Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Indy? Jedině bez Lucase.


ikona
KarelR
george lucasindiana jones 5
Forda v klobouku už na plátně možná neuvidíme. 

Vzpomínáte si, jak Steven Spielberg minulý rok oživil spekulace ohledně pátého Indyho? Tehdy jsme se dozvěděli, že prý Lucas vymyslel MacGuffin a teď dává dohromady zbytek příběhu. Na konci letošního května ale milovaný i nenáviděný tvůrce Star Wars opustil Lucasfilm, aby se věnoval svému filmařskému snu - menším experimentálním filmům, za jejichž případné nekvality na něj nebudou řvát miliony lidí.

Kdekdo si to asi uvědomil už tenkrát. Až nyní ale přichází producent Frank Marshall s potvrzením, že se kolem Indyho 5 nic neděje: "Pro mě bylo Království křišťálové lebky posledním dobrodružstvím. Vím, že se mluvilo o dalším díle. Zatím ale nemáme žádný nápad. Žádný MacGuffin." Výrazně si tak protiřečí se Spielbergem, který o nějakém nápadu slyšel. Záhy ale upřesňuje, že vzhledem k tomu, že Lucasfilm nyní řídí jeho manželka Kathleen Kennedy, putoval zkrátka Indy do jiných rukou: "George se do dalšího Indiana Jonese nijak nežene. Veškerou jeho práci převzala moje žena."

Znamená to, že pátý Indy přeci jen bude, jen pod jiným dohledem? Není to příliš pravděpodobné, jelikož trio Lucas-Spielberg-Ford vždycky drželo při sobě. Slavný hrdina tak nejspíš půjde k ledu... aby se někdy v budoucnu vynořil v nové podobě. Reboot? Pokračování se Shiou? Další televizní seriál? Kdo ví, co se stane a kdo u toho bude. Otázkou každopádně je, jestli by neměl Hollywood udělat takřka nevyslovitelné - nechat Indyho spát a neudělat z něj další dojnou krávu typu Star Wars. Co navrhujete vy?

---

Vytáhni v hospodě: Lucasfilm se teď může na Indyho klidně na chvíli vykašlat. Radši ať věnuje veškerou péči tomuhle!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace