Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Chata v horách: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

Disketa

Takže pokud sem to dobře pochopil, tak u tebe je WTF, když napíšeš něco normálního?
239596
Takže pokud sem to dobře pochopil, tak u tebe je WTF, když napíšeš něco normálního?
Disketa
0 0
reagovat

TedGeorge

Rád ti přenechám svoje první místo ve vyplňování WTF příspěvků. :))

Ale teď vážně, přátelé. :) Z Whedonovy tvorby mám nakoukáno toto: Vetřelec: Vzkříšení, ke kterému psal Whedon scénář, a potom Avengers. Oboje super duper komisková zábava, u které jsem se královsky bavil. Neviděl jsem žádné Buffy, Serenity, Firefly, Dollhouse aani ty další seriály, které Whedon teprve bude psát a natáčet. Co z toho plyne? Že Whedona nějak nevyhledávám, nevyžívám se v jeho humoru, moudrosti ani v ničem dalším, čím Whedon může ještě oplývat. Mám prostě jiné měřítko vkusnosti zábavnosti. Whedon se tam nevejde. ;) Ted se s tím musí smířit a vzít to na vědomí. ?)

Konec pokusu překonat WTFakovnost Tedových příspěvků. 8)
239593
Rád ti přenechám svoje první místo ve vyplňování WTF příspěvků. *:))* Ale teď vážně, přátelé. *:)* Z Whedonovy tvorby mám nakoukáno toto: Vetřelec: Vzkříšení, ke kterému psal Whedon scénář, a potom Avengers. Oboje super duper komisková zábava, u které jsem se královsky bavil. Neviděl jsem žádné Buffy, Serenity, Firefly, Dollhouse aani ty další seriály, které Whedon teprve bude psát a natáčet. Co z toho plyne? Že Whedona nějak nevyhledávám, nevyžívám se v jeho humoru, moudrosti ani v ničem dalším, čím Whedon může ještě oplývat. Mám prostě jiné měřítko vkusnosti zábavnosti. Whedon se tam nevejde. *;)* Ted se s tím musí smířit a vzít to na vědomí. *?)* Konec pokusu překonat WTFakovnost Tedových příspěvků. *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Sakull: Jenom u Whedonovské produkce. A jelikož na ní už tolik nekoukám, tak ne.
Duro: Newsroom prožívám jako Douglas filmové premiéry. S bločkem v ruce, přemýšlejíc o sofistikovanosti tvůrců. Na ejakulaci není čas.

Napsal jsem první příspěvek vůbec o Durových problémech s erekcí a takové haló? Vždyť už na to má věk. Ale ok, jeden přísěpvek za 4 roky stačí.

Vrátím se nazpátek k pejskům, kozičkám, ovečkám a tuleňům.
239592
Sakull: Jenom u Whedonovské produkce. A jelikož na ní už tolik nekoukám, tak ne. Duro: Newsroom prožívám jako Douglas filmové premiéry. S bločkem v ruce, přemýšlejíc o sofistikovanosti tvůrců. Na ejakulaci není čas. Napsal jsem první příspěvek vůbec o Durových problémech s erekcí a takové haló? Vždyť už na to má věk. Ale ok, jeden přísěpvek za 4 roky stačí. Vrátím se nazpátek k pejskům, kozičkám, ovečkám a tuleňům.
0 0
reagovat
Nie, iba po každých piatich minútach Newsroomu.
239591
Nie, iba po každých piatich minútach Newsroomu.
0 0
reagovat

TedGeorge

Z toho komentu je mi trochu blbě... v tvym vlastnim zájmu doufám, že nevyvrcholuješ tak často, jak to píšeš :+ no offence
239589
Z toho komentu je mi trochu blbě... v tvym vlastnim zájmu doufám, že nevyvrcholuješ tak často, jak to píšeš *:+* no offence
TedGeorge
0 0
reagovat
Škoda, že som si neuložil ten pôvodný úvod recenzie, v ktorom som sa navážal aj do Buffy a Firefly. Ale to som vyhodil, aby som nevyrábal zbytočné flamy. Očividne márna snaha. 8)
239587
Škoda, že som si neuložil ten pôvodný úvod recenzie, v ktorom som sa navážal aj do Buffy a Firefly. Ale to som vyhodil, aby som nevyrábal zbytočné flamy. Očividne márna snaha. *8)*
0 0
reagovat

KarelR

For comedical reasons: Sure
For legal reasons: Only fresh air
239586
For comedical reasons: Sure For legal reasons: Only fresh air
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

OK, tak už vážně. Co v poslední době hulíš a jak dlouho na to ještě budeš mít prachy? Místní wtf kvóty totiž plníš s nebývalou důsledností :)

Jinak jsem rád, že jsem ve tvých očích vrchní ovce. Bééé :D
239588
OK, tak už vážně. Co v poslední době hulíš a jak dlouho na to ještě budeš mít prachy? Místní wtf kvóty totiž plníš s nebývalou důsledností *:)* Jinak jsem rád, že jsem ve tvých očích vrchní ovce. Bééé *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Je tu ještě jiná možnost. Whedon je žabař, Duro toho má nakoukáno tolik kolem, že mu stačí vidět minimum jeho tvorby, a pozná to.

Whedon-ovce v čele s Karlem uspokojuje Firefly, Buffy, Dollhouse a nějakej ten film, co natočil. Durovi Avengers erekci nepřivozují, protože chápe, že penis zde stojí kvůli Hulkovi, Iron Manovi a dobré akční scéně.

Vzhledem k tomu, že viděl nějaký ten seriálový díl z Whedonovské produkce, tak si dá 2 a 2 dohromady, a použije na zbytek vzorec, který jasně ukáže, že mu penis u další Whedonovské produkce stát nebude.

Mi ostatní ten vzorec nejsme ochotni aplikovat, protože jsme dosáhli orgasmu u nějakého seriálu z jeho provenience. Budeme tedy Durovi tvrdit, že vyvrcholení přichází až po delší době, když jeho tvorbě dáme čas. Duro ale začne argumentovat tím, že vyvrcholení dosáhne mnohem rychleji u něčeho jiného. Nemá čas, čekat hodiny a hodiny, než dosáhne erekce a následně logicky vyvrcholí. Na protiargument, že když tomu dá čas, bude to lepší, nereaguje, protože zrovna u něčeho vyvrcholil.

Problémem tedy je, že Duro už za život viděl moc porna.
239584
Je tu ještě jiná možnost. Whedon je žabař, Duro toho má nakoukáno tolik kolem, že mu stačí vidět minimum jeho tvorby, a pozná to. Whedon-ovce v čele s Karlem uspokojuje Firefly, Buffy, Dollhouse a nějakej ten film, co natočil. Durovi Avengers erekci nepřivozují, protože chápe, že penis zde stojí kvůli Hulkovi, Iron Manovi a dobré akční scéně. Vzhledem k tomu, že viděl nějaký ten seriálový díl z Whedonovské produkce, tak si dá 2 a 2 dohromady, a použije na zbytek vzorec, který jasně ukáže, že mu penis u další Whedonovské produkce stát nebude. Mi ostatní ten vzorec nejsme ochotni aplikovat, protože jsme dosáhli orgasmu u nějakého seriálu z jeho provenience. Budeme tedy Durovi tvrdit, že vyvrcholení přichází až po delší době, když jeho tvorbě dáme čas. Duro ale začne argumentovat tím, že vyvrcholení dosáhne mnohem rychleji u něčeho jiného. Nemá čas, čekat hodiny a hodiny, než dosáhne erekce a následně logicky vyvrcholí. Na protiargument, že když tomu dá čas, bude to lepší, nereaguje, protože zrovna u něčeho vyvrcholil. Problémem tedy je, že Duro už za život viděl moc porna.
0 0
reagovat
Duro je ale nenapravitelná výjimka, která má tenhle úlet povolenej. A nemá smysl mu na tohle téma něco říkat, to je jak kdybyste se mojí babičce snažili vysvětlit, že se v Americe netočej jenom samý násilný filmy :)

