Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jedlíci aneb Sto kilo lásky: Trailer 2

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Z traileru mi přijde velice neprofesionální míchat dialogové scény, u kterých je dialog nahrazen hudbou a komentářem. K materiálu se vyjadřovat nebudu.
253474
Z traileru mi přijde velice neprofesionální míchat dialogové scény, u kterých je dialog nahrazen hudbou a komentářem. K materiálu se vyjadřovat nebudu.
0 0
reagovat
OK... moc se omlouvam za svou aktivitu ... budu se snazit psat v DAVKACH a posilat ucelena sdeleni ... POLEPSIM SE ... a omlouvam se za Kocoura ! Vazim si nadhledu REDAKCE! JSTE SUPER A DIKY !!! FRFLA :-) PS: BUDU SE SNAZIT NEOPAKOVAT .... ALE BOHUZEL MAM POCIT , ZE TO NEDOKAZOU POCHOPIT ... PROTO STALE A ZNOVU ... JDE MI JEN OPRAVDU O SLUSNOST A UCTU K TVURCUM .... PREJI PEKNY DEN ....
253473
OK... moc se omlouvam za svou aktivitu ... budu se snazit psat v DAVKACH a posilat ucelena sdeleni ... POLEPSIM SE ... a omlouvam se za Kocoura ! Vazim si nadhledu REDAKCE! JSTE SUPER A DIKY !!! FRFLA :-) PS: BUDU SE SNAZIT NEOPAKOVAT .... ALE BOHUZEL MAM POCIT , ZE TO NEDOKAZOU POCHOPIT ... PROTO STALE A ZNOVU ... JDE MI JEN OPRAVDU O SLUSNOST A UCTU K TVURCUM .... PREJI PEKNY DEN ....
0 0
reagovat
Píšete jich moc a obvykle už to nejsou názory, které by stálo za to číst. Stačí snížit aktivitu, přestat se opakovat, nezaplácat celou diskusi a reagovat jen na to, na co je opravdu nutné reagovat. Jestliže film bude dobrý, obhájí se sám, na to vás nepotřebuje.

A jsem redaktor Mr. Hlad, redaktor k0c0ur je v práci.
253472
Píšete jich moc a obvykle už to nejsou názory, které by stálo za to číst. Stačí snížit aktivitu, přestat se opakovat, nezaplácat celou diskusi a reagovat jen na to, na co je opravdu nutné reagovat. Jestliže film bude dobrý, obhájí se sám, na to vás nepotřebuje. A jsem redaktor Mr. Hlad, redaktor k0c0ur je v práci.
0 0
reagovat
pane redaktore Kocoure, muzete mi poradit jak mam postupovat? zadne spatne prispevky nepisu a snazim se neobtezovat ... pokud ano , tak za to se moc omlouvam ... Jen pisu sve nazory jako Vy... a myslim, ze slusne ... za to budu POPRAVEN?
253471
pane redaktore Kocoure, muzete mi poradit jak mam postupovat? zadne spatne prispevky nepisu a snazim se neobtezovat ... pokud ano , tak za to se moc omlouvam ... Jen pisu sve nazory jako Vy... a myslim, ze slusne ... za to budu POPRAVEN?
0 0
reagovat
Ještě 26 minut.
253470
Ještě 26 minut.
0 0
reagovat
Mno, aby jsem řekl pravdu, pak věru nestačí ... Názor, víru a nadšení neberu, stejně jako neutuchající, ba naopak rostoucí touhu vidět a obhájit nový Magnuskův film...
S čím se ale nespokojím, je vysvětlení jednotlivých bodů. Předně v nich máš silné nesrovnalosti. U prvního bodu nerozlišuješ, že trailer není film samotný (na což v ostatních bodech ovšem upozorňuješ) a obě kritéria pleteš dohromady.- FRFLA - ANO PLETU NEBOT JSEM JEN AMATER ... VIDEL JSEM PEKNY TRAILER NIC VIC... Je možné (ale nepravděpodobné) že ukázku i film stříhal stejný člověk, potažmo přímo Magnusek, ale obě věci jsou naprosto odlišná média. Dle traileru nelze hodnotit střih samotného filmu. A pokud čtu diskuzi, střih ukázky z toho všecho vychází nepoměrně nejlíp. Ty ovšem ze střihu ukázky vyvozuješ, že film bude mít dynamičtější a svižnější vyprávění pomocí střihu.FRFLA : ANO VIDIM V TRAILERU RADU PEKNYCH A DYNAMICKYCH PRVKU ... LIBI SE MI JAK JE CELY VYSTAVENY ... MA KLIDNY ZACATEK A EMOTIVNI A NASLAPANY KONEC ... NEVIM JAK TI MAM SVE DOJMY JINAK POPSAT... Ostatně kvůli tomu jsem se na tuto otázku ptal. Bylo by určitě od věci, kdyby ses zkusil ještě trochu víc rozepsat a zkusit porovnat i s dalším Magnuskovým filmem, když mluvíš o vývoji ve střihu.FRFLA : TO TI NAPISU AZ FILM UVIDIM ... ZATIM MUZU POROVNAVAT JEN TRAILER A TEN JE FAKT POVEDENEJ ... A MUZU JEJ SROVNAVAT TREBA S BABOVRESKAMA ... A PROSTE SE MI TO LIBI ...
Když jsem se ptal na scénář, víc, jak na jeho námět, který může být jaký chce a "lidovou komedii s prvky existencializmu obézních lidí" tu na webu sice mnoho lidí neocení, ale v návaznostech na další aspekty by byla vetšinou akceptovatelná alespoň na průměrný český art, jsem měl na mysli právě samotné řešení scénáře. Jestli by tlouštíky nebylo třeba lepší vypustit do hlubokého temného lesa s jednou chatou uprostřed, než se opět pouštět na již jednou "provětranou" lokaci.- FRFLA : NEJSEM SCENARISTA A JEDLIKY JSEM SI V LESE V CHATE PREDSTAVIL ... ALE TO BY BYL ASI JINY FILM ... NECHCI OSOBNE JEDLIKY V LESE ... PROC? A TROCHU SE TVE PREDSTAVY OBAVAM - PROC JE STRKAT DO LESA ? ALE JESTLI MYSLIS JAKO S KYTAARROU ... TAK TO JSEM VIDEL I TRAILERU A TESIM SE !!! Jaký typ humoru by měl být použit, jaké postavy by ideálně měly být vykresleny a co ve výsledku by sis z toho filmu chtěl odnést, kromě širokého a bodrého úsměvu na rtech.- FRFLA : DOBRY POCIT ? ZE I KDYZ CLOVEK MUZE MIT PROBLEM, TAK SI S TIM PROSTE PORADI .... A V TOM JE MYSLENKA FILMU NADHERNA !!!! LIDI NEMAJI PENIZE NA HYPOTEKY, JSOU BEZ PRACE APOD: A TENTO FILM SE URCITE U RADY LIDI STANE MOTIVACNI A HEZKOU MYSLENKOU NA ZVLADNUTI PROBLEMU KTERE MA .... S NADVAHOU ... apod. TO JE MOC KRASNA MYSLENKA ... ALESPON TAK VNIMAM JAKO DIVAK TRAILER!!!
Kamerový pojezd a ořeostření je standartní technika, která nejenže nevypovídá vůbec nic o kameře, ale měla by být naprosto samozřejmým pomocníkem kameramana. Ano, pocit posunu v tom smyslu, že místo ručních "nájezdů" je použita stabilizovaná technika, či že je ve filmu více kamerového pohybu místo snímání ze stativu, může nastat, ale pořád se nejedná o nějakou směrodatnou veličinu, poukazující na kvalitu kamery. To, že je součástí štábu ostřič, který má na svědomí to, aby bylo ostré to, co by mělo být ostré, kolik prostoru bude ostrého a z jakého objektu na jaký se přeostří, už opravdu není vůbec žádným ukazatelem kvality. Možná ale přece ano - kameramanský tým alespoň ví, co by měl v základu a natáčení dělat a co je třeba na začátku cesty k pokud možno neamaterskému počinu.FRFLA : TADY NEMUZU MOC CHYTRACIT ! OMLOUVAM SE ... NEROZUMIM TECHNICE ... JEN JSEM V TRAILERU VIDEL JINOU KOMPOZICI ... JINY POHLED ... SLOZENI OBRAZKU .... A PRIPADA MI TO FAKT SUPER !!!
U třetího bodu jsi odpovědět přesně tak, jak jsi odpovědět neměl. Chtělo by to ještě trochu víc rozebrat...

Né, nejsou to samoúčelné otázky. Jsou to otázky, které si při návštěvě automaticky pokládám sám, které podobnou diskuzí učím pokládat i své kamarády a příbuzné a které si troufnu tvrdit pokládá většina zde diskutujících.FRFLA : TOHO SI OPRAVDU VAZIM A POSUNUL JSEM SE ... DIKY
Ne, není to žádný výsměch, pokud jseš fanoušek a pokud chceš na tomto webu tento film obhájit (jako že když sem přispíváš poměrně hojně, pak ano) a máš představu, že by ti bylo odpovídáno bez vulgarit, předpokládám, že ti nic jiného nezbude, než zkusit ještě jednou odpovědět, pokud možno s podobným zanícením, se kterých přeješ "jebáky na zadnici". FRFLA : JEBAKY JSEM NEMYSLEL NIJAK ZLE .... BYLO PRATELSKE UPOZORNENI:-) KARLOSI DIKY FRFIC.
253469
Mno, aby jsem řekl pravdu, pak věru nestačí ... Názor, víru a nadšení neberu, stejně jako neutuchající, ba naopak rostoucí touhu vidět a obhájit nový Magnuskův film... S čím se ale nespokojím, je vysvětlení jednotlivých bodů. Předně v nich máš silné nesrovnalosti. U prvního bodu nerozlišuješ, že trailer není film samotný (na což v ostatních bodech ovšem upozorňuješ) a obě kritéria pleteš dohromady.- FRFLA - ANO PLETU NEBOT JSEM JEN AMATER ... VIDEL JSEM PEKNY TRAILER NIC VIC... Je možné (ale nepravděpodobné) že ukázku i film stříhal stejný člověk, potažmo přímo Magnusek, ale obě věci jsou naprosto odlišná média. Dle traileru nelze hodnotit střih samotného filmu. A pokud čtu diskuzi, střih ukázky z toho všecho vychází nepoměrně nejlíp. Ty ovšem ze střihu ukázky vyvozuješ, že film bude mít dynamičtější a svižnější vyprávění pomocí střihu.FRFLA : ANO VIDIM V TRAILERU RADU PEKNYCH A DYNAMICKYCH PRVKU ... LIBI SE MI JAK JE CELY VYSTAVENY ... MA KLIDNY ZACATEK A EMOTIVNI A NASLAPANY KONEC ... NEVIM JAK TI MAM SVE DOJMY JINAK POPSAT... Ostatně kvůli tomu jsem se na tuto otázku ptal. Bylo by určitě od věci, kdyby ses zkusil ještě trochu víc rozepsat a zkusit porovnat i s dalším Magnuskovým filmem, když mluvíš o vývoji ve střihu.FRFLA : TO TI NAPISU AZ FILM UVIDIM ... ZATIM MUZU POROVNAVAT JEN TRAILER A TEN JE FAKT POVEDENEJ ... A MUZU JEJ SROVNAVAT TREBA S BABOVRESKAMA ... A PROSTE SE MI TO LIBI ... Když jsem se ptal na scénář, víc, jak na jeho námět, který může být jaký chce a "lidovou komedii s prvky existencializmu obézních lidí" tu na webu sice mnoho lidí neocení, ale v návaznostech na další aspekty by byla vetšinou akceptovatelná alespoň na průměrný český art, jsem měl na mysli právě samotné řešení scénáře. Jestli by tlouštíky nebylo třeba lepší vypustit do hlubokého temného lesa s jednou chatou uprostřed, než se opět pouštět na již jednou "provětranou" lokaci.- FRFLA : NEJSEM SCENARISTA A JEDLIKY JSEM SI V LESE V CHATE PREDSTAVIL ... ALE TO BY BYL ASI JINY FILM ... NECHCI OSOBNE JEDLIKY V LESE ... PROC? A TROCHU SE TVE PREDSTAVY OBAVAM - PROC JE STRKAT DO LESA ? ALE JESTLI MYSLIS JAKO S KYTAARROU ... TAK TO JSEM VIDEL I TRAILERU A TESIM SE !!! Jaký typ humoru by měl být použit, jaké postavy by ideálně měly být vykresleny a co ve výsledku by sis z toho filmu chtěl odnést, kromě širokého a bodrého úsměvu na rtech.- FRFLA : DOBRY POCIT ? ZE I KDYZ CLOVEK MUZE MIT PROBLEM, TAK SI S TIM PROSTE PORADI .... A V TOM JE MYSLENKA FILMU NADHERNA !!!! LIDI NEMAJI PENIZE NA HYPOTEKY, JSOU BEZ PRACE APOD: A TENTO FILM SE URCITE U RADY LIDI STANE MOTIVACNI A HEZKOU MYSLENKOU NA ZVLADNUTI PROBLEMU KTERE MA .... S NADVAHOU ... apod. TO JE MOC KRASNA MYSLENKA ... ALESPON TAK VNIMAM JAKO DIVAK TRAILER!!! Kamerový pojezd a ořeostření je standartní technika, která nejenže nevypovídá vůbec nic o kameře, ale měla by být naprosto samozřejmým pomocníkem kameramana. Ano, pocit posunu v tom smyslu, že místo ručních "nájezdů" je použita stabilizovaná technika, či že je ve filmu více kamerového pohybu místo snímání ze stativu, může nastat, ale pořád se nejedná o nějakou směrodatnou veličinu, poukazující na kvalitu kamery. To, že je součástí štábu ostřič, který má na svědomí to, aby bylo ostré to, co by mělo být ostré, kolik prostoru bude ostrého a z jakého objektu na jaký se přeostří, už opravdu není vůbec žádným ukazatelem kvality. Možná ale přece ano - kameramanský tým alespoň ví, co by měl v základu a natáčení dělat a co je třeba na začátku cesty k pokud možno neamaterskému počinu.FRFLA : TADY NEMUZU MOC CHYTRACIT ! OMLOUVAM SE ... NEROZUMIM TECHNICE ... JEN JSEM V TRAILERU VIDEL JINOU KOMPOZICI ... JINY POHLED ... SLOZENI OBRAZKU .... A PRIPADA MI TO FAKT SUPER !!! U třetího bodu jsi odpovědět přesně tak, jak jsi odpovědět neměl. Chtělo by to ještě trochu víc rozebrat... Né, nejsou to samoúčelné otázky. Jsou to otázky, které si při návštěvě automaticky pokládám sám, které podobnou diskuzí učím pokládat i své kamarády a příbuzné a které si troufnu tvrdit pokládá většina zde diskutujících.FRFLA : TOHO SI OPRAVDU VAZIM A POSUNUL JSEM SE ... DIKY Ne, není to žádný výsměch, pokud jseš fanoušek a pokud chceš na tomto webu tento film obhájit (jako že když sem přispíváš poměrně hojně, pak ano) a máš představu, že by ti bylo odpovídáno bez vulgarit, předpokládám, že ti nic jiného nezbude, než zkusit ještě jednou odpovědět, pokud možno s podobným zanícením, se kterých přeješ "jebáky na zadnici". FRFLA : JEBAKY JSEM NEMYSLEL NIJAK ZLE .... BYLO PRATELSKE UPOZORNENI:-) KARLOSI DIKY FRFIC.
0 0
reagovat

frflator

Začínáš obtěžovat, dávám ti čas do 12:00 na uklidnění a pak poletíš.

A příspěvkem o demokracii, vlastních názorech a podobných věcech se nezatěžuj. Už včera večer jsi řekl všechno, co jsi říct mohl. Teď už jen bliješ.
253468
Začínáš obtěžovat, dávám ti čas do 12:00 na uklidnění a pak poletíš. A příspěvkem o demokracii, vlastních názorech a podobných věcech se nezatěžuj. Už včera večer jsi řekl všechno, co jsi říct mohl. Teď už jen bliješ.
frflator
0 0
reagovat
Jsem konsternován, že se pokračuje i dnes. Už stačí
253465
Jsem konsternován, že se pokračuje i dnes. Už stačí
0 0
reagovat
pane DURO - vzdyt to stejne zase nevydrzite ... :-) proc urazite? ja Vas neurazim ... myslim, ze budete dobry scenarista a rad pujdu do kina na Vas film ... napisete mi prosim jak se jmenuje? predem diky
253463
pane DURO - vzdyt to stejne zase nevydrzite ... :-) proc urazite? ja Vas neurazim ... myslim, ze budete dobry scenarista a rad pujdu do kina na Vas film ... napisete mi prosim jak se jmenuje? predem diky
0 0
reagovat
Už je jasné, o čo tu ide, preto navrhujem, aby sme prestali kŕmiť Mag... ehm, trolla. Odteraz.
253462
Už je jasné, o čo tu ide, preto navrhujem, aby sme prestali kŕmiť Mag... ehm, trolla. Odteraz.
0 0
reagovat
Ahoj ZRIM TE! neboj odpovim na Tve otazky ... ale budou pouze amaterskou formou.
253461
Ahoj ZRIM TE! neboj odpovim na Tve otazky ... ale budou pouze amaterskou formou.
0 0
reagovat
Jen aby bylo jasno, mě přijde hrozně nefer, že ses vybodl na mnou požadované odpovědi, které ke své spokojenosti vážně potřebuju. Je to taková má malá mise za to, aby se lidé naučili odpovídat na otázky. A o to víc nefér, že si to včera večer opravdu přislíbil a já věřil, že tak hodný, slušný (pominu li ty přání všem ostatním na bolestivé problémy s pozadím) a míru milovný človíček splní to, co si předcevzal.
253460
Jen aby bylo jasno, mě přijde hrozně nefer, že ses vybodl na mnou požadované odpovědi, které ke své spokojenosti vážně potřebuju. Je to taková má malá mise za to, aby se lidé naučili odpovídat na otázky. A o to víc nefér, že si to včera večer opravdu přislíbil a já věřil, že tak hodný, slušný (pominu li ty přání všem ostatním na bolestivé problémy s pozadím) a míru milovný človíček splní to, co si předcevzal.
0 0
reagovat
a budu psat jen v minuskach. Je to fakt .-)
253459
a budu psat jen v minuskach. Je to fakt .-)
0 0
reagovat
zpocenych duchodcu ? - starych lidi ? - ajajaj ! ... to je zase pruvan selekce .... ! ja osobne jsem jako male dite nemel Dedu a ani Babicku a stare lidi mam MOC RAD .... :-) taky starneme .... a budeme upoceni a stari ... RAD SE NA NE PUJDU PODIVAT !!!:-)
253456
zpocenych duchodcu ? - starych lidi ? - ajajaj ! ... to je zase pruvan selekce .... ! ja osobne jsem jako male dite nemel Dedu a ani Babicku a stare lidi mam MOC RAD .... :-) taky starneme .... a budeme upoceni a stari ... RAD SE NA NE PUJDU PODIVAT !!!:-)
0 0
reagovat
Ahoj, napis to co citis:-) pocitam s tim... myslim si, ze ale moc dobre vis co tim vsim myslim.... JE TO PROSTE NEFER.... a je jedno jestli natocil film p. Troska, nebo p. Magusek ... vyjadrit se k filmu muzeme slusne ... a ja Vas a vase nazory jako divak vnimam a posouvam se , ale nepochopim kdo dal nekomu pravo ohodnotit a soudit neco co se jinemu muze libit .... stylem URAZEK a NADAVEK ... to jen vypovida o naprostem upadku schopnosti tolerovat jiny nazor a hodnotit film slusnou a profesionlani formou ... nekolik slusnych a pritom kritizujicich prispevku se zde jiz v teto nazorove manezi narodilo ... a toho si moc vazim ! a verim , ze to pujde i lepsi formou ... Frfla
253455
Ahoj, napis to co citis:-) pocitam s tim... myslim si, ze ale moc dobre vis co tim vsim myslim.... JE TO PROSTE NEFER.... a je jedno jestli natocil film p. Troska, nebo p. Magusek ... vyjadrit se k filmu muzeme slusne ... a ja Vas a vase nazory jako divak vnimam a posouvam se , ale nepochopim kdo dal nekomu pravo ohodnotit a soudit neco co se jinemu muze libit .... stylem URAZEK a NADAVEK ... to jen vypovida o naprostem upadku schopnosti tolerovat jiny nazor a hodnotit film slusnou a profesionlani formou ... nekolik slusnych a pritom kritizujicich prispevku se zde jiz v teto nazorove manezi narodilo ... a toho si moc vazim ! a verim , ze to pujde i lepsi formou ... Frfla
0 0
reagovat
Magnusek chce aby lidé platili vstupné za ošklivé záběry nahých důchodců a spoceného jeho samotného. To je sprosťárna proti které chci bojovat a myslím, že nejsem sám, kdo to cítí jako svou MORÁLNÍ MISI.
253454
Magnusek chce aby lidé platili vstupné za ošklivé záběry nahých důchodců a spoceného jeho samotného. To je sprosťárna proti které chci bojovat a myslím, že nejsem sám, kdo to cítí jako svou MORÁLNÍ MISI.
0 0
reagovat

frflator



teď to fakt začala bejt jízda. Morální mise přátel jedlíků, a navíc ve VERZÁLKÁCH, no Lol. Téměř nikdy to nedělám, a za jinejch okolností bych se s tou tvou agendou proti sprostým internetům snad i ztotožnil, ale teď mám chuť Ti jen tak z hecu napsat něco nesmírně sprostého.
253453
teď to fakt začala bejt jízda. Morální mise přátel jedlíků, a navíc ve VERZÁLKÁCH, no Lol. Téměř nikdy to nedělám, a za jinejch okolností bych se s tou tvou agendou proti sprostým internetům snad i ztotožnil, ale teď mám chuť Ti jen tak z hecu napsat něco nesmírně sprostého.
frflator
0 0
reagovat
Nestíhám to tu :D
253451
Nestíhám to tu *:D*
0 0
reagovat
Je to BOJ ZA SLUSNOST ! ZA KONEC ANONYMNIHO PLIVANI V POHODLI VASEHO DOMOVA! MAM CHUT ZALOZIT SPOLEK BOJOVNIKU ZA NORMALNI A FEROVE KOMENTOVANI PRACE TOHO DRUHEHO !!! JE DOST ZLOSTI V NASI SPOLECNOSTI ! A ZDE NA VIRTUALNI PUDE UMELECKE TVORBY OCEKAVAM PRINOS PRO FILM A UJISTENI, ZE TVURCI JSOU SLUSNI LIDE ... NESNASIM UTOKY A VYROKY PRO POSLAPAVANI PRACE JINYCH ... STEJNE BYCH SE ZASTAL p. DURA a HD ... JE TO MA MORALNI MISE!
253449
Je to BOJ ZA SLUSNOST ! ZA KONEC ANONYMNIHO PLIVANI V POHODLI VASEHO DOMOVA! MAM CHUT ZALOZIT SPOLEK BOJOVNIKU ZA NORMALNI A FEROVE KOMENTOVANI PRACE TOHO DRUHEHO !!! JE DOST ZLOSTI V NASI SPOLECNOSTI ! A ZDE NA VIRTUALNI PUDE UMELECKE TVORBY OCEKAVAM PRINOS PRO FILM A UJISTENI, ZE TVURCI JSOU SLUSNI LIDE ... NESNASIM UTOKY A VYROKY PRO POSLAPAVANI PRACE JINYCH ... STEJNE BYCH SE ZASTAL p. DURA a HD ... JE TO MA MORALNI MISE!
0 0
reagovat

frflator:

Jéée a kolik Vás už je? Nás už 16 holek a kluků, jenom za noc a teď ráno, posílal jsem tu ukázku všemožně a je to fajnový. :) Fakt jsme s lidičkama nevěděli na co chodit, protože nám teď v kinech nepřijde nic jako zajímavýho a tohle se nám všem líbí. Ani dopředu nic, to jsme teď byli na tom Hobit, ale na to, že to bylo z ameriky, tak to bylo takový divný. ;) To já mám radši tyhlety milý český věci. A to před tím Hobit byly taky ukázky různý, ale nebyly kamerově a zvukově tak dobrý jako ty Jedlíci tady mi přijde...
253448
Jéée a kolik Vás už je? Nás už 16 holek a kluků, jenom za noc a teď ráno, posílal jsem tu ukázku všemožně a je to fajnový. :) Fakt jsme s lidičkama nevěděli na co chodit, protože nám teď v kinech nepřijde nic jako zajímavýho a tohle se nám všem líbí. Ani dopředu nic, to jsme teď byli na tom Hobit, ale na to, že to bylo z ameriky, tak to bylo takový divný. ;) To já mám radši tyhlety milý český věci. A to před tím Hobit byly taky ukázky různý, ale nebyly kamerově a zvukově tak dobrý jako ty Jedlíci tady mi přijde...
frflator:
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se