Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Herní Uncharted jako filmy


ikona
KarelR
uncharted
Podívejte se na všechna tři dobrodružství Nathana Drakea. 

Člověk se až diví, že to někoho nenapadlo dřív. Dobrodružná trilogie Uncharted patří mezi nejcinematičtější herní počiny, jaké kdy spatřily světlo světa. V současnosti se chystá filmová adaptace prvního dílu, pokud na ni ale nechcete čekat, nemusíte. Jednu dobrou duši totiž napadlo, že by všechny tři díly Uncharted, jejichž herní čas se pohybuje někde mezi osmi a dvanácti hodinami (na hru), mohla jednoduše sestříhat do celovečerních filmů.

Pokud tedy nevlastníte PlayStation 3 a vždycky vás zajímalo, co na téhle sáze kdo vidí, můžete si Drake's Fortune, Among Thieves i Drake's Deception prohlédnout přímo na svém monitoru. Pochopitelně to zdaleka nejsou dokonalé hollywoodské produkty. Tříměsíční šikovné mixování herních animací a minimálního nutného množství gameplay záběrů ale dává dohromady jakž takž skousnutelné filmy, které by měli každému zájemci bez problému převyprávět tři velkolepá akční dobrodružství.

S ovladačem v ruce jsou Uncharted samozřejmě na úplně jiném levelu. Ani tohle seznámení s videoherním bratříčkem Indiana Jonese ale není úplně k zahození. Obzvlášť s přihlédnutím k tomu, že jde pouze o práci nadšeného fandy, který chtěl svým nehrajícím blízkým předvést, jak zajímavé příběhy mají dnešní videohry.

Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted 2: Among Thieves

Uncharted 3: Drake's Deception

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace