Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Gravitace: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

achjo verbste...

Tak sem to před hodinou dokoukal popátý :o, od prvních Transformerů za mě asi první takhle častokrát zhlídnutej film (počítám to ála nejnovější snímky: ne jako Společenstvo Prstenu, který sem minulej rok viděl desetkrát :D).
Prostě... pecka.
296298
Tak sem to před hodinou dokoukal popátý *:o*, od prvních Transformerů za mě asi první takhle častokrát zhlídnutej film (počítám to ála nejnovější snímky: ne jako Společenstvo Prstenu, který sem minulej rok viděl desetkrát *:D*). Prostě... pecka.
achjo verbste...
0 0
reagovat
Myslím, že tohle je jeden z těch filmů, kde rozptyl hodnocení více než obvykle ovlivňuje to, jak to kterému divákovi zrovna sedne. A jde to od velikosti plátna, přes nasbíraná očekávání až po aktuální rozpoložení při projekci.

Mě třeba nějaký Cuarón vůbec nezajímal, Sandru mám zafixovanou spíš jako nesympatickou a 3D jde úplně mimo mě. A přesto mě film v kině (2D) zkrátka dostal - od počátečních průletů vesmírem, přes dramatické chvilky na vesmírných stanicích až po husí kůži nahánějící hudební gradaci při vstupu do atmosféry. A ten závěr byl už jen třešnička na dortu.

Mimochodem, komu není po chuti pokračování od scény kyslíkem, nechť si adoptuje ten alternativní výklad, že zde Sandra ve skutečnosti skončila a zbytek je už jen sen.
296297
Myslím, že tohle je jeden z těch filmů, kde rozptyl hodnocení více než obvykle ovlivňuje to, jak to kterému divákovi zrovna sedne. A jde to od velikosti plátna, přes nasbíraná očekávání až po aktuální rozpoložení při projekci. Mě třeba nějaký Cuarón vůbec nezajímal, Sandru mám zafixovanou spíš jako nesympatickou a 3D jde úplně mimo mě. A přesto mě film v kině (2D) zkrátka dostal - od počátečních průletů vesmírem, přes dramatické chvilky na vesmírných stanicích až po husí kůži nahánějící hudební gradaci při [spoiler]vstupu do atmosféry[/spoiler]. A ten závěr byl už jen třešnička na dortu. Mimochodem, komu není po chuti pokračování od [spoiler]scény kyslíkem, nechť si adoptuje ten alternativní výklad, že zde Sandra ve skutečnosti skončila a zbytek je už jen sen.[/spoiler]
0 0
reagovat
Přidávám se k Verbstovi........Gravitace technicky OK, ale ostatní slabota a to jsem byl na IMAXu, nehorázné dějové paskvily (Sandra si skáče od američanům k rusům a nakonec číňanům jako by to bylo pár metrů od sebe, všechny ty krámy uměla řídit, ještě před tím si vypustila kyslík, PROBRALA se a jen tak si ho znovu napustila atd.. to All is lost je opravdu zajímavější, o Redforda se člověk bál a prožíval to s ním nejvíc mě dostaly projíždějící ne jeden tanker, ale dva, těsně kolem něho........ty technické oscary chápu, ale jinak ten hype kolem Gravitace vůbec nerzumím:-
296212
Přidávám se k Verbstovi........Gravitace technicky OK, ale ostatní slabota a to jsem byl na IMAXu, nehorázné dějové paskvily ([spoiler]Sandra si skáče od američanům k rusům a nakonec číňanům jako by to bylo pár metrů od sebe, všechny ty krámy uměla řídit, ještě před tím si vypustila kyslík, PROBRALA se a jen tak si ho znovu napustila atd..[/spoiler] to All is lost je opravdu zajímavější, o Redforda se člověk bál a prožíval to s ním [spoiler]nejvíc mě dostaly projíždějící ne jeden tanker, ale dva, těsně kolem něho[/spoiler]........ty technické oscary chápu, ale jinak ten hype kolem Gravitace vůbec nerzumím*:-*
0 0
reagovat

verbst

Ano, aj ja som samozrejme subjektivny. Ale narozdiel od teba tu nevypisujem, ze ti co maju opacny nazor su povrchni blbeckovia ovplyvneni hypeom bez vlastneho nazoru (ze lebo Cuaron fap fap)
296205
Ano, aj ja som samozrejme subjektivny. Ale narozdiel od teba tu nevypisujem, ze ti co maju opacny nazor su povrchni blbeckovia ovplyvneni hypeom bez vlastneho nazoru (ze lebo Cuaron fap fap)
verbst
1 0
reagovat
Náhodou, doma je to ovela obrazově sevřenější... A upřímně moc nemám rád, když se píše, že ten film doma něco ztratí... OK, možná na prvotním wow efektu, ale který film tohle po kině neztrácí.
Informačně je to doma rozhodně srozumitelnější a co do kompozice kamery a jejího (dlouhého a nepřerušovaného) pohybu možná i lepší, protože plně vnímáte úmysl "pravého" dua Gravitace...

JInak je Verbstovi nedivím v tom, že ho to nezaujalo. Ten film rozhodně prázdný není, ale záměrně se tak stylizuje. Je to jednoduché, přímočaré a v řadě případů repetetivní. A to uznávám i já, co Gravity považuje za masterpiese. A ano, i díky tomu, že to TOČIL Cuaron (a uznávám, že kdyby to NEPSAL, mohlo to být i o kousek dokonalejší - což by mi ale pak asi praskla hlava štěstím). Protože co do režie je to opravdu fenomenální - formou, řemeslem a přístupem... Cuaron neCuaron.
296204
Náhodou, doma je to ovela obrazově sevřenější... A upřímně moc nemám rád, když se píše, že ten film doma něco ztratí... OK, možná na prvotním wow efektu, ale který film tohle po kině neztrácí. Informačně je to doma rozhodně srozumitelnější a co do kompozice kamery a jejího (dlouhého a nepřerušovaného) pohybu možná i lepší, protože plně vnímáte úmysl "pravého" dua Gravitace... JInak je Verbstovi nedivím v tom, že ho to nezaujalo. Ten film rozhodně prázdný není, ale záměrně se tak stylizuje. Je to jednoduché, přímočaré a v řadě případů repetetivní. A to uznávám i já, co Gravity považuje za masterpiese. A ano, i díky tomu, že to TOČIL Cuaron (a uznávám, že kdyby to NEPSAL, mohlo to být i o kousek dokonalejší - což by mi ale pak asi praskla hlava štěstím). Protože co do režie je to opravdu fenomenální - formou, řemeslem a přístupem... Cuaron neCuaron.
0 0
reagovat
Po IMAX kině "skoro" stejný pocity jako verbst :o, po třetí blu-ray projekci putoval film do mý soukromý TOPky. Je to napínavá jízda od začátku do konce s neskutečnou hudbou.
296203
Po IMAX kině "skoro" stejný pocity jako verbst *:o*, po třetí blu-ray projekci putoval film do mý soukromý TOPky. Je to napínavá jízda od začátku do konce s neskutečnou hudbou.
0 0
reagovat
Pozor, na ten já se těším. Jako prase. Ale ten trailer byl prostě hrozně vlažnej.
296202
Pozor, na ten já se těším. Jako prase. Ale ten trailer byl prostě hrozně vlažnej.
0 0
reagovat
Verbst je proti Avatarovi, Gravitaci, být jim bych ušetřil a na Interstellar ani nechodil. :D
296200
Verbst je proti Avatarovi, Gravitaci, být jim bych ušetřil a na Interstellar ani nechodil. *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

You ain't seen the half of it.
296199
You ain't seen the half of it.
TedGeorge
0 0
reagovat

kubqo

To, že to tu Verbst "proti všem" napsal značí, že má velký koule.

Kastrace nebude jednoduchá.
296197
To, že to tu Verbst "proti všem" napsal značí, že má velký koule. Kastrace nebude jednoduchá.
kubqo
0 0
reagovat
Ja by som navrhol, aby každy kto sa vyjadruje negatívne ku Gravitácii a nevidel ju v kine bol vykastrovaný. Alebo aspoň filmový ekvivalent toho (vydlubat oči?).
296195
Ja by som navrhol, aby každy kto sa vyjadruje negatívne ku Gravitácii a nevidel ju v kine bol vykastrovaný. Alebo aspoň filmový ekvivalent toho (vydlubat oči?).
0 0
reagovat
Zatímco ty tu píšeš jen objektivně, co? ... A nepíšu, že je to zajímavější námět, ale že je to zajímavěji podaný jako celek...

A film by měl fungovat vždycky. Ne jen v kině, you know...
296182
Zatímco ty tu píšeš jen objektivně, co? ... A nepíšu, že je to zajímavější námět, ale že je to zajímavěji podaný jako celek... A film by měl fungovat vždycky. Ne jen v kině, you know...
0 0
reagovat
Ad zajimavejsi namet All is lost, to nemyslis vazne:))) Ved to je tuctove prostredie a samotny namet jak vysity:)
Ale nezazlievam mu to, kedze na originalitu sa tam nehralo.
296181
Ad zajimavejsi namet All is lost, to nemyslis vazne:))) Ved to je tuctove prostredie a samotny namet jak vysity:) Ale nezazlievam mu to, kedze na originalitu sa tam nehralo.
0 0
reagovat

verbst

Aha ok, cize silne subjektivne pocity. Osobne som sa v zavere Gravitacie nadychol spolu so Sandrou nad hladinou a neviem ako dlho som predtym zadrziaval dych. Herecky nemam co vytknut, mozno par patetickejsich viet a zavyjanie. No a atmosfera? Bezprecedentna! V kine, you know..;)
296180
Aha ok, cize silne subjektivne pocity. Osobne som sa v zavere Gravitacie nadychol spolu so Sandrou nad hladinou a neviem ako dlho som predtym zadrziaval dych. Herecky nemam co vytknut, mozno par patetickejsich viet a zavyjanie. No a atmosfera? Bezprecedentna! V kine, you know..*;)*
verbst
0 0
reagovat

Gorecki

Hereckej výkon, atmosféra, strach o hlavní postavu a celkově je to MNOHEM zajímavější.
296178
Hereckej výkon, atmosféra, strach o hlavní postavu a celkově je to MNOHEM zajímavější.
Gorecki
0 0
reagovat

verbst

O co je All is lost "plnsie" ako Gravitacia? Fakt by ma to zaujimalo, cim je to "nebe a dudy".

Vincent
Ja mu to "nezeriem". Len teatralne vykriky typu vsetci ste blbci, ze zerete cuaronov hype si zasluzia vychovny preplesk. Je to neslusne:)
296176
O co je All is lost "plnsie" ako Gravitacia? Fakt by ma to zaujimalo, cim je to "nebe a dudy". [b]Vincent[/b] Ja mu to "nezeriem". Len teatralne vykriky typu vsetci ste blbci, ze zerete cuaronov hype si zasluzia vychovny preplesk. Je to neslusne:)
verbst
0 0
reagovat
Jako chapu odkad verbst s tema hlaskama prichazi, podobny pocity jsem zazival i v kine, ale pro me to je jeden z tech filmu, ktery fungujou pouze v kine. Zadnej jinej film me neumoznil iluzi bejt ve vesmiru jako Gravity. V televizi to bude vypadat hodne prumerne, tak se ani nedivim tem jeho reakcim.

Gorecki ma taky pravdu, ale nezeru to Cuaronovi tak jako on :)
296171
Jako chapu odkad verbst s tema hlaskama prichazi, podobny pocity jsem zazival i v kine, ale pro me to je jeden z tech filmu, ktery fungujou pouze v kine. Zadnej jinej film me neumoznil iluzi bejt ve vesmiru jako Gravity. V televizi to bude vypadat hodne prumerne, tak se ani nedivim tem jeho reakcim. Gorecki ma taky pravdu, ale nezeru to Cuaronovi tak jako on :)
0 0
reagovat

Gorecki

All is Lost aj Gravitáciu som hodnotil rovnako. Inak výstavbu deja majú zvládnutú aj niektoré inak sračkoidné odpady. :D
296169
All is Lost aj Gravitáciu som hodnotil rovnako. Inak výstavbu deja majú zvládnutú aj niektoré inak sračkoidné odpady. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
"To je stejnej případ jako trailer na Interstellar - normální průměrná věc, ale jen proto, že je to Nolan tam jebneme 5*. Fuck you." :+
296168
"To je stejnej případ jako trailer na Interstellar - normální průměrná věc, ale jen proto, že je to Nolan tam jebneme 5*. Fuck you." *:+*
0 0
reagovat

Krámy, nekrámy...

All is Lost je neskutečná pecka. To je jako nebe a dudy. A jako nevím, jak jinak Gravity popsat, než prázdně. O hereckých výkonech se nedá vůbec mluvit, a o vývoji postav už vůbec ne. Ale jo, navážejte se, jen proto, že nesedím s váma v nějakým cool Cuarón clubu.

Tady jste se totiž fakt všichni připosrali (někteří posrali) z toho, že to dělal Cuarón. To je stejnej případ jako trailer na Interstellar - normální průměrná věc, ale jen proto, že je to Nolan tam jebneme 5*. Fuck you.

Jako jo, v kině to určitě bylo dechberoucí, ale to nedělá ten film skvělým. Prostě ne. Při několikátým oběhu kamery jsem dokonce na chvíli usnul. A celou dobu jsem chtěl aby Sandra zařvala nějakou dementní smrtí, protože by to bylo aspoň na chvilku něčím zajímavý a zábavný. Že je to podle učebnice mě vůbec nezajímá, když to neuměl Alf pořádně podat.

Takže ještě jednou: běžte si tahat za lálínky při koukání na hekající Sandru a neserte se furt do lidí, co to viděj jinak, než vy.

Dík.
296167
All is Lost je neskutečná pecka. To je jako nebe a dudy. A jako nevím, jak jinak Gravity popsat, než prázdně. O hereckých výkonech se nedá vůbec mluvit, a o vývoji postav už vůbec ne. Ale jo, navážejte se, jen proto, že nesedím s váma v nějakým cool Cuarón clubu. Tady jste se totiž fakt všichni připosrali (někteří posrali) z toho, že to dělal Cuarón. To je stejnej případ jako trailer na Interstellar - normální průměrná věc, ale jen proto, že je to Nolan tam jebneme 5*. Fuck you. Jako jo, v kině to určitě bylo dechberoucí, ale to nedělá ten film skvělým. Prostě ne. Při několikátým oběhu kamery jsem dokonce na chvíli usnul. A celou dobu jsem chtěl aby Sandra zařvala nějakou dementní smrtí, protože by to bylo aspoň na chvilku něčím zajímavý a zábavný. Že je to podle učebnice mě vůbec nezajímá, když to neuměl Alf pořádně podat. Takže ještě jednou: běžte si tahat za lálínky při koukání na hekající Sandru a neserte se furt do lidí, co to viděj jinak, než vy. Dík.
Krámy, nekrámy...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se