Fast & Furious 8 ?? Bring it on! *8)*
9/10
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se