Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Expendables: Postradatelní 2: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Vitaj do klubu dospelých divákov.
241131
Vitaj do klubu dospelých divákov.
0 0
reagovat
Kedze som velky fanboy tohto filmu a sledoval som kazdy zakulisny prd, tak sa mi chce skoro plakat z chabeho vysledku, ale bohuzial musim suhlasit s durom. Je to jedna velka a dost casto nudna zlatanina.
Pribeh je nulovy. Chyba tomu akakolvek gradacia, takze mi bolo uplne jedno, co sa tam deje.
Hlasok je tam celkom dost, ale kvalitne sa az prilis casto striedaju s totalne trapnymi.
A akcne sceny? Su natocene prehladnejsie (aj ked zdaleka nie vsetky a suboj s Adkinsom je rovnako neprehladny gulas ako niektore bitky v jednotke) a evidentne boli drahsie to ano, ale prevedene su ovela horsie a su prilis monotonne. Väcsinu akcnych scen tvoria zabery na Expendables ako strielaju a hned na to nasleduje protizaber na stovky Bulharskych statistov ako padaju k zemi. To je tak vsetko.
Davam rychlo 6/10, kym si to nerozmyslim a neznizim hodnotenie.
Jednotka ma u mna 8/10 a ocenil som ju uz po prvom pozreti a dodnes ju mam rad.
241130
Kedze som velky fanboy tohto filmu a sledoval som kazdy zakulisny prd, tak sa mi chce skoro plakat z chabeho vysledku, ale bohuzial musim suhlasit s durom. Je to jedna velka a dost casto nudna zlatanina. Pribeh je nulovy. Chyba tomu akakolvek gradacia, takze mi bolo uplne jedno, co sa tam deje. Hlasok je tam celkom dost, ale kvalitne sa az prilis casto striedaju s totalne trapnymi. A akcne sceny? Su natocene prehladnejsie (aj ked zdaleka nie vsetky a suboj s Adkinsom je rovnako neprehladny gulas ako niektore bitky v jednotke) a evidentne boli drahsie to ano, ale prevedene su ovela horsie a su prilis monotonne. Väcsinu akcnych scen tvoria zabery na Expendables ako strielaju a hned na to nasleduje protizaber na stovky Bulharskych statistov ako padaju k zemi. To je tak vsetko. Davam rychlo 6/10, kym si to nerozmyslim a neznizim hodnotenie. Jednotka ma u mna 8/10 a ocenil som ju uz po prvom pozreti a dodnes ju mam rad.
0 0
reagovat
8* a lepší než první díl ve všech směrech. Jediná výtka jde k souboji Stallone/Van Dame, který mohl přece jen být delší.
241127
8* a lepší než první díl ve všech směrech. Jediná výtka jde k souboji Stallone/Van Dame, který mohl přece jen být delší.
0 0
reagovat
Osobně sem naprosto spokojen, není to nic extra, ale bohatě mi stačí vidět tuhle partičku v jednom filmu a zejména trojici ve složení Sly, Arnie a Bruce bok po boku. jediný co je problém je si myslím děj, vůbec žádný totiž :D jinak akce a hlášky na výbornou a třešničkou na dortu je Chuck a zejména ta jeho kobra :D
241126
Osobně sem naprosto spokojen, není to nic extra, ale bohatě mi stačí vidět tuhle partičku v jednom filmu a zejména trojici ve složení Sly, Arnie a Bruce bok po boku. jediný co je problém je si myslím děj, vůbec žádný totiž :D jinak akce a hlášky na výbornou a třešničkou na dortu je Chuck a zejména ta jeho kobra :D
0 0
reagovat

okkac

byl jsem tam taky a totéž... :-:-:-:-:-:-:-:-:-:- jakože ještě nevím jestli mám nenávidět kino, nebo film, ale ten obraz byl HNUSNÝ.
241124
byl jsem tam taky a totéž... *:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-* jakože ještě nevím jestli mám nenávidět kino, nebo film, ale ten obraz byl HNUSNÝ.
okkac
0 0
reagovat
Ten film bude mít asi u lidí hodně rozporuplný hodnocení. Když to vezmu s tý "negativní" stránky tak dialogy s tím mladým zbytečný a neseděli mi tam, náhrada za Jeta průměrná, průměrný triky a takový nijaký příběh. U jiného filmu cesta k průměrnosti, ale ne tady.
S té pozitivní stránky, úvodní část parádní a kdyby byl v podobným tempu i zbytek filmu tak bych se nezlobil. To sice není a někde v polovině to drne, hlavně díky výše zmíněnému "bráchovi" Thora, ale jak přijedou do "Ameriky", tak se začnou dít věci. Skvělý hlášky, Chuck, Arnie, Bruce...no, co dodat. Pravdou je, že dvojku jsem si užil více, ikdyž pravdou taky je, že jednička byla objektivně o něco lepší.

Nakonec bych rád nesouhlasil s Arniem...ne, vy zatím do muzea opravdu nepatříte;):+
241110
Ten film bude mít asi u lidí hodně rozporuplný hodnocení. Když to vezmu s tý "negativní" stránky tak dialogy s tím mladým zbytečný a neseděli mi tam, náhrada za Jeta průměrná, průměrný triky a takový nijaký příběh. U jiného filmu cesta k průměrnosti, ale ne tady. S té pozitivní stránky, úvodní část parádní a kdyby byl v podobným tempu i zbytek filmu tak bych se nezlobil. To sice není a někde v polovině to drne, hlavně díky výše zmíněnému "bráchovi" Thora, ale jak přijedou do "Ameriky", tak se začnou dít věci. Skvělý hlášky, Chuck, Arnie, Bruce...no, co dodat. Pravdou je, že dvojku jsem si užil více, ikdyž pravdou taky je, že jednička byla objektivně o něco lepší. Nakonec bych rád nesouhlasil s Arniem...ne, vy zatím do muzea opravdu nepatříte*;)**:+*
0 0
reagovat

Kvalita kopie

Byl jsem v Ostravském Cinema city a ta kopie filmu mi přišla děsná. Velmi brutální zrno, v některých záběrech hodně rozostřené, jako by to ani nebylo HD, ale stahnutý brrip z netu a pouštěn na velké plátno.

Byla to jen lokální chyba neboje to všude stejné?
241103
Byl jsem v Ostravském Cinema city a ta kopie filmu mi přišla děsná. Velmi brutální zrno, v některých záběrech hodně rozostřené, jako by to ani nebylo HD, ale stahnutý brrip z netu a pouštěn na velké plátno. Byla to jen lokální chyba neboje to všude stejné?
Kvalita kopie
0 0
reagovat
Souhlasím s Imfem a naprosto chápu Durův názor. Pokud na ten film vezmu objektivní hodnocení, tak je to prostě děsná slátanina na všech frontách VČETNĚ akce a opravdu to vypadá jako direct to video s většími a dražšími výbuchy. BUT (and there is always but) ten film je pocta něčemu, čeho se hodně lidem nedostává, šíleně hraje na vlnu nostalgie a cheesy hlášek a celkově bych to označil za komedii kde se i střílí.

Neuvěřitelné guilty pleasure a výsledný zážitek prostě staví na aktuálním naladění diváka, což způsobí hodnocení začínající na 4* a končící na 9* hvězdách.

PS:Osobně bych dal tak 6* za film a 9* za zážitek. :+
241096
Souhlasím s Imfem a naprosto chápu Durův názor. Pokud na ten film vezmu objektivní hodnocení, tak je to prostě děsná slátanina na všech frontách VČETNĚ akce a opravdu to vypadá jako direct to video s většími a dražšími výbuchy. BUT (and there is always but) ten film je pocta něčemu, čeho se hodně lidem nedostává, šíleně hraje na vlnu nostalgie a cheesy hlášek a celkově bych to označil za komedii kde se i střílí. Neuvěřitelné guilty pleasure a výsledný zážitek prostě staví na aktuálním naladění diváka, což způsobí hodnocení začínající na 4* a končící na 9* hvězdách. PS:Osobně bych dal tak 6* za film a 9* za zážitek. *:+*
0 0
reagovat

9*

10* dám až u třetího dílu kterej prostě musí natočit Michael Bay
tam snad ani nebude jiná možnost !!!
ja si ten film opravdu užíval od začátku do konce.Nástup Chucka a pak jeho hláška s kobrou mě totálně odrovnala tak jako celej sál
ten film zbožňuju, rozhodně parádní akční nálož.Slabej soundtrack (nevýraznej tak jako u 1. dílu ) ale přesto ta AKCE !!!!Arnold s Brucem tam ty hlášky tasili naprosto famozně
otázka jestli kdyby to natočili před cca 10-20 lety v podobné sestavě (Michael Dudikof do 3. dílu ?) jestli by to mělo stejnej úspěch resp podobný hype jako dnes
jen škoda že prostříhali scénu v kostele ta měla být bez střihu !!!
z kina jsem odcházel s velkým úsměvem a užíval jsem si film víc jak Avengers (opravdu těsně)

btw kdo dělal ty titulky ? Vídeň aka Vilena z 1. dílu?to ten blbec neviděl 1.díl ?
241093
10* dám až u třetího dílu kterej prostě musí natočit Michael Bay tam snad ani nebude jiná možnost !!! ja si ten film opravdu užíval od začátku do konce.Nástup Chucka a pak jeho hláška s kobrou mě totálně odrovnala tak jako celej sál ten film zbožňuju, rozhodně parádní akční nálož.Slabej soundtrack (nevýraznej tak jako u 1. dílu ) ale přesto ta AKCE !!!!Arnold s Brucem tam ty hlášky tasili naprosto famozně otázka jestli kdyby to natočili před cca 10-20 lety v podobné sestavě (Michael Dudikof do 3. dílu ?) jestli by to mělo stejnej úspěch resp podobný hype jako dnes jen škoda že prostříhali scénu v kostele ta měla být bez střihu !!! z kina jsem odcházel s velkým úsměvem a užíval jsem si film víc jak Avengers (opravdu těsně) btw kdo dělal ty titulky ? Vídeň aka Vilena z 1. dílu?to ten blbec neviděl 1.díl ?
9*
0 0
reagovat

5*

Po shlédnutí jsem byl nadšen. Ačkoli recenze je bodově horší než ta na první díl, v mých očích dvojka jasně vede. Je tu vidět, že JCVD nepatří do starého železa a že pod dobrým vedením je stále schopen slušných kousků. Příběh sice není asi to nejdůležitější u takovéhoto filmu, stejně s nadhledem převyšuje jedničku. Co vnímám ale jako největší lahůdku je souhra, slovní hříčky a "pošťuchování" trojce(čtveřice) Arnie-Sly-Willis(-Norris).

U mě 10,5/10

I'll be back. -You've been back enough, I'll be back. -Yippee ki-yay
240899
Po shlédnutí jsem byl nadšen. Ačkoli recenze je bodově horší než ta na první díl, v mých očích dvojka jasně vede. Je tu vidět, že JCVD nepatří do starého železa a že pod dobrým vedením je stále schopen slušných kousků. Příběh sice není asi to nejdůležitější u takovéhoto filmu, stejně s nadhledem převyšuje jedničku. Co vnímám ale jako největší lahůdku je souhra, slovní hříčky a "pošťuchování" trojce(čtveřice) Arnie-Sly-Willis(-Norris). U mě 10,5/10 [spoiler] I'll be back. -You've been back enough, I'll be back. -Yippee ki-yay [/spoiler]
5*
0 0
reagovat

...

Mě se to moc líbilo. Tak jsem se nesmál už hodně dlouho. Komediálně to přebilo Méďu s Aladeenem. :D Některé hlášky (had, RIP) naprosto úžasné. Tenhle film je potřeba brát s nadhledem. Ale naprosto chápu, že je to moc subjektvní takovýto defacto fan-film hodnotit a dost lidem to nesedne. I když u pana Červenáka mě to třeba překvapuje a kapku mrzí- Na place byla evidentně sranda, jsem rád, že se s plátna přenesla i na mne. Ano, u filmu jsem se choval jak malé děcko a vůbec se za to nestydím. ;)
8/10

Díky Sly za tu kupu nostalgie, testosteronu a špatných hlášek. 8):+


Rest in pieces!!!
240870
Mě se to moc líbilo. Tak jsem se nesmál už hodně dlouho. Komediálně to přebilo Méďu s Aladeenem. *:D* Některé hlášky (had, RIP) naprosto úžasné. Tenhle film je potřeba brát s nadhledem. Ale naprosto chápu, že je to moc subjektvní takovýto defacto fan-film hodnotit a dost lidem to nesedne. I když u pana Červenáka mě to třeba překvapuje a kapku mrzí- Na place byla evidentně sranda, jsem rád, že se s plátna přenesla i na mne. Ano, u filmu jsem se choval jak malé děcko a vůbec se za to nestydím. *;)* 8/10 Díky Sly za tu kupu nostalgie, testosteronu a špatných hlášek. *8)**:+* [spoiler]Rest in pieces!!![/spoiler]
...
0 0
reagovat
je to jako film pro pamětníky natočený v roce 2012. Komu se líbily staré černobílé filmy s Oldřichem Novým a Adinou Mandlovou, ten by byl rád za nějaké takové Expendables. A se Slyem a jeho partou je to podobné. Není to nic, co by bylo pro dnešního diváka. Ale nám, starým bekům, z toho tečou sliny a nutí nás to slzet, aniž by člověk dokázal říct proč. Snad právě proto, že to je naše mládí, kdy každý z nás chtěl mít biceps jako Ahnuld a kopat lidi do držky jako JCVD - a na mládí se prostě vzpomíná rádo :-) Za mě 6/10 a spokojenost. Hlavně už žádný další díl, jako důstojné rozloučení s žánrem tohle stačilo.
240868
je to jako film pro pamětníky natočený v roce 2012. Komu se líbily staré černobílé filmy s Oldřichem Novým a Adinou Mandlovou, ten by byl rád za nějaké takové Expendables. A se Slyem a jeho partou je to podobné. Není to nic, co by bylo pro dnešního diváka. Ale nám, starým bekům, z toho tečou sliny a nutí nás to slzet, aniž by člověk dokázal říct proč. Snad právě proto, že to je naše mládí, kdy každý z nás chtěl mít biceps jako Ahnuld a kopat lidi do držky jako JCVD - a na mládí se prostě vzpomíná rádo :-) Za mě 6/10 a spokojenost. Hlavně už žádný další díl, jako důstojné rozloučení s žánrem tohle stačilo.
0 0
reagovat
Mně to teda přijde trochu podobný vývoji Mizerů. První díl je jakž takž realistickej akčňák s adekvátně žánrovým scénářem. Kdežto dvojka je děsná ptákovina, která se ale chlubí parádnější akcí a daleko větším počtem zábavnejch momentů. Sequel je tím pádem o něco horší film. Jistý pasáže bych si z něj ale mohl pouštět do aleluja a furt mě budou děsně bavit, takže nakonec palec opatrně nahoru :)

Jinak si taky myslím, že čím víc lidí, tím větší zábava (viz docela dobře naladěná novinářská). Trochu bych se bál vidět to o samotě, musí tomu chybět taková ta grupoidní radost nad zjevením se pána x nebo hlášky y ;)
240863
Mně to teda přijde trochu podobný vývoji Mizerů. První díl je jakž takž realistickej akčňák s adekvátně žánrovým scénářem. Kdežto dvojka je děsná ptákovina, která se ale chlubí parádnější akcí a daleko větším počtem zábavnejch momentů. Sequel je tím pádem o něco horší film. Jistý pasáže bych si z něj ale mohl pouštět do aleluja a furt mě budou děsně bavit, takže nakonec palec opatrně nahoru :) Jinak si taky myslím, že čím víc lidí, tím větší zábava (viz docela dobře naladěná novinářská). Trochu bych se bál vidět to o samotě, musí tomu chybět taková ta grupoidní radost nad zjevením se pána x nebo hlášky y ;)
0 0
reagovat
Gorecki: Naopak, jednotku budeš zrazu považovať za kvalitný, dobre napísaný akčný film. Daj na mňa. 8)

Nechcem to ale nejako intenzívne hejtovať, takže to už nechám tak. Všetko nasvedčuje tomu, že drvivá väčšina ľudí si dvojku užila viac ako jednotku.
240862
Gorecki: Naopak, jednotku budeš zrazu považovať za kvalitný, dobre napísaný akčný film. Daj na mňa. *8)* Nechcem to ale nejako intenzívne hejtovať, takže to už nechám tak. Všetko nasvedčuje tomu, že drvivá väčšina ľudí si dvojku užila viac ako jednotku.
0 0
reagovat
Ja mam problem uz s jednickou presne v tom istom, co dvojke vycitaju imf s durom. Takze zajtra na predpremiere budem asi dost trpet:(
240861
Ja mam problem uz s jednickou presne v tom istom, co dvojke vycitaju imf s durom. Takze zajtra na predpremiere budem asi dost trpet:(
0 0
reagovat
Mne sa jednotka páčila (hlavne na druhý pokus som ju docenil a teraz po dvojke ešte viac), dvojku považujem za direct-to-video bahno.
240860
Mne sa jednotka páčila (hlavne na druhý pokus som ju docenil a teraz po dvojke ešte viac), dvojku považujem za direct-to-video bahno.
0 0
reagovat

Acidist

Tak teď si to rozsekl.
240859
Tak teď si to rozsekl.
Acidist
0 0
reagovat
Nahodou film se jiz videl minuly tyden v kine a hodne se mi libil 8/10.
Ja si myslim, ze kdyz se cloveku libila jednicka, bude mit rad i druhy dil.Hold kazdemu se libi neco jineho.
240858
Nahodou film se jiz videl minuly tyden v kine a hodne se mi libil 8/10. Ja si myslim, ze kdyz se cloveku libila jednicka, bude mit rad i druhy dil.Hold kazdemu se libi neco jineho.
0 0
reagovat
Vy-ni-ka-jú-ca recenzia a súhlasím takmer s každým slovom. Rozhodne však nie s výsledným hodnotením. U mňa je 5/10 strop. Problém je, že ja som nebol ochotný urobiť ten imfom spomínaný krok naproti. Ak budete čítať pozorne, zistíte, že imf zotrel prakticky všetky zložky filmu: od scenára cez réžiu až po hercov. Dokonca kritizuje aj kompozíciu akčných scén a nasilu "podľa Twitteru" napísané hlášky.

Úprimne mu závidím, že sa napriek tomu všetkému dokázal baviť. Mňa to proste celé otravovalo, miestami až nudilo.

Všetkým ostatným prajem, aby sa nad "posratosť" celého filmu dokázali povzniesť rovnako a užili si tento ultimátny reunion. Asi záleží aj na konkrétnej partii a atmosfére v kine, verím napríklad, že na dobre naladenej novinárskej to bola naozaj zábava.
240857
Vy-ni-ka-jú-ca recenzia a súhlasím takmer s každým slovom. Rozhodne však nie s výsledným hodnotením. U mňa je 5/10 strop. Problém je, že ja som nebol ochotný urobiť ten imfom spomínaný krok naproti. Ak budete čítať pozorne, zistíte, že imf zotrel prakticky všetky zložky filmu: od scenára cez réžiu až po hercov. Dokonca kritizuje aj kompozíciu akčných scén a nasilu "podľa Twitteru" napísané hlášky. Úprimne mu závidím, že sa napriek tomu všetkému dokázal baviť. Mňa to proste celé otravovalo, miestami až nudilo. Všetkým ostatným prajem, aby sa nad "posratosť" celého filmu dokázali povzniesť rovnako a užili si tento ultimátny reunion. Asi záleží aj na konkrétnej partii a atmosfére v kine, verím napríklad, že na dobre naladenej novinárskej to bola naozaj zábava.
0 0
reagovat

Fandění

imf : Čéče, závist :) Přesně kvůli tomu "fandění" sem v USA do kina zašel a ono jaksi nic :) Všeci tam seděli, no, jak zařezaní, o ničem... Asi sem si vybral špatný film (Prometheus).

Zas ale bylo před kinem několik policejních aut a aj přímo v kině (za trhačema lístků, ale ne už pak přímo v sále) byli nekompromisně sa tvářící policisti.
240855
imf : Čéče, závist *:)* Přesně kvůli tomu "fandění" sem v USA do kina zašel a ono jaksi nic *:)* Všeci tam seděli, no, jak zařezaní, o ničem... Asi sem si vybral špatný film (Prometheus). Zas ale bylo před kinem několik policejních aut a aj přímo v kině (za trhačema lístků, ale ne už pak přímo v sále) byli nekompromisně sa tvářící policisti.
Fandění
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se