Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hobit: Neočekávaná cesta: Trailer

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

3*

Trailer slabší oproti teaseru v rámci budování atmosféry, gradace a pocitu "tohle bude nářez, musím to vidět." Ale jinak jsem spokojený, Jacksonovi věřím a zlobil bych se spíš na lidi od trailerů než na něj.
241890
Trailer slabší oproti teaseru v rámci budování atmosféry, gradace a pocitu "tohle bude nářez, musím to vidět." Ale jinak jsem spokojený, Jacksonovi věřím a zlobil bych se spíš na lidi od trailerů než na něj.
3*
0 0
reagovat
Po niekoľkých pozretiach tam vidím scény, na ktoré sa fakt teším, ale nič to nemení na tom, že teaser na mňa fungoval o tie Karlove spomínané dve triedy lepšie.
241887
Po niekoľkých pozretiach tam vidím scény, na ktoré sa fakt teším, ale nič to nemení na tom, že teaser na mňa fungoval o tie Karlove spomínané dve triedy lepšie.
0 0
reagovat
U mě dobrý, asi hlavně proto, že mě nekritický nadšení z filmový trilogie už docela dávno přešlo a taky proto, že jsem nečetl předlohu, takže moje očekávání nebylo bůhvíjak vysoký. Triky mě do očí praštily v podstatě jen jednou (nějaký ty padající šutry) a atmosféra tam rozhodně je. Takže čtyři hvězdy úplně s přehledem 8):+
241886
U mě dobrý, asi hlavně proto, že mě nekritický nadšení z filmový trilogie už docela dávno přešlo a taky proto, že jsem nečetl předlohu, takže moje očekávání nebylo bůhvíjak vysoký. Triky mě do očí praštily v podstatě jen jednou (nějaký ty padající šutry) a atmosféra tam rozhodně je. Takže čtyři hvězdy úplně s přehledem *8)**:+*
0 0
reagovat
Lima: Já teda nevím, ale minule stačily dvě slovní výměny (Gandalf s Thorinem a Gandalf s Bilbem) a osudovosti tam bylo vrchovatě.

Vůbec, neříkejte mi, že vám teaser nepřijde o třídu dvě lepší než tohle. Zaexperimentovalo se tam se zpěvem a pohádkovou představovačkou všech trpaslíků a jak náramně pohádkově to působí. Už proto osobně film nezavrhuju, teaser je důkazem, že to tam je.
241883
Lima: Já teda nevím, ale minule stačily dvě slovní výměny (Gandalf s Thorinem a Gandalf s Bilbem) a osudovosti tam bylo vrchovatě. Vůbec, neříkejte mi, že vám teaser nepřijde o třídu dvě lepší než tohle. Zaexperimentovalo se tam se zpěvem a pohádkovou představovačkou všech trpaslíků a jak náramně pohádkově to působí. Už proto osobně film nezavrhuju, teaser je důkazem, že to tam je.
0 0
reagovat
Cival: Rozklíčovat......no právě, já tam vidím rannýho Jacksona - přeplácanou vizuální hostinu s jeho typickým infantilním humorem alá ´Meet the Feebles´ (samozřejmě bez souložících hobitů :) ). Jackson je takový velký dítě a nikdy neměl míru, ani v jednom z filmů, ale to mi nikdy nevadilo. Takže kde je problém? Kdo čekal nějakou osudovost, kde by se i kámen ustrnul, tak si asi spletl literární předlohu, nebo režiséra samotného.
241882
Cival: Rozklíčovat......no právě, já tam vidím rannýho Jacksona - přeplácanou vizuální hostinu s jeho typickým infantilním humorem alá ´Meet the Feebles´ (samozřejmě bez souložících hobitů *:)* ). Jackson je takový velký dítě a nikdy neměl míru, ani v jednom z filmů, ale to mi nikdy nevadilo. Takže kde je problém? Kdo čekal nějakou osudovost, kde by se i kámen ustrnul, tak si asi spletl literární předlohu, nebo režiséra samotného.
0 0
reagovat
Novinky nezklamaly. :D
241881
Novinky [link="http://www.novinky.cz/kultura/279247-oscarovy-peter-jackson-zfilmoval-tolkienova-hobita-mame-prvni-ochutnavku.html"]nezklamaly[/link]. *:D*
0 0
reagovat
Alternativni konec Gandalf:
link
link

