Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Robocop: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
:+
285934
*:+*
0 0
reagovat

8/10

Moc dobry to je, pekne syrovy, tuhy, vyborne napsany, kazda postava moc hezky vyprofilovana a zasazena do pribehu. A i skromnejsi akce ma koule. Jako rozjezd novy potencialni serie moc fajn.

A hlavne ma ten film svuj jasnej drsnej ksicht, i kdyz na ukor popcornovy pritulnosti... to se ceni.
285930
Moc dobry to je, pekne syrovy, tuhy, vyborne napsany, kazda postava moc hezky vyprofilovana a zasazena do pribehu. A i skromnejsi akce ma koule. Jako rozjezd novy potencialni serie moc fajn. A hlavne ma ten film svuj jasnej drsnej ksicht, i kdyz na ukor popcornovy pritulnosti... to se ceni.
8/10
0 0
reagovat

popik

Jasných 8/10!
Co je na tom to nejkrásnější a možná nakonec trochu zamrzí? To, že Padilha v podstatě jede na půl plynu. Z toho filmu je to strašně cítit, ve spoustě scén, kdy by mohl rozpoutat opravdový nekorektní inferno, což on skara umí! si musí pomáhat menšíma berličkama a zvolňovat. Teď nemluvím o počtu akčních scén, teď mluvím o jejich surovosti, mluvím o tom jít na dřeň, jak v psychologii hlavního hrdiny, tak i v politikaření a intrikaření...Je strašná škoda, že má RoboCop PG13, ale ještě větší, že Padilha nedostal možnost se totálně vyřádit a musel zůstat na vodítku, protože věřím, že tenhle člověk by s touhle postavou dokázal divy. Na druhou stranu myslím, že přes všechna omezení z filmu vymačkal maximum.
RoboCop je pro mě srdcovka jako kráva a jsem rád, že to takhle dopadlo.
Jo a ještě jedno malé mínus bych měl=málo původního kulervoucího songu! Kdyby ho pustil k nějaké akční scéně, tak se asi poseru, možná proto ho nepoužil :D
285927
Jasných 8/10! Co je na tom to nejkrásnější a možná nakonec trochu zamrzí? To, že Padilha v podstatě jede na půl plynu. Z toho filmu je to strašně cítit, ve spoustě scén, kdy by mohl rozpoutat opravdový nekorektní inferno, což on skara umí! si musí pomáhat menšíma berličkama a zvolňovat. Teď nemluvím o počtu akčních scén, teď mluvím o jejich surovosti, mluvím o tom jít na dřeň, jak v psychologii hlavního hrdiny, tak i v politikaření a intrikaření...Je strašná škoda, že má RoboCop PG13, ale ještě větší, že Padilha nedostal možnost se totálně vyřádit a musel zůstat na vodítku, protože věřím, že tenhle člověk by s touhle postavou dokázal divy. Na druhou stranu myslím, že přes všechna omezení z filmu vymačkal maximum. RoboCop je pro mě srdcovka jako kráva a jsem rád, že to takhle dopadlo. Jo a ještě jedno malé mínus bych měl=málo původního kulervoucího songu! Kdyby ho pustil k nějaké akční scéně, tak se asi poseru, možná proto ho nepoužil *:D*
popik
0 0
reagovat

8/10

Povedenej film a dokonce navzdory informacím ze zdejší diskuze i akční záběry mi sedly. A Abbie Cornish :+:+
285786
Povedenej film a dokonce navzdory informacím ze zdejší diskuze i akční záběry mi sedly. A Abbie Cornish *:+**:+*
8/10
1 0
reagovat

7/10

Prekvapive slusne, kdyby to na par mistech nevrzalo, tak dokonce vyborne.
285659
Prekvapive slusne, kdyby to na par mistech nevrzalo, tak dokonce vyborne.
7/10
1 0
reagovat

markspuks

nie som síce žiaden erudovaný BO prorok, ale môj odhad je:
US 65 (tracking hovorí o cca 35-40 mega za prvých 6 dní, potom zrejme rýchly držkopád).
OS - podľa BOM to zatiaľ na cudzích trhoch otvára +/- "on par" s Total Recall, takže dá sa očakávať nejakých 130 - 160 OS.

Celkovo teda by som si dovolil odhadovať 230-250 WW.
Modlím sa v 300+
285640
nie som síce žiaden erudovaný BO prorok, ale môj odhad je: US 65 (tracking hovorí o cca 35-40 mega za prvých 6 dní, potom zrejme rýchly držkopád). OS - podľa BOM to zatiaľ na cudzích trhoch otvára +/- "on par" s Total Recall, takže dá sa očakávať nejakých 130 - 160 OS. Celkovo teda by som si dovolil odhadovať 230-250 WW. Modlím sa v 300+
markspuks
1 0
reagovat

KarelR

Tak na svoju obhajobu poviem len toľko, že Oscary som nikdy za smerodajné ani nepovažoval. :)

2 All:

Apropo, aké očakávate tržby? Mohol by sa vyjadriť niektorý z miestnych box office prorokov a upokojiť ma optimistickými číslami? :D
285605
Tak na svoju obhajobu poviem len toľko, že Oscary som nikdy za smerodajné ani nepovažoval. *:)* 2 All: Apropo, aké očakávate tržby? Mohol by sa vyjadriť niektorý z miestnych box office prorokov a upokojiť ma optimistickými číslami? *:D*
KarelR
0 0
reagovat

7/10

Společenská satira na korporace a lživá média je celkem super a korporátní politika je nádherná, rodinná linka ale ztrácí na malé počáteční expozici + děj manželky ve druhé polovině filmu je strašně zkratkovitý a účelový = celá tahle linka u mě osobně nefungovala.
Hodně jsem si užíval jak může Robocop využívat veškeré informace - přesně tak bych si představoval že by se choval někdo, kdo by měl feed z veškerých kamer na dosah ruky, instantně filtroval, používal kontextové vyhledávání atd. atp. Na druhou stranu to byla opravdu chodící verze NSA a nebýt to Robocop samotný, tak byla ta zneužitelnost evidentní. Docela nepříjemná vize dnešní doby.
Počáteční akční scény v zahraničí a baru jsou super, ale ve zbytku filmu prostě RoboCop chodí a střílí na všechny strany, aniž by se jakkoli kryl apod. (i ve chvíli, kdy po něm střílí armáda lidí se zbraněmi, které mu ubližují).

Každopádně ve mě film nic výrazného nezanechal, bavil jsem se, užil si to, zamyslel se nad některými věcmi... ale nepotřebuji to vidět znovu a necítím se tím jakkoli "obohacený", protože to není ani super akčňák, ani super drama, ani super satira... je to "jenom" takový nadprůměr ve všem. V zásadě souhlasím s Fukou - je tam hodně témat a myšlenek, ale nic pořádně netne do živého:
285596
Společenská satira na korporace a lživá média je celkem super a korporátní politika je nádherná, rodinná linka ale ztrácí na malé počáteční expozici + děj manželky ve druhé polovině filmu je strašně zkratkovitý a účelový = celá tahle linka u mě osobně nefungovala. Hodně jsem si užíval jak může Robocop využívat veškeré informace - přesně tak bych si představoval že by se choval někdo, kdo by měl feed z veškerých kamer na dosah ruky, instantně filtroval, používal kontextové vyhledávání atd. atp. Na druhou stranu to byla opravdu chodící verze NSA a nebýt to Robocop samotný, tak byla ta zneužitelnost evidentní. Docela nepříjemná vize dnešní doby. Počáteční akční scény v zahraničí a baru jsou super, ale ve zbytku filmu prostě RoboCop chodí a střílí na všechny strany, aniž by se jakkoli kryl apod. (i ve chvíli, kdy po něm střílí armáda lidí se zbraněmi, které mu ubližují). Každopádně ve mě film nic výrazného nezanechal, bavil jsem se, užil si to, zamyslel se nad některými věcmi... ale nepotřebuji to vidět znovu a necítím se tím jakkoli "obohacený", protože to není ani super akčňák, ani super drama, ani super satira... je to "jenom" takový nadprůměr ve všem. V zásadě souhlasím s Fukou - je tam hodně témat a myšlenek, ale nic pořádně netne do živého:
7/10
0 0
reagovat
Nevim jak ostatní, ale já se názory kritiků řídím vlastně pořád. Jen jsem vždycky ještě kritičtější. :)
285595
Nevim jak ostatní, ale já se názory kritiků řídím vlastně pořád. Jen jsem vždycky ještě kritičtější. :)
0 0
reagovat

markspuks

Za a) Kritici ovlivňujou tržby minimálně ne-li vůbec (ani úvozovky tě nezachránej :), obzvlášť v době sociálních médií.

