Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Amazing Spider-Man 2: Electro teaser

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Já bych vám všem rád jen připomenul, že Batman je film o miliardáři, který se převlíká za netopýra a Spider-Man o studentovi, kterýho kousnul radioaktivní pavouk a on získal superschopnosti. A ani jedenz nich neexistuje, tudíž je úplně jedno, co je a není možný nebo reálný, protože scenáristi comicsů i filmů si s nimi můžou dělat, co chtějí.

Bylo by fajn nebrat to tak vážně a jít se třeba projít. Dneska je celkem pěkně.
267716
Já bych vám všem rád jen připomenul, že Batman je film o miliardáři, který se převlíká za netopýra a Spider-Man o studentovi, kterýho kousnul radioaktivní pavouk a on získal superschopnosti. A ani jedenz nich neexistuje, tudíž je úplně jedno, co je a není možný nebo reálný, protože scenáristi comicsů i filmů si s nimi můžou dělat, co chtějí. Bylo by fajn nebrat to tak vážně a jít se třeba projít. Dneska je celkem pěkně.
0 0
reagovat

Robur

Mít svůj názor na sračky typu AS nebo nepodléhat stádu ovcí znamená být pitomec v oblasti filmů? Zelený mozek se nezapře.
Do vojenství nekecám, jen říkám, co říkám, víš hovno co má a nemá Batman a co v realu existuje a neexistuje. Vycházíš pouze ze svých osobních zkušeností, jako každý jiný, třeba zrovna v tomto ohledu díky své práci jich máš více, ale rozhodně nevíš vše, tak si na to nehraj. Narozdíl od tebe dokážu připustit, že existuje něco co neznám. A jinak hodně štěstí, v té prdeli světa jsem málem přišel o kamaráda.

Dragon94: Však co víš .. podívej se do nedávné historie lidstva, jaké věci byly sci-fi a teď je nosíš v kapse.
267715
Mít svůj názor na sračky typu AS nebo nepodléhat stádu ovcí znamená být pitomec v oblasti filmů? Zelený mozek se nezapře. Do vojenství nekecám, jen říkám, co říkám, víš hovno co má a nemá Batman a co v realu existuje a neexistuje. Vycházíš pouze ze svých osobních zkušeností, jako každý jiný, třeba zrovna v tomto ohledu díky své práci jich máš více, ale rozhodně nevíš vše, tak si na to nehraj. Narozdíl od tebe dokážu připustit, že existuje něco co neznám. A jinak hodně štěstí, v té prdeli světa jsem málem přišel o kamaráda. Dragon94: Však co víš .. podívej se do nedávné historie lidstva, jaké věci byly sci-fi a teď je nosíš v kapse.
Robur
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Aktuálně to nosím v Afghánistánu a spolu se mnou britové, amíci a spoustu dalších států včetně speciálních jednotek. Navíc špičkové věci v oboru můžeš zkouknout i v Čechách na IDETu nebo ve světě na podobných akcích, popřípadě získat informace na netu. A nic podobného samozřejmě neexistuje. Dnes už se nevyrábí věci, které se pak tají a neprodávají, ne výbava pro pěšáky.
To, že ze sebe děláš poitomce ohledně filmů je v pohodě, spolu s nicneznam patříš k místním esům. Ale pokud hodláš kecat do vojenství, aspoň se něco nauč joudo.
267714
Aktuálně to nosím v Afghánistánu a spolu se mnou britové, amíci a spoustu dalších států včetně speciálních jednotek. Navíc špičkové věci v oboru můžeš zkouknout i v Čechách na IDETu nebo ve světě na podobných akcích, popřípadě získat informace na netu. A nic podobného samozřejmě neexistuje. Dnes už se nevyrábí věci, které se pak tají a neprodávají, ne výbava pro pěšáky. To, že ze sebe děláš poitomce ohledně filmů je v pohodě, spolu s nicneznam patříš k místním esům. Ale pokud hodláš kecat do vojenství, aspoň se něco nauč joudo.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

HastaLaVistaBaby

A ve skutečnosti existuje Batman a dokonce i Wayne enterprises.... To je úplně jak kdyby si řekl že Iron manův oblek existuje .. akorát nám o tom vlády neřekli a Tony si ho vyrobil u sebe v megasuper laboratoři :DD

A co se týče těch obleků tak je přestaňte už řešit. Spiderman si objednal několik neoprénů a jiných sportovních věcí a sešil to dohromady ... Batman má zas ultra lehká neprůstřelné pláty ... a Iron man super robotickej oblek s Jarvisem ;) ... Prostě to tak je a neřešil bych jesli je to reálné nebo ne přece jenom je to jen komiks a ve skutečném světě žádní takový hrdinové nejsou... Co se týče toho spidermana tak si myslím že ty šťětinky na rukách může ovládat tzv... že je může zvětšovat tak aby prolezli přes oblek a nebo zmenšovat aby nebyli vidět ... Jak jinak si totiž vysvětlíte to že se přilepí na zeď když chce a když nechce tak se na zeď nepřilepí... a Spiderman rozhodně nosí boty (viz.spiderman 3 si sundal gumáky a vysypával znich ten písek... bylo to ve scéně na střeše po první souboji s Sandmanem).. přes které ty štětinky nejspíš neprolezou a i v těch scénách kde ještě nemá oblek a je v civilu má bory a za ty se zachytne..teoreticky by přesně ty štětinky protlačil.. ale že by byl až tak chlupatej :DD..
267713
A ve skutečnosti existuje Batman a dokonce i Wayne enterprises.... To je úplně jak kdyby si řekl že Iron manův oblek existuje .. akorát nám o tom vlády neřekli a Tony si ho vyrobil u sebe v megasuper laboratoři :DD A co se týče těch obleků tak je přestaňte už řešit. Spiderman si objednal několik neoprénů a jiných sportovních věcí a sešil to dohromady ... Batman má zas ultra lehká neprůstřelné pláty ... a Iron man super robotickej oblek s Jarvisem ;) ... Prostě to tak je a neřešil bych jesli je to reálné nebo ne přece jenom je to jen komiks a ve skutečném světě žádní takový hrdinové nejsou... Co se týče toho spidermana tak si myslím že ty šťětinky na rukách může ovládat tzv... že je může zvětšovat tak aby prolezli přes oblek a nebo zmenšovat aby nebyli vidět ... Jak jinak si totiž vysvětlíte to že se přilepí na zeď když chce a když nechce tak se na zeď nepřilepí... a Spiderman rozhodně nosí boty (viz.spiderman 3 si sundal gumáky a vysypával znich ten písek... bylo to ve scéně na střeše po první souboji s Sandmanem).. přes které ty štětinky nejspíš neprolezou a i v těch scénách kde ještě nemá oblek a je v civilu má bory a za ty se zachytne..teoreticky by přesně ty štětinky protlačil.. ale že by byl až tak chlupatej :DD..
HastaLaVistaBaby
0 0
reagovat

Mr.FREAKE

NevYjadrujte sa

Preboha chlapče... :o
267710
Nev[b]Y[/b]jadrujte sa Preboha chlapče... *:o*
Mr.FREAKE
0 0
reagovat

Robur

To že to nedají řadovému joudovy v našem prdelákově nebo mu o tom neřeknou, neznamená, že to neexistuje. Navíc každý asi nemá doma v garáži tajné výzkumné oddělení jako Batman, respektive Wayne Enterprises.
267709
To že to nedají řadovému joudovy v našem prdelákově nebo mu o tom neřeknou, neznamená, že to neexistuje. Navíc každý asi nemá doma v garáži tajné výzkumné oddělení jako Batman, respektive Wayne Enterprises.
Robur
0 0
reagovat