Alternativni konec Bilbo:
link
link

Alternativni konec Sting:
link
link

Alternativni konec Gollum:
link
link

Puvodni verze s trpasliky:
link
link
link
241880
Alternativni konec Gandalf: http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_gandalf_xgs20n_1080.mov http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_gandalf_xgs20n_480.mov Alternativni konec Bilbo: http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_bilbo_xgs20n_1080.mov http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_bilbo_xgs20n_480.mov Alternativni konec Sting: http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_sting_xgs20n_1080.mov http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_sting_xgs20n_480.mov Alternativni konec Gollum: http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_gollum_xgs20n_1080.mov http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/buttons/thehobbit_trl2_us_gollum_xgs20n_480.mov Puvodni verze s trpasliky: http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/thehobbit_trl2_us_4bt8wq_1080.mov http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/thehobbit_trl2_us_4bt8wq_720.mov http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/hauj/us_trailer2/thehobbit_trl2_us_4bt8wq_480.mov
0 0
reagovat

4*

Bože, to je zase keců... ano, ukázka není 5* náhul ale zatím nemám potřebu se o finální podobu snímku bát. Hobbit je naprosto někde jinde než LOTR a s tím se musí počítat. Každopádně, jednotlivé scenérie sou suprové a ta troška akce vypadá velmi pěkně. Stále se těším :)
PS - a ukázka v HD zraje a zraje :D
241879
Bože, to je zase keců... ano, ukázka není 5* náhul ale zatím nemám potřebu se o finální podobu snímku bát. Hobbit je naprosto někde jinde než LOTR a s tím se musí počítat. Každopádně, jednotlivé scenérie sou suprové a ta troška akce vypadá velmi pěkně. Stále se těším :) PS - a ukázka v HD zraje a zraje :D
4*
0 0
reagovat

Hobit

Knížka se mi dostala do rukou teprve před pár dny, ale ve spojení s obrázky z traileru nemohu být spojenější. V traileru přesně poznávám popsané pasáže z knizy a to je u mě vždy plus. Samotná hravost traileru mi přijde skvělá, protože Hobit se způsobem vyprávění od Pána prstenů dosti liší a tak ani nečekám podobné trailery.
241878
Knížka se mi dostala do rukou teprve před pár dny, ale ve spojení s obrázky z traileru nemohu být spojenější. V traileru přesně poznávám popsané pasáže z knizy a to je u mě vždy plus. Samotná hravost traileru mi přijde skvělá, protože Hobit se způsobem vyprávění od Pána prstenů dosti liší a tak ani nečekám podobné trailery.
Hobit
0 0
reagovat
Lima: Film = material z filmu, to snad uceny clovek jako ty dokaze rozklicovat, ne?

Jinak je hezky ze je tu po delsi dobe zas nejakej flame. Je videt, ze se blizi udalost.

Ad Joker - myslim si, ze v kontextu internetovyho zdeseni a jinejch hateu (nehlede na to ze slo vzdycky o veci, ktery za sebe psal imf apod., ne o kolektivni texty) jsme Jokera nejak nepranyrovali. Byli jini adepti.

Ale samozrejme proti Hobitovi jsem zaujatej. TTT a ROTK povazuju za preceneny fajn fantasy, Jacksona za cloveka co ztratil soudnost, King Konga za prepalenost, Pevny pouto za nestydatej kycovitej shit a po ukazkach proste neverim tomu, ze by film mel dost zivota, presvedcivosti, emoci, atmosfery, abych mu veril a "prozil ho". Muzes to brat jako pozu, ale je to spis racionalni postoj, kterej holt pusobi extremne v tom privalu nestoudnych (a myslim ze nepodlozenych) ocekavani.

Kdyz uz mam udelat self-disclaimer, tak na oscarovy flaky. Vzdycky ten film, co po traileru povazuju za zbytecnej a naoko nejnudnejsi ze vsech oscarovejch kandidatu to vyhraje (a je fajn) - Kralova rec, Milionar z chatrce, No Country for Old Men, Skryta identita, vsechny tyhle filmy nakonec vyhraly, i kdyz jsem jejich vznik nechapal. A letos zjevne prodlouzim serii, protoze Lincoln me z traileru vydesil a Silver Linings Playbook jsem v traileru odzival. Ale Hobit a blockbustery jsou jina pisnicka :)
241877
Lima: Film = material z filmu, to snad uceny clovek jako ty dokaze rozklicovat, ne? Jinak je hezky ze je tu po delsi dobe zas nejakej flame. Je videt, ze se blizi udalost. Ad Joker - myslim si, ze v kontextu internetovyho zdeseni a jinejch hateu (nehlede na to ze slo vzdycky o veci, ktery za sebe psal imf apod., ne o kolektivni texty) jsme Jokera nejak nepranyrovali. Byli jini adepti. Ale samozrejme proti Hobitovi jsem zaujatej. TTT a ROTK povazuju za preceneny fajn fantasy, Jacksona za cloveka co ztratil soudnost, King Konga za prepalenost, Pevny pouto za nestydatej kycovitej shit a po ukazkach proste neverim tomu, ze by film mel dost zivota, presvedcivosti, emoci, atmosfery, abych mu veril a "prozil ho". Muzes to brat jako pozu, ale je to spis racionalni postoj, kterej holt pusobi extremne v tom privalu nestoudnych (a myslim ze nepodlozenych) ocekavani. Kdyz uz mam udelat self-disclaimer, tak na oscarovy flaky. Vzdycky ten film, co po traileru povazuju za zbytecnej a naoko nejnudnejsi ze vsech oscarovejch kandidatu to vyhraje (a je fajn) - Kralova rec, Milionar z chatrce, No Country for Old Men, Skryta identita, vsechny tyhle filmy nakonec vyhraly, i kdyz jsem jejich vznik nechapal. A letos zjevne prodlouzim serii, protoze Lincoln me z traileru vydesil a Silver Linings Playbook jsem v traileru odzival. Ale Hobit a blockbustery jsou jina pisnicka :)
0 0
reagovat

4*

jo v tom HD je to daleko lepší, viděl jsem poprví tu hnusnou kvalitu na YT a HD má uplně jinej "rozměr"
a hudba z Vikingů aka 13th Warriors je vpohodě :-) imo na ten trailer/film sedí
a ten pohádkovej feeling se mě líbí.
241876
jo v tom HD je to daleko lepší, viděl jsem poprví tu hnusnou kvalitu na YT a HD má uplně jinej "rozměr" a hudba z Vikingů aka 13th Warriors je vpohodě :-) imo na ten trailer/film sedí a ten pohádkovej feeling se mě líbí.
4*
0 0
reagovat
Na poprvé i u mě nic moc, napodruhý už daleko lepší. Pořád se není čeho bát. :+
241875
Na poprvé i u mě nic moc, napodruhý už daleko lepší. Pořád se není čeho bát. *:+*
0 0
reagovat
;)
241874
*;)*
0 0
reagovat
Taky děkuji Karlovi za rychle udělané titulky. Tak napotřetí v HD se mi to začíná líbit čím dál víc. Trailer samotný lepší průměr. Jacksonovi věřím. Film bude pecka!
241873
Taky děkuji Karlovi za rychle udělané titulky. Tak napotřetí v HD se mi to začíná líbit čím dál víc. Trailer samotný lepší průměr. Jacksonovi věřím. Film bude pecka!
0 0
reagovat
Karlovi se sluší poděkovat za české titulky. :+
241871
Karlovi se sluší poděkovat za české titulky. *:+*
0 0
reagovat

re: všetky očakávania

áno, každý čakal nejakú rozprávku, ale nie s prvoplánovými atrakciami ako trápne padanie skál do kamery, len kvôli 3d efektu. Postavy sa tam správali ako keby hrali nejaké pútne divadlo.
Pri tých trikoch a príšerách som mal pocit, že sledujem ďalší trailer na johna cartera v noci zmixovaného s lacnosťou janka a marienky aka lovcov čarodejníc - lenže ten film si to asi môže dovoliť lebo ide o cheese zábavu.

Suma sumárum je, že toto je riadne vytriezvenie a v kine čakám dobrodružnú fantasy v štýle narnie pre 10 ročné deti...
241870
áno, každý čakal nejakú rozprávku, ale nie s prvoplánovými atrakciami ako trápne padanie skál do kamery, len kvôli 3d efektu. Postavy sa tam správali ako keby hrali nejaké pútne divadlo. Pri tých trikoch a príšerách som mal pocit, že sledujem ďalší trailer na johna cartera v noci zmixovaného s lacnosťou janka a marienky aka lovcov čarodejníc - lenže ten film si to asi môže dovoliť lebo ide o cheese zábavu. Suma sumárum je, že toto je riadne vytriezvenie a v kine čakám dobrodružnú fantasy v štýle narnie pre 10 ročné deti...
re: všetky očakávania
0 0
reagovat
Mne sa to cdost páči, celkom ma to navnadilo aj napriek tomu, že trailer nie je nijako moc "epický". Nepochybujem ale, že taký trailer sa ešte ukáže.

Keby to niekoho zaujímalo tu je hudba.
241869
Mne sa to cdost páči, celkom ma to navnadilo aj napriek tomu, že trailer nie je nijako moc "epický". Nepochybujem ale, že taký trailer sa ešte ukáže. Keby to niekoho zaujímalo [link="http://www.youtube.com/watch?v=Tbtl9fnE3tM&feature=g-u-u"]tu[/link] je hudba.
0 0
reagovat

popik

Stejně jako u prvního LOTRa bude první díl HOBITa pohádkovější a já v tom nevidím problěm, takže za mě :+
241868
Stejně jako u prvního LOTRa bude první díl HOBITa pohádkovější a já v tom nevidím problěm, takže za mě *:+*
popik
0 0
reagovat
Já si nemůžu pomoct, ale žádná tragédie to není. Pětihvězdičkový náhul to sice opravdu není, ale určitě se kvůli tomu nerozhodnu nejít do kina.;)
241867
Já si nemůžu pomoct, ale žádná tragédie to není. Pětihvězdičkový náhul to sice opravdu není, ale určitě se kvůli tomu nerozhodnu nejít do kina.*;)*
0 0
reagovat

očekávání

Je trochu nefér očekávat od Hobita to samé co od Pána prstenů. Když si koupím kuřecí maso, taky nemůžu čekat že bude chutnat po zvěřině. A Hobit (kniha) je dobrodružná pohádka, která je zábavná jak pro malé děti tak pro ty starší. Je jiný něž Pán prstenů a pokud má Peter Jackson v plánu adaptovat knížku a ne jenom vypůjčit si příběh, pak dělá správnou věc že ho jako Pána prstenů neprezentuje. Ale hodnotíme samozřejmě trailer - vypadá to že se studio chtělo pochlubit s digitálními efekty, což dřív ještě nešlo. Navíc podle mě je lepší 100 špatných trailerů než 1 nepovedený film.
241866
Je trochu nefér očekávat od Hobita to samé co od Pána prstenů. Když si koupím kuřecí maso, taky nemůžu čekat že bude chutnat po zvěřině. A Hobit (kniha) je dobrodružná pohádka, která je zábavná jak pro malé děti tak pro ty starší. Je jiný něž Pán prstenů a pokud má Peter Jackson v plánu adaptovat knížku a ne jenom vypůjčit si příběh, pak dělá správnou věc že ho jako Pána prstenů neprezentuje. Ale hodnotíme samozřejmě trailer - vypadá to že se studio chtělo pochlubit s digitálními efekty, což dřív ještě nešlo. Navíc podle mě je lepší 100 špatných trailerů než 1 nepovedený film.
očekávání
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se