Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

10 nejotravnějších herců současného Hollywoodu


ikona
imf
téma
Při střelbě do davu na pohlaví nehledíme. Po otravných herečkách přicházejí herci 

Tenhle článek jste po nás chtěli dlouho. Jmenovitě týden. Po zveřejnění našeho pamfletu 10 nejotravnějších hereček současného Hollywoodu se nemálo hlasů ozvalo a žádalo mužskou verzi. A protože máme vzteku i názorů na rozdávání, netrvalo sestavení podobného žebříčku dlouho. Bylo ovšem o dost bolestivější - je z čeho vybírat a na herce máte trochu jiná měřítka (klidně to bez okolků přiznáme) a co sedí jednomu, to nemusí sedět druhému. Zkrátka na buchty si sáhnout necháme, ale u borců probíhala nejedna redakční bitka. A já si stejně minimálně jednoho otravu do žebříčku prosadil navzdory mínění ostatních, takže bude flame v diskuzi možná probíhat i na interní frontě. Ale tak už to bývá - tisíc lidí, tisíc chutí. Tenhle článek nemá zbytečně rozdmýchat vášně nebo vám snad vnutit, že tahle desítka otravuje všechny v kinosálech po celém světě. Kdyby tomu tak bylo, nikdo by na jejich filmy nechodil. Filmy ale nejsou jen o tržbách a právu většiny. Občas vás prostě někdo regulérně vytáčí a jste nuceni močit proti proudu. Nebojte se toho, protože jakmile těch pár jmen vykřičíte do světa, určitě se vám uleví. A třeba zjistíte, že v tom nejste sami.

 

 

Kevin James

It´s funny because he´s fat řekl pan Chow v Pařbě ve Vegas o Zachu Galifianakisovi. Ale když nic jiného na skladě není, tak to přestane být zábavné celkem rychle. Kevin James není dobrý komediální herec a obvykle sází na to, že má kolem pupku pneumatiku, se kterou legračně padá na zem, do něčeho naráží a tváří se u toho jako bodrý medvěd Všechnosněd. Jen byste ho nejradši přetáhli lopatou a mlátili, dokud by se nepřestal hýbat. A pak mu ještě pár úderů přihodili jako bonus. Člověk nikdy neví. Herci, kteří spoléhají na svou fyziognomii, se obvykle okoukají po dvou třech filmech. Jack Black to ví a krom pupku nabízí ještě extrémně přepálené herectví, které možná nesedne všem, ale dělá z Blacka víc než jen komika s nadváhou. James se ale rozhodl vsadit na styl Adama Sandlera, jehož filmy jsou inteligentní asi jako Ornella Štiková a zábavné jako etnické čistky ve Rwandě. Když dělal křoví Willu Smithovi v Hitchovi, byl fajn a jeho postava kulatého sympaťáka fungovala. Od té doby ale buď mluví se zvířaty, nechává se rádoby legračně mlátit v ringu, jezdí na segwayi po obchoďáku nebo se kope do řiti v Machrech. Možná je na čase to zabalit, dno je totiž zatraceně blízko a moc důvodů k tomu, abychom mu fandili, aby se vyhrabal nahoru, nám zatím během kariéry nedal. (Mr. Hlad)

Josh Duhamel

Vyhoďte ho oknem a vrátí se dveřmi. A pořád se bude tvářit jako nesvéprávný idiot. Josh Duhamel na sebe upozornil v seriálu Las Vegas, který za moc nestál, ale on se díky němu bůhvíproč prosadil. A z Hollywoodu se mu nechce, ačkoliv budete jen těžko hledat někoho, kdo by mu vyloženě fandil. Tenhle člověk prostě existuje, snaží se prosadit ve všech žánrech, nikde mu to moc nejde, ale pořád z jakéhosi důvodu dostává další a další příležitost. V Transformerech připomínal spíš přestárlého modela než vojáka. Romantické komedie jako Rande s celebritou, Rande v Římě nebo Pod jednou střechou nebyly ani dobré, ani úspěšné, ale tenhle čtyřicátník, co se pořád pokouší tvářit jako teenager (pokud nehraje vdovce se zlomeným srdíčkem), jakoby dokázal vždycky včas utéct k jinému filmu. Zatím se mu fakt, že neumí hrát a sólo neutáhne ani pšouk, nevymstil, a tak je tu pořád a nemá se k odchodu, což je docela škoda. Duhamel je totiž esencí nezajímavosti. Charisma nula, v akčních rolích by byl i Jaroslav Dušek uvěřitelnější a v romancích hraje obvykle nesympatické namyšlené kretény. A vypadá jako Ken od Barbie. (Mr. Hlad)

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace