Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Beowulf: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

me hodnoceni

Beowulf 3D - BFI IMAX - 8/10
69027
Beowulf 3D - BFI IMAX - 8/10
me hodnoceni
0 0
reagovat

lubo

sak kadzy z nas, ale casy kedy si manuskovu show v babkovom divadle prezival ako napr. niekolkominutovu zaverecnu pasaz z Children of Men su uz davno prec ;)

kazdy z nas ma tu mieru inde, netvrdim ze ma rusil cely Beowulf, ale bolo to strasne nevyrovnane. Dokonale realisticke zabery striedali tie zle uplne nahle a necakane, niekedy stacil aj jeden zly render alebo pohyb a uz bola magia fuc. Musel som sa do toho znovu dostavat. To ako ked si tvoja partnerka v posteli pocas... ale ne.. tento priklad si radsej odpustim, citaju to tu vacsinou maloleti:)
68982
sak kadzy z nas, ale casy kedy si manuskovu show v babkovom divadle prezival ako napr. niekolkominutovu zaverecnu pasaz z Children of Men su uz davno prec *;)* kazdy z nas ma tu mieru inde, netvrdim ze ma rusil cely Beowulf, ale bolo to strasne nevyrovnane. Dokonale realisticke zabery striedali tie zle uplne nahle a necakane, niekedy stacil aj jeden zly render alebo pohyb a uz bola magia fuc. Musel som sa do toho znovu dostavat. To ako ked si tvoja partnerka v posteli pocas... ale ne.. tento priklad si radsej odpustim, citaju to tu vacsinou maloleti:)
lubo
0 0
reagovat

Gorecki

"Uz predsa nie sme male deti, ktore si aj tie najvacsie strbiny v nekvalitnych trikoch dokazu vyplnit svojou fantaziou a prezivaju to ako skutocnost."

Ja som:D
68972
"Uz predsa nie sme male deti, ktore si aj tie najvacsie strbiny v nekvalitnych trikoch dokazu vyplnit svojou fantaziou a prezivaju to ako skutocnost." Ja som*:D*
Gorecki
0 0
reagovat
ne, už konec. Slibuju.:D
68971
ne, už konec. Slibuju.*:D*
0 0
reagovat
Psema: A kdyz tohle vsechno napises popaty, mozna uz nekomu dojde, ze se ti ten film nelibil. Chill out ;)
68970
Psema: A kdyz tohle vsechno napises popaty, mozna uz nekomu dojde, ze se ti ten film nelibil. Chill out ;)
0 0
reagovat
Gorecki: Přesně tak. K čertu s tím, že mám problém se scénářem a pro mě nesympatičností hlavního hrdiny, největší zádrhel je v tý animaci. Ať se totiž Zemeckis snaží jak chce, za 150 milionů dal dohromady akorát tlupu bezkrevných soch, kvůli kterým je Beowulf totálně bezkrevný a nezáživný filmový zážitek.

A abych ten scénář zase úplně neodsuzoval, tak již v recenzi zmíněné pohrávání s heroickými kliší je naprosto boží. Jen ty vztahy, emoce a rádoby láska na plátně nefungují ani z poloviny tak, jak by měly.

P.S.: Já se na ten film vážně těšil.:D
68969
Gorecki: Přesně tak. K čertu s tím, že mám problém se scénářem a pro mě nesympatičností hlavního hrdiny, největší zádrhel je v tý animaci. Ať se totiž Zemeckis snaží jak chce, za 150 milionů dal dohromady akorát tlupu bezkrevných soch, kvůli kterým je Beowulf totálně bezkrevný a nezáživný filmový zážitek. A abych ten scénář zase úplně neodsuzoval, tak již v recenzi zmíněné pohrávání s heroickými kliší je naprosto boží. Jen ty vztahy, emoce a rádoby láska na plátně nefungují ani z poloviny tak, jak by měly. P.S.: Já se na ten film vážně těšil.*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Ja myslim, ze to uz tady bylo daaavno pred Internetem. ;)
68966
Ja myslim, ze to uz tady bylo daaavno pred Internetem. ;)
Gorecki
0 0
reagovat
Psema: Prave, ze jsem si diskusi precetla a tve dalsi reakce podobneho razeni mi muj dojem jen potvrdily. Nemam co dodat. Nic ve zlem :))
68965
Psema: Prave, ze jsem si diskusi precetla a tve dalsi reakce podobneho razeni mi muj dojem jen potvrdily. Nemam co dodat. Nic ve zlem :))
0 0
reagovat
to bola ciastocne odpoved aj na dura ze sa zaoberame vizualom ;)
68964
to bola ciastocne odpoved aj na dura ze sa zaoberame vizualom ;)
0 0
reagovat

Psema

S tou umelohmotinou suhlasim, dost casto ma vyrusovala, kedy som si nevsimal co sa deje na platne alebo o com sa hovori, ale ako je to spravene..
Ale to sa proste inak neda a vycitat nam ze sa zaoberame technickou urovnou spracovania je nelogicke. Uz predsa nie sme male deti, ktore si aj tie najvacsie strbiny v nekvalitnych trikoch dokazu vyplnit svojou fantaziou a prezivaju to ako skutocnost. Uz sme "dospeli" a tieto "nezrovnalosti" vnimame ovela citlivejsie a su pre nas rusivejsie. To bol aj pripad u mna s Beowulfom...
68963
S tou umelohmotinou suhlasim, dost casto ma vyrusovala, kedy som si nevsimal co sa deje na platne alebo o com sa hovori, ale ako je to spravene.. Ale to sa proste inak neda a vycitat nam ze sa zaoberame technickou urovnou spracovania je nelogicke. Uz predsa nie sme male deti, ktore si aj tie najvacsie strbiny v nekvalitnych trikoch dokazu vyplnit svojou fantaziou a prezivaju to ako skutocnost. Uz sme "dospeli" a tieto "nezrovnalosti" vnimame ovela citlivejsie a su pre nas rusivejsie. To bol aj pripad u mna s Beowulfom...
Psema
0 0
reagovat

rcorp

povodne som mal napisanu dlhociznu odpoved, ale nechcem tu rozputavat diskusiu staru jak internetove ludstvo samo..;)
68962
povodne som mal napisanu dlhociznu odpoved, ale nechcem tu rozputavat diskusiu staru jak internetove ludstvo samo..;)
rcorp
0 0
reagovat
Gorecki: Je to ta nejdrobnější věc, která mi na tom filmu vadí a rozhodně bych ho kvůli tomu nezatratil. Mnohem víc mi vadí vizuální zpracování a scénář, kterej nepovažuju za bůhví co. Navíc ty psychologický hrátky ta umělotina na plátně prostě zabíjí.;)
68960
Gorecki: Je to ta nejdrobnější věc, která mi na tom filmu vadí a rozhodně bych ho kvůli tomu nezatratil. Mnohem víc mi vadí vizuální zpracování a scénář, kterej nepovažuju za bůhví co. Navíc ty psychologický hrátky ta umělotina na plátně prostě zabíjí.*;)*
0 0
reagovat
"Ty v podstate vytykas tomu filmu ako CHYBU to, ze bol spracovany pre teba nevyhovujucim sposobom."

Na tom je snad recenzovani postaveny, ne? ;)
68957
"Ty v podstate vytykas tomu filmu ako CHYBU to, ze bol spracovany pre teba nevyhovujucim sposobom." Na tom je snad recenzovani postaveny, ne? ;)
0 0
reagovat

Psema

Aha, uz chapem... Ty v podstate vytykas tomu filmu ako CHYBU to, ze bol spracovany pre teba nevyhovujucim sposobom...;) No offense, ale uz argumentujes ako Ravenhorn..;)
68955
Aha, uz chapem... Ty v podstate vytykas tomu filmu ako CHYBU to, ze bol spracovany pre teba nevyhovujucim sposobom...;) No offense, ale uz argumentujes ako Ravenhorn..;)
Psema
0 0
reagovat
Charlotte: To poslední o co mi jde je vyvolávat flame. Pokud sis diskuzi přečetla, moc dobře víš, že šlo jenom o standardní výměnu názorů, přičemž jsem ani jednou neřekl všechno, co mi na tom filmu vadilo. A ano, Beowulfa jsem si opravdu musel rozdělovat na mikrosoučástky, poněvadž jsem se alespoň trochu snažil chytit něčeho, co by mě na něm bavilo od vizuální stránky, která neměla po dvou minutách nárok, přes herce až po režii. Na tom není nic zvláštního. Je to jako kdybych vzal jakýkoliv jiný film a snažil se ho podrobně rozebrat. (samozřejmě, že v tomhle případě velmi povrchně). A Beowulfova mastrubace nad sebou samým mi zkrátka vadí. Nehodlám se přít o to, zda je to historicky podložená nátura, protože bych zjevně prohrál položením na lopatky, ale troufám si tvrdit, že tenhle rys mohl být zpracovaný "snesitelněji" a mnohem lépe bez toho, aby mě při každým dialogu svrběly prsty sevřený pěst.;)
68949
Charlotte: To poslední o co mi jde je vyvolávat flame. Pokud sis diskuzi přečetla, moc dobře víš, že šlo jenom o standardní výměnu názorů, přičemž jsem ani jednou neřekl všechno, co mi na tom filmu vadilo. A ano, Beowulfa jsem si opravdu musel rozdělovat na mikrosoučástky, poněvadž jsem se alespoň trochu snažil chytit něčeho, co by mě na něm bavilo od vizuální stránky, která neměla po dvou minutách nárok, přes herce až po režii. Na tom není nic zvláštního. Je to jako kdybych vzal jakýkoliv jiný film a snažil se ho podrobně rozebrat. (samozřejmě, že v tomhle případě velmi povrchně). A Beowulfova mastrubace nad sebou samým mi zkrátka vadí. Nehodlám se přít o to, zda je to historicky podložená nátura, protože bych zjevně prohrál položením na lopatky, ale troufám si tvrdit, že tenhle rys mohl být zpracovaný "snesitelněji" a mnohem lépe bez toho, aby mě při každým dialogu svrběly prsty sevřený pěst.*;)*
0 0
reagovat
Psema: To atomistické vnímání filmu mi připadá zvláštní, ale co především: nejsem žádný expert, ale něco ze severské mytologie mám načteno: vyčítat vikingskému eposu přebujelé ego je legrační a nesmyslné, to je, jako bych vyčítala Popelce zoofilii a antickým Sparťanům, že nezpívají Let it be se znakem Peace na prsou:-)
Biowulfa jsem neviděla -a nic na tom nehodlám měnit, ale doufám, že se teď nad každou chválou neobjeví -znovu -další totálně negativitistický flame od tebe.... :)
Duro: český překlad Béowulfa od Jana Čermáka je vynikající, vyšel v Torstu před pár lety s vysvětlujícími poznámkami, mapičkami a dobovým zasazením. Jen nevím, jestli zas nenosím sovy do Athén. :)
68948
Psema: To atomistické vnímání filmu mi připadá zvláštní, ale co především: nejsem žádný expert, ale něco ze severské mytologie mám načteno: vyčítat vikingskému eposu přebujelé ego je legrační a nesmyslné, to je, jako bych vyčítala Popelce zoofilii a antickým Sparťanům, že nezpívají Let it be se znakem Peace na prsou:-) Biowulfa jsem neviděla -a nic na tom nehodlám měnit, ale doufám, že se teď nad každou chválou neobjeví -znovu -další totálně negativitistický flame od tebe.... *:)* Duro: český překlad Béowulfa od Jana Čermáka je vynikající, vyšel v Torstu před pár lety s vysvětlujícími poznámkami, mapičkami a dobovým zasazením. Jen nevím, jestli zas nenosím sovy do Athén. :)
0 0
reagovat
Já si nemůžu pomoct, ale celý mě to od první minuty akorát s**lo. Nějaký igráčci tam pořád vrhali mrtvolný pohledy a trhaně se hýbali, Hopkins s Malcovichem přehrávali i přes vrstvy cgi pudru víc než Marsden v Kouzelný romanci (a ani ne z poloviny tak rozkošně), celý to mělo "feeling" intra z PSka roztaženýho do téměř dvouhodinový délky a soundtrack je jedna vykrádačka vedle druhý (nicméne je vážně dobrej). Když jsem se zkusil zaměřit na příběh, vykoukla na mě plytká historka s třema lokacema plná "nesmyslů" (wtf moment s dračím srdcem vážně nezapomenu), když jsem to zkusil s Beowulfem-hrdinou, zjistil jsem, že je to jenom egoistický hovado, který je zajímavý jenom když se svlíkne a oblíkne, a když jsem to zkusil se Zemeckisovou režií, která je teda boží, tak mi u ní vadily namachrovaný průlety kamery ve smyslu "mám virtuální prostředí a můžu si dělat co chci. To jsem ale frajer." Radši se vrátím ke králíku Rogerovi. Tam měl Robert ještě mozek na správným místě.;)
68946
Já si nemůžu pomoct, ale celý mě to od první minuty akorát s**lo. Nějaký igráčci tam pořád vrhali mrtvolný pohledy a trhaně se hýbali, Hopkins s Malcovichem přehrávali i přes vrstvy cgi pudru víc než Marsden v Kouzelný romanci (a ani ne z poloviny tak rozkošně), celý to mělo "feeling" intra z PSka roztaženýho do téměř dvouhodinový délky a soundtrack je jedna vykrádačka vedle druhý (nicméne je vážně dobrej). Když jsem se zkusil zaměřit na příběh, vykoukla na mě plytká historka s třema lokacema plná "nesmyslů" (wtf moment s dračím srdcem vážně nezapomenu), když jsem to zkusil s Beowulfem-hrdinou, zjistil jsem, že je to jenom egoistický hovado, který je zajímavý jenom když se svlíkne a oblíkne, a když jsem to zkusil se Zemeckisovou režií, která je teda boží, tak mi u ní vadily namachrovaný průlety kamery ve smyslu "mám virtuální prostředí a můžu si dělat co chci. To jsem ale frajer." Radši se vrátím ke králíku Rogerovi. Tam měl Robert ještě mozek na správným místě.*;)*
0 0
reagovat
psema: jdu do toho s tebou muj mistre
68945
psema: jdu do toho s tebou muj mistre
0 0
reagovat
ragnar: Ty jsi divnej odjakživa :D
Jinakm počkejme až to uvídí víc lidí a pak můžeme rozpoutat debatu epických rozměrů ;)
68944
ragnar: Ty jsi divnej odjakživa *:D* Jinakm počkejme až to uvídí víc lidí a pak můžeme rozpoutat debatu epických rozměrů *;)*
0 0
reagovat
ragnar: Nemá smysl se vzdávat. Hlavně proto, že za chvíli určitě přijde Ravenhorn a tuhle bitku si nechci nechat ujít.:D
68943
ragnar: Nemá smysl se vzdávat. Hlavně proto, že za chvíli určitě přijde Ravenhorn a tuhle bitku si nechci nechat ujít.*:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se