Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2012 v kostce - 1. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Herci, bitky, bizarnosti, hlášky, scény, události i nejvtipnější momenty z loňského roku na jednom místě 

Nejlepší filmy jsme vyhlásili, nejlepší trailery taky, podívali jsme se i na věci, které v loňském roce v kinech malinko zasmrádly, ale pořád to není všechno. I letos vyhlašujeme Rok v kostce, takže i tentokrát tu pro vás máme pár více či méně seriózních pochval a i letos došlo jak na redakční favority, tak i na soukromé tipy.

Redakční tip: Finále The Raid aka Zátahu

Málokdy se dočkáte finále, ve kterém čelí padouch přesile. Většinou to bývá naopak. Tady se ale dva klaďáci nádherně popasovali s mašinou na přelamování kostí a ve vyčerpávající desetiminutovce s ní omlátili všechny stěny, vyždímali z ní veškeré tělesné tekutiny a lahůdkově ji na hraně vyčerpání zmasakrovali. Ta zářivka? Mňaminy!

  

Osobní tip Civala: Bitka z Médi - Fandil jsem plyšákovi. Jeho BOJOVÝ styl byl čistší. Je ale báječný, jak dokázal Seth MacFarlane narvat i do vtipný mlátičky mezi plyšákem a svaloušem Wahlbergem tolik zuřivosti, energie i nefalšovaných emocí. Kam se hrabe Rocky 6!

Osobní tip imfa: Liam Neeson vs. alfa-samec - Kdo Mezi vlky viděl, ten si možná myslí, že si dělám srandu. Ostatním to nebudeme kazit. Jen dodám, že jsem si už od trailerů tu bitku představoval v živých barvách. A náznak udělá někdy víc než sebevětší doslovnost.

Osobní tip KarlaR: Batman vs. Bane poprvé - Zlomení Batmana bylo dlouho očekávanou scénou, nikdo ale netušil, jak razantně se Nolan téhle osudové potyčky zhostí. Místo hudby jen Baneovy děsivé promluvy a lámání netopýřích kostí, místo kaskadérské rutiny pravé herecké duo a jeho stoprocentní účast v brutální devastaci maskovaného geroje. Filmová lahůdka.

Osobní tip Mr. Hlada: Ryan Reynolds vs. Joel Kinnaman - Nepřítel pod ochranou je možná průměrný thriller, ale na jeho finále si dal režisér Espinosa záležet a bitka mezi Ryanem Reynoldsem a Joelem Kinnamanem je jednoduše boží. Fyzická, krvavá, bolavá, drsná a v emocionální rovině i poměrně tragická. Utkají se v ní totiž dva v podstatě kladní hrdinové, kteří jen dělají svou práci a okolnosti je postavili proti sobě, takže její vyznění je i hodně nepříjemně mrazivé.

Osobní tip Dura: Mark Wahlberg versus Méďa - Celý film čekáte, kdy k tomu dojde. A když k tomu dojde, je to masakr. Ke všemu emoce. Hlavně však tuto scénu nepouštějte dětem, jinak pak začnou řvát strachy při pohledu na každého plyšáka. „Jestli nebudeš poslouchat, přijde Méďa a shodí na tebe televizor!“

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace