Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Resident Evil: Odveta: Recenze

příspěvky 41 - 49 Napsat příspěvek
A já se zrovna tak těšil... :-
241478
A já se zrovna tak těšil... *:-*
0 0
reagovat
A stejně mě to neodradí :D
241477
A stejně mě to neodradí *:D*
0 0
reagovat
V tom případě to musím vidět :-D ale peníze za to nedám :D
241476
V tom případě to musím vidět :-D ale peníze za to nedám :D
0 0
reagovat

Hunus, velebnosti.

Naprostý souhlas s recenzí ve všech bodech. Dlouho jsem si s někým tak nesedl :-) Ačkoliv v tomhle případě to není takový problém.
241475
Naprostý souhlas s recenzí ve všech bodech. Dlouho jsem si s někým tak nesedl :-) Ačkoliv v tomhle případě to není takový problém.
Hunus, velebnosti.
0 0
reagovat
"Kdyby se jmenovali Gusta Fučíková a Miloslav Ransdorf, bylo by to úplně jedno. V popředí je nakonec stejně režisérova stará a všichni víme, že když se Milla Jovovich pokouší hrát, člověk by měl raději odejít z kina na velkou. "

Tady recenze vrcholí... Inspirující hateing ;)
241474
"Kdyby se jmenovali Gusta Fučíková a Miloslav Ransdorf, bylo by to úplně jedno. V popředí je nakonec stejně režisérova stará a všichni víme, že když se Milla Jovovich pokouší hrát, člověk by měl raději odejít z kina na velkou. " Tady recenze vrcholí... Inspirující hateing *;)*
0 0
reagovat
Moje alternativni smyslena recenze o tom co predchazelo nataceni.

Jednoho krasneho rana dostala Mila chut na krev ze zombii a tak rekla staremu at ji dohodi do dalsiho filmu. Ten ji na to povida. "Ale no tak.. Dyt uz neni o cem tocit.." Mila se na nej podiva jakoby mela umrit. "Ehhmm mozna se neco najde Milko, jen mi musis vykourit pod perinou, abych zmenil nazor." Za 30 minut po dlouhe kurbe... Mila se vynori zpod periny a jeste s bilou pusou zvola. "Dostala jsem napad!!! Zrovna kdyz jsem ti ho kourila milacku. Musi to byt akcnejsi nez kdy driv. Cool zpomalovacky a kulky a krev, aby letaly primo na divaka. Ti co budou mit 3D brejle budou uplne hotovy! Juhoouu. A efekty velice specialni a musi nam to vsechno divaci verit. Jako to ze budeme zli a nebezpecni vuci zombiim a taky hodneee ehmm jakto rict.. Noo too.. Sexy!.. Pak dohodime nejake postavy z tech videoher podle kterych to je. A vubec.. Nemel by sis to zahrat, nez to zacnes tocit?". Anderson se na ni podiva s xichtem vyhuleneho imbecila a vyloudi jakysi nezajem ve trvari. Po chvili cumeni do blba ji odpovi. "Lasko to vis pokud jsme dostali za predchozi dil tolik penez tak nema cenu resit pribeh a jakekoliv souvislosti. Hlavni je totiz akce,akce,akce!!!" Zacne rvat a pritom slehne Milu prez zadek tak mocne az se ji spadne podprsenka a vykouknou ji lentilky. Mila se zacne cervenat a kopne ho do kouli. "To mas za to." Vypusti ze svych jeste lehce bilych rtu. Anderson se sviji na koberci a koktave povida, ze se mu libi jeji akcnost i doma. Mila se na nej podiva a odpovida: "Prestan si mackat koule a zvedej se. Mame tu spoustu prace. Meli bysme jit hned natacet. Pre-produkci jsme uz skoro zvladly a zbytek se udela za pochodu."
241473
Moje alternativni smyslena recenze o tom co predchazelo nataceni. Jednoho krasneho rana dostala Mila chut na krev ze zombii a tak rekla staremu at ji dohodi do dalsiho filmu. Ten ji na to povida. "Ale no tak.. Dyt uz neni o cem tocit.." Mila se na nej podiva jakoby mela umrit. "Ehhmm mozna se neco najde Milko, jen mi musis vykourit pod perinou, abych zmenil nazor." Za 30 minut po dlouhe kurbe... Mila se vynori zpod periny a jeste s bilou pusou zvola. "Dostala jsem napad!!! Zrovna kdyz jsem ti ho kourila milacku. Musi to byt akcnejsi nez kdy driv. Cool zpomalovacky a kulky a krev, aby letaly primo na divaka. Ti co budou mit 3D brejle budou uplne hotovy! Juhoouu. A efekty velice specialni a musi nam to vsechno divaci verit. Jako to ze budeme zli a nebezpecni vuci zombiim a taky hodneee ehmm jakto rict.. Noo too.. Sexy!.. Pak dohodime nejake postavy z tech videoher podle kterych to je. A vubec.. Nemel by sis to zahrat, nez to zacnes tocit?". Anderson se na ni podiva s xichtem vyhuleneho imbecila a vyloudi jakysi nezajem ve trvari. Po chvili cumeni do blba ji odpovi. "Lasko to vis pokud jsme dostali za predchozi dil tolik penez tak nema cenu resit pribeh a jakekoliv souvislosti. Hlavni je totiz akce,akce,akce!!!" Zacne rvat a pritom slehne Milu prez zadek tak mocne az se ji spadne podprsenka a vykouknou ji lentilky. Mila se zacne cervenat a kopne ho do kouli. "To mas za to." Vypusti ze svych jeste lehce bilych rtu. Anderson se sviji na koberci a koktave povida, ze se mu libi jeji akcnost i doma. Mila se na nej podiva a odpovida: "Prestan si mackat koule a zvedej se. Mame tu spoustu prace. Meli bysme jit hned natacet. Pre-produkci jsme uz skoro zvladly a zbytek se udela za pochodu."
0 0
reagovat
Stýská se mi po super trojce... Jinak recenze :+:D
241472
Stýská se mi po super trojce... Jinak recenze *:+**:D*
0 0
reagovat
Hlade, paráda :+ Prístup "nesrať sa a nasrať sa" som mal vždy rád.
241471
Hlade, paráda *:+* Prístup "nesrať sa a nasrať sa" som mal vždy rád.
0 0
reagovat

luxus :)

závěr povídání mě úplně rozsekal :D:D:D jinak upřímně - dalo se to čekat. afterlife byla koncentrovaná hrůza tak už bude jenom hůř......
241470
závěr povídání mě úplně rozsekal *:D**:D**:D* jinak upřímně - dalo se to čekat. afterlife byla koncentrovaná hrůza tak už bude jenom hůř......
luxus :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se