Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Grindhouse: Auto zabiják: Recenze

příspěvky 101 - 112 Napsat příspěvek
Me to beha, ale prej se tam musi pres impawards ci co. Linkovani uz neni tak snadny jako kdysi :-?)
35220
Me to beha, ale prej se tam musi pres impawards ci co. Linkovani uz neni tak snadny jako kdysi *:-**?)*
0 0
reagovat
Jdou, ten prvni mi tu visi na zdi uz par mesicu, a ten protahlej uz mam taky drahnou dobu jako wallpaper na notebooku. :)

Jinak moc pekna recenze, ktera z tech veci, co se Kocourovi nelibily nedela jasny nedostatky a nehazi je do zita, a tak muzou na nekoho pusobit i jako klady a do kina ho nalakat.
A Grindhouse jako celek je pro me 9/10 a uz se tesim na ty filmy do kina.
35219
Jdou, ten prvni mi tu visi na zdi uz par mesicu, a ten protahlej uz mam taky drahnou dobu jako wallpaper na notebooku. :) Jinak moc pekna recenze, ktera z tech veci, co se Kocourovi nelibily nedela jasny nedostatky a nehazi je do zita, a tak muzou na nekoho pusobit i jako klady a do kina ho nalakat. A Grindhouse jako celek je pro me 9/10 a uz se tesim na ty filmy do kina.
0 0
reagovat
ale jdou, jenom musite vedet jak na to :)
35218
ale jdou, jenom musite vedet jak na to :)
0 0
reagovat

KarelR

nejdou
35217
nejdou
KarelR
0 0
reagovat
taky z toho uplně slintám...
zelená na černé se jen tak nevidí.
35216
taky z toho uplně slintám... zelená na černé se jen tak nevidí.
0 0
reagovat
Dik za linky :-:D
35215
Dik za linky *:-**:D*
0 0
reagovat

Plakaty

Grindhouse jako film je mi celkem lhostejny, ale v Bontonlandu na Vaclavaku jsem objevil tenhle klasickej [link] a halvne tenhle [link] sirokej plakat. A ano, slintal jsem a ten druhej si asi koupim ;))
35214
Grindhouse jako film je mi celkem lhostejny, ale v Bontonlandu na Vaclavaku jsem objevil tenhle klasickej [link="http://www.impawards.com/2007/posters/grind_house_ver3.jpg"][link][/link] a halvne tenhle [link="http://www.impawards.com/2007/posters/grind_house_ver4_xlg.jpg"][link][/link] sirokej plakat. A ano, slintal jsem a ten druhej si asi koupim ;))
Plakaty
0 0
reagovat
Tarantina nezbožnuju. Uznávám jako režiséra, ale jeho filmy mi nikdy moc nesedly. Z kill billy se mi libila pořádně akorát druhá polovina a Pulp fiction je na mém žebříčku kultovnosti někdo hodně nizko. Ale věřím že pro spoustu lidí je tohle film roku jelikož je to přece Tarantino:)
35213
Tarantina nezbožnuju. Uznávám jako režiséra, ale jeho filmy mi nikdy moc nesedly. Z kill billy se mi libila pořádně akorát druhá polovina a Pulp fiction je na mém žebříčku kultovnosti někdo hodně nizko. Ale věřím že pro spoustu lidí je tohle film roku jelikož je to přece Tarantino*:)*
0 0
reagovat
doommar: Ja myslim, ze je jasny, ze filmy FInchera, Mendese, Scorseseho, Tarantina, Spielberga a Baye se hodnoti tak, ze se odcita od 10/10, zatimco u Trosky a Bolla se pomalu pricita k 0/10. Pak je jasny, ze King Kong vyzni treba negativneji nez Bloodrayne, operje se s jinyma standardama, coz ale kazdej musi chapat, ze jo 8)
35212
doommar: Ja myslim, ze je jasny, ze filmy FInchera, Mendese, Scorseseho, Tarantina, Spielberga a Baye se hodnoti tak, ze se odcita od 10/10, zatimco u Trosky a Bolla se pomalu pricita k 0/10. Pak je jasny, ze King Kong vyzni treba negativneji nez Bloodrayne, operje se s jinyma standardama, coz ale kazdej musi chapat, ze jo *8)*
0 0
reagovat

Názor

Předem zdrawým trpaslíkovského autora recenze. Ale .... co mě zaraží na recenzi je to, že ačkoliv není film téměř vůbec chválen, ale povětšinou jen shazován, proč dostal 6/10 a jednička Kill Bill dokonce 7/10 ačkoliv zde autor také zrovna chválou nehýří... Vyjímečně jsem si nejdřív přečetl recenzi a pak až hodnocení... a po takové kritice jsem očekával tak 3-4/10.... Jo a jinak Death Proof jsem ešte neviděl, ale Planet Terror je suprová oddychovka, při které jsem se suprově bavil a odreagoval. A co se týče trailerů, tak Machete a Thansgiving jsou tak bezva. Don't se i moc nelíbil a eSeSesačky se mi nelíbily skoro vůbec...:):+
35211
Předem zdrawým trpaslíkovského autora recenze. Ale .... co mě zaraží na recenzi je to, že ačkoliv není film téměř vůbec chválen, ale povětšinou jen shazován, proč dostal 6/10 a jednička Kill Bill dokonce 7/10 ačkoliv zde autor také zrovna chválou nehýří... Vyjímečně jsem si nejdřív přečetl recenzi a pak až hodnocení... a po takové kritice jsem očekával tak 3-4/10.... Jo a jinak Death Proof jsem ešte neviděl, ale Planet Terror je suprová oddychovka, při které jsem se suprově bavil a odreagoval. A co se týče trailerů, tak Machete a Thansgiving jsou tak bezva. Don't se i moc nelíbil a eSeSesačky se mi nelíbily skoro vůbec...*:)**:+*
Názor
0 0
reagovat
Bloček je základní pomůcka každého správného policisty:D
35210
Bloček je základní pomůcka každého správného policisty*:D*
0 0
reagovat
takže by se mi to mohlo líbit, když se mi strašně líbily !oba! killbillové :+
35209
takže by se mi to mohlo líbit, když se mi strašně líbily !oba! killbillové *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se