Mr.FREAKE

Dej si prášek, ať ti nerupně žilka. Nevidím důvod dávat sem odkazy na TBBT a hlavně se mi nechce to dohledávat.
A k těm nesmyslům v Batmanovi, mluvím o srovnání obleků komiksových hrdinů s realitou. Viz jeho brnění, zatím nikdo nevymyslel adekvátní lehkou náhražku ke klasické balistice, která váží 25kg a zrovna mám tu čest ji denně tahat na sobě. Jedná se o dva kurevsky těžké kevlarové pláty proti střelám z útočných pušek a lehké balistice proti střepinám. Nolan to obešel nomexovým oblekem s kevlarovou vrstvou, což je běžně používaný materiál a nemá rozhodně žádné speciální schopnosti, jaké ve filmu pan Fox popisuje. Tak až se chlapečku naučíš pořádně číst a vylezeš zpod maminčiny sukýnky, pak se k něčemu vyjadřuj.
267708
Dej si prášek, ať ti nerupně žilka. Nevidím důvod dávat sem odkazy na TBBT a hlavně se mi nechce to dohledávat. A k těm nesmyslům v Batmanovi, mluvím o srovnání obleků komiksových hrdinů s realitou. Viz jeho brnění, zatím nikdo nevymyslel adekvátní lehkou náhražku ke klasické balistice, která váží 25kg a zrovna mám tu čest ji denně tahat na sobě. Jedná se o dva kurevsky těžké kevlarové pláty proti střelám z útočných pušek a lehké balistice proti střepinám. Nolan to obešel nomexovým oblekem s kevlarovou vrstvou, což je běžně používaný materiál a nemá rozhodně žádné speciální schopnosti, jaké ve filmu pan Fox popisuje. Tak až se chlapečku naučíš pořádně číst a vylezeš zpod maminčiny sukýnky, pak se k něčemu vyjadřuj.
Mr.FREAKE
0 0
reagovat

VOKY29 ROBUR

To si snat robite prdel. Rorur ked nevies aky je to diel tak aspon povec spravne meno toho Conu. A ze v Nolanovom Batmanovy bola kopa nezmyslov ?bez do prdele! A vsetci ostatny co nemate ani sajnu o predlohe NEVIJADRUJTE SA (teraz nemyslim len ku spider-manovy ale vseobecne)!!!
267705
To si snat robite prdel. Rorur ked nevies aky je to diel tak aspon povec spravne meno toho Conu. A ze v Nolanovom Batmanovy bola kopa nezmyslov ?bez do prdele! A vsetci ostatny co nemate ani sajnu o predlohe NEVIJADRUJTE SA (teraz nemyslim len ku spider-manovy ale vseobecne)!!!
VOKY29 ROBUR
0 0
reagovat

hmyzon

Trochu mi to připomnělo díl, kde vyrazí na nějaký Star Trek Con a mezitím se holky pustí do komiksů a do debaty o Mjölniru :D

Každopádně hledat reálnost v oblecích superhrdinů je obravdová pitomost. Mají vypadat cool a ne být z reálného světa. To zvládá jen Kick Ass. A částečně Nolanův Batman, ale i tam je hromada nesmyslů.
267689
Trochu mi to připomnělo díl, kde vyrazí na nějaký Star Trek Con a mezitím se holky pustí do komiksů a do debaty o Mjölniru *:D* Každopádně hledat reálnost v oblecích superhrdinů je obravdová pitomost. Mají vypadat cool a ne být z reálného světa. To zvládá jen Kick Ass. A částečně Nolanův Batman, ale i tam je hromada nesmyslů.
hmyzon
0 0
reagovat

oko spidermana

Jediná vec na ktorú som sa naozaj neskutočne tešil už keď som ju videl v traileroch bola vo filme použitá asi na 2 sekundy. Pohľady cez oko spajdyho mohli byť veľký triumf tohto filmu...mno asi tie triky neboli až také amazing, tak ich vystrihli. :(
267687
Jediná vec na ktorú som sa naozaj neskutočne tešil už keď som ju videl v traileroch bola vo filme použitá asi na 2 sekundy. Pohľady cez oko spajdyho mohli byť veľký triumf tohto filmu...mno asi tie triky neboli až také amazing, tak ich vystrihli. *:(*
oko spidermana
0 0
reagovat
link

jako Amazing Spiderman som nevidel a neplanujem ani toto, dokazem zit s vedomim, ze si to nikdy nepozrem, hlavny zaporak teda nic moc a Paul Giamatti jak rhino? no comment

haha a ten geek battle co sa tu rozputal mi pripomenul Big Bang Theory, dufam, ze hosi tady maju aspon zenske s ktorymi si mozu vecer uvolnit prebytocnu energiu, narozdiel od Sheldona a podobnych:D
267685
http://www.fxguide.com/wp-content/uploads/2013/05/Framestore_LR-Iron-Man-3-1.jpg jako Amazing Spiderman som nevidel a neplanujem ani toto, dokazem zit s vedomim, ze si to nikdy nepozrem, hlavny zaporak teda nic moc a Paul Giamatti jak rhino? no comment haha a ten geek battle co sa tu rozputal mi pripomenul Big Bang Theory, dufam, ze hosi tady maju aspon zenske s ktorymi si mozu vecer uvolnit prebytocnu energiu, narozdiel od Sheldona a podobnych*:D*
0 0
reagovat

Voky 29

Tak to sorry nerad bořím dětské iluze .
267684
Tak to sorry nerad bořím dětské iluze .
Voky 29
0 0
reagovat

Elhonzo

Vážně? Já myslel, že Batmana stvořil Josef Lada, ono to tak není? Bože, celý můj život je v troskách.
267683
Vážně? Já myslel, že Batmana stvořil Josef Lada, ono to tak není? Bože, celý můj život je v troskách.
Elhonzo
0 0
reagovat

Voky 29

Pepíku , nikdo neříká že tam nemá něco na způsob podrážky , většinu práce při šplhání stejně odřou ruce. A Bruce Wayne těžko, Batman je od DC comics ;-)
267682
Pepíku , nikdo neříká že tam nemá něco na způsob podrážky , většinu práce při šplhání stejně odřou ruce. A Bruce Wayne těžko, Batman je od DC comics ;-)
Voky 29
0 0
reagovat
CGI Electra luxus ! :+ Očekávám pecku 8).
267679
CGI Electra luxus ! *:+* Očekávám pecku *8)*.
0 0
reagovat

Elhonzo

Lojzíku, takže když běhá Spider-Man jen tak po ulici, tak ta látka na nohou pořád pevně drží a vůbec se neprodře když je tak tenká? Na to, že Peter je obyčejný student, má teda dost peněz na tak zvláštní látku, kdo ho sponzoruje? Bruce Wayne?
267677
Lojzíku, takže když běhá Spider-Man jen tak po ulici, tak ta látka na nohou pořád pevně drží a vůbec se neprodře když je tak tenká? Na to, že Peter je obyčejný student, má teda dost peněz na tak zvláštní látku, kdo ho sponzoruje? Bruce Wayne?
Elhonzo
0 0
reagovat
To snad bude ještě větší sračka než jednička:D
267674
To snad bude ještě větší sračka než jednička*:D*
0 0
reagovat
Pokial viem tak "síťo střeli" maju tlakove cidlo ktore j nastavene presne na tlak tych dvoch prstov...
A mam rad spider-mana ale je napr aj v TAS blbost to ze ma celý oblek so 5-7 milimetroveho neoprenu a na nohach ma boty podraskami takzde to mi nehovorte ze by sa cez 7mm neopren prepchali tie mikroskopicke prilnave chlpi co ma na prstoch! To je jedno ci v Raimiho alebo Webbovej verzii aj v komiksom neni to realne ale o tom komiksyu o predstavivosti a viere vo svojho hrdinu. Nejde o realnost...
267671
Pokial viem tak "síťo střeli" maju tlakove cidlo ktore j nastavene presne na tlak tych dvoch prstov... A mam rad spider-mana ale je napr aj v TAS blbost to ze ma celý oblek so 5-7 milimetroveho neoprenu a na nohach ma boty podraskami takzde to mi nehovorte ze by sa cez 7mm neopren prepchali tie mikroskopicke prilnave chlpi co ma na prstoch! To je jedno ci v Raimiho alebo Webbovej verzii aj v komiksom neni to realne ale o tom komiksyu o predstavivosti a viere vo svojho hrdinu. Nejde o realnost...
0 0
reagovat

spoock

Tak jistě.. navíc bez vystřelováků si pak člověk říká jak to sakra dokáže prostřelit přes ten elastickej obleček :D
267667
Tak jistě.. navíc bez vystřelováků si pak člověk říká jak to sakra dokáže prostřelit přes ten elastickej obleček :D
spoock
0 0
reagovat
Vystřelováky jsou dle mého mnohem lepší, než nějaké střely ze zápěstí, kdybych měl tuhle analogii převést z pavoučího zadku, asi by se nikomu takový hrdina nelíbil. Jo, mimochodem, původně se zamýšlelo, že vystřelováky bude mít i Spidey od Raimiho.
267659
Vystřelováky jsou dle mého mnohem lepší, než nějaké střely ze zápěstí, kdybych měl tuhle analogii převést z pavoučího zadku, asi by se nikomu takový hrdina nelíbil. Jo, mimochodem, původně se zamýšlelo, že vystřelováky bude mít i Spidey od Raimiho.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se