Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jack Ryan: V utajení: Recenze

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek

Hasta

Přesně tak. On vyřeší každou situaci, ale ne proto, že by k tomu měl výcvik nebo na to byl připravený. Při bitce se bojí, při hackování taky a při špiónování evidentně improvizuje. Ale vždycky mu to vyjde, protože to scenáristi chtějí a protože je to hrdina. Není to opodstatněné výcvikem jako u Bourna nebo dokonalou připraveností jako u Hunta. Ryan je prostě fish out of water ale stejně všechno zvládá jako veterán. Herecky to zvládá, ale jednoduše je nucený provádět totální hovadiny.

Chováním docela dost připomíná toho mladýho mašinfíru z posledního Scotta. Jen mu tady neradí Washington a všechno mu prostě jde samo.
284213
Přesně tak. On vyřeší každou situaci, ale ne proto, že by k tomu měl výcvik nebo na to byl připravený. Při bitce se bojí, při hackování taky a při špiónování evidentně improvizuje. Ale vždycky mu to vyjde, protože to scenáristi chtějí a protože je to hrdina. Není to opodstatněné výcvikem jako u Bourna nebo dokonalou připraveností jako u Hunta. Ryan je prostě fish out of water ale stejně všechno zvládá jako veterán. Herecky to zvládá, ale jednoduše je nucený provádět totální hovadiny. Chováním docela dost připomíná toho mladýho mašinfíru z posledního Scotta. Jen mu tady neradí Washington a všechno mu prostě jde samo.
Hasta
0 0
reagovat

popik

Pine je strašnej a to, že tenhle film s ním jako ústřední postavou bude sračka jsem říkal hned, co se objevila první fotka 8)
284208
Pine je strašnej a to, že tenhle film s ním jako ústřední postavou bude sračka jsem říkal hned, co se objevila první fotka *8)*
popik
0 0
reagovat

Mr.Hlad

"Chová se jako Superman a nemá problém rozdat si to na férovku s dvoumetrovým stopadesátikilovým zabijákem, nabourat se do soukromého počítače největšího zločince ekonomického mozku Ruska a pak po honičce moskevskými ulicemi s pomocí železné tyče zlikvidovat teréňák plný padouchů, ty pak nechá na místě a s úsměvem"

a tohle:


"Chris Pine je v hlavní roli fajn, vyjukaného i odhodlaného hrdinu mu bez problémů budete věřit a rozhodně to není takový suverén jako ve Star Treku"


mi nějak nejde dohromady ... ? Čili chceš říct, že se tváří jak lama a zároveň špičkově řeší každou situaci ?



ad Pine: nevím proč, ale líbí se mi jen ve Star Treku, všude jinde ho spíš nemusím
284209
"Chová se jako Superman a nemá problém rozdat si to na férovku s dvoumetrovým stopadesátikilovým zabijákem, nabourat se do soukromého počítače největšího zločince ekonomického mozku Ruska a pak po honičce moskevskými ulicemi s pomocí železné tyče zlikvidovat teréňák plný padouchů, ty pak nechá na místě a s úsměvem" a tohle: "Chris Pine je v hlavní roli fajn, vyjukaného i odhodlaného hrdinu mu bez problémů budete věřit a rozhodně to není takový suverén jako ve Star Treku" mi nějak nejde dohromady ... ? Čili chceš říct, že se tváří jak lama a zároveň špičkově řeší každou situaci ? ad Pine: nevím proč, ale líbí se mi jen ve Star Treku, všude jinde ho spíš nemusím
Mr.Hlad
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se