Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

10 nejotravnějších herců současného Hollywoodu


ikona
imf
téma
Při střelbě do davu na pohlaví nehledíme. Po otravných herečkách přicházejí herci 

Tenhle článek jste po nás chtěli dlouho. Jmenovitě týden. Po zveřejnění našeho pamfletu 10 nejotravnějších hereček současného Hollywoodu se nemálo hlasů ozvalo a žádalo mužskou verzi. A protože máme vzteku i názorů na rozdávání, netrvalo sestavení podobného žebříčku dlouho. Bylo ovšem o dost bolestivější - je z čeho vybírat a na herce máte trochu jiná měřítka (klidně to bez okolků přiznáme) a co sedí jednomu, to nemusí sedět druhému. Zkrátka na buchty si sáhnout necháme, ale u borců probíhala nejedna redakční bitka. A já si stejně minimálně jednoho otravu do žebříčku prosadil navzdory mínění ostatních, takže bude flame v diskuzi možná probíhat i na interní frontě. Ale tak už to bývá - tisíc lidí, tisíc chutí. Tenhle článek nemá zbytečně rozdmýchat vášně nebo vám snad vnutit, že tahle desítka otravuje všechny v kinosálech po celém světě. Kdyby tomu tak bylo, nikdo by na jejich filmy nechodil. Filmy ale nejsou jen o tržbách a právu většiny. Občas vás prostě někdo regulérně vytáčí a jste nuceni močit proti proudu. Nebojte se toho, protože jakmile těch pár jmen vykřičíte do světa, určitě se vám uleví. A třeba zjistíte, že v tom nejste sami.

 

 

Jason Bateman

Nic neřve průměrnost tak jako držka Jasona Batemana. Když se objeví ve vedlejší roli, dá se celkem bez problémů ignorovat a občas se mu třeba povede i vtip. Ovšem jakmile je hlavní hvězdou a tahounem, je jasné, že film bude stoprocentní uchcanost. Bateman totiž umí hrát jen dva typy postav. Tou první jsou loseři, kteří mají dobré srdce, ale někdo jim dělá ze života peklo, oni si nechají kálet na hlavu devadesát minut a těsně před titulky se vzmuží a něco s tím udělají. Tím druhým jsou loseři, kteří si nenechají kálet nad hlavu (ale nechali by, kdyby na to došlo), střetnou se s nějakým idiotem, devadesát minut si lezou na nervy a na konci se ukáže, že mají dost veliké srdíčko na to, aby se do něj vešla i psychopatická Melissa McCarthy. Bateman nic jiného neumí a jakmile je jeho ksicht na plakátu, osobně absolutně ztrácím o film zájem. Vím, co bude hrát, jak to bude hrát a jak se jeho postava dobelhá k závěrečným titulkům. Dělá to vždycky stejně. Kdyby Jason Bateman neexistoval, myslím, že svět by to ani nezaznamenal. Na druhou stranu až se někdy budou točit hraní Simpsonovi, bude z něj dokonalý Ned Flanders. Škatulku chlapíka od vedle, co vám půjčí sekačku, z garáže donese benzín a je to takový hňup, že mu ji nebudete muset rok vracet a ještě bude doslova žadonit o nějakou tu šikanu, naplňuje dokonale. (Mr. Hlad)

Robert De Niro

Tohle mě mrzí a to jako fakt. Robert De Niro je geniální herec a občas to potvrzuje i na stará kolena. Bohužel si z nějakého důvod myslí, že musí být všude a je ochotný kývnout na filmy, které už podle synopse vypadají zábavně asi jako Krimi zprávy, kde se řeší loupež drůbeže na Lanškrounsku. Tady by to chtělo přijít za agentem a kopat ho do hlavy tak dlouho, dokud nebude schopný vyjmenovat všechny filmy, za které byl De Niro nominovaný na Oscara nebo ho vyhrál (Kmotr 2, Taxikář, Lovec jelenů, Zuřící býk, Čas probuzení, Mys hrůzy, Terapie láskou). Proč se tenhle herecký titán zabývá srágorami jako Velká svatba, Šťastný Nový rok nebo Showtime? U většiny jeho nových filmů doslova bolí sledovat, jak se Don Vito Corleone nechává obklopovat neustále zesranou drobotinou jako ve Fotři jsou lotři nebo hraje druhé housle 50 Centovi. De Niro není otravný tím, že neumí hrát. Otravný je tím, že hrát umí, ale hraje ve srágorách. A to sakra velká škoda. (Mr. Hlad)

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace