Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Poslední polibek: Recenze

příspěvky 21 - 20 Napsat příspěvek

Krispel

No, jde o to, ze kdyby se na teto strance brala "teoreticka pravda", tak se sem nedostanou filmy jako Komando (do VIM), Krasa na zabiti, a podobne... no nebyla by to skoda?
A tvuj problem jak jsme uz rekl resi prave hodnoceni zbytku redakce
31668
No, jde o to, ze kdyby se na teto strance brala "teoreticka pravda", tak se sem nedostanou filmy jako Komando (do VIM), Krasa na zabiti, a podobne... no nebyla by to skoda? A tvuj problem jak jsme uz rekl resi prave hodnoceni zbytku redakce
Krispel
0 0
reagovat

krispel

Řešit tyhle věci mě nikdy nebavilo...
V diskuzi máš podat svůj názor přesně jak píšeš. Pokud nesouhlasíš s hodnocením v recenzi nebo recenzí samotnou, tak ti to samozřejmě nikdo nebere a když rozumně řekneš proč, nevidím důvod, proč tvůj názor nebrat stejně vážně jako třeba recenzentův. Ale začít osočovat recenzenta z neobjektivity, protože je jeho názor jiný než tvůj (tohle zní hrozně, ale nejde o rozpor dvou názorů, jde o uznání každého samostatně) je čirá hloupost. Schválně si svůj první příspěvek po sobě přečti, jestli ti dojde jakou blbost jsi napsal.
31667
Řešit tyhle věci mě nikdy nebavilo... V diskuzi máš podat svůj názor přesně jak píšeš. Pokud nesouhlasíš s hodnocením v recenzi nebo recenzí samotnou, tak ti to samozřejmě nikdo nebere a když rozumně řekneš proč, nevidím důvod, proč tvůj názor nebrat stejně vážně jako třeba recenzentův. Ale začít osočovat recenzenta z neobjektivity, protože je jeho názor jiný než tvůj (tohle zní hrozně, ale nejde o rozpor dvou názorů, jde o uznání každého samostatně) je čirá hloupost. Schválně si svůj první příspěvek po sobě přečti, jestli ti dojde jakou blbost jsi napsal.
krispel
0 0
reagovat
krispel:cítím se opomenuta, že můj post ani nestojí za reakci, ale chápu:-))
Nerada to dělám, ale vážně by sis měl vyhledat pojem objektivita, to skutečně NENÍ výsledek dohody většiny, ale reflexe reality. Doporučuji třeba Malé dějiny filosofie :-)
31666
krispel:cítím se opomenuta, že můj post ani nestojí za reakci, ale chápu:-)) Nerada to dělám, ale vážně by sis měl vyhledat pojem objektivita, to skutečně NENÍ výsledek dohody většiny, ale reflexe reality. Doporučuji třeba Malé dějiny filosofie :-)
0 0
reagovat
Ja s e vubec nedomnivam, ze vetsina katapultuje film k 9/10 a uz vubec se nedomnivam, ze objektivitu urcuje vetsina. Pak by bylo treba objektivni pravdou (pokud bychom tenhle rozhovor vedli v Nemecku behem druhe svetove), ze jedina spravna rasa jsou arijci. Objektivita nerovna se nazor vetsiny!

A recenze je zcela subjektivni publicisticky zanr, kde autor vyjevuje svuj subjektivni NAZOR, a pokud neni srab, tak nazory osta tnich s temi svymi pouze konfrontuje a neprizpusobuje je jim (tj. nechce se za kazdou cenu zalibit). Chtit po recenzentech,a by psali objektivne, je blbost, protoze kvcality umeleckeho dila se objektivne zmerit nedaj a protoze to nikdo vzdelany po recenzentech nechce ;)
31665
Ja s e vubec nedomnivam, ze vetsina katapultuje film k 9/10 a uz vubec se nedomnivam, ze objektivitu urcuje vetsina. Pak by bylo treba objektivni pravdou (pokud bychom tenhle rozhovor vedli v Nemecku behem druhe svetove), ze jedina spravna rasa jsou arijci. Objektivita nerovna se nazor vetsiny! A recenze je zcela subjektivni publicisticky zanr, kde autor vyjevuje svuj subjektivni NAZOR, a pokud neni srab, tak nazory osta tnich s temi svymi pouze konfrontuje a neprizpusobuje je jim (tj. nechce se za kazdou cenu zalibit). Chtit po recenzentech,a by psali objektivne, je blbost, protoze kvcality umeleckeho dila se objektivne zmerit nedaj a protoze to nikdo vzdelany po recenzentech nechce *;)*
0 0
reagovat
Charlotte:"...největší talent Zacha Braffa je zjevně ve vybírání hudby" no tak jako ten soundtrack je super o to pokoj aj v Garden State bol vynikajuci ale toto by som o nom nepovedal. Herec je podla mna vyborny.
31664
Charlotte:"...největší talent Zacha Braffa je zjevně ve vybírání hudby" no tak jako ten soundtrack je super o to pokoj aj v Garden State bol vynikajuci ale toto by som o nom nepovedal. Herec je podla mna vyborny.
0 0
reagovat
A sakra, chunta na mě došla. Tak to zhrňme, to o těch hvězdách a devalvaci, není ani objektvní ani subjektivní, to je prostě fakt. Tady není o čem diskutovat.
KarelR: to že nesouhlasím s hodnocením je klasika, od toho tu ta diskuze je.
Scroochy: Ty kecy(rady) sem tam dal jen proto, aby mě někdo neobvinil že jenom kritizuji a nepodávám vlastní návrhy na zlepšení, jinak je to myšleno ze srandy.
No a konečně sám velký Cival: objektivitu stejně jako normy určuje většina. Ty se subjektivně domníváš že většina katapultuje ten snímek k 9/10? Nemám rád ratingy imdb ale pro naši diskuzi je podstatné že zachytila, mě zatím jediný největší možný vzorek názorů ( k dnešku 5000) a ten práví 6,6/10. Nechci aby došlo k omylu, nevadí mě kocourovo hodnocení jako akt jeho dojmu z filmu, ale tvoje kritika mojí, přičemž můj subjektivní názor se blíží více tomu TEORETICKY objektivnímu, než kocourův a přeci ho považuješ za neopodstatněný, neřkuli jako výkřik do tmy. Life is not fair.
31663
A sakra, chunta na mě došla. Tak to zhrňme, to o těch hvězdách a devalvaci, není ani objektvní ani subjektivní, to je prostě fakt. Tady není o čem diskutovat. KarelR: to že nesouhlasím s hodnocením je klasika, od toho tu ta diskuze je. Scroochy: Ty kecy(rady) sem tam dal jen proto, aby mě někdo neobvinil že jenom kritizuji a nepodávám vlastní návrhy na zlepšení, jinak je to myšleno ze srandy. No a konečně sám velký Cival: objektivitu stejně jako normy určuje většina. Ty se subjektivně domníváš že většina katapultuje ten snímek k 9/10? Nemám rád ratingy imdb ale pro naši diskuzi je podstatné že zachytila, mě zatím jediný největší možný vzorek názorů ( k dnešku 5000) a ten práví 6,6/10. Nechci aby došlo k omylu, nevadí mě kocourovo hodnocení jako akt jeho dojmu z filmu, ale tvoje kritika mojí, přičemž můj subjektivní názor se blíží více tomu TEORETICKY objektivnímu, než kocourův a přeci ho považuješ za neopodstatněný, neřkuli jako výkřik do tmy. Life is not fair.
0 0
reagovat
Jůůůůůůů zase slaďáky :). Dívám se na ně rád, když je vypnutá obrazovka :D. Yeah baby, I'm graphic whore... and what?
31662
Jůůůůůůů zase slaďáky :). Dívám se na ně rád, když je vypnutá obrazovka :D. Yeah baby, I'm graphic whore... and what?
0 0
reagovat
krispel: 1. hvězdičky jsou orientační značky kladené jediný člověkem, ale to neznamená, že musíš jít po žluté. Klidně to vezmi zkratkou lesem, když to pěkně zdůvodníš. Slepý výstřel na oblohu plnou devíti hvězd? Funny.

2. Dala bych sedm. Jsem na ten film příliš mladá, příliš optimistická a přiznávám, že Zach Braff mě (coby herec) nijak zvlášť neoslňuje, k takovému Ethanovi Hawkeovi má pro mě hodně daleko. Ale dokážu pochopit, že se v tom někdo najde a dá i plné hodnocení.
Btw. Ten film má úžasný soundtrack, největší talent Zacha Braffa je zjevně ve vybírání hudby;)
31661
krispel: 1. hvězdičky jsou orientační značky kladené jediný člověkem, ale to neznamená, že musíš jít po žluté. Klidně to vezmi zkratkou lesem, když to pěkně zdůvodníš. Slepý výstřel na oblohu plnou devíti hvězd? Funny. 2. Dala bych sedm. Jsem na ten film příliš mladá, příliš optimistická a přiznávám, že Zach Braff mě (coby herec) nijak zvlášť neoslňuje, k takovému Ethanovi Hawkeovi má pro mě hodně daleko. Ale dokážu pochopit, že se v tom někdo najde a dá i plné hodnocení. Btw. Ten film má úžasný soundtrack, největší talent Zacha Braffa je zjevně ve vybírání hudby*;)*
0 0
reagovat

krispel

Od toho je prece hodnoceni zbytku redakce?:)
31660
Od toho je prece hodnoceni zbytku redakce?:)
krispel
0 0
reagovat

krispel

aha, takze oni vlastne kluci z MZ nevedej, jak psat recenze, rikas jo? :)
31659
aha, takze oni vlastne kluci z MZ nevedej, jak psat recenze, rikas jo? :)
krispel
0 0
reagovat
krispel: Diky, ze si svuj subjektivni nazor ("zaslouzi si to min") vydal za objektivni pravdu - budeme to brat jako takovou tradicni humornou vsuvku - , a ted zas pokracuj ve vitani jara :D:-
31658
krispel: Diky, ze si svuj subjektivni nazor ("zaslouzi si to min") vydal za objektivni pravdu - budeme to brat jako takovou tradicni humornou vsuvku - , a ted zas pokracuj ve vitani jara *:D**:-*
0 0
reagovat

krispel

To už si lidi děláte srandu, ne? Když třístovka dostane sedm, všichni řvou, že je to málo a když Last Kiss devět, tak je to moc? Já vás přestávám chápat. ?)
31657
To už si lidi děláte srandu, ne? Když třístovka dostane sedm, všichni řvou, že je to málo a když Last Kiss devět, tak je to moc? Já vás přestávám chápat. *?)*
krispel
0 0
reagovat
Kokám jak puk, z kocoura se stává astronom, samá hvězda. Takto neopatrně zacházet s hvězdičkami je cesta do pekel, dochazí k devalvaci. Když má být 10 hvězd, nějaký ideál, nejlépe nedosažitelný a recenzenti rozhazují hvězdama jakoby nic, to není dobré pro bussines. Ten film je fajn, je příjemný, ale 9* ani omylem a je jedno že recenze je subjektivní formát, ale nemělo by docházet k úletům, recenzent píše pro lidi, takže by se měl snažit o nějakou minimální objektivitu, ten film prostě 9* nedává. S tímto se potýkali třeba i v Levelu, kdy už dávali každé hře 8/10,9/10 někdy i 10/10. Svoji chybu poznali a "podkopli" hodnocení o 1 hvězdu. Tady je vidět že by recenzent neměl psát recenzy v návalu endorfinů přichodivší z kina. Konec brblání, sám navrhnu řešení, nenechat se unést prvními dojmy, při psaní recenze být vždy o úroveň víš než je film a porovnat ho z podobnými snímky.
31656
Kokám jak puk, z kocoura se stává astronom, samá hvězda. Takto neopatrně zacházet s hvězdičkami je cesta do pekel, dochazí k devalvaci. Když má být 10 hvězd, nějaký ideál, nejlépe nedosažitelný a recenzenti rozhazují hvězdama jakoby nic, to není dobré pro bussines. Ten film je fajn, je příjemný, ale 9* ani omylem a je jedno že recenze je subjektivní formát, ale nemělo by docházet k úletům, recenzent píše pro lidi, takže by se měl snažit o nějakou minimální objektivitu, ten film prostě 9* nedává. S tímto se potýkali třeba i v Levelu, kdy už dávali každé hře 8/10,9/10 někdy i 10/10. Svoji chybu poznali a "podkopli" hodnocení o 1 hvězdu. Tady je vidět že by recenzent neměl psát recenzy v návalu endorfinů přichodivší z kina. Konec brblání, sám navrhnu řešení, nenechat se unést prvními dojmy, při psaní recenze být vždy o úroveň víš než je film a porovnat ho z podobnými snímky.
0 0
reagovat
Jsem teda hodně překvapenej za takový vysoký hodnocení, ale schvaluju, protože mě se to taky moc líbilo. Rozjíždí se to hezky pozvolna, vrchol celýho filmu je někde uprostřed, nebo těsně za půlkou. V tu chvíli má film tolik šťávy, že člověk nechce, aby to vůbec někdy přestalo. Potom se ale zase zvolní a když film propluje cílovou rovinkou, tak aspoň u mě skončí na zasloužených 8 z 10. Zach Braff se hodí do role perfektně, stejně jako vedlejší role Rachel Bilson, která je dokonalá po všech stránkách a akorát bych řek, že na místě hl. hrdiny bych vybíral jinak, ale to je asi proto, že ještě nejsem v jeho věku :)

PS: Proč se recenze objevuje zrovna teď? Chystá se u nás dvd rls nebo proč?
31655
Jsem teda hodně překvapenej za takový vysoký hodnocení, ale schvaluju, protože mě se to taky moc líbilo. Rozjíždí se to hezky pozvolna, vrchol celýho filmu je někde uprostřed, nebo těsně za půlkou. V tu chvíli má film tolik šťávy, že člověk nechce, aby to vůbec někdy přestalo. Potom se ale zase zvolní a když film propluje cílovou rovinkou, tak aspoň u mě skončí na zasloužených 8 z 10. Zach Braff se hodí do role perfektně, stejně jako vedlejší role Rachel Bilson, která je dokonalá po všech stránkách a akorát bych řek, že na místě hl. hrdiny bych vybíral jinak, ale to je asi proto, že ještě nejsem v jeho věku :) PS: Proč se recenze objevuje zrovna teď? Chystá se u nás dvd rls nebo proč?
0 0
reagovat
aaah Rachel Bilson rulez nejvic se na todle tesim =)
31654
aaah Rachel Bilson rulez nejvic se na todle tesim =)
0 0
reagovat
nesdilim vase nadseni, asi jsem jeste mladej ;) ale Zach kazdopadne ownz ;)
31653
nesdilim vase nadseni, asi jsem jeste mladej ;) ale Zach kazdopadne ownz ;)
0 0
reagovat
Sice mám raději Garden State, ale protože nemůžu žít bez Zacha Braffa, tak jsem Last Kiss musel vidět za každou cenu a mužů také jenom doporučit.
Pro mě jsou na Last Kiss nejlepší skvěle zvládnutý hádky, jen si všimněte jak dlouhý záběry bez střihů tam jsou.
Dal bych 10*, ale protože nevím, proč sem se nepřinutil na to podívat znovu, tak dávám 9* a říkám jeden z nejlepších filmů 2006.
31652
Sice mám raději Garden State, ale protože nemůžu žít bez Zacha Braffa, tak jsem Last Kiss musel vidět za každou cenu a mužů také jenom doporučit. Pro mě jsou na Last Kiss nejlepší skvěle zvládnutý hádky, jen si všimněte jak dlouhý záběry bez střihů tam jsou. Dal bych 10*, ale protože nevím, proč sem se nepřinutil na to podívat znovu, tak dávám 9* a říkám jeden z nejlepších filmů 2006.
0 0
reagovat
Jo, to sem asi dva měsíce zpátky viděl. Jo taky se mi to moc líbilo, ikdyž asi ne zrovna za plný počet. Ale je pravda, že to bylo pěkné.
31651
Jo, to sem asi dva měsíce zpátky viděl. Jo taky se mi to moc líbilo, ikdyž asi ne zrovna za plný počet. Ale je pravda, že to bylo pěkné.
0 0
reagovat
proc ty nejlepsi filmy nebezi u nas v kinech?)
31650
proc ty nejlepsi filmy nebezi u nas v kinech*?)*
0 0
reagovat
Pro mě jeden z nejlepších loňských snímků. Zach do role sedí a všechno je tak krásně nehollywoodsky čisté. Mohl by se objevit třeba na Febiu. ;)
31649
Pro mě jeden z nejlepších loňských snímků. Zach do role sedí a všechno je tak krásně nehollywoodsky čisté. Mohl by se objevit třeba na Febiu. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se