Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nezlomný: Recenze

příspěvky 61 - 66 Napsat příspěvek
Dávám za pravdu Tedovi, ten hate Angeliny je v tý recenzi až nepříjemně patrný. Než mě někdo začne poučovat, že objektivní recenze neexistuje, ok, ale neměl by se v recenzi hodnotit především film a ne jeho tvůrce ? Vždyť tam imf půlku recenze jenom kope do Jolie a v druhý polovině jí omlacuje o hlavu, to co by jiným tvůrcům prošlo. :-:-:-
p.s. rada nad zlato : Hate na Angelinu může napsat třeba Cival na 1000věcí, když už je ta potřeba ;)
p.s. samotná Jolie je mi u zadku.
313123
Dávám za pravdu Tedovi, ten hate Angeliny je v tý recenzi až nepříjemně patrný. Než mě někdo začne poučovat, že objektivní recenze neexistuje, ok, ale neměl by se v recenzi hodnotit především film a ne jeho tvůrce ? Vždyť tam imf půlku recenze jenom kope do Jolie a v druhý polovině jí omlacuje o hlavu, to co by jiným tvůrcům prošlo. *:-**:-**:-* p.s. rada nad zlato : Hate na Angelinu může napsat třeba Cival na 1000věcí, když už je ta potřeba *;)* p.s. samotná Jolie je mi u zadku.
0 0
reagovat
A nenapadlo tě třeba, že jednoduše točí co točí protože v tom našla zalíbení a naplňuje to její osobnost dávat lidem takové příběhy? Vždyť kdo normální (zvlášť z takto bohatých a známých lidí) adoptuje několik malých afričanů, kdo z nich dělá pro OSN a pravidelně ty země navštěvuje, u Angie mi přijde, že ji to pohltilo a ona tady těma věcma žije, má ráda silné příběhy, tak ji nech ať si dělá co chce, nemusíte se tu do ní furt trapně navážet u každé zprávy a každého filmu. Zajímavý, že se tu tak nikdo nesere do Baye za to že promrdal 10 let kvůli podělaným Transformerům nebo do Neesona, že točí sračkový Takeny kvůli prachům apod. Ona toho dokázala v životě hodně, tak ať si točí co chce, aspoň to nedělá pro prachy. Ale vinit ji, že je ve společnosti nejlepších režisérů apod. (když na to má známosti..), ať je, učit se má od nejlepších :)

Nevím, taky mi to přijde přehnané, myslím, že to tady už všichni pochopili jaký na ni máte názor. Samozřejmě ji všichni dokonale znáte a přesně víte co a proč dělá.

Vždyť proboha zatím natočila 2 filmy, jo nejspíš to nejsou kdovíjaké super pecky (neviděl jsem), ale tak dejte jí čas ne? Vždyť s tím začíná. Z druhé strany co po ní chcete? Aby točila s nějakým náhodným kameramanem a podle prvního scénáře kdo jí co podstrčí?

Já taky nejsem kdovíjak nadšený z toho co dělá, ale abych dělal to co děláte neustále vy, to už mi fakt přijde taky moc.

PS: Affleck je kupodivu Pan režisér, s ním by sneslo srovnání opravdu málo herců, co se pokusili režírovat.
313124
A nenapadlo tě třeba, že jednoduše točí co točí protože v tom našla zalíbení a naplňuje to její osobnost dávat lidem takové příběhy? Vždyť kdo normální (zvlášť z takto bohatých a známých lidí) adoptuje několik malých afričanů, kdo z nich dělá pro OSN a pravidelně ty země navštěvuje, u Angie mi přijde, že ji to pohltilo a ona tady těma věcma žije, má ráda silné příběhy, tak ji nech ať si dělá co chce, nemusíte se tu do ní furt trapně navážet u každé zprávy a každého filmu. Zajímavý, že se tu tak nikdo nesere do Baye za to že promrdal 10 let kvůli podělaným Transformerům nebo do Neesona, že točí sračkový Takeny kvůli prachům apod. Ona toho dokázala v životě hodně, tak ať si točí co chce, aspoň to nedělá pro prachy. Ale vinit ji, že je ve společnosti nejlepších režisérů apod. (když na to má známosti..), ať je, učit se má od nejlepších :) Nevím, taky mi to přijde přehnané, myslím, že to tady už všichni pochopili jaký na ni máte názor. Samozřejmě ji všichni dokonale znáte a přesně víte co a proč dělá. Vždyť proboha zatím natočila 2 filmy, jo nejspíš to nejsou kdovíjaké super pecky (neviděl jsem), ale tak dejte jí čas ne? Vždyť s tím začíná. Z druhé strany co po ní chcete? Aby točila s nějakým náhodným kameramanem a podle prvního scénáře kdo jí co podstrčí? Já taky nejsem kdovíjak nadšený z toho co dělá, ale abych dělal to co děláte neustále vy, to už mi fakt přijde taky moc. PS: Affleck je kupodivu Pan režisér, s ním by sneslo srovnání opravdu málo herců, co se pokusili režírovat.
0 0
reagovat

Hasta

Jenom technicka - Bay to tady dostaval taky sezrat na nekolika mistech a Neeson nastesti netoci jenom Taken. Takze ty priklady sou mimo.

Hlad
Jasny, obcas clovek proste nekomu nemuze prijit na jmeno. Ja to stejny, co popisujes, zazivam u Jodie Foster. Nastesti k ni teda nemusim psat novinky a recenze :))
313122
Jenom technicka - Bay to tady dostaval taky sezrat na nekolika mistech a Neeson nastesti netoci jenom Taken. Takze ty priklady sou mimo. [b]Hlad[/b] Jasny, obcas clovek proste nekomu nemuze prijit na jmeno. Ja to stejny, co popisujes, zazivam u Jodie Foster. Nastesti k ni teda nemusim psat novinky a recenze *:))*
Hasta
0 0
reagovat

TedGeorge

Hele máš vlastně pravdu, ten projekt mi byl od začátku nesympatický, ani jsem to netajil, ale hlavně proto, že mi je nesympatická ona sama. Teď nemyslím ksicht nebo něco takového, ale jednoduše už mám plný zuby jí samotné. Respekt za to, jak zvládá self promo, protože v posledních deseti letech nenatočila vlastně žádný vyloženě super film (ok, u nějakých dvou se dá polemizovat), vzala si Brada Pitta, adoptovala několik dětí a jinak nic, objevilo se třeba patnáct mnohem zajímavějších hereček. A přesto je to pořád velká hvězda a velká herečka a mě už to nebaví. Já mám z jakéhokoliv jejího vystupování na veřejnosti, ať už předávání Oscarů, rozhovory o soukromí nebo třeba i o Nezlomném, pocit, že se bere hrozně vážně a že by si strašně moc chtěla hrát s velkýma klukama. Ale moc nechápe, že Affleck do svého prvního filmu obsadil bráchu a natočil detektivku, která, i když byla parádní, oscarové ambice neměla, a Clooney udělal malou černou komedii. Ale ona se musí vrhnout na kruté drama z Bosny a pak rovnou napálit pokus o nový Most přes řeku Kwai. Mám pocit, že jí chybí pokora a nadhled a že její režijní kariéru žene dopředu spíš ego než touha skutečně točit. A na Nezlomném to je strašně vidět. Hrozně ráda by něco řekla a sdělila. Ale i když možná ví co, tak neví jak.

Tím, jak oduševněle se permanentně tváří a vyjadřuje, mi dost připomíná třeba Tomáše Kluse. Moment, kdy oběma mohl někdo říct „ty vole, stačilo, už to začíná být malinko směšný“ někdo hodně promeškal.

Ale samozřejmě to neznamená, že bych si Nezlomného rád neužil a šel jsem do kina s tím, že se mi nebude líbit. Dostal šanci jako 99% filmů a mohl překvapit a kdyby se mu to povedlo, hypoval bych to tu jak svině. Beze srandy mě u filmu máloco potěší tak, jako když čekám málo a dostanu hodně a fakt nemám problém to přiznat.

To 1% je pro sichr srágory od Trošky a Magnuska. Tam nikdo dobrý film nečeká.
313121
Hele máš vlastně pravdu, ten projekt mi byl od začátku nesympatický, ani jsem to netajil, ale hlavně proto, že mi je nesympatická ona sama. Teď nemyslím ksicht nebo něco takového, ale jednoduše už mám plný zuby jí samotné. Respekt za to, jak zvládá self promo, protože v posledních deseti letech nenatočila vlastně žádný vyloženě super film (ok, u nějakých dvou se dá polemizovat), vzala si Brada Pitta, adoptovala několik dětí a jinak nic, objevilo se třeba patnáct mnohem zajímavějších hereček. A přesto je to pořád velká hvězda a velká herečka a mě už to nebaví. Já mám z jakéhokoliv jejího vystupování na veřejnosti, ať už předávání Oscarů, rozhovory o soukromí nebo třeba i o Nezlomném, pocit, že se bere hrozně vážně a že by si strašně moc chtěla hrát s velkýma klukama. Ale moc nechápe, že Affleck do svého prvního filmu obsadil bráchu a natočil detektivku, která, i když byla parádní, oscarové ambice neměla, a Clooney udělal malou černou komedii. Ale ona se musí vrhnout na kruté drama z Bosny a pak rovnou napálit pokus o nový Most přes řeku Kwai. Mám pocit, že jí chybí pokora a nadhled a že její režijní kariéru žene dopředu spíš ego než touha skutečně točit. A na Nezlomném to je strašně vidět. Hrozně ráda by něco řekla a sdělila. Ale i když možná ví co, tak neví jak. Tím, jak oduševněle se permanentně tváří a vyjadřuje, mi dost připomíná třeba Tomáše Kluse. Moment, kdy oběma mohl někdo říct „ty vole, stačilo, už to začíná být malinko směšný“ někdo hodně promeškal. Ale samozřejmě to neznamená, že bych si Nezlomného rád neužil a šel jsem do kina s tím, že se mi nebude líbit. Dostal šanci jako 99% filmů a mohl překvapit a kdyby se mu to povedlo, hypoval bych to tu jak svině. Beze srandy mě u filmu máloco potěší tak, jako když čekám málo a dostanu hodně a fakt nemám problém to přiznat. To 1% je pro sichr srágory od Trošky a Magnuska. Tam nikdo dobrý film nečeká.
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Asi budu muset napsat něco jako 5 nejlepších rolí Angeliny Jolie, abych zachoval rovnováhu Síly :D
313116
Asi budu muset napsat něco jako 5 nejlepších rolí Angeliny Jolie, abych zachoval rovnováhu Síly *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Teda vy te Angie daváte kapky :D

Jako já mám na MZ rád tu nekompromisnost a "pravost" za kazdou cenu, ale u Unbroken a Angeliny mam snad vubec poprvy pocit, jako kdyby jste si nazor tak trochu udelali uz predem. Imf uz dobre potreti pise o ukradene spinici korespondenci (ale fuj, cist cizi posticku), Cival s usmevem od ucha k uchu v MZ live uz dobu pred premierou tu holku shazuje jako neschopnou privilegovanou picu za kterou vsechno udelaji ostatni a clovek uz jenom ceka kdy Hlad napise novinku o tom, ze jeji pristi film celej odtoci Deakins a ona ani nehne prstem (wait a minute...)

Nerikam, ze je Nezlomnej nejaky veledilo (me se to treba docela libilo, ale vic jak 7 bych nedal), ale tak trochu mam pocit, ze vic nez samotnej film se resi ta omacka okolo. Coz bych treba cekal nekde jinde nez tady...

Ale nic ve zlym kucii, furt rulujete 8)
313118
Teda vy te Angie daváte kapky *:D* Jako já mám na MZ rád tu nekompromisnost a "pravost" za kazdou cenu, ale u Unbroken a Angeliny mam snad vubec poprvy pocit, jako kdyby jste si nazor tak trochu udelali uz predem. Imf uz dobre potreti pise o ukradene spinici korespondenci (ale fuj, cist cizi posticku), Cival s usmevem od ucha k uchu v MZ live uz dobu pred premierou tu holku shazuje jako neschopnou privilegovanou picu za kterou vsechno udelaji ostatni a clovek uz jenom ceka kdy Hlad napise novinku o tom, ze jeji pristi film celej odtoci Deakins a ona ani nehne prstem (wait a minute...) Nerikam, ze je Nezlomnej nejaky veledilo (me se to treba docela libilo, ale vic jak 7 bych nedal), ale tak trochu mam pocit, ze vic nez samotnej film se resi ta omacka okolo. Coz bych treba cekal nekde jinde nez tady... Ale nic ve zlym kucii, furt rulujete *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se