Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indiana Cumberbatch?


ikona
KarelR
benedict cumberbatchjames graythe lost city of z
Sherlock se vydá do brazilské džungle. 

Pátý Indiana Jones je dost nejistý, Uncharted se ne a ne odpíchnout od země a costnerovina The Explorers Guide také nebude v kinech do roka a do dne. Světu tak schází pořádný filmový dobrodruh a spásu by neměl přinést nikdo jiný než Benedict Cumberbatch.

 

Hvězda televizního Sherlocka a posledního Star Treku nedávno opustila Del Torův horor Crimson Peak, což vedlo ke spekulacím, že si zahraje v nových Star Wars. Teď se ale ukázalo, že Cumberbatche zaujala jiná role. A to Percy Fawcett, reálný archeolog, který v roce 1925 objevil mýtické město uprostřed amazonských pralesů. Bohužel ale nestihl dokázat jeho existenci, jelikož společně se svým synem záhadně zmizel na jejich poslední výpravě.

Je trochu s podivem, že se Fawcettovy výlety do "Ztraceného města Z" dodnes nedočkaly filmové adaptace. Bývalý plukovník britské armády ale zvládl inspirovat jak Indiana Jonese, tak profesora Challengera z Doyleova Ztraceného světa, nemusíme tudíž smutnit, že by jeho odkaz uvadl. Naopak. Fawcett se po letech konečně podívá na plátno, a to pod dohledem Jamese Graye (Noc patří nám), který slibuje velkolepou dobrodružnou výpravu podle nejlepšího scénáře, co kdy napsal.

 

Jeho předlohou byl mimochodem bestseller Davida Granna The Lost City of Z, hlavním tahákem ale zůstává Cumberbatch, který by měl tajemstvími posedlého Brita vyseknout bez sebemenších problémů. Snad se tedy nebude opakovat situace s Johnem Carterem, kdy originál nedokázal konkurovat slavnějším napodobeninám. Dobrodružných retro filmů už se dnes totiž moc nerodí, takže by to byla dvojnásobná škoda.

---

Vytáhni v hospodě: Až se bude rebootovat Harry Potter, může hrát Snapea jen jeden člověk...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace