Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nespoutaný Django: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
19.01.2013 02:57:55
tak jsem to znovu zvazil a davam ti za pravdu, ten film je vskutku genialni8)
251327
tak jsem to znovu zvazil a davam ti za pravdu, ten film je vskutku genialni*8)*
0 0
reagovat
19.01.2013 01:45:45
Skutočne? V rámci súčasnej kinematografie? Zamysli sa znovu.
251326
Skutočne? V rámci súčasnej kinematografie? Zamysli sa znovu.
0 0
reagovat
19.01.2013 01:22:33
Oscarove nominace dokazuji tak akorat kulovy a Django je sice zabavny ale s genialitou nema nic spolecneho
251325
Oscarove nominace dokazuji tak akorat kulovy a Django je sice zabavny ale s genialitou nema nic spolecneho
0 0
reagovat
19.01.2013 01:13:25
Nie.
251324
Nie.
0 0
reagovat
19.01.2013 00:57:32

Tarantinoverse

BTW zaregistroval někdo už během sledování ono domnělé napojení na Pulp Fiction?
251323
BTW zaregistroval někdo už během sledování ono domnělé napojení na Pulp Fiction?
Tarantinoverse
0 0
reagovat
19.01.2013 00:10:11
Oscarové nominácie dokazujú, že niekto pochopil genialitu a zábavnosť toho filmu, na rozdiel od niektorých suchoprdov.
251322
Oscarové nominácie dokazujú, že niekto pochopil genialitu a zábavnosť toho filmu, na rozdiel od niektorých suchoprdov.
0 0
reagovat
18.01.2013 23:23:20
Takže čerstvě po projekci jsou pocity asi takovéhle. V tom filmu nefungovalo naprosto nic - postavy, scénář, dialogy, hudba, akční scény. Zmar a bída a neskutečná nuda. Quentine vrať se zpátky do videopůjčovny a už tam snad radši zůstaň! PS: Oscarové nominace jsou samozřejmě k smíchu a jen dokazují, jaký kult osobnosti si kolem sebe, kdysi talentovaný režisér, dokázal nejen v USA vybudovat.
251319
Takže čerstvě po projekci jsou pocity asi takovéhle. V tom filmu nefungovalo naprosto nic - postavy, scénář, dialogy, hudba, akční scény. Zmar a bída a neskutečná nuda. Quentine vrať se zpátky do videopůjčovny a už tam snad radši zůstaň! PS: Oscarové nominace jsou samozřejmě k smíchu a jen dokazují, jaký kult osobnosti si kolem sebe, kdysi talentovaný režisér, dokázal nejen v USA vybudovat.
0 0
reagovat
18.01.2013 23:04:43
Stručně řečeno, SPOILER
Jak odpráskli Waltze (hodně pitomým způsobem, mimochodem), tak mě to už vůbec nebavilo. A vystřílení všech bílejch (včetně sestry, jak už tu někdo poznamenal) bylo strašně přehnaný. Korunu tomu nasadila Broomhilda, když zatleskala jako malé dítě, jakmile Django vyhodil Candieho barák do vzduchu...:- Prostě velkej mother fucka gangsta...

Nějak mi přišlo, že natočení takového filmu bylo úplně zbytečné. Nepřinesl absolutně nic nového. Všichni jsme věděli, že Christoph Waltz i Leonardo DiCaprio jsou výborní herci, už dávno předtím. Dr. Schultz se v mnohém nápadně podobal Hansi Landovi, což mi docela vadilo. Taky to záhadné propojení Broomhildy s Německem a Candieho s Francouzštinou, aby nám Waltz znovu předvedl, že umí několik jazyků... (všechno tohle už víme!) Django je, co by hlavní postava, naprosto jalovej, bez jakýhkoli vlastností, takže, když je na plátně sám, není to už vůbec zábavné. atd.
Při všem obdivu, co k panu Tarantinovi chovám (kvůli mistrovským Pulp Fiction a Panchartům), se nemůžu ubránit dojmu, že Django Unchained vznikl jenom proto, aby Chris Waltz obdržel dalšího Oscara (ne, že by si ho teda nezasloužil). Oproti do detailů promyšleným a skvěle vypointovaným Panchartům, se tenhle film nachází o třídu někde jinde...
251317
Stručně řečeno, SPOILER[spoiler] Jak odpráskli Waltze (hodně pitomým způsobem, mimochodem), tak mě to už vůbec nebavilo. A vystřílení všech bílejch (včetně sestry, jak už tu někdo poznamenal) bylo strašně přehnaný. Korunu tomu nasadila Broomhilda, když zatleskala jako malé dítě, jakmile Django vyhodil Candieho barák do vzduchu...*:-* Prostě velkej mother fucka gangsta...[/spoiler] Nějak mi přišlo, že natočení takového filmu bylo úplně zbytečné. Nepřinesl absolutně nic nového. Všichni jsme věděli, že Christoph Waltz i Leonardo DiCaprio jsou výborní herci, už dávno předtím. Dr. Schultz se v mnohém nápadně podobal Hansi Landovi, což mi docela vadilo. Taky to záhadné propojení Broomhildy s Německem a Candieho s Francouzštinou, aby nám Waltz znovu předvedl, že umí několik jazyků... (všechno tohle už víme!) Django je, co by hlavní postava, naprosto jalovej, bez jakýhkoli vlastností, takže, když je na plátně sám, není to už vůbec zábavné. atd. Při všem obdivu, co k panu Tarantinovi chovám (kvůli mistrovským Pulp Fiction a Panchartům), se nemůžu ubránit dojmu, že Django Unchained vznikl jenom proto, aby Chris Waltz obdržel dalšího Oscara (ne, že by si ho teda nezasloužil). Oproti do detailů promyšleným a skvěle vypointovaným Panchartům, se tenhle film nachází o třídu někde jinde...
0 0
reagovat
18.01.2013 22:17:52
Až na ty přehnaný cákance krve a občas trošku zběsilejší střih, tak nemám výhrad. Herci obsazení naprosto parádně. Ústřední trojice perfektní. Hlavně proti typu obsazený Leo. Nejlepší zážitek v kině během posledního roku 9/10.
251313
Až na ty přehnaný cákance krve a občas trošku zběsilejší střih, tak nemám výhrad. Herci obsazení naprosto parádně. Ústřední trojice perfektní. Hlavně proti typu obsazený Leo. Nejlepší zážitek v kině během posledního roku 9/10.
0 0
reagovat
18.01.2013 21:38:20
BTW. Dextruv otcim hral dve role. Vsimli jste si toho?
251308
BTW. Dextruv otcim hral dve role. Vsimli jste si toho?
0 0
reagovat
18.01.2013 19:00:27
Vyborny rozhovor s SLJ, kolem 20. minuty si dela prdel ze Steva McQueena (rezisera) :D

DP
251300
Vyborny rozhovor s SLJ, kolem 20. minuty si dela prdel ze Steva McQueena (rezisera) *:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=QMyjYCuYKEM"]DP[/link]
0 0
reagovat
18.01.2013 17:10:51
Být to tak o dvacet minut kratší, tak by to bylo takřka na plný počet, takhle mi to přošlo někdy natahovaný a ten závěr s Tarantinem zbytečný (který mi tam navíc vůbec nepasoval) a bez Waltze to citelně šlo dolu. .

Jinak některý scény boží, stejně tak výběr hudby, cameo "Djanga" potěšilo, ikdyž mohlo být využitý více a DiCaprio by si za tu svoji roli určitě nějakou cenu zasloužil.


Pancharty jsem si užil více, ale i tak mě Tarantino nezklamal;)
251295
Být to tak o dvacet minut kratší, tak by to bylo takřka na plný počet, takhle mi to přošlo někdy natahovaný a ten závěr s [spoiler] Tarantinem zbytečný (který mi tam navíc vůbec nepasoval) a bez Waltze to citelně šlo dolu. [/spoiler]. Jinak některý scény boží, stejně tak výběr hudby, cameo "Djanga" potěšilo, ikdyž mohlo být využitý více a DiCaprio by si za tu svoji roli určitě nějakou cenu zasloužil. Pancharty jsem si užil více, ale i tak mě Tarantino nezklamal*;)*
0 0
reagovat
18.01.2013 00:12:17
Tak u mě má tohle za čistých 10 :D , nenudil jsem se snad ani u jedný scény. Jen trošku delší povídání u Di Capria, ale dalo se to překousnout.
251228
Tak u mě má tohle za čistých 10 *:D* , nenudil jsem se snad ani u jedný scény. Jen trošku delší povídání u Di Capria, ale dalo se to překousnout.
0 0
reagovat
17.01.2013 23:36:35

Memphis

no jooo! A me zas to zruseni divne neprislo, po tom co rekl SLJ co se deje v jejich dolech...
251226
[spoiler]no jooo! A me zas to zruseni divne neprislo, po tom co rekl SLJ co se deje v jejich dolech...[/spoiler]
Memphis
0 0
reagovat
17.01.2013 23:24:06

speta.jr

Za prvé: svědkyně, za druhý: nezachovala, ale byla stejně rasistická jako brácha, takže v duchu zbytku filmu musela pryč. Spíš mi přišlo zbytečný zrušení Quentinovi bandy, když mu vlastně chtěli pomoct...
251224
[spoiler]Za prvé: svědkyně, za druhý: nezachovala, ale byla stejně rasistická jako brácha, takže v duchu zbytku filmu musela pryč. Spíš mi přišlo zbytečný zrušení Quentinovi bandy, když mu vlastně chtěli pomoct...[/spoiler]
speta.jr
0 0
reagovat
17.01.2013 23:18:51

8-9/10

Silných 8 s aspiraci na 9 pri dalsim shlednuti. Zaver me trosku vyhodil z rytmu to jo.
Prekvapive klady: Nej scena s pointou "ohaknuti priste". SLJ snad po deseti letech v necem HRAL!, ne, ze jen delal sam sebe. Subjektivni zapory: nektera hudebni dramaturgie a strih se mi moc nezamlouvala (a nebylo to ten western hopec) a ten konec:

uplny vystrileni vsech lidi, vcetne segry, ktera se za celou dobu spatne nazochvala, jsem nejak nepochopil, ale necham se poucit.
251223
Silných 8 s aspiraci na 9 pri dalsim shlednuti. Zaver me trosku vyhodil z rytmu to jo. Prekvapive klady: Nej scena s pointou "ohaknuti priste". SLJ snad po deseti letech v necem HRAL!, ne, ze jen delal sam sebe. Subjektivni zapory: nektera hudebni dramaturgie a strih se mi moc nezamlouvala (a nebylo to ten western hopec) a ten konec: [spoiler] uplny vystrileni vsech lidi, vcetne segry, ktera se za celou dobu spatne nazochvala, jsem nejak nepochopil, ale necham se poucit.[/spoiler]
8-9/10
0 0
reagovat
17.01.2013 18:52:41

KKK

me tam treba tahle scena extremne vadila, vubec se mi tam nehodila, prisla mi extremne trapna (hodne i diky pritomnosti J. Hilla), proste ten klasicky "wtf"moment.. a takovych tam bylo vic (zacatky s S.L.Jacksonem). Oproti tomu par epickych momentu, ale i diky prestrelene stopazi je to tak na 7-maximalne 8/10..
251213
me tam treba tahle scena extremne vadila, vubec se mi tam nehodila, prisla mi extremne trapna (hodne i diky pritomnosti J. Hilla), proste ten klasicky "wtf"moment.. a takovych tam bylo vic (zacatky s S.L.Jacksonem). Oproti tomu par epickych momentu, ale i diky prestrelene stopazi je to tak na 7-maximalne 8/10..
KKK
0 0
reagovat
14.01.2013 16:42:38
Spoilery jsou možná nejmenší problémy, ale na pěst jsou nejvíc
251060
Spoilery jsou možná nejmenší problémy, ale na pěst jsou nejvíc
0 0
reagovat
14.01.2013 15:14:27

vZeč

Upřímně, spoilery jsou nejmenší problém tý recenze. Ne že by tentokrát Mirka kecala vyložený nesmysly, ale je to prostě špatně napsaný.
251059
Upřímně, spoilery jsou nejmenší problém tý recenze. Ne že by tentokrát Mirka kecala vyložený nesmysly, ale je to prostě špatně napsaný.
vZeč
0 0
reagovat
14.01.2013 14:30:31
Oh fu**********k, spáčilku nečíst, přečetl jsem jen pár vět a po odchodu Waltzovy postavy ze scény nastanou jatka Proč? U Tarantina je přece kouzelný nevědět, jak a kdy a jaká postava dopadne, na to jsem se těšil, já jí nemám rád :-
251053
Oh fu**********k, spáčilku nečíst, přečetl jsem jen pár vět a [spoiler]po odchodu Waltzovy postavy ze scény nastanou jatka[/spoiler] Proč? U Tarantina je přece kouzelný nevědět, jak a kdy a jaká postava dopadne, na to jsem se těšil, já jí nemám rád *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2019.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se