Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Robocop: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

8/10

Sakra, tohle bylo super. :+
293748
Sakra, tohle bylo super. *:+*
8/10
0 0
reagovat
edit, to nemá cenu .. tady se prostě krásně ukazuje kdo je a není políben kvalitou ať už ve vztahu obsahu nebo AV.

Hawk.
292845
edit, to nemá cenu .. tady se prostě krásně ukazuje kdo je a není políben kvalitou ať už ve vztahu obsahu nebo AV. Hawk.
0 0
reagovat
Ja tie Hastove pohnútky chápem. Film sa dá doma užiť rovnako ako v kine. Dokonca aj viac, ak má človek "šťastie" na kinodebilov. Sám som sa o tom presvedčil, keď som testoval nové domáce kino. Šľahol som tam TDKR a basy na subwooferi išli na maximum. Už počas prvého "Deshi Basara" som mal zimomriavky až na zadku a mal som čo robiť, aby som sa udržal v sedačke. Každopádne, pointa je v tom, že až vtedy som si po dlhšej dobe užil ten film rovnako ako kedysi na jeho polnočnej predpremiére v kine. 8)
292826
Ja tie Hastove pohnútky chápem. Film sa dá doma užiť rovnako ako v kine. Dokonca aj viac, ak má človek "šťastie" na kinodebilov. Sám som sa o tom presvedčil, keď som testoval nové domáce kino. Šľahol som tam TDKR a basy na subwooferi išli na maximum. Už počas prvého "Deshi Basara" som mal zimomriavky až na zadku a mal som čo robiť, aby som sa udržal v sedačke. Každopádne, pointa je v tom, že až vtedy som si po dlhšej dobe užil ten film rovnako ako kedysi na jeho polnočnej predpremiére v kine. *8)*
0 0
reagovat

st39.6

Jako pro mě je tahle debata čistě teoretická, protože mě tenhle webrip, blurip, cokoli nezajímá, já jsem Robocopa viděl už v kině, takže jsem si ho v nejlepší kvalitě už vychutnal.

A to i tu Nymfomanku, protože jsem ty penisy prostě potřeboval vidět větší než dva metry :)):D (Disku prosím, na toto nereaguj)

A do Hasty se tu každý opírá jen proto že právě on tohle: "Dobrej film obstojí v jakýkoliv kvalitě." neříká, místo toho odsoudí že každý kdo film nesleduje ve full HD na dvoumetrové plazmě je hovno, a tradičně masturbuje nad svým domácím kinem, protože díky němu vůbec nechodí do kina :D
292824
Jako pro mě je tahle debata čistě teoretická, protože mě tenhle webrip, blurip, cokoli nezajímá, já jsem Robocopa viděl už v kině, takže jsem si ho v nejlepší kvalitě už vychutnal. A to i tu Nymfomanku, protože jsem ty penisy prostě potřeboval vidět větší než dva metry *:))**:D* (Disku prosím, na toto nereaguj) A do Hasty se tu každý opírá jen proto že právě on tohle: "Dobrej film obstojí v jakýkoliv kvalitě." neříká, místo toho odsoudí že každý kdo film nesleduje ve full HD na dvoumetrové plazmě je hovno, a tradičně masturbuje nad svým domácím kinem, protože díky němu vůbec nechodí do kina *:D*
st39.6
0 0
reagovat
Túto debatu treba ukončiť. ?)
292822
Túto debatu treba ukončiť. *?)*
0 0
reagovat
Já jsem spokojený "YIFY" a vlastně už jiné verze nestahuji.
Web rip mi naposledy sedl u Nymfomanky, protože ty detaily na penisy jsem opravdu nepotřeboval vidět 1080...
292820
Já jsem spokojený "YIFY" a vlastně už jiné verze nestahuji. Web rip mi naposledy sedl u Nymfomanky, protože ty detaily na penisy jsem opravdu nepotřeboval vidět 1080...
0 0
reagovat
st39.6 :+

Carlito: to je snad otázka rychlosti netu a je obecně známo, že v ČR máme hodně dobré připojení, tak proč toho nevyužít ? 1080p seriál máš stažený za pár minut.

PS: když už je řeč o Robocopovi, doporučuju se mrknout, však víte kam, v noci tam něco přibylo.
292819
st39.6 *:+* Carlito: to je snad otázka rychlosti netu a je obecně známo, že v ČR máme hodně dobré připojení, tak proč toho nevyužít ? 1080p seriál máš stažený za pár minut. PS: když už je řeč o Robocopovi, doporučuju se mrknout, však víte kam, v noci tam něco přibylo.
0 0
reagovat

Carlito

Náročné sťahovanie? Čo tým myslíš?
292816
Náročné sťahovanie? Čo tým myslíš?
Carlito
0 0
reagovat
Jasně. Dobrej film obstojí v jakýkoliv kvalitě.

Ale zážitek je fajnovější, když místo na SD.DVDrip.XViD.LoL na dvacetipalcovym CRTčku koukáš na IMAX.75mm.DTS-5.1-KaBoom na dvacetimetrovym plátně, případně na 1080p.Bluray.ReMuX.DTS-HDMA.5.1-KaChing na padesátipalcový plazmě.

Tak prostě život funguje.

Ostatně on to tu nikdo nepopírá, vlastně všichni říkáte to samý, jen jste nasraný na HLVB, protože se k tomu staví moc vyhraněně :D
292814
Jasně. Dobrej film obstojí v jakýkoliv kvalitě. Ale zážitek je fajnovější, když místo na SD.DVDrip.XViD.LoL na dvacetipalcovym CRTčku koukáš na IMAX.75mm.DTS-5.1-KaBoom na dvacetimetrovym plátně, případně na 1080p.Bluray.ReMuX.DTS-HDMA.5.1-KaChing na padesátipalcový plazmě. Tak prostě život funguje. Ostatně on to tu nikdo nepopírá, vlastně všichni říkáte to samý, jen jste nasraný na HLVB, protože se k tomu staví moc vyhraněně *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Neviděl bych to tak černobíle stylem "vnímaj/nevnímaj", ale celou škálu kus od kusu a taky film od filmu co už komu kdy přijde "good enough". Na některé filmy jdu výhradně do IMAXu, nebo čehokoli jiného co nejkvalitnějšího, a taky se snažím o ideální podmínky - ale taky se u některých filmů s klidem spokojím s tím 700MB ripem. Na mobilu po cestě vlakem.

Ono kdyby teď někdo pustil Vojína Ryana do kin tak ze mě vyletí jen "Shut up and take my money!"... ale stejně nezapomenu na to jak mě ten film kdysi poprvé totálně zboural na malé zrnící černobílé televizi.
292812
Neviděl bych to tak černobíle stylem "vnímaj/nevnímaj", ale celou škálu kus od kusu a taky film od filmu co už komu kdy přijde "good enough". Na některé filmy jdu výhradně do IMAXu, nebo čehokoli jiného co nejkvalitnějšího, a taky se snažím o ideální podmínky - ale taky se u některých filmů s klidem spokojím s tím 700MB ripem. Na mobilu po cestě vlakem. Ono kdyby teď někdo pustil Vojína Ryana do kin tak ze mě vyletí jen "Shut up and take my money!"... ale stejně nezapomenu na to jak mě ten film kdysi poprvé totálně zboural na malé zrnící černobílé televizi.
st39.6
0 0
reagovat
Někdo je snob před domácí kino, někdo snob přes hadry, někdo hudební snob, někdo zase -- a ty jsou suverénně nejhorší -- kafesnob. Důležitý je nikomu to necpat. Stéčko tohle chápe, Hasta ne.
292811
Někdo je snob před domácí kino, někdo snob přes hadry, někdo hudební snob, někdo zase -- a ty jsou suverénně nejhorší -- kafesnob. Důležitý je nikomu to necpat. Stéčko tohle chápe, Hasta ne.
0 0
reagovat
stéčko tomu nasadil korunu :D nechci nikoho urážet nebo osočovat, ale jestli to celé už nehraničí s pózerstvím a snobismem. Taky se rád kouknu na ( pro mě ) nejvyšší možnou dostupnou kvalitu , to platí hlavně pro velkofilmy nebo zkrátka vizuálně zajímavé snímky, ale to neznamená že se nepodívám na film, kde je důležitější obsah před formou klidně v 700megovym dvdripu. Barbarství ? Jak pro koho.. Njn, každej to holt máme nastavené jinak, ale to náročné stahování 1080p ripů seriálů jako HIMYM, BBT, Dexter, Newsroomu apod. vám nezávidím ;)
292809
stéčko tomu nasadil korunu *:D* nechci nikoho urážet nebo osočovat, ale jestli to celé už nehraničí s pózerstvím a snobismem. Taky se rád kouknu na ( pro mě ) nejvyšší možnou dostupnou kvalitu , to platí hlavně pro velkofilmy nebo zkrátka vizuálně zajímavé snímky, ale to neznamená že se nepodívám na film, kde je důležitější obsah před formou klidně v 700megovym dvdripu. Barbarství ? Jak pro koho.. Njn, každej to holt máme nastavené jinak, ale to náročné stahování 1080p ripů seriálů jako HIMYM, BBT, Dexter, Newsroomu apod. vám nezávidím *;)*
0 0
reagovat
lidem, který AV kvalitu při sledování filmů nebo seriálů vnímaj, horší rip zážitek zákonitě sníží. lidem, který jí nevnímaj, může bejt kvalita ripu ukradená. teď je otázka, kdo je šťastnější
(osobně těm, který to nevnímaj, trochu závidim, protože nastavit si ideální podmínky pro sledování filmu v mym případě znamená u tý plazmy sedět sám a přeposouvat si polovinu obýváku, protože mám bedny nastavený na sweetspot, na kterej musim přesunout křeslo, kde je jinak stůl :D a tak dále ...)
292800
lidem, který AV kvalitu při sledování filmů nebo seriálů vnímaj, horší rip zážitek zákonitě sníží. lidem, který jí nevnímaj, může bejt kvalita ripu ukradená. teď je otázka, kdo je šťastnější (osobně těm, který to nevnímaj, trochu závidim, protože nastavit si ideální podmínky pro sledování filmu v mym případě znamená u tý plazmy sedět sám a přeposouvat si polovinu obýváku, protože mám bedny nastavený na sweetspot, na kterej musim přesunout křeslo, kde je jinak stůl :D a tak dále ...)
0 0
reagovat
Já bych řekl, že se tady málo hulí...
292796
Já bych řekl, že se tady málo hulí...
1 0
reagovat
Pozerám, že som odštartoval niečo čo som neplánoval. :D
292795
Pozerám, že som odštartoval niečo čo som neplánoval. *:D*
0 0
reagovat

verbst

Zkus se projet v černém autě a pak něco mluv.
292793
Zkus se projet v černém autě a pak něco mluv.
verbst
0 0
reagovat

HastaLaVistaB a půlka a

Zkus se podívat na 1080 rip House of Cards, a pak něco mluv.
292791
Zkus se podívat na 1080 rip House of Cards, a pak něco mluv.
HastaLaVistaB a půlka a
0 0
reagovat
Já o svém kině neřekl ani slovo a nepovažuji ho za nic extra. Já se tu celou dobu bavím o shitripech na shitzařízeních, nic víc. Je třeba tohle vymýtit a naučit se lidi dívat na něco smysluplného :D
292686
Já o svém kině neřekl ani slovo a nepovažuji ho za nic extra. Já se tu celou dobu bavím o shitripech na shitzařízeních, nic víc. Je třeba tohle vymýtit a naučit se lidi dívat na něco smysluplného *:D*
0 0
reagovat
On s tím ještě pořád nepřestal? Mám kvalitní domácí kino, nemám se za co stydět - to jen pro HLVB, aby mě nenapadl, že se dívám na tabletu, ale vykřikovat o tom, že nechápu druhé, že se dívají na horší kvalitu a že já mám doma super kino se skvělým zvykem mi nepřijde už normální.
Jakákoliv narážka na kvalitu (obrazovou, zvukovou) filmu v diskuzi a HLVB se může zbláznit a už píše své komenty o svém domácím kině a jak jsou druzí ubozí, že sledují film v takové a takové kvalitě a nedokáže pochopit, že i z kvalitního webripu se dá film užít.
Znám spoustu lidí, co se dívá na filmy na notebooku a jsou spokojeni a vůbec jim nevadí, že to je na malé uhlopříčce. To, že já to neuznávám a mám jiné priority - kvalita obrazu, zvuk, neznamená, že si ten film užiji víc, než oni.
Připadá mi, že HLVB má nějaký komplex a tak se tady musí pořád chlubit svým domácím kinem a ostatní jsou jen chudáčci, co sledují filmy v mizerné kvalitě na miniobrazovce. Ano HLVB všichni tady už víme, že máš príma kino, ale už s tím prosím dej pokoj.
292685
On s tím ještě pořád nepřestal? Mám kvalitní domácí kino, nemám se za co stydět - to jen pro HLVB, aby mě nenapadl, že se dívám na tabletu, ale vykřikovat o tom, že nechápu druhé, že se dívají na horší kvalitu a že já mám doma super kino se skvělým zvykem mi nepřijde už normální. Jakákoliv narážka na kvalitu (obrazovou, zvukovou) filmu v diskuzi a HLVB se může zbláznit a už píše své komenty o svém domácím kině a jak jsou druzí ubozí, že sledují film v takové a takové kvalitě a nedokáže pochopit, že i z kvalitního webripu se dá film užít. Znám spoustu lidí, co se dívá na filmy na notebooku a jsou spokojeni a vůbec jim nevadí, že to je na malé uhlopříčce. To, že já to neuznávám a mám jiné priority - kvalita obrazu, zvuk, neznamená, že si ten film užiji víc, než oni. Připadá mi, že HLVB má nějaký komplex a tak se tady musí pořád chlubit svým domácím kinem a ostatní jsou jen chudáčci, co sledují filmy v mizerné kvalitě na miniobrazovce. Ano HLVB všichni tady už víme, že máš príma kino, ale už s tím prosím dej pokoj.
0 0
reagovat
Odpovím ti otázkou: Ty si Disketovo alterego (styčné plochy by se našly)? Na MZ už registruju totiž jen jednoho dalšího člověka, co soustavně nechápe, co všichni ostatní decentně, či důrazněji naznačují.
292683
Odpovím ti otázkou: Ty si Disketovo alterego (styčné plochy by se našly)? Na MZ už registruju totiž jen jednoho dalšího člověka, co soustavně nechápe, co všichni ostatní decentně, či důrazněji naznačují.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se