Prostě doteď od Whedona neviděl nic, co by ho přesvědčilo o jeho vysokejch kvalitách. Nic jinýho v tom vážně není ;)
239581
Duro je ale nenapravitelná výjimka, která má tenhle úlet povolenej. A nemá smysl mu na tohle téma něco říkat, to je jak kdybyste se mojí babičce snažili vysvětlit, že se v Americe netočej jenom samý násilný filmy :) Prostě doteď od Whedona neviděl nic, co by ho přesvědčilo o jeho vysokejch kvalitách. Nic jinýho v tom vážně není ;)
0 0
reagovat
Nech je mu teda odpustene, lebo nevie co cini :D
239577
Nech je mu teda odpustene, lebo nevie co cini *:D*
0 0
reagovat
Ked ja nikomu nechcem brat jeho nazor ani bezcielne rypat ale skratka mi nepride fer posudzovat tvorbu niekoho na zaklade jedneho filmu a par dielov serialu zhliadnuteho v tv ktore ani nemusel pisat on. ;)
239575
Ked ja nikomu nechcem brat jeho nazor ani bezcielne rypat ale skratka mi nepride fer posudzovat tvorbu niekoho na zaklade jedneho filmu a par dielov serialu zhliadnuteho v tv ktore ani nemusel pisat on. *;)*
0 0
reagovat

KarelR

To sice možná ne, ale mně ten odstavec trhá žíly :) a hodně jsem se držel, abych tu zase nebyl za hnidopicha já, takže Mattymu velké díky, ale prostě.. !!!
239574
To sice možná ne, ale mně ten odstavec trhá žíly :) a hodně jsem se držel, abych tu zase nebyl za hnidopicha já, takže Mattymu velké díky, ale prostě.. !!!
KarelR
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Not helping! :)
239573
Not helping! :)
M.a.t.t.
0 0
reagovat
Mne to proste neda :D

Duro videl si Firefly + Serenity? Dr. Horrible's Sing-Along Blog? Alebo Toy Story? Az uvidis, potom sa budeme moct bavit nakolko je Whedon dobry v budovani konzistentnych pribehov a potom budem akceptovat akykolvek nazor, momentalne vsak niet o com.
239571
Mne to proste neda *:D* Duro videl si Firefly + Serenity? Dr. Horrible's Sing-Along Blog? Alebo Toy Story? Az uvidis, potom sa budeme moct bavit nakolko je Whedon dobry v budovani konzistentnych pribehov a potom budem akceptovat akykolvek nazor, momentalne vsak niet o com.
0 0
reagovat
Super film, napsat recenzi je asi hardcore job bez naznačení spoilerů :) a ten konec...to tu prostě ještě nebylo a já se do toho šílenství, které museli zažívat postavy, docela i vžil :D
239569
Super film, napsat recenzi je asi hardcore job bez naznačení spoilerů :) a ten konec...to tu prostě ještě nebylo a já se do toho šílenství, které museli zažívat postavy, docela i vžil :D
0 0
reagovat
:D
239566
*:D*
0 0
reagovat
Neviem, o čom je reč. 8);)
239564
Neviem, o čom je reč. *8)**;)*
0 0
reagovat

duro

Má pravdu, viz.
239562
Má pravdu, [link="http://blog.zdenekvecera.cz/item/piste-cesky-shlednout-%C3%97-zhlednout"]viz.[/link]
duro
0 0
reagovat
Čože? 8)

Nabudúce stačí do vzkazníku.
239560
Čože? *8)* Nabudúce stačí do vzkazníku.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se