Za b) Kdo se krucinál může divit tomu, že se často neshoduje s americkejma kritikama? Člověk, kterej se s nima vždycky shoduje, snad ani nemůže existovat. Tohle pravidelný hlásání různejch lidí, že zanevíraj na Rotteny... už je to jak každoroční výkřiky o tom, že se někdo nehodlá dál řídit podle Oscarů :D
285597
Za a) Kritici ovlivňujou tržby minimálně ne-li vůbec (ani úvozovky tě nezachránej :), obzvlášť v době sociálních médií. Za b) Kdo se krucinál může divit tomu, že se často neshoduje s americkejma kritikama? Člověk, kterej se s nima vždycky shoduje, snad ani nemůže existovat. Tohle pravidelný hlásání různejch lidí, že zanevíraj na Rotteny... už je to jak každoroční výkřiky o tom, že se někdo nehodlá dál řídit podle Oscarů *:D*
markspuks
0 0
reagovat

duro

Reálne sa obávam, že aj "vďaka" kritikom ten film na seba nezarobí a dvojky sa nedočkáme. Veľmi chcem, aby som sa mýlil. Otvárací víkend ukáže.
285590
Reálne sa obávam, že aj "vďaka" kritikom ten film na seba nezarobí a dvojky sa nedočkáme. Veľmi chcem, aby som sa mýlil. Otvárací víkend ukáže.
duro
0 0
reagovat
Okamžite by som si dal dvojku.
285589
Okamžite by som si dal dvojku.
0 0
reagovat
Ja som si prešiel tie úryvky z negatívnych recenzií na RT a teda z 90% sú tam výhrady, ktoré mne osobne prídu z celkového hľadiska nepodstatné, pretože ma na tom filme oslovilo niečo iné, prípadne mi niečo rezonovalo a iným ľuďom nie (emócie pri stretnutí so synom, napr.).
285588
Ja som si prešiel tie úryvky z negatívnych recenzií na RT a teda z 90% sú tam výhrady, ktoré mne osobne prídu z celkového hľadiska nepodstatné, pretože ma na tom filme oslovilo niečo iné, prípadne mi niečo rezonovalo a iným ľuďom nie (emócie pri stretnutí so synom, napr.).
0 0
reagovat

popicek

Nie, mne je jedno, čo si myslia ostatní na MZ, podstatné pre mňa je, čo si myslím ja. A podľa mna je nový Robocop skvelý film a viac než dôstojný remake. Ide o to, že sa s kritikmi čoraz viac rozchádzam. Nalákali ma na (vraj úžasného) Iron Man 3 do kina, z ktorého som potom odchádzal dosť nasratý. Naopak, MoS zvozili pod čiernu zem a pre mňa je ten snímok zďaleka najlepším blockbusterom minulého roka.

"BTW já to ještě neviděl, ale můj odhad je, že film bude mít stejnou trvanlivost asi jako "nový" Total Recall."

Tvoj odhad má výpovednú hodnotu vesmírnej flatulencie. Pozri si to, budeš príjemne prekvapený. ;)
285587
Nie, mne je jedno, čo si myslia ostatní na MZ, podstatné pre mňa je, čo si myslím ja. A podľa mna je nový Robocop skvelý film a viac než dôstojný remake. Ide o to, že sa s kritikmi čoraz viac rozchádzam. Nalákali ma na (vraj úžasného) Iron Man 3 do kina, z ktorého som potom odchádzal dosť nasratý. Naopak, MoS zvozili pod čiernu zem a pre mňa je ten snímok zďaleka najlepším blockbusterom minulého roka. "BTW já to ještě neviděl, ale můj odhad je, že film bude mít stejnou trvanlivost asi jako "nový" Total Recall." Tvoj odhad má výpovednú hodnotu vesmírnej flatulencie. Pozri si to, budeš príjemne prekvapený. *;)*
popicek
0 0
reagovat

popik

to markspuks:
A to proč? Protože si pár jedinců na MZ myslí, že je "nový" RoboCop dobrej,ne-li skvělej film? Takových výkřiků už tady bylo a ještě bude, nemůžeš to tady brát zas tak vážně. Dost často se tu adorují filmy, které nakonec vyšumí rychleji než ty největší sračky. :D
BTW já to ještě neviděl, ale můj odhad je, že film bude mít stejnou trvanlivost asi jako "nový" Total Recall.8)
285584
to markspuks: A to proč? Protože si pár jedinců na MZ myslí, že je "nový" RoboCop dobrej,ne-li skvělej film? Takových výkřiků už tady bylo a ještě bude, nemůžeš to tady brát zas tak vážně. Dost často se tu adorují filmy, které nakonec vyšumí rychleji než ty největší sračky. *:D* BTW já to ještě neviděl, ale můj odhad je, že film bude mít stejnou trvanlivost asi jako "nový" Total Recall.*8)*
popik
0 -1
reagovat
link

Tak a týmto definitívne prestávam veriť kritikom a RT pre mňa stráca akúkoľvek výpovednú hodnotu.
285583
http://www.rottentomatoes.com/m/1200731-robocop/ Tak a týmto definitívne prestávam veriť kritikom a RT pre mňa stráca akúkoľvek výpovednú hodnotu.
0 0
reagovat
Slovami Korbena Dallasa: "Nadšen."

Úplne dobrý, zmysluplný remake. Dobrý príbeh, super herci, fajn vtípky a výživné akčné scény. A tušák, že to s opakovanými zhliadnutiami bude rásť. 8/10 a možno pôjdem vyššie.

Porovnávať to s prázdnym remakom Total Recallu môže len človek bez duše.
285577
Slovami Korbena Dallasa: "Nadšen." Úplne dobrý, zmysluplný remake. Dobrý príbeh, super herci, fajn vtípky a výživné akčné scény. A tušák, že to s opakovanými zhliadnutiami bude rásť. 8/10 a možno pôjdem vyššie. Porovnávať to s prázdnym remakom Total Recallu môže len človek bez duše.
1 0
reagovat
Neurazilo ale bohužel ani nenadchlo. Takovej remake Total Recallu mě bavil mnohem víc. Tohle bylo takový mdlý. Takhle jsem jen na 7/10
285572
Neurazilo ale bohužel ani nenadchlo. Takovej remake Total Recallu mě bavil mnohem víc. Tohle bylo takový mdlý. Takhle jsem jen na 7/10
0 -1
reagovat

9/10

Robocop mi veľmi pripomína Zrodenie planéty opíc. Blockbuster, ktorý sa viac zameral na postavy, príbeh, presah. Akcia nebola samoúčelná ale slúžila ako katarzia a vyústenie deja. Jediná odlišnosť medzi týmito filmami je v množstve akcie, ktorej má Robocop viac. Až na jednu scénu je podľa mňa akcia priehľadná. Ale o tú vo filme ide až v druhom, možno až treťom rade. Film stojí na skvelých hercoch, ktorí si svoje postavy vychutnávajú. Hlavne navrátilec Michael Keaton. Film dokáže úspešne predať rôzne myšlienky, presahy, kritiku a aj ľahkú satiru. A to všetko za dohľadu Joseho Padilhi, ktorý všetko zručne zrežíroval a na výslednom filme nie je vidieť komplikovaný vývoj. Na rozdiel od minuloročného Total Recallu sa Robocop nemusí báť označenia zbytočný remake. Môže so vztýčenou hlavou zaútočiť na americké kiná a dúfať, že zarobí dostatočné množstvo peňazí aby sa mohlo natočiť pokračovanie. Ja by som nebol proti. :+
285536
Robocop mi veľmi pripomína Zrodenie planéty opíc. Blockbuster, ktorý sa viac zameral na postavy, príbeh, presah. Akcia nebola samoúčelná ale slúžila ako katarzia a vyústenie deja. Jediná odlišnosť medzi týmito filmami je v množstve akcie, ktorej má Robocop viac. Až na jednu scénu je podľa mňa akcia priehľadná. Ale o tú vo filme ide až v druhom, možno až treťom rade. Film stojí na skvelých hercoch, ktorí si svoje postavy vychutnávajú. Hlavne navrátilec Michael Keaton. Film dokáže úspešne predať rôzne myšlienky, presahy, kritiku a aj ľahkú satiru. A to všetko za dohľadu Joseho Padilhi, ktorý všetko zručne zrežíroval a na výslednom filme nie je vidieť komplikovaný vývoj. Na rozdiel od minuloročného Total Recallu sa Robocop nemusí báť označenia zbytočný remake. Môže so vztýčenou hlavou zaútočiť na americké kiná a dúfať, že zarobí dostatočné množstvo peňazí aby sa mohlo natočiť pokračovanie. Ja by som nebol proti. *:+*
9/10
0 0
reagovat

9/10

Naprosto boží. Dobře natočenej, napsanej a zahranej remake? Dneska už skoro utopie. Robocop to má všechno v úhledným balení. Kinnaman, Oldman, Keaton jsou super. Linka s rodinou neotravuje, docela pomáhá naopak vykreslit postavy. Akce je trochu chaotická, ale pořád je to nadprůměr a PG13 je vyřešený docela kulantně. Úspěch bych filmu přál jako málokterýmu filmu. Rok každopádně začíná dobře.Doufám v pokračování, který by v rukou stejný skvadry mohlo bejt výživný narozdíl od sequelů originálu.
285514
Naprosto boží. Dobře natočenej, napsanej a zahranej remake? Dneska už skoro utopie. Robocop to má všechno v úhledným balení. Kinnaman, Oldman, Keaton jsou super. Linka s rodinou neotravuje, docela pomáhá naopak vykreslit postavy. Akce je trochu chaotická, ale pořád je to nadprůměr a PG13 je vyřešený docela kulantně. Úspěch bych filmu přál jako málokterýmu filmu. Rok každopádně začíná dobře.Doufám v pokračování, který by v rukou stejný skvadry mohlo bejt výživný narozdíl od sequelů originálu.
9/10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se