Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Srandisti z Jump Street sejmuli i dvojku Draka

příspěvky 41 - 41 Napsat příspěvek

Ted, tržby, propan-butan

K poslechu si pusťte link (dejte tomu čas a nepřeskakujte...)

Já myslím, že se shodneme, že kočky dokážou bejt pěkný svině. Vítejte vítejte (hlasem imfa) u dalšího setkání lidí, co tržbami poměřují kvalitu filmů a z jeskyně vylézají jenom za potravou. Nebyl to nenudný víkend, to se nedá říct. Neporuším tradici a úvodník bude zase naprosto mimo. Venku bylo hezky a já chtěl pomáhat mému poslednímu přežívajícímu prarodiči na zahrádce. Nedopadlo to a já v sobotu večer odjel do kraje Pardubického chlastat. Následky si nesu doteď. V privátní hospodě byl totiž stroj na čepování Jägermeistera. Ten víkend mohl být produktivní, ale já si prostě řekl ne. Snad jediná věc, která by to mohla aspoň částečně napravit, je tento "pind" , který sem si už zvykl ventilovat každou druhou neděli. A já sem strašnej debil, že sem tu tradici zbytečnejch úvodníků začal. Neskutečně mě udivuje, že přes četná varování to někteří automaticky nepřeskakují. Na tomhle místě zdravím Daviese. Na jiném místě zdravím i ostatní a odstartujeme to. Jasně vidíte, že nastartovat se mi dneska opravdu nedaří a je otázka, jestli ta Fabie pojede. Fakticky tu můžu teď napsat cokoliv a horší už ten úvodník nebude. Jo, vidíte, nezapomenout na ten propan-butan. Zatlačte mě.

1) 21+1 Jump Street - $60 US víkend, $80 celosvětově
Vzpomínáte si, jak sme se všichni chlámali v kině u jedničky? Hlavně ty titulky Franty Fuky si pamatuju dodnes. Byla to velká kino-událost a dvojka se na nás chystá s minimální prodlevou proti americké premiéře. A že ta premiéra stála za to. Hangover faktor zafungoval a na erkovou komedii, která si za pár let jistě vybuduje kultovní status (dneska už ho má kdeco), přišlo hodně lidí. V pokladnách zanechali 60 mega a rovnováha vesmíru byla nastolena. Ta pravděpodobnost, že se tak stane, se rovnala tomu, že Vica Kerekes ukáže kozy v novém českém filmu. A bohužel pro studio to dobře věděli i Jonah a Čaning, kteří si vyjednali velká procenta z tržeb a privátní lap dance. Ano, cituju tu reportérku DeadlineHollywood s nešťastným jménem, Anitu Busch. Rozpočet se sice podařilo udržet pod sedmdesáti milionovou hranicí, ale dalších 65 prý spolkl marketing a tak to s těmi obřími zisky pro studio nebude zas tak horké. Ten film prostě nemohl propadnout a musel se natočit. Otázkou je, jestli se tvůrci nepoučí Hangoverem trojkou a budou si ještě jednou zahrávat. Asi ano, ale na růst tržeb už můžete zapomenout. Ale jó, já to napíšu. Je to velkej úspěch, přes 150 za velkou louží to určitě půjde a mých deset "ale" na tom nic nezmění. "Ale" mýho nejoblíbenějšího draka to porážet nemuselo. Apropo...

2. How to Train Your Dragon 2 - $50 US víkend, $76 celosvětově.
Drak bude trvalka. Někdy před týdnem jsem tipoval otvírák 70 a to se ukázalo být nadstřelený. První víkend je jenom o trochu větší než u jedničky. Můžete se zaklínat tím, že to mělo úplně jinou cílovou skupinu jako Jump Street, ale já s tím nesouhlasím. Ty kina byly prostě přecpaný. Kdy naposledy otevřeli dva filmy nad 50 mega? Hmm? (Joker se této soutěže nezůčastní). Já ale zůstávám velkým optimistou. Jednak to nebude mít za řeč stojící animákovou konkurenci fakticky celé prázdniny, druhak to má fantastická hodnocení od kritiků i diváků, třeťak animáky všeobecně mají dlouhou výdrž, a čtvrťak si to prostě zaslouží každej čtvřták a půjde to někam ke čtvrt miliardě v USA. Že té čtvrtce nevěříte? Já vím, že tenhle víkend není nic extra, ale prozřetelný Ted vidí velké věci. A overseas? 400 minimum.

3. Maleficient - $19 US víkend, $163 US celkem, $436 svět
No... Velká a hlavně docela nečekaná pecka, na kterou chodí davy po celým světě (A to teprve příští víkend otevírá Čína). Ohřeju si tu vlastní polívčičku. Už jsem zpět. Já to po prvním víkendu čekal. Guru Cival byl tuším u země a viděl to za 150ti miliony, ale já těch 200 viděl hned. Je to Disney, děti zas tak moc neměli na co chodit, a zlá Angelina s PG přístupnosti hodně lákala. S tou zlobou to u ní ale očividně nebylo zas tak horký a tak místo požírání dětí a souložení na hrobech nepřátel... Je to obyčejná pohádka. No, budiž, pořád mě to vůbec neláká, ale ten úspěh tý holce docela přeju. Jó, kde sou ty doby kdy jsme nad Angelinou masturbovali v Tomb Raiderovi nebo při tom lesbickým dobrodružství s herečkou z Lostů. Teď je to zasloužilá samaritánka, profesionální maminka, a hlavně globální superstar, kterou do budoucna neradnou podceňovat. Jejímu režijnímu skoro-debutu vůbec nevěřím, ale něco na způsob Pan a Paní Smithovi bych si s radostí dal. Tak to někdo v Hollywoodu koukejte uvařit. Než bude pozdě.

4. Edge of Tomorrow aneb causa Cival - $16 US víkend, $56.6 US celkem, $237 svět.
No, jak bych to jenom pojal. Zeširoka, jak jinak :D . Petr Cífka má můj respekt. Z hovna udělal zlatou kuličku. Samozřejmě za obrovského přispění Hlada, Imfa, Kocoura a mnoha dalších. Suše prostě rozjel nejlepší českej filmovej webzin a web, na kterým trávím snad víc času jak na xhamsteru. Skvěle píše. Je to intelektuál. Fešák. Ale nemůžu si pomoct, občas na mě působí jako hroznej zmrd :D Ano, slyším vás. Neznám ho. Internetové alter ego odpovídá reálu asi jako Zdeněk Troška odpovídá kritikům. Vůbec, nebo málo. Z různých zdrojů mám, že je to sympatický mladý můž, gentleman a kvalitní společník se zálibou v kubánských doutnících a Chardonnay ročník 2004. Proto sem s napětím čekal, že tyto kvality problesknou do jeho supermanovské net-image a vraník uzná svou chybu u tržeb Edge of Tommorow. No, neuznal. Místo toho podpásově vytáhl internetový "frnd" o Pacific Rim 2 a začal zoufale argumentovat, že se to vlastně zaplatí a bude to úspěch. Což o to, svět je ok. Tam to půjde za 250 a celkových 350-400, tedy skoro kopírování tržeb Pacific Rim, je možné. Ale těch jeho jistých 100 US nepadne, skončí to hooodně hluboko ve ztrátě a studio na tom prostě prodělá kalhoty. Příklady filmů s podobným rozpočtem, většími tržbami a velkými ztrátami jsem psal pod recenzí (tuším). A klidně je pak pro srovnání napíšu znovu. Všimněte si změny v jeho argumentaci. Když začalo být jasné, že co se tržeb týče nejdůležitější, Amerika je vzhledem k obřímu rozpočtu a reklamě propadák, tak se upnul na svět, kde mu vtipně dělá radost Čína a Korea, kde studio dostane 25 procent z tržeb (oproti až 80-90 procentům u blocbusterů v US první víkend). Vidí to celý svět, všichni píšou o průseru, tak už to uznej. Aspoň jednou nám udělej radost :) A opravdu hodně bokem tě musím pochválit, že v MZ live už na ty nejdementnější dotazy nedpovídáš. S no-liferem bych se srovnal, ale to Brno byla fakt podpásovka :D

5. The Fault in our Stars - $15,7 US víkend , $81 US celkem, $120 celosvětově
Přes 100 to půjde bez nejmenších problémů, má to silný dny v týdnu. S rozpočtem 12 milionů bez reklamy to na konci roku bude v každý tabulce největších box office úspěchů. Na tomhle filmu se nádherně ukazuje současný "hipster problém" , který vytrvale mate ty největší internetové trolly. Ok, lidi jdou na romantickej film, kterej se snaží tak trochu vymezit klasickým teen romaňtárnám. Jsou to tedy hipsteři? Anebo jsou hipsteři ti, kteří odsuzují okatou snahu nejít hlavním proudem a přitom v tom hlavním proudu být? Anebo jsou hipsteři ti, kteří vidí prvoplánovost toho filmu, ale stejně si ho užijou všem hipsterům navzdory? Existují vůbec hipsteři? Kdo to pojmenování sakra vymyslel? A co na to Jan Tleskač?

6. X-Men: Days of Future Past - $9,5 US víkend, $206 US celkově, $661 celosvětově.
Super. X-Meni mají v zámoří malé propady a pořád existuje šance, že vystřídají Kapitána Ameriku na pozici celosvětově nejvýdělečnějšího filmu (prozatím) roku 2014. V Americe ho nedostanou. Tam je strop 230-240. Ale to vůbec nevadí. Ta značka dostala po nepřesvědčivých tržbách posledních X-Menovských instancí vítanou injekci a nic nebrání tomu, aby nás za dva roky v kinech dorazila Apokalypsa. Po kině jsem osobně do vzduchu neskákal, ale byl jsem spokojenej a Singer to imho dal. Tak uvidíme, jestli to těch 90 celosvětově ještě přidá. 30 jistí Amerika...
UPDATE: V Číně už 112 kulatejch !!!

7. Godzilla - $3,1 US víkend, $191,3 US celkem, $439 celosvětově.
Tady musíme začít Čínou. Nádhernej otvírák 36 mega. Mnozí z vás (budete celkem 3) si jistě pamatujete na civilizovanou diskuzi s Jokerem, kde sem tvrdil, že Čína a Japonsko dají celkem 200. Náběh tam je. Godzilla bude muset za dva týdny vyklidit pozice dalším blocbusterům. Ale přes 100 tam půjde a teď jde jenom o to pobláznit Japonsko jejich vlastním výtvorem a 200 bude doma. Nebude to jednoduchý, ale jen počkete. Jinak v Americe to už dobře třetí týden v řadě kolabuje a stejně jako Spiderman 2 to bude potřebovat pomoc od studia, aby to těch 200 přelezlo. Což je nemilé, ale vzhledem k tomu blockbuster-náseru, který se teď v zámořských kinech děje, pochopitelné. Sequel samozřejmě bude a nic už ho ohrozit nemůže. 600 celosvětově totiž ještě možná padne.... :)

8. A Million Ways to Die in the West - $3 US víkend, $39 US celkem, $58
Zbytečně bych se opakoval. Ted 2 se nekoná, to víme už nějaký ten týden. Do kina se mi na to nechce, takže to bude jistit asi až domácí projekce. A možná ani to ne, protože v humoru Setha sem se moc nenašel. Family Guy mi přijde hroznej, Teda jsem doteď neviděl, a trpět tu 5 minut kvůli dvoum dobrým fórům se mi fakt nechce. To raději půjdu s kámošem hrát tenis. Ten má to ratio vyšší. O něco.

9. Neighbors - $2,5 US víkend, $143 US celkem, $228 celosvětově
Takhle se vydělávaj velký prachy. Sousedi v zámoří klepou na 150 milionů a pravděpodobně dají víc jak čtvrt miliardu celosvětově. A to prosím při rozpočtu mrzkých 18 mega. Někdo narazil na zlatou žílu. Chtěl sem udělat vtip na hulení Setha Rogena, ale udělal sem ho už minule. Chtěl sem pochválit Zachariáše Efrona, ale udělal sem to už minule. Chtěl sem jít zaťukat na sousedku, ale udělal sem jí už minule.

10. Chef - $2,2 US víkend, $14 US celkem, svět to možná uvidí až v televizi
No a tu desítku ukončíme Chefem Favreauem. Bokovka pro radost si jede po decentních kolejích a fakticky neexistující rozpočet plácá slušně. S chutí si přečtu recenzi na moviezone. Slyším na to chválu, ale ta story mi přijde hrozně nudná a mnohokrát viděná.

Dále stojí za zmínku...
Blended na jedenáctý pozici je v prdeli a dost možná pohřbívá Sandlera jak ho známe a v poslední době ignorujeme. Na dvanáctý pozici je The Amazing Spider-Man 2 který se za tu 200 milionovou hranici sune jako očesaná ovečka na pastvu s halucinogeními bylinkami. Na třináctým místě je Million Dollar Arm, která přepočítává už 33 milionů a z průserových vod je vzhledem k rozpočtu pryč. A já se na ten film z nějakých záhadných důvodů pořád těším. A dál? Někde v druhé desítce se potichu odehrává boj o nějvýdelčnější film v amerických kinech roku 2014. Round 8 mezi Legem a Capem. Oba mají 256 milionů a 320+ tisíc. Lego má těch plusovejch 8, Cap 4. No je to bitva gigantů. Kdo do těch dolarovejch kin nažene víc bezdomovců? Budou to Warneři s milovaným animákem nebo Disneyovci s milovaným panicem? Nechme se překvapit. A pak už jenom klasické "Frozen held on to maintain the #1 spot in Japan for the 14th consecutive weekend" a můžeme si jít po svých.

Tak jo, doufám, že sem vám trochu prosvětlil šedivé pondělní ráno v práci. Doufám, že to ty věrné ještě pořád baví a kdyžtak dejte vědět v diskuzi. Něco mi říká, že se tam tentokrát potkáme i s Civalem :D Buď na mě hodný Supermane. Všechno s nadsázkou a za účelem pobavení, ne nasrání. Malujte psy na zeď, roznášejte letáky Electroworldu, počítejte vždycky s nejhorším a za dva tejdny zase pod tržbama. Ono se totiž pořád něco děje.Hakuna Matata a Tschüss.

P.S Některý ženský by měli mít na ten úsměv zbrojní průkaz.
P.P.S Aha, já měl zbytek jogurtu na tváři.
P.P.P.S A na krku taky.
296390
K poslechu si pusťte http://www.youtube.com/watch?v=E1lnSi7QWY8 (dejte tomu čas a nepřeskakujte...) Já myslím, že se shodneme, že kočky dokážou bejt pěkný svině. Vítejte vítejte (hlasem imfa) u dalšího setkání lidí, co tržbami poměřují kvalitu filmů a z jeskyně vylézají jenom za potravou. Nebyl to nenudný víkend, to se nedá říct. Neporuším tradici a úvodník bude zase naprosto mimo. Venku bylo hezky a já chtěl pomáhat mému poslednímu přežívajícímu prarodiči na zahrádce. Nedopadlo to a já v sobotu večer odjel do kraje Pardubického chlastat. Následky si nesu doteď. V privátní hospodě byl totiž stroj na čepování Jägermeistera. Ten víkend mohl být produktivní, ale já si prostě řekl ne. Snad jediná věc, která by to mohla aspoň částečně napravit, je tento "pind" , který sem si už zvykl ventilovat každou druhou neděli. A já sem strašnej debil, že sem tu tradici zbytečnejch úvodníků začal. Neskutečně mě udivuje, že přes četná varování to někteří automaticky nepřeskakují. Na tomhle místě zdravím Daviese. Na jiném místě zdravím i ostatní a odstartujeme to. Jasně vidíte, že nastartovat se mi dneska opravdu nedaří a je otázka, jestli ta Fabie pojede. Fakticky tu můžu teď napsat cokoliv a horší už ten úvodník nebude. Jo, vidíte, nezapomenout na ten propan-butan. Zatlačte mě. [b]1) 21+1 Jump Street[/b] - $60 US víkend, $80 celosvětově Vzpomínáte si, jak sme se všichni chlámali v kině u jedničky? Hlavně ty titulky Franty Fuky si pamatuju dodnes. Byla to velká kino-událost a dvojka se na nás chystá s minimální prodlevou proti americké premiéře. A že ta premiéra stála za to. Hangover faktor zafungoval a na erkovou komedii, která si za pár let jistě vybuduje kultovní status (dneska už ho má kdeco), přišlo hodně lidí. V pokladnách zanechali 60 mega a rovnováha vesmíru byla nastolena. Ta pravděpodobnost, že se tak stane, se rovnala tomu, že Vica Kerekes ukáže kozy v novém českém filmu. A bohužel pro studio to dobře věděli i Jonah a Čaning, kteří si vyjednali velká procenta z tržeb a privátní lap dance. Ano, cituju tu reportérku DeadlineHollywood s nešťastným jménem, Anitu Busch. Rozpočet se sice podařilo udržet pod sedmdesáti milionovou hranicí, ale dalších 65 prý spolkl marketing a tak to s těmi obřími zisky pro studio nebude zas tak horké. Ten film prostě nemohl propadnout a musel se natočit. Otázkou je, jestli se tvůrci nepoučí Hangoverem trojkou a budou si ještě jednou zahrávat. Asi ano, ale na růst tržeb už můžete zapomenout. Ale jó, já to napíšu. Je to velkej úspěch, přes 150 za velkou louží to určitě půjde a mých deset "ale" na tom nic nezmění. "Ale" mýho nejoblíbenějšího draka to porážet nemuselo. Apropo... [b]2. How to Train Your Dragon 2[/b] - $50 US víkend, $76 celosvětově. Drak bude trvalka. Někdy před týdnem jsem tipoval otvírák 70 a to se ukázalo být nadstřelený. První víkend je jenom o trochu větší než u jedničky. Můžete se zaklínat tím, že to mělo úplně jinou cílovou skupinu jako Jump Street, ale já s tím nesouhlasím. Ty kina byly prostě přecpaný. Kdy naposledy otevřeli dva filmy nad 50 mega? Hmm? (Joker se této soutěže nezůčastní). Já ale zůstávám velkým optimistou. Jednak to nebude mít za řeč stojící animákovou konkurenci fakticky celé prázdniny, druhak to má fantastická hodnocení od kritiků i diváků, třeťak animáky všeobecně mají dlouhou výdrž, a čtvrťak si to prostě zaslouží každej čtvřták a půjde to někam ke čtvrt miliardě v USA. Že té čtvrtce nevěříte? Já vím, že tenhle víkend není nic extra, ale prozřetelný Ted vidí velké věci. A overseas? 400 minimum. [b]3. Maleficient[/b] - $19 US víkend, $163 US celkem, $436 svět No... Velká a hlavně docela nečekaná pecka, na kterou chodí davy po celým světě (A to teprve příští víkend otevírá Čína). Ohřeju si tu vlastní polívčičku. Už jsem zpět. Já to po prvním víkendu čekal. Guru Cival byl tuším u země a viděl to za 150ti miliony, ale já těch 200 viděl hned. Je to Disney, děti zas tak moc neměli na co chodit, a zlá Angelina s PG přístupnosti hodně lákala. S tou zlobou to u ní ale očividně nebylo zas tak horký a tak místo požírání dětí a souložení na hrobech nepřátel... Je to obyčejná pohádka. No, budiž, pořád mě to vůbec neláká, ale ten úspěh tý holce docela přeju. Jó, kde sou ty doby kdy jsme nad Angelinou masturbovali v Tomb Raiderovi nebo při tom lesbickým dobrodružství s herečkou z Lostů. Teď je to zasloužilá samaritánka, profesionální maminka, a hlavně globální superstar, kterou do budoucna neradnou podceňovat. Jejímu režijnímu skoro-debutu vůbec nevěřím, ale něco na způsob Pan a Paní Smithovi bych si s radostí dal. Tak to někdo v Hollywoodu koukejte uvařit. Než bude pozdě. [b]4. Edge of Tomorrow aneb causa Cival[/b] - $16 US víkend, $56.6 US celkem, $237 svět. No, jak bych to jenom pojal. Zeširoka, jak jinak *:D* . Petr Cífka má můj respekt. Z hovna udělal zlatou kuličku. Samozřejmě za obrovského přispění Hlada, Imfa, Kocoura a mnoha dalších. Suše prostě rozjel nejlepší českej filmovej webzin a web, na kterým trávím snad víc času jak na xhamsteru. Skvěle píše. Je to intelektuál. Fešák. Ale nemůžu si pomoct, občas na mě působí jako hroznej zmrd *:D* Ano, slyším vás. Neznám ho. Internetové alter ego odpovídá reálu asi jako Zdeněk Troška odpovídá kritikům. Vůbec, nebo málo. Z různých zdrojů mám, že je to sympatický mladý můž, gentleman a kvalitní společník se zálibou v kubánských doutnících a Chardonnay ročník 2004. Proto sem s napětím čekal, že tyto kvality problesknou do jeho supermanovské net-image a vraník uzná svou chybu u tržeb Edge of Tommorow. No, neuznal. Místo toho podpásově vytáhl internetový "frnd" o Pacific Rim 2 a začal zoufale argumentovat, že se to vlastně zaplatí a bude to úspěch. Což o to, svět je ok. Tam to půjde za 250 a celkových 350-400, tedy skoro kopírování tržeb Pacific Rim, je možné. Ale těch jeho jistých 100 US nepadne, skončí to hooodně hluboko ve ztrátě a studio na tom prostě prodělá kalhoty. Příklady filmů s podobným rozpočtem, většími tržbami a velkými ztrátami jsem psal pod recenzí (tuším). A klidně je pak pro srovnání napíšu znovu. Všimněte si změny v jeho argumentaci. Když začalo být jasné, že co se tržeb týče nejdůležitější, Amerika je vzhledem k obřímu rozpočtu a reklamě propadák, tak se upnul na svět, kde mu vtipně dělá radost Čína a Korea, kde studio dostane 25 procent z tržeb (oproti až 80-90 procentům u blocbusterů v US první víkend). Vidí to celý svět, všichni píšou o průseru, tak už to uznej. Aspoň jednou nám udělej radost :) A opravdu hodně bokem tě musím pochválit, že v MZ live už na ty nejdementnější dotazy nedpovídáš. S no-liferem bych se srovnal, ale to Brno byla fakt podpásovka *:D* [b]5. The Fault in our Stars[/b] - $15,7 US víkend , $81 US celkem, $120 celosvětově Přes 100 to půjde bez nejmenších problémů, má to silný dny v týdnu. S rozpočtem 12 milionů bez reklamy to na konci roku bude v každý tabulce největších box office úspěchů. Na tomhle filmu se nádherně ukazuje současný "hipster problém" , který vytrvale mate ty největší internetové trolly. Ok, lidi jdou na romantickej film, kterej se snaží tak trochu vymezit klasickým teen romaňtárnám. Jsou to tedy hipsteři? Anebo jsou hipsteři ti, kteří odsuzují okatou snahu nejít hlavním proudem a přitom v tom hlavním proudu být? Anebo jsou hipsteři ti, kteří vidí prvoplánovost toho filmu, ale stejně si ho užijou všem hipsterům navzdory? Existují vůbec hipsteři? Kdo to pojmenování sakra vymyslel? A co na to Jan Tleskač? [b]6. X-Men: Days of Future Past[/b] - $9,5 US víkend, $206 US celkově, $661 celosvětově. Super. X-Meni mají v zámoří malé propady a pořád existuje šance, že vystřídají Kapitána Ameriku na pozici celosvětově nejvýdělečnějšího filmu (prozatím) roku 2014. V Americe ho nedostanou. Tam je strop 230-240. Ale to vůbec nevadí. Ta značka dostala po nepřesvědčivých tržbách posledních X-Menovských instancí vítanou injekci a nic nebrání tomu, aby nás za dva roky v kinech dorazila Apokalypsa. Po kině jsem osobně do vzduchu neskákal, ale byl jsem spokojenej a Singer to imho dal. Tak uvidíme, jestli to těch 90 celosvětově ještě přidá. 30 jistí Amerika... [b]UPDATE:[/b] V Číně už 112 kulatejch !!! [b]7. Godzilla[/b] - $3,1 US víkend, $191,3 US celkem, $439 celosvětově. Tady musíme začít Čínou. Nádhernej otvírák 36 mega. Mnozí z vás (budete celkem 3) si jistě pamatujete na civilizovanou diskuzi s Jokerem, kde sem tvrdil, že Čína a Japonsko dají celkem 200. Náběh tam je. Godzilla bude muset za dva týdny vyklidit pozice dalším blocbusterům. Ale přes 100 tam půjde a teď jde jenom o to pobláznit Japonsko jejich vlastním výtvorem a 200 bude doma. Nebude to jednoduchý, ale jen počkete. Jinak v Americe to už dobře třetí týden v řadě kolabuje a stejně jako Spiderman 2 to bude potřebovat pomoc od studia, aby to těch 200 přelezlo. Což je nemilé, ale vzhledem k tomu blockbuster-náseru, který se teď v zámořských kinech děje, pochopitelné. Sequel samozřejmě bude a nic už ho ohrozit nemůže. 600 celosvětově totiž ještě možná padne.... :) [b]8. A Million Ways to Die in the West[/b] - $3 US víkend, $39 US celkem, $58 Zbytečně bych se opakoval. Ted 2 se nekoná, to víme už nějaký ten týden. Do kina se mi na to nechce, takže to bude jistit asi až domácí projekce. A možná ani to ne, protože v humoru Setha sem se moc nenašel. Family Guy mi přijde hroznej, Teda jsem doteď neviděl, a trpět tu 5 minut kvůli dvoum dobrým fórům se mi fakt nechce. To raději půjdu s kámošem hrát tenis. Ten má to ratio vyšší. O něco. [b]9. Neighbors[/b] - $2,5 US víkend, $143 US celkem, $228 celosvětově Takhle se vydělávaj velký prachy. Sousedi v zámoří klepou na 150 milionů a pravděpodobně dají víc jak čtvrt miliardu celosvětově. A to prosím při rozpočtu mrzkých 18 mega. Někdo narazil na zlatou žílu. Chtěl sem udělat vtip na hulení Setha Rogena, ale udělal sem ho už minule. Chtěl sem pochválit Zachariáše Efrona, ale udělal sem to už minule. Chtěl sem jít zaťukat na sousedku, ale udělal sem jí už minule. [b]10. Chef[/b] - $2,2 US víkend, $14 US celkem, svět to možná uvidí až v televizi No a tu desítku ukončíme Chefem Favreauem. Bokovka pro radost si jede po decentních kolejích a fakticky neexistující rozpočet plácá slušně. S chutí si přečtu recenzi na moviezone. Slyším na to chválu, ale ta story mi přijde hrozně nudná a mnohokrát viděná. [b]Dále stojí za zmínku...[/b] [b]Blended[/b] na jedenáctý pozici je v prdeli a dost možná pohřbívá Sandlera jak ho známe a v poslední době ignorujeme. Na dvanáctý pozici je [b]The Amazing Spider-Man 2[/b] který se za tu 200 milionovou hranici sune jako očesaná ovečka na pastvu s halucinogeními bylinkami. Na třináctým místě je [b]Million Dollar Arm[/b], která přepočítává už 33 milionů a z průserových vod je vzhledem k rozpočtu pryč. A já se na ten film z nějakých záhadných důvodů pořád těším. A dál? Někde v druhé desítce se potichu odehrává boj o nějvýdelčnější film v amerických kinech roku 2014. Round 8 mezi [b]Legem[/b] a [b]Capem[/b]. Oba mají 256 milionů a 320+ tisíc. Lego má těch plusovejch 8, Cap 4. No je to bitva gigantů. Kdo do těch dolarovejch kin nažene víc bezdomovců? Budou to Warneři s milovaným animákem nebo Disneyovci s milovaným panicem? Nechme se překvapit. A pak už jenom klasické "Frozen held on to maintain the #1 spot in Japan for the 14th consecutive weekend" a můžeme si jít po svých. Tak jo, doufám, že sem vám trochu prosvětlil šedivé pondělní ráno v práci. Doufám, že to ty věrné ještě pořád baví a kdyžtak dejte vědět v diskuzi. Něco mi říká, že se tam tentokrát potkáme i s Civalem *:D* Buď na mě hodný Supermane. Všechno s nadsázkou a za účelem pobavení, ne nasrání. Malujte psy na zeď, roznášejte letáky Electroworldu, počítejte vždycky s nejhorším a za dva tejdny zase pod tržbama. Ono se totiž pořád něco děje.Hakuna Matata a Tschüss. P.S Některý ženský by měli mít na ten úsměv zbrojní průkaz. P.P.S Aha, já měl zbytek jogurtu na tváři. P.P.P.S A na krku taky.
Ted, tržby, propan-butan
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se