Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Thor: Temný svět: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

7/10

osobně pro mě o fous horší než jednička. Začátek mě skoro až nudil, ale od cca půlky filmu jsem se bavil výtečně. Humorná složka parádní scéna v metru, způsobné pověšení kladiva na věšák, captain america dokonalej. Co mě mrzí je záporák, spíše si pamatuju tu podržtašku než jeho...což je špatně. Celkový dojem je nadprůměrný, ale tu harlequinskou scénu po titulcích jsem teda vydejchával těžce
277204
osobně pro mě o fous horší než jednička. Začátek mě skoro až nudil, ale od cca půlky filmu jsem se bavil výtečně. Humorná složka parádní [spoiler] scéna v metru, způsobné pověšení kladiva na věšák, captain america dokonalej[/spoiler]. Co mě mrzí je záporák, spíše si pamatuju tu podržtašku než jeho...což je špatně. Celkový dojem je nadprůměrný, ale tu [spoiler]harlequinskou scénu po titulcích jsem teda vydejchával těžce[/spoiler]
7/10
2 0
reagovat
Podle mě to bylo stejně hloupoučké a většinu času stejně nudné jako jednička. S jediným rozdílem, že to konečně místama opravdu bylo vtipné! Takže tak 5/10 o bod víc jak jednička:). Jen ten Hemsworth mi svojí prkeností začíná vadit. Asi by ho měli dávkovat po troškách jako Hulka, na víc obě postavy nemají.
277202
Podle mě to bylo stejně hloupoučké a většinu času stejně nudné jako jednička. S jediným rozdílem, že to konečně místama opravdu bylo vtipné! Takže tak 5/10 o bod víc jak jednička*:)*. Jen ten Hemsworth mi svojí prkeností začíná vadit. Asi by ho měli dávkovat po troškách jako Hulka, na víc obě postavy nemají.
2 0
reagovat
Mě to bavilo stejně, ne-li víc než třetí Iron Man, ale já jsem jen obyčejný divák, který tomu nerozumí, tak co.
277200
Mě to bavilo stejně, ne-li víc než třetí Iron Man, ale já jsem jen obyčejný divák, který tomu nerozumí, tak co.
2 0
reagovat
Humor výborný, Asgard výborný, camea výborný, bavilo mě to. Oproti Karlovi bych jeden bod přihodil, na 7/10.

ALE - dost mě na tom mrzí značná plytkost. Po Thorovi a Avengers je to už v podstatě dvou-a-půltý díl, takže máme nahozený svět, nahozené charaktery a teď to chtělo nějaké verbální střety, vztahy-posunující dialogy atd. Všichni se tady mihnou ale nikdo ne pořádně. Konkrétně radši do spoiler tagu:
V tomto ohledu byla docela povedená scéna rozhovoru po matčině smrti, kdy pak Loki zruší tu iluzi.
Jinak je tady trestuhodně nevyužitý potenciální střet Sif/Jane, ze kterého nakonec je jen jedno šlehnutí pohledem a pár nenápadných slovních zmínek. Dál strašně nevyužitý záporák Eccleston, něco víc by určitě šlo dostat i z Thorových kumpánů, aby to nebyly tak ploché figurky.
Některý ty deus ex machina posuny taky zabolely.
277189
Humor výborný, Asgard výborný, camea výborný, bavilo mě to. Oproti Karlovi bych jeden bod přihodil, na 7/10. ALE - dost mě na tom mrzí značná plytkost. Po Thorovi a Avengers je to už v podstatě dvou-a-půltý díl, takže máme nahozený svět, nahozené charaktery a teď to chtělo nějaké verbální střety, vztahy-posunující dialogy atd. Všichni se tady mihnou ale nikdo ne pořádně. Konkrétně radši do spoiler tagu: [spoiler]V tomto ohledu byla docela povedená scéna rozhovoru po matčině smrti, kdy pak Loki zruší tu iluzi. Jinak je tady trestuhodně nevyužitý potenciální střet Sif/Jane, ze kterého nakonec je jen jedno šlehnutí pohledem a pár nenápadných slovních zmínek. Dál strašně nevyužitý záporák Eccleston, něco víc by určitě šlo dostat i z Thorových kumpánů, aby to nebyly tak ploché figurky. Některý ty deus ex machina posuny taky zabolely.[/spoiler]
2 0
reagovat

Salem

Je v tom blázinci, říká něco jako "Can I have my shoe back?" :)
277185
[spoiler]Je v tom blázinci, říká něco jako "Can I have my shoe back?" :)[/spoiler]
Salem
2 0
reagovat
Collector tam je kvůli spojení s Guardians of the Galaxy kde by měl hrát

Cap byl parádní

můžete mi někdo napsat kde byl Stan Lee vím že tam byl, ale nějak jsem si ho tam dneska nevšiml.

277184
[spoiler]Collector tam je kvůli spojení s Guardians of the Galaxy kde by měl hrát[/spoiler] [spoiler]Cap byl parádní[/spoiler] můžete mi někdo napsat kde byl Stan Lee vím že tam byl, ale nějak jsem si ho tam dneska nevšiml.
2 0
reagovat

Vincent

Já sem teda byl hodně překvapenej, že Berdych dal Ferrera ve dvou. Pokud si viděl ten zápas v Davis Cupu minulej rok, tak Berdych byl jasně horší. Imho to Stan nezvládne psychicky a prohraje s Ferrerem ve třech. Což (tuším) by podle "pohárový" matematiky mělo Berďovi stačit.

P.S Shane Black je skvělej rejža a scénárista. Kiss Kiss Bang Bang sem viděl už třikrát a pořád mě to baví. Ale dávat mu Iron Mana 3 byla velká chyba. Jenom malinký vylepšení od hrozný dvojky. Jako má to svoje momenty, ale ten film už prostě nikdy nechci vidět. A věděl sem to už po odchodu z kina. Což nikdy není dobrý znamení :)

P.P.S Taky to vidíš tak, že na konci příštího roku ukončí Fedex kariéru?
277181
Já sem teda byl hodně překvapenej, že Berdych dal Ferrera ve dvou. Pokud si viděl ten zápas v Davis Cupu minulej rok, tak Berdych byl jasně horší. Imho to Stan nezvládne psychicky a prohraje s Ferrerem ve třech. Což (tuším) by podle "pohárový" matematiky mělo Berďovi stačit. P.S Shane Black je skvělej rejža a scénárista. Kiss Kiss Bang Bang sem viděl už třikrát a pořád mě to baví. Ale dávat mu Iron Mana 3 byla velká chyba. Jenom malinký vylepšení od hrozný dvojky. Jako má to svoje momenty, ale ten film už prostě nikdy nechci vidět. A věděl sem to už po odchodu z kina. Což nikdy není dobrý znamení :) P.P.S Taky to vidíš tak, že na konci příštího roku ukončí Fedex kariéru?
Vincent
1 -1
reagovat
Ted: Uvidime, sanci porazit Nadala ma tak 20% (a to je velkorysej odhad), ale kdyz Ferrer porazi Wawrinku, tak by teoreticky mohl proklouznout do semifinale :)

PS: Shane Black a Iron Man 3 rules, bitch! :)
277180
Ted: Uvidime, sanci porazit Nadala ma tak 20% (a to je velkorysej odhad), ale kdyz Ferrer porazi Wawrinku, tak by teoreticky mohl proklouznout do semifinale :) PS: Shane Black a Iron Man 3 rules, bitch! *:)*
2 0
reagovat
Tak pro me taky 8/10 a bodik horsi nez Thor ... nejvic zamrzely mizernejsi bojove sceny ale to se da kvůli tomu kdo to reziroval pochopit..
Jinak par zvratu prekvapilo...
277173
Tak pro me taky 8/10 a bodik horsi nez Thor ... nejvic zamrzely mizernejsi bojove sceny ale to se da kvůli tomu kdo to reziroval pochopit.. Jinak par zvratu prekvapilo...
2 0
reagovat

8/10

Tak jsem se právě vrátil z kina a pocity jsou velmi dobré. Upřímně řečeno, se všemi těmi problémy, výměnami, přepisy, odchody a dotáčkami jsem čekal opravdu hodně velký průšvih. Místo akčního filmu s bohem hromu jsem sice dostal naservírovanou romantickou komedii, ale na to jsem byl připraven od oznámení návratu Kat Dennings. Nakonec mi překvapivě nevadila tolik, jako v prvním díle a humor celkově, ač jej bylo až příliš, byl dobře prodaný a rozprostřený. "Ta-dá" bylo naprosto dokonalé. Evansovo cameo bylo skvělé a pro mě vyšvihlo film vysoko. Naopak u Collectora jsem poněkud zmaten jeho pojetím, když ho srovnám s komiksovou předlohou.
277172
Tak jsem se právě vrátil z kina a pocity jsou velmi dobré. Upřímně řečeno, se všemi těmi problémy, výměnami, přepisy, odchody a dotáčkami jsem čekal opravdu hodně velký průšvih. Místo akčního filmu s bohem hromu jsem sice dostal naservírovanou romantickou komedii, ale na to jsem byl připraven od oznámení návratu Kat Dennings. Nakonec mi překvapivě nevadila tolik, jako v prvním díle a humor celkově, ač jej bylo až příliš, byl dobře prodaný a rozprostřený. [spoiler]"Ta-dá" bylo naprosto dokonalé. Evansovo cameo bylo skvělé a pro mě vyšvihlo film vysoko. Naopak u Collectora jsem poněkud zmaten jeho pojetím, když ho srovnám s komiksovou předlohou.[/spoiler]
8/10
2 0
reagovat
Asi jsem viděl jiný film, než Karel.. za mě 8/10 a slušná zábava. Ano, trochu víc TV look, ale nějak mi to nevadilo.
277162
Asi jsem viděl jiný film, než Karel.. za mě 8/10 a slušná zábava. Ano, trochu víc TV look, ale nějak mi to nevadilo.
2 0
reagovat

KarelR

Knowing
277148
Knowing
KarelR
2 0
reagovat
Duro je odjakživa spoilerová hysterka :D
277145
Duro je odjakživa spoilerová hysterka *:D*
2 0
reagovat

Sarger 06.11.2013 23:11:19

Pičovina, miestami zábavná... tak by som hodnotil skoro 2 hodiny ničoho. Celý film bola Nátalka neskutočne otravná... potešili Friga, Siff, Chuck a štandartne Loki s Heimdalom.Jediná väčšia mastenica totálne neprehľadná, zbytočné a nevyužité 3D.
Cameá v pohode.. Capitán a štandartne Stan Lee

Čo sa týka záveru a potitulkovej scény Del Toro ako The Collector, hmm nepoznám comics takže neviem, ak niekto vie tak troška pospoilerujte a Loki no comment

Teším sa na apríl a posledné na dva Marvelovské experimenty chcem skoro zabudnúť
Max 4-5/10
Bonusom bolo polhodinové opozdenenie premietania a ženská chrúmajúca prepašované chipsy.. zabíjal by som.

Inak pozerám, že som sa Karlom relatívne zhodol...
277141
Pičovina, miestami zábavná... tak by som hodnotil skoro 2 hodiny ničoho. Celý film bola Nátalka neskutočne otravná... potešili Friga, Siff, Chuck a štandartne Loki s Heimdalom.Jediná väčšia mastenica totálne neprehľadná, zbytočné a nevyužité 3D. Cameá v pohode.. [spoiler]Capitán a štandartne Stan Lee[/spoiler] Čo sa týka záveru a potitulkovej scény [spoiler]Del Toro ako The Collector, hmm nepoznám comics takže neviem, ak niekto vie tak troška pospoilerujte a Loki no comment[/spoiler] Teším sa na apríl a posledné na dva Marvelovské experimenty chcem skoro zabudnúť Max [b]4-5/10[/b] Bonusom bolo polhodinové opozdenenie premietania a ženská chrúmajúca prepašované chipsy.. zabíjal by som. Inak pozerám, že som sa Karlom relatívne zhodol...
Sarger 06.11.2013 23:11:19
2 0
reagovat

Vincent

Co říkáš na Berdycha v Londýně? Že by sme se pro změnu bavili o něčem, čemu rozumíš? 8)
277137
Co říkáš na Berdycha v Londýně? Že by sme se pro změnu bavili o něčem, čemu rozumíš? *8)*
Vincent
2 0
reagovat
Iron Man 3 se naramne povedl. Kdo to nevidi, tak tomu nerozumi, konec debaty. :))
277136
Iron Man 3 se naramne povedl. Kdo to nevidi, tak tomu nerozumi, konec debaty. *:))*
2 0
reagovat
Nevím jak moc můžu tuto recenzi brát vážně, když její autor je schopný o Iron Manovi 3 napsat, že se náramně povedl...
277132
Nevím jak moc můžu tuto recenzi brát vážně, když její autor je schopný o Iron Manovi 3 napsat, že se náramně povedl...
2 0
reagovat
8/10 Pre mňa lepšie ako prvý diel, čo sa týka najhoršej Marvelovky, tou podľa mňa zostáva IRON-MAN 2.
277130
8/10 Pre mňa lepšie ako prvý diel, čo sa týka najhoršej Marvelovky, tou podľa mňa zostáva IRON-MAN 2.
2 0
reagovat
Lady-Nemesis: Řekl bych, že Duro narážel na IM3... I když v diskuzi o filmu od Marvelu se dá čekat probírání ostatních marvelovek, ještě po takové době po premiéře...
277128
Lady-Nemesis: Řekl bych, že Duro narážel na IM3... I když v diskuzi o filmu od Marvelu se dá čekat probírání ostatních marvelovek, ještě po takové době po premiéře...
2 0
reagovat
Na tom filmu mi něco chybělo, jednotlivé části byli fajn, ale prostě bylo to jak poslepované menší story. Malekith se podle mě neukázal v plné síle, dala bych mu víc prostoru, protože Christopher Ecclestone byl výborný. Snad jediný kdo to tam zachraňuje je Loki, který trochu odlehčuje atmosféru. Nějak jsem taky čekala vyvrcholení střetu mezi Thorem a Odinem a ono nic... pro mě slabší než jednička.

duro: Tak nečti recenze, pokud si nechci nechat něco vyspoilerovat, tak si radši uvařím čaj a zavřu internet.
277127
Na tom filmu mi něco chybělo, jednotlivé části byli fajn, ale prostě bylo to jak poslepované menší story. Malekith se podle mě neukázal v plné síle, dala bych mu víc prostoru, protože Christopher Ecclestone byl výborný. Snad jediný kdo to tam zachraňuje je Loki, který trochu odlehčuje atmosféru. Nějak jsem taky čekala vyvrcholení střetu mezi Thorem a Odinem a ono nic... pro mě slabší než jednička. duro: Tak nečti recenze, pokud si nechci nechat něco vyspoilerovat, tak si radši uvařím čaj a zavřu internet.